2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kahverengi lekelenmem var cok korkuyorum biraz yurudum az evvel ondan mi oldu acabaa? Kizlar cok agliyorum lutfen bisey olmasin allahim noluurrr saat 14.30a randevu aldim dayanamiyorum cok korkuyorum
Canım rahat ol sakin ol ve bu durumunu Allah'a havale et ve Rabb'ime sığın.. Eğer yavrunun bu dünyada yiyecek rızkı varsa ne yapsanda onu kaybetmezsin.. Eğer zaten yoksa pamukların içinde yatsan gider.. Bu kader sadece tevekkül et ve Allah'a dua et.. Ben ilk çocuğumu çok zor doğurdum doktorum böyle giderse doğuramayacaksın herseye hazırlıklı ol demişti 8 aylıkta hamileydim yüksek tansiyon ve şekerim vardı sürekli bayılıyordum.. Ama Allah ona ömür vermiş doktorların dediği olmadı.. Sadece rahat ol stres yaptıkça bebeğide sıkıntıya sokuyorsun sakin ol canım..

Kızlar İsim dusunuyor musunuz biliyorum Cokkk erken ama ben simdiden hem kiz hem erkek isimlerine bakıyorum ama henüz begenemiyorum yaaa.

En zoru İsim olsa gerek

Zor evet ozellikle kiza isim begenmek, Allahim miniklerimizi saglicakla kucagimiza versin
Kizim olursa ; Buglem
Oglun olursa ; Poyraz Efe

Ayy minikle arasinda iki yas oluyor he :) Masallah Allah yardimcin olsun kuzum en korktugum su okul isleri
Bizimde 6 gun sonra randevumuz kalp atisi duyulursa ki tek duam, gidecegiz canim :)

Allah herkesin bebişini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin arkadaslar. zorlu bir sürec. herkese kolay gelsin. Adım arinnam yaş 30 ankara SAT: 31 temmuz belirlenen dogum tarihim: 07/05/2015

Merhaba kızlarrr

bende nasip olursa mayıs annesi olacağım..
ikinci gebeliğim ilkini kalp atışları durması nedeniyle kaybettik,
bu kez de beta hcg değerlerimdeki artış az olduğu için doktor dış gebelik olabilir dedi.. o yüzden beklemedeyim,

İlki 380 ikinci 500 çıktı beta..
sat 26 temmuz ama geç döllenme diye düşünüyorum çünkü regl dönemem uzun benim 40 gün kadar..
sizlerde de böle az artık sonra keseyi gören ya da kalp atışlarını duyan oldu mu acaba ?

Mytwin tatlım bende yazıyorum bilgilerimi hemen
Anne: Latteee
Sat:24.Temmuz.2014
Bdt:01.05.2015

kocasininpiremsesi canim bozma.moralini bir cok saglikli tamamlanan gebelikte lekelenme gorulebiliyormus randevunu da almissin.. iyi dusunmeye calis A llah hepimizin bebislerine sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin.. dua ediyorum sana icini ferah tut, iyi haberlerini bekliyoruz

Listeye eklemem için isim ,yaş, yaşadığın şehir, sat gibi bilgilerin gerekiyor canım :)

Benimde eksik bilgilerim var tazeliyorum o zaman..
Isim : Zeyno
Yas : 20
Sehir : Istanbul
Sat : 9 Agustos
Tahmini dogum : 16 Mayis 2015
Ilk cocugumm

Canim keseyi gormen icin 3000 lere kadar beklemen gerekiyoor. Vajinal muaynede 2000lerde de görülebiliyor. Biraz beklemen gerekecek yani

Canim keseyi gormen icin 3000 lere kadar beklemen gerekiyoor. Vajinal muaynede 2000lerde de görülebiliyor. Biraz beklemen gerekecek yani

evet onu biliyorum canım..aslında demek istediğim böle artışı düşük olup sonradan yükselip keseyi gören varmı demek istedim..
dış gebelik olabileceğini dediği için doktor sizlerde böle artış azmıydı acaba ?

Canim hosgeldin gozun aydin :) Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Ben sali gunu gordum keseyi 4+3 yada 4+4 gunluktu, haftaya cuma kalp atislari icin cagirdi. Benimde gec döllenme sat 29 temmuz ama 9 agustos hamile kaldigim gun

Ben sali gunu gordum keseyi 4+3 yada 4+4 gunluktu, haftaya cuma kalp atislari icin cagirdi. Benimde gec döllenme sat 29 temmuz ama 9 agustos hamile kaldigim gun

canım sen sat tarihine göre değil de hamile kaldıgın güne göre mi hafta sayıyorsun? aslında en dogru olanı o... ben de sata göre 6+2yim ama hamile kaldıgım tarih 17 agustos. 4 haftalık falanım gercekte dimi?

Senin de gözün aydın.. sende sağlıcakla alırsın inşAllah bebişini kucağına..
kan değerin düşük çıkmamış o zaman..
çok sorun etmiyorum ama işte doktor artışı az bulunca endişeleniyorum nedense

kocasininpiremsesi bencede moralini bozma kötu düşünme canım benimde ilk hamileligimde ilk 2 ay lekelenmem hatta kanamalarim oldu.. lekelenMe olunca erkek geliyo derler benim öyle :)) oldu gönlünü ferah tut

Slm kızlarrr. benim tahmini doğum tarihi 8 Mayıs. Bu 2. bebişim olacak inşallah.Keseyi gördük,kalp atışı için haftaya cumartesi gidecem.Şehir Şanlıurfa.

Canim sat tarihinde hamile degildim ki kan tahliline gore doktorum gec dollenme yani tam yumurtlama tarihinde hamile kaldigimi soyledi. Evet canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…