- 22 Ağustos 2014
- 827
- 1.095
- 158
Evet ikinci :) ama bu sefer daha heyecanlıyım nedense :) 4 yaşında bir oğlum var:)Evet bence de iyi..
Yaa demek ikinci kac yasinda ilki :)
Benim 19 u oluyor. 5+5 hamile olacagim insallah erken olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ikinci :) ama bu sefer daha heyecanlıyım nedense :) 4 yaşında bir oğlum var:)Evet bence de iyi..
Yaa demek ikinci kac yasinda ilki :)
Benim 19 u oluyor. 5+5 hamile olacagim insallah erken olmaz
22 - 23 eylül gibi gitmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa. Gitmişken hem keseyi göreyim hemde kalp atışlarını duyayım istiyorum :)Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :) Doktora ne zaman gitmeyi planlıyorsun?
Aynen hayırlısı olsun canım, güzel bi duygudur evet bakalım kısmet herşey :)Hakkinizda hayirlisi olsun guzelim bence ikizse kat kat zor kat kat guzel... Bizimde iki tarafta da var kuzenlerde ama teyzemin ikizleri tup bebek :)
Karından baktı canım vajinal ultrasonu hiç dile getirmedi bile haftaya anlarız deyince ben de beklemeyi tercih ettim bakalım nolcak :)canım vajinal baksaydı kesinleşrdi belki.. karından mı baktı?.. ayy ben de heyecan yaptım..
sat: 24 temmuz
dogum tarıhı miniğimin inş allah nasip ederse : 1 mayıs 2015
yasitlari cokda, tahmin gunu ilk seni gordum ayni olanHihi yasitlari cok bebislerin :)
Zamaninda saglikla dogar insallahh
cnm benım nasılsın arkadasım baya oldu konusmayalı senleCanım Rabbime şükürler olsun sağlıcakla kucağına al inşaAllah dualarında bizleri de an inşaAllah olurmu..
tebrik ederim canim, bende hep ikiz istemisimdir ama Allahin takdiri: )Karından baktı canım vajinal ultrasonu hiç dile getirmedi bile haftaya anlarız deyince ben de beklemeyi tercih ettim bakalım nolcak :)
Hayırlısı canım dediğim gibi fazla ümitlenmek istemiyorum sağlıklı olsun yada olsunlar da gerisi önemli değil :) artması kötü bişey değil canım merak etme :)Ayyyy canım benim hadi hayırlısı ikiz bebişler mi geliyo ne:)) Bu arada kızlara benim pazartesi HCG 194 çıkmıştı bugün 828 olmuş çok mu artmış kızlar yoksa Gerçi olabiliyomuş böyle arkadaşım söylemişti ama bide sizlerin yorumu alayım dedim
Hayırlısı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin valla biz şaşırdık doğrusu ama haftaya kesinleşsin sonra rahat rahat seviniriz diyoruz :)tebrik ederim canim, bende hep ikiz istemisimdir ama Allahin takdiri: )
biri zo bulurken, okadar gozumuz yukarlarda olmasin dimi
hayirli olsun tatlimm cok sevindim ins ikizdir. ama ikizse iki kat daha diklat etmen gerekir unutma tatlim .hanerlerini bekliyoruzDuyamadık henüz canım, haftaya kadar zaman zor geçicek evet, hayırlısı artık :)
Teşekkürlerr canım inşallah hayırlısı :) tabiki canım benim henüz kimseye söylemedim sizlerle paylaştım :) haftaya daha net bilgilerle gelirim inşallahhayirli olsun tatlimm cok sevindim ins ikizdir. ama ikizse iki kat daha diklat etmen gerekir unutma tatlim .hanerlerini bekliyoruz
valla saglıklı sıhhatlı olsun da razıyım kılolu olmaya cok kılo almayaSlm kızlar benim işler yoğun olmasa bile patronlarım burada ve onlar buradayken giremiyorum maalesef nasıl gidiyor bakalım..Benim kafa bir dünya kızımda tam 30 kilo almıştım Sanırım bu bebiştete öle olacak üzülüyorum
gözün aydın canım darısı görmeyenlerin başına. hadi bakalım grupta bir ikizimizmi olacak acaba şimdi günler geçmek bilmez listede kızım izin verdikçe yardım etmeye çalışcam.Kızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..
Teşekkürler canım inşallah bakalım :) tamam yardımınıza ihtiyacım olduğunda yazıcamgözün aydın canım darısı görmeyenlerin başına. hadi bakalım grupta bir ikizimizmi olacak acaba şimdi günler geçmek bilmez listede kızım izin verdikçe yardım etmeye çalışcam.
bende ekliyim
sat:8 ağustos
bdt:15 mayıs
canım sağlıklı olsunlar en başında . biraz daha dikkatli olursun bu gebeliğinde bebeğe gitmeyen anneye giden 3 şey var un tuz şeker bu üç şey haricinde çok daha yoğun beslenSlm kızlar benim işler yoğun olmasa bile patronlarım burada ve onlar buradayken giremiyorum maalesef nasıl gidiyor bakalım..Benim kafa bir dünya kızımda tam 30 kilo almıştım Sanırım bu bebiştete öle olacak üzülüyorum
Gözün aydın canım. Tebrikler :) darısı bize artık :)Kızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..