Canım rahat ol sakin ol ve bu durumunu Allah'a havale et ve Rabb'ime sığın.. Eğer yavrunun bu dünyada yiyecek rızkı varsa ne yapsanda onu kaybetmezsin.. Eğer zaten yoksa pamukların içinde yatsan gider.. Bu kader sadece tevekkül et ve Allah'a dua et.. Ben ilk çocuğumu çok zor doğurdum doktorum böyle giderse doğuramayacaksın herseye hazırlıklı ol demişti 8 aylıkta hamileydim yüksek tansiyon ve şekerim vardı sürekli bayılıyordum.. Ama Allah ona ömür vermiş doktorların dediği olmadı.. Sadece rahat ol stres yaptıkça bebeğide sıkıntıya sokuyorsun sakin ol canım..Benim kahverengi lekelenmem var cok korkuyorumbiraz yurudum az evvel ondan mi oldu acabaa? Kizlar cok agliyorum lutfen bisey olmasin allahim noluurrr saat 14.30a randevu aldim dayanamiyorum cok korkuyorum
Kızlar İsim dusunuyor musunuz biliyorum Cokkk erken ama ben simdiden hem kiz hem erkek isimlerine bakıyorum ama henüz begenemiyorum yaaa.
En zoru İsim olsa gerek
İyiyim tatlım teşekkürlerMide bulantısı ve sürekli bir tiksinme halindeyim bu his beni çıldırtıyor Tatil devam az kaldı çünkü okullar açılıyor ve bizim macera başlıyor.. 2. Sınıfa geçti bu sene bizim bıdık.. Okul temposu çok yoğun geçiyor.. Allah yardımcım olsun
Canım kişisel bilgiler kısmındaki çocuğunuz tahmini doğum tarihi kısmını yaz kendi yükleniyo zaten:)merhaba canımmm evet aynı topikten gelioruzzz hamilelik takvimini nasıl yükledinnn :)
Listeye eklemem için isim ,yaş, yaşadığın şehir, sat gibi bilgilerin gerekiyor canım :)
Canim keseyi gormen icin 3000 lere kadar beklemen gerekiyoor. Vajinal muaynede 2000lerde de görülebiliyor. Biraz beklemen gerekecek yaniMerhaba kızlarrr
bende nasip olursa mayıs annesi olacağım..
ikinci gebeliğim ilkini kalp atışları durması nedeniyle kaybettik,
bu kez de beta hcg değerlerimdeki artış az olduğu için doktor dış gebelik olabilir dedi.. o yüzden beklemedeyim,
İlki 380 ikinci 500 çıktı beta..
sat 26 temmuz ama geç döllenme diye düşünüyorum çünkü regl dönemem uzun benim 40 gün kadar..
sizlerde de böle az artık sonra keseyi gören ya da kalp atışlarını duyan oldu mu acaba ?
bende alev alev yanıyorum kızımmı olacak yani :)Üşüyen hamişlerin oğlu olur haberiniz olsun.. Oğlanlar geliyorrr
Canim keseyi gormen icin 3000 lere kadar beklemen gerekiyoor. Vajinal muaynede 2000lerde de görülebiliyor. Biraz beklemen gerekecek yani
Merhaba kızlarrr
bende nasip olursa mayıs annesi olacağım..
ikinci gebeliğim ilkini kalp atışları durması nedeniyle kaybettik,
bu kez de beta hcg değerlerimdeki artış az olduğu için doktor dış gebelik olabilir dedi.. o yüzden beklemedeyim,
İlki 380 ikinci 500 çıktı beta..
sat 26 temmuz ama geç döllenme diye düşünüyorum çünkü regl dönemem uzun benim 40 gün kadar..
sizlerde de böle az artık sonra keseyi gören ya da kalp atışlarını duyan oldu mu acaba ?
Canim hosgeldin gozun aydin :) Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Ben sali gunu gordum keseyi 4+3 yada 4+4 gunluktu, haftaya cuma kalp atislari icin cagirdi. Benimde gec döllenme sat 29 temmuz ama 9 agustos hamile kaldigim gun
Canim hosgeldin gozun aydin :) Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Ben sali gunu gordum keseyi 4+3 yada 4+4 gunluktu, haftaya cuma kalp atislari icin cagirdi. Benimde gec döllenme sat 29 temmuz ama 9 agustos hamile kaldigim gun
Iki düşük olduğu için canım. Kan pıhtılaşması olabilir diyekan sulandırıcı ve progesteran neden verdi? lekelenme veya pıhtı mı var yoksa normalde de veriliyor mu?
benim de bi boş gebelik var diye bebe aspirini verdi. bu arada progesteronuna baktı mı hiç doktor yoksa bakmadan mı verdi progestanı?Iki düşük olduğu için canım. Kan pıhtılaşması olabilir diye
canım sen sat tarihine göre değil de hamile kaldıgın güne göre mi hafta sayıyorsun? aslında en dogru olanı o... ben de sata göre 6+2yim ama hamile kaldıgım tarih 17 agustos. 4 haftalık falanım gercekte dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?