• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Amin canim tesekkur ederiz darisi sizlere

Bu konuda en hazırlıksız bendim cunku suyum gelince hiçbir şey alıp da götüremedik kafam yerinde değil ki kendime ic çamaşır almışım bebeğe dair hiçbir şey yoktu, yıkanmakis utulenmemisti hsonuna bırakmıştım 34 te yapmış olacaktım kuzum erken geldi aman siz hemen yapın kizlar
Benimde öyle 🤦🏻‍♀️ 32+4 de ne benim lohusa pijamalarım ne bebeğin eşyası hiç birşeyi yıkanık ütülü bile değildi. Ben hastaneye acilden yatışım yapıldı. O gece sabaha kadar görümcemle kaynişim yıkama kurutma ütüleme yaptılar. hurçlara yerleştirip hastane valizini hazırladılar. Allah razı olsun 🩵🙏 ben suyum patlayınca o heycanla kendime sırt çantası yapmıştım iççamaşırı çorap pijama falan. Ama yavrumun ztn daha kıyafet giymesi nasip olmadı bi tek bez götürüyoruz. İnşallah taburculukta giydiricez. 😍
Ne hastane odası süsleyebildik. Kapı süsü balon bi sürü şey almıştık. İsimli hastane çıkışları bile daha kargolanmadı. 🥹 biz ne plan yapsakta nasipten ötesi yok. Eve gelince odasını süsleriz artık oğluşumun. 🥰
Ayrıca bilginiz olsun. Metro markette bezler diğer yerlere göre uygun kızlar. Dün bez aldık molfix 1 numara tanesi 2,70 sleepy naturel 1 numara tanesi 2,92 ye geliyor. Migrosta fln baya pahalı. Prima bezler de Amazon Prime da uyguna geliyor baya.

Eklentiler

• IMG_4113.jpeg
    IMG_4113.jpeg
    281,1 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın hanımlar. Dün çok şiddetli ağrım vardı. Beni bağırttı resmen. Kasılma çekilme tarzında. Enfeksiyon bu kadar şiddetli ağrı yapar mı. Bilen arkadaşlar yazar mı. Şimdi biraz daha iyi ara ara sol tarafıma ağrı giriyor. Kasılma oluyor

Günaydın hanımlar. Dün çok şiddetli ağrım vardı. Beni bağırttı resmen. Kasılma çekilme tarzında. Enfeksiyon bu kadar şiddetli ağrı yapar mı. Bilen arkadaşlar yazar mı. Şimdi biraz daha iyi ara ara sol tarafıma ağrı giriyor. Kasılma oluyor
Enfeksiyon ağrı yapabilir ama kasılma için magnezyumu artırsanız rahatlatır belki geçmiş olsun

Herhangi bir şüphen olunca dakika takibi yapmaya basla istersen kuzum. Gebelik zehirlenmesi ardından enfeksiyondan doğum yaptım ben biliyorsunuz. Belimden kasıklarıma doğru yanma şeklinde agrı girip içim çekiliyordu sağ tarafım çok agrıyordu benim ve o tarafım sertlesıyodu ben kızımın poposu sandım , değilmiş. Doğum sancısımış ilk bebeklerim olduğu için bilemedim... 6 dakikada bire düşünce hastaneye gittim acil doğuma aldılar beni. Hepimizin aynı değildir her hamilelik kendine özel diyorlar genelde ama tek ortak nokta dakika takibi sanırım dıye dedim 🙂🙏 bebişleriniz ve sizler Allah'a emanet olun inşallah🙏

Herhangi bir şüphen olunca dakika takibi yapmaya basla istersen kuzum. Gebelik zehirlenmesi ardından enfeksiyondan doğum yaptım ben biliyorsunuz. Belimden kasıklarıma doğru yanma şeklinde agrı girip içim çekiliyordu sağ tarafım çok agrıyordu benim ve o tarafım sertlesıyodu ben kızımın poposu sandım , değilmiş. Doğum sancısımış ilk bebeklerim olduğu için bilemedim... 6 dakikada bire düşünce hastaneye gittim acil doğuma aldılar beni. Hepimizin aynı değildir her hamilelik kendine özel diyorlar genelde ama tek ortak nokta dakika takibi sanırım dıye dedim 🙂🙏 bebişleriniz ve sizler Allah'a emanet olun inşallah🙏
Ya bu kesinlikle sancı ya. Aynı sol tarafım bebek gerildikçe fena bir ağrı giriyor. İki büklüm oluyorum resmen. Dünden beri böyle. Acaba enfeksiyon böbrek büyümesi yapıp doğumumu tetikledi. Bilmiyorum ki. Birşeyler yiyim doktoru arim bi. Geçen ladyle hiç sancı yaşamadık azcık yoklasın dedik. Ladin ortada yok bende sancıyla cebelleşiom tövbe yarabbim 😄

Ya bu kesinlikle sancı ya. Aynı sol tarafım bebek gerildikçe fena bir ağrı giriyor. İki büklüm oluyorum resmen. Dünden beri böyle. Acaba enfeksiyon böbrek büyümesi yapıp doğumumu tetikledi. Bilmiyorum ki. Birşeyler yiyim doktoru arim bi. Geçen ladyle hiç sancı yaşamadık azcık yoklasın dedik. Ladin ortada yok bende sancıyla cebelleşiom tövbe yarabbim 😄
Tabiki inşallah değildir öyle demeyin siz de yine de 😊😊 Bize de haber ver olur mu ben hepinizi çok merak ediyorum çünkü 🙂

@Veziir canım seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz.Modum öyle düşük ki.Resmen o karnımın kasılmasını hissediyorum sanki biri gelip sıkıyor😢
Dua ediyorum Allahım ne olur bitsin yumuşasın diye ikiz diye mi bu kadar derin hissediyorum anlamıyorum
Nst de sancılarım var sonra vajinal olarak servikal uzunluğa bakılıyor normal diyoalr 27 mm
Artık gerçekten yoruldum hastanede 8.günüm
Malatya da riskli gebelerin oldugu yerdeyim burda takipteyim😢
Çıkıp gitmek istiyorum korkuyorum
canım hastane piskolojisi bir yerden sonra zor ama biraz daha dayan inşaLLAH. sancıların cıkıyormus riske atmamak da fayda var. Allah yardımcın olsun.

gunaydın canım .çok gecmiş olsun. maalesef benim bilgim yok .doktora gitme sansın varsa nstye baglarlar belkı ordan cıkar .

Peki birşey sorcam. Bebek hareketleri normal oluyor mu acaba. Benimki sağ sol oynuyor da.
Evet gayet normal oluyodu benim çünkü ben yanmaya baslayınca bebeklerimi dürtmeye basladım baya hareket ediyolardı. İkiz oldukları için alan dar ondan falan diye de düşündüm vs bi sürü bahane üretmeye çalıştım, en sonunda dakika olayı aklıma geldiğinde artık çok sık giriyordu o zamana kadar doğum sancısı olabileceğini zerre anlamadım açıkcası bilmediğim için

Evet gayet normal oluyodu benim çünkü ben yanmaya baslayınca bebeklerimi dürtmeye basladım baya hareket ediyolardı. İkiz oldukları için alan dar ondan falan diye de düşündüm vs bi sürü bahane üretmeye çalıştım, en sonunda dakika olayı aklıma geldiğinde artık çok sık giriyordu o zamana kadar doğum sancısı olabileceğini zerre anlamadım açıkcası bilmediğim için
sancıyı bilmemek cok kötu birsey. benim de 2. oglumda belimde yanma gibi sızı gibi bir agrı hissediyodum ama yorgunluktan diyodum. megerse sancılar 100 u vuruyomus .sen nasıl duruyosun diyolar ama hissetmiyorum yani şiddetli birşey. önceki sezaryen dikişleri zarar görürmüş daha sürerse hemen sezaryene aldılar. şimdi de korkuyorum ki yine sancı olur da anlamazsam diye.

sancıyı bilmemek cok kötu birsey. benim de 2. oglumda belimde yanma gibi sızı gibi bir agrı hissediyodum ama yorgunluktan diyodum. megerse sancılar 100 u vuruyomus .sen nasıl duruyosun diyolar ama hissetmiyorum yani şiddetli birşey. önceki sezaryen dikişleri zarar görürmüş daha sürerse hemen sezaryene aldılar. şimdi de korkuyorum ki yine sancı olur da anlamazsam diye.
Allah korusun öyle düşünme inşallah sancı olursa anlarsın, belki de sancı olmadan direkt gün verilicek 🤗

Anladım. Teşekkür ederim ilgine canım. Ama kasıl belden gelen ağrı yok buda belki iyidir
bakalım. Doktor karnını doyur takibi yap dedi. Sıklaşırsa gel nstye bakalım dedi. Açken kalp ritmi düzenli olmuyormuş. Takibi yapayım olmazsa eşimi ararım. Araç kullanmim bu durumda

ay inşALLAH ya. zaten hamileliğin başından beri diken üstündeyiz. Rabbim hepimiizn işini kolaylaştırsın inşaLLAH.
Hiç sorma ya. Önceki sorunlu olunca. İnsanın hergünü şüphe . Benimki de plesanta ayrılması sonucu çocuk anne karnında kilo vermişti. Kalp atışları çok azdı. Kontrolde ortaya çıkmıştı. Ağrı vs hissetmemiştim

Anladım. Teşekkür ederim ilgine canım. Ama kasıl belden gelen ağrı yok buda belki iyidir
bakalım. Doktor karnını doyur takibi yap dedi. Sıklaşırsa gel nstye bakalım dedi. Açken kalp ritmi düzenli olmuyormuş. Takibi yapayım olmazsa eşimi ararım. Araç kullanmim bu durumda
Ne demek olur mu öyle şey 🤗 herşey güzel olacak inşallah merak etmeyin 🙏🙂

Hiç sorma ya. Önceki sorunlu olunca. İnsanın hergünü şüphe . Benimki de plesanta ayrılması sonucu çocuk anne karnında kilo vermişti. Kalp atışları çok azdı. Kontrolde ortaya çıkmıştı. Ağrı vs hissetmemiştim
Allah korktugumuza ugratmasın inşALLAH canım. saglıkla kavusalım kuzulara.

Back