- 13 Haziran 2024
- 422
- 916
- 18
Benimde öyle 32+4 de ne benim lohusa pijamalarım ne bebeğin eşyası hiç birşeyi yıkanık ütülü bile değildi. Ben hastaneye acilden yatışım yapıldı. O gece sabaha kadar görümcemle kaynişim yıkama kurutma ütüleme yaptılar. hurçlara yerleştirip hastane valizini hazırladılar. Allah razı olsun ben suyum patlayınca o heycanla kendime sırt çantası yapmıştım iççamaşırı çorap pijama falan. Ama yavrumun ztn daha kıyafet giymesi nasip olmadı bi tek bez götürüyoruz. İnşallah taburculukta giydiricez.Amin canim tesekkur ederiz darisi sizlere
Bu konuda en hazırlıksız bendim cunku suyum gelince hiçbir şey alıp da götüremedik kafam yerinde değil ki kendime ic çamaşır almışım bebeğe dair hiçbir şey yoktu, yıkanmakis utulenmemisti hsonuna bırakmıştım 34 te yapmış olacaktım kuzum erken geldi aman siz hemen yapın kizlar
Ne hastane odası süsleyebildik. Kapı süsü balon bi sürü şey almıştık. İsimli hastane çıkışları bile daha kargolanmadı. biz ne plan yapsakta nasipten ötesi yok. Eve gelince odasını süsleriz artık oğluşumun.
Ayrıca bilginiz olsun. Metro markette bezler diğer yerlere göre uygun kızlar. Dün bez aldık molfix 1 numara tanesi 2,70 sleepy naturel 1 numara tanesi 2,92 ye geliyor. Migrosta fln baya pahalı. Prima bezler de Amazon Prime da uyguna geliyor baya.