• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :) Doktora ne zaman gitmeyi planlıyorsun?
22 - 23 eylül gibi gitmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa. Gitmişken hem keseyi göreyim hemde kalp atışlarını duyayım istiyorum :)

Hakkinizda hayirlisi olsun guzelim bence ikizse kat kat zor kat kat guzel... Bizimde iki tarafta da var kuzenlerde ama teyzemin ikizleri tup bebek :)
Aynen hayırlısı olsun canım, güzel bi duygudur evet bakalım kısmet herşey :)

Canım Rabbime şükürler olsun sağlıcakla kucağına al inşaAllah dualarında bizleri de an inşaAllah olurmu..
sat: 24 temmuz
dogum tarıhı miniğimin inş allah nasip ederse : 1 mayıs 2015

Ayyyy canım benim hadi hayırlısı ikiz bebişler mi geliyo ne:)) Bu arada kızlara benim pazartesi HCG 194 çıkmıştı bugün 828 olmuş çok mu artmış kızlar yoksa:KK43: Gerçi olabiliyomuş böyle arkadaşım söylemişti ama bide sizlerin yorumu alayım dedim
Hayırlısı canım dediğim gibi fazla ümitlenmek istemiyorum sağlıklı olsun yada olsunlar da gerisi önemli değil :) artması kötü bişey değil canım merak etme :)

tebrik ederim canim, bende hep ikiz istemisimdir ama Allahin takdiri: )
biri zo bulurken, okadar gozumuz yukarlarda olmasin dimi :D
Hayırlısı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin valla biz şaşırdık doğrusu ama haftaya kesinleşsin sonra rahat rahat seviniriz diyoruz :)

kızlar beni de ekleyin listeye lütfennn
sat: 12 ağustos
doğum tar: 19.05.2014
şehir. hatay

hayirli olsun tatlimm cok sevindim ins ikizdir. ama ikizse iki kat daha diklat etmen gerekir unutma tatlim .hanerlerini bekliyoruz
Teşekkürlerr canım inşallah hayırlısı :) tabiki canım benim henüz kimseye söylemedim sizlerle paylaştım :) haftaya daha net bilgilerle gelirim inşallah

selam kızlar
sabah korkudan bayılıyordum. çalıştığım yer izmirde bir sağlık evi. sağlıkevi köylerde oluyor tek personel oluyor evle işyeri aynı yerde hemen yanında bir duvar var. haftanın bir günü doktorumuz geliyor oda bugün çok yoğun oluyor. neyse özet geceyim dedim :) işte yine bu sabah kadın enjeksiyon için gelmiş kaç kere anlatmama rağman hep aynı şeyi yapıyor. iki dk eve geçmiştim onuda hemen döncem diye kapımımı kapatmadım bu sessiz sessiz evin içine gir allahım arkamı bi döndüm burun buruna bide diyo ki adını bilemedim seslenemedim yahu bi kızım de ebe hanım de :KK20: ay elim ayağım titremiş bir kaç dk aklım başıma gelmedi :KK43:

Slm kızlar benim işler yoğun olmasa bile patronlarım burada ve onlar buradayken giremiyorum maalesef nasıl gidiyor bakalım..Benim kafa bir dünya kızımda tam 30 kilo almıştım :( Sanırım bu bebiştete öle olacak üzülüyorum :(

Slm kızlar benim işler yoğun olmasa bile patronlarım burada ve onlar buradayken giremiyorum maalesef nasıl gidiyor bakalım..Benim kafa bir dünya kızımda tam 30 kilo almıştım :KK43: Sanırım bu bebiştete öle olacak üzülüyorum :KK43:
valla saglıklı sıhhatlı olsun da razıyım kılolu olmaya cok kılo almaya

Kızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..
gözün aydın canım darısı görmeyenlerin başına. hadi bakalım grupta bir ikizimizmi olacak acaba şimdi günler geçmek bilmez :D listede kızım izin verdikçe yardım etmeye çalışcam.
bende ekliyim
sat:8 ağustos
bdt:15 mayıs

gözün aydın canım darısı görmeyenlerin başına. hadi bakalım grupta bir ikizimizmi olacak acaba şimdi günler geçmek bilmez :D listede kızım izin verdikçe yardım etmeye çalışcam.
bende ekliyim
sat:8 ağustos
bdt:15 mayıs
Teşekkürler canım inşallah bakalım :) tamam yardımınıza ihtiyacım olduğunda yazıcam :KK68:

Slm kızlar benim işler yoğun olmasa bile patronlarım burada ve onlar buradayken giremiyorum maalesef nasıl gidiyor bakalım..Benim kafa bir dünya kızımda tam 30 kilo almıştım :KK43: Sanırım bu bebiştete öle olacak üzülüyorum :KK43:
canım sağlıklı olsunlar en başında . biraz daha dikkatli olursun bu gebeliğinde bebeğe gitmeyen anneye giden 3 şey var un tuz şeker bu üç şey haricinde çok daha yoğun beslen

Kızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..
Gözün aydın canım. Tebrikler :) darısı bize artık :)

Back