2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ciddimisin yaa inan artık bu Türkiyede şaşırmıyorum hiç bişeye :S
Üzüldüm canım yaa eşinin tutumu da çok yanlış ama sarfettiği cümleler hamilesin canım sen yaa nasıl diebiliyor istemiyorum die ne diyim hakkında hayırlısı olsun inşallah canım..

ben de şimdi özelden mesaj attım ahuya ama cevap gelmedi henüz.. ben de merak ediyorum..
yazmış görmüşsündür sanırım canım üzüldüm hayırlısı olsun inş.

Ben 90 kilo olmuştum kızımda 1 ay içinde gitti bütün kilolar ben hiperaktif biriyim ama bu sefer korkuyorum çook kilo alıp veremem die

Kızlar lekelenmeleri olanlar canını sıkmasın doktor olabilir çok normal sadece adet kanaması gibi olursa tehlikeli dedi aklınıza kötü şeyler getirmeyin inşallah sağlıklıdırlar

Ayy minikle arasinda iki yas oluyor he :) Masallah Allah yardimcin olsun kuzum en korktugum su okul isleri
Bizimde 6 gun sonra randevumuz kalp atisi duyulursa ki tek duam, gidecegiz canim :)
Aralarında 8 yaş oluyor canım ben baya ara verdim.. Aslında hiç yapmayacaktım sözümona ama oğlumun arkadaşlarının teker teker kardeşleri olunca baskı üzerine baskı ya şimdi doktordan geldim kese var ama kalp atışı yok daha dedi canım sıkıldı inşallah hayırlısı olur sağlıklıdır bebişim Cumartesi tekrar gidicem..

sizin kilolar nasıl bilmiyorum da ben haşimato olduğumu öğrendikten 6 ay içinde 14 kilo falan aldım ve şu an zaten ciddi kiloluyum ve az kilo alsam bile obez ötesi olacağım kesin. 2015 mayıs anneleri kilo takibine baktım herkes çok fit yaaa

Kızlar lekelenmeleri olanlar canını sıkmasın doktor olabilir çok normal sadece adet kanaması gibi olursa tehlikeli dedi aklınıza kötü şeyler getirmeyin inşallah sağlıklıdırlar

İnsallah canim.. Benim doktor hic oyle bisey demedi.. Bunlar hep dusuk belirtisi dedi.. Hakkimizda hayirlisi.. İnsallah bisey olmaz.. Tabloya bilgilerimi vermekten bile korkuyorum tekrar silinir diye..

yok cnm yanlız deılsın bende ilk hamılelıgımde 67 kıloydum 2 ayda tam 3.bucuk kılo aldım vıtamın kan ılacları kullandım kurtajdan sonra sımdı ise 3 ayda veremedım bu hamılelgımdede bugun tartıldım 2 kılo daha almısım simdi 72 olmusum dr sorun etme dedı saglıklı olsunda kılo verırsın sonra dedi

İnsallah canim.. Benim doktor hic oyle bisey demedi.. Bunlar hep dusuk belirtisi dedi.. Hakkimizda hayirlisi.. İnsallah bisey olmaz.. Tabloya bilgilerimi vermekten bile korkuyorum tekrar silinir diye..
Aaa aşk olsun sana canım! Şuan gerçekten üzdün beni, tablonun olmasını isteyen sendin.. Neden silinsin niye öyle kötü şeyler söylüyorsun daha dün doktorumla konuştum lekelenmen var mı diye sordu, yok olursa gelmem gerekir mi dedim hayır olması çok normal sadece adet kanaması gibi olursa gel o zaman riskli dedi. İçini ferah tut bebişi de üzme Allah'ım korusun sağlık versin bize tutunsunlar inşallah dua et bol bol..

Cok saol canim ya rahatladim simdi biraz.. Tabloyu istiyordum evet ama iste 2 kaybin ustune simdi de risk olunca korktum.. Ekle istersen beni de..
Hukukcu_
yas 30
Sat 05.08.2014
Dogum tarihi 12.05.2015(insallah)..
İnsallah silinmez o tablodan ismim.. Cinsiyet ve isim girmekte nasip plsun hepimize insallah..

Amin canım inşallah sen üzülme Allah'a emanet bebeklerimiz Allah'ım korusun onları :)

Yaşadığın şehri de yazar mısn canım

yani artış az olunca doktorlar dış gebelikten şüpheniyor ama öyle yavaş ilerleyip sağlıklı bebeğe kavuşan bir arkadaşım var. geç döllenme olmus seninki de öyledir umarım..

ben oğlumu doğurana kadar her ay lekelenme gördüm hep ağlardım düştü düşecek diye ama şimdi 12. yaşına girecek
Masallah canim allah bagislasin oglunu.. Sana da saglikli bir bebis daha nasip etsin
. İnsallah ben de yillar sonra birilerine benim de lekem vardi ama bisey olmadi bebisime diye yazabilirim..

ben de varım bu arada;
sat:01/08/2014
beklenen doğum tarihi: 07/05/2015

eksik yazmadım herhalde?

bu arada doktorum benden bir sürü tahlil istedi. hemogram, tit, tsh,aks/alt/ast/üre/kreatinin, hepatit marker, toxo igm/cmv igm/rubella igm

var mı bu testleri yaptıracak olan aranızda başka? sağlık ocakları da yapıyormuş orda yaptırayım diyorum

Kizlar benim dunden beri lekelenmelerim var yine.. Dua edin ne olur.. Doktor dusuk tehdidi dedi.. Bu bebisimi de kaybetmiyeyim.. Baska boyle lekelenmeleri olan var mi?..

sıkma canını lekelenmesi olup da bebeğini kucağına alan çok arkadaşım oldu. hayırlısıyla bebeğin sana tutunacaktır. rapor verdi mi doktor? çalışıyorsun diye biliyorum hiç değilse evde kalıp dinlenirdin

işte bende senden az biraz fazlayım. 10-12 kilo normal diolar ben o kadar alsam bile 90ı görüyorum ay yandım ben. bu arada bende dayanamayıp doktoruma çıktım ve bebişimi gördüm sonundaaa

Reactions: mpb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…