- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
seninle aramizda bir gun var canim ayni gidiyoruz. keseyi gordunmu senYaş: 27
Sat: 5 ağustos
Doğum tarihi: 12 mayıs 2015
Doktor kontrolünden hayırlı haberlerle gel inşallah
Liste için çok teşekkür ederizzzz...
Sat: 5 ağustos
Doğum tarihi: 12 mayıs 2015
Doktor kontrolünden hayırlı haberlerle gel inşallah
Liste için çok teşekkür ederizzzz...
Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...
İsim betülArkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...
senle sanirim ayni gun dogum yapacagiz insallah:)Merhaba.
Ben hamileligimi bugun ogrendim.
İsmim Didem, 28 yasimdayim. DPAya gore 5 haftalik hamileymisim.
Yillardir uzaktan takip ediyordum bu siteyi uye olup yazmak bugune kismetmis.
Âmin canım inş Allah sanada nasip eder.. Bhcg düşük olabilir hamileysende çıkmayadabilir üzme kendini erken döllenme olduğu için o idrarda erken çıkan doktor öyle dedi..Ya işte bende bunu merak ediyorum 4 yada 5 gün varken idrar testinde çıkmaz sanıyordum ama bak senin çıkmış, benim 6 gün var reglime en fazla 2 gün sabretmeyi düşünüyorum :) ama çıkmazsa da daha kötü olurum diye de korkuyorum, kısmet artık birazcık sabredicem.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, sağol...
selam canım,seninle aramizda bir gun var canim ayni gidiyoruz. keseyi gordunmu sen
senle sanirim ayni gun dogum yapacagiz insallah:)
poupette: Canim ben yalniz sayilirim, esim gece calisiyor 12 gibi geliyor eve. Normalde boyle degildi bu ara yaz sonrasi oldugu icin inanilmaz yogun.
Sen kafana takma miden bulanmadigi kadar yemeye calis, patates filan hasla belki iyi gelir. Sen iyi beslen bebisin buyusun annesi. Ama ilk aylarda kilo kaybi oluyormus.
Sağol canım. İnşallah en az kilo kaybıyla atlatırım. Sen bugün mü kontrole gidecektin? Yanlış mı hatırlıyorum?
ybeken: Merhaba, bebek bekleyen güzel anne adaylarını tebrik ediyorum. Bende bu ay sabırsızlıkla bekliyorum. 17 eylül muhtemel regl tarihim, yani 6 gün var önümdegünler geçmek bilmiyor! sürekli kendimi dinliyorum acaba belirtiler var mı diye... evde yapılan idrar testleriyle regl tarihi gelmeden öğrenen var mı aranızda, ben regl günü en az 3 gün geçtikten sonra o testler sonuç veriyor sanıyordum ama farklı şeylerde okudum, kafam karıştı açıkçası ;( 6 gün var daha sizce testi ne zaman yapsam sonuç verir?? 25 mayıs doğumluyum eğer bu ay hamileysem bebeğimin muhtemel doğum tarihi 22 mayıs oluyor :) hep ilkbaharda mayısta anne olmak istemişimdir, bu ay benim için çok özel o yüzden bu sabırsızlığım.. malesef bir düşük yaşamıştım 6 ay önce kadar hem çok korkuyorum hem çok istiyorum, gerçekten çok stresliyim, ne yapmam gerek bilmiyorum
Ben bir kaç gün daha beklemeni öneririm canım. Daha çok varmış adetine. Allah hayırlısını versin.
Kızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..
Kızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..
İnşallah canım çok ümitlenmek istemiyorum daha belli olmadığından, hayırlısı olsun bakalım :)anneemmm.. ilk ikiz haberi.. ayy hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah..
Var canım ailede ama işte henüz kesin değil ya heyecanlanamıyoruz garip duygular içindeyiz :)Hosgeldinnn
Sevindim belki ikizdir cidden cifte heyecan yani varmi hic ailede:)
hayırlısı olsun canım ya ben bile heyecan yaptımm :):) kalp atışı duyabildinizmi haftaya zor olur şimdiKızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..
Duyamadık henüz canım, haftaya kadar zaman zor geçicek evet, hayırlısı artık :)hayırlısı olsun canım ya ben bile heyecan yaptımm :):) kalp atışı duyabildinizmi haftaya zor olur şimdi
Var canım ailede ama işte henüz kesin değil ya heyecanlanamıyoruz garip duygular içindeyiz :)
canım vajinal baksaydı kesinleşrdi belki.. karından mı baktı?.. ayy ben de heyecan yaptım..Duyamadık henüz canım, haftaya kadar zaman zor geçicek evet, hayırlısı artık :)
Ayyyy canım benim hadi hayırlısı ikiz bebişler mi geliyo ne:)) Bu arada kızlara benim pazartesi HCG 194 çıkmıştı bugün 828 olmuş çok mu artmış kızlar yoksaKızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?