- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
Hoşgeldiniz ne güzel gitgide kalabalıklaşıyoruz :) 2014 bizlere uğurlu geldiBende aranıza katılacağım nasipse bugün cift çizgiyi gördüm sat 31 temmuz ve 20 aylik bir kızım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz ne güzel gitgide kalabalıklaşıyoruz :) 2014 bizlere uğurlu geldiBende aranıza katılacağım nasipse bugün cift çizgiyi gördüm sat 31 temmuz ve 20 aylik bir kızım var
Ne güzel tebrikler :)Merhaba :) Son adet tarihim 30 temmuz. Ben de 2 gün önce silik çizgiyi gördüm. Doktora kan testine gittim.
Değerim 254 çıktı... Gayet iyi sanırım ama doktor emin olmak için birkaç gün içinde tekrar gel dedi.
Pazartesi gideceğim. Umarım kese görünür :)
İlk bebeğimiz ve eşimle aşırı heyecanlıyız. Şimdiden ona öyle cok bağlandım ki...
Ben de göğüslerde şişlik adet olacakmış gibi karnımda huzursuzluklar oldu ama adet dönemim yaklaştı diye umutlanmak istemedim.Tek şüphelendiğim adetime 9 gün varken kahverengi leke gelmesi.Sonrasında hafif bulantılar ve aşırı derece gaz sancısı .Belimin orta kısmında da iki gün süren hafif ağrılar...Ve miniğim benimle.:) Darısı isteyen herkesin başına olsunselamlar herkese
latte hamile oldugunu öğrenmeden önce hamile olduguna dair bir belirti oldu mu
bu soru aynı zamanda herkese olsun
Kızlar folic plus aldım kullanmak için doktorum solgarın folik asitini almalısın dedi.. Gecen gebeliğimde folic plus kullanmıştım ama garanti olsun solgarı alacaksın diye diretti resmen sizin doktorlarınız ne dediler..?
Merhaba arkadaşlar.Nasipse bende mayıs annesi olarak aranızdayım.İki gün önce 3 farklı idrar testiyle bu müjdeli haberi aldım.Rabbim çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder umarım :) Salı günü için doktor randevumu da aldım.Şimdilik ara ara gelen kahverengi lekelenmeler dışında pek sıkıntım yok.Buarada sat:30 temmuz
Merhaba :) Son adet tarihim 30 temmuz. Ben de 2 gün önce silik çizgiyi gördüm. Doktora kan testine gittim.
Değerim 254 çıktı... Gayet iyi sanırım ama doktor emin olmak için birkaç gün içinde tekrar gel dedi.
Pazartesi gideceğim. Umarım kese görünür :)
İlk bebeğimiz ve eşimle aşırı heyecanlıyız. Şimdiden ona öyle cok bağlandım ki...
Arkadaşlar uçak yolculuğu tehlikeli midir şuanda? Pazar günü Bodrum'a gideceğiz.. Arabayla 12 saat civarı ne yapacağıma karar veremedim..
Bende aranıza katılacağım nasipse bugün cift çizgiyi gördüm sat 31 temmuz ve 20 aylik bir kızım var
Teşekkür ederim canım :) Adetim gelmeden 2-3 gün önce test yaptım çok çok silik olarak ikinci çizgi belirdi ama tabi daha erkendir belli olması mümkün değildir,göz yanılsamasıdır diye dikkate almadım.Adetim 1 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım çok belirgin ikinci çizgi çıktı.Sonra gözlerime inanamadım hata payı vardır diye başka bir marka normal gebelik testi yaptım onda da ikinci biraz silik çıktı. Ertesi gün başka bir marka gebelik testi daha aldım onda da ikinci çizgiyi görünce 4 farklı testle emin oldum artık.:) İlk bebeğimiz olacak nasipse.Bebek düşündüğümüz ikinci ayda Rabbim yüzümüzü güldürdü.Darısı isteyen herkesin başına olsuncanım bebişin hayırlı olsun :)
testi adetin kaçıncı günü yaptın çıktı? daha öncesinde yapmış mıydın yoksa ilk denemen miydi?
Canım yukarıda da açıkladım ama şunu da ekleyeyim gebelik testlerine çok para vermeye gerek yok şu eczanede 3-5 liraya satılan gebelik testleri de eğer hamileysen erken gebelik testleri kadar doğru sonuç veriyor.4 farklı test denemiş biri olarak tecrübe ettim Benim sat 30 temmuzdu.16-17 ağustosta kahverengi lekelenmem geldi.22-23 ağustosta ilk silik çizgiyi gördüm.Umarım yardımcı olabilmişimdir.İnşallah en yakın zamanda aramıza katılırsın.Sonuçlarını merakla bekliyorumHanımlar,
Genel sorumu ortaya da yazıyorum. gebelik testini en erken adetin kaçıncı günü yaptınız? ilk hayal çizgiyi adetin kaçıncı günü gördünüz? ben daha test aşamasındayım inşallah aranız akatılabilirim.
4 ay önce karnımdaki 4 aylık bebeğimi kaybettim ve bu ay heyecanla bekliyorum, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. dualarınızı bekliyorum.
Canım yukarıda da açıkladım ama şunu da ekleyeyim gebelik testlerine çok para vermeye gerek yok şu eczanede 3-5 liraya satılan gebelik testleri de eğer hamileysen erken gebelik testleri kadar doğru sonuç veriyor.4 farklı test denemiş biri olarak tecrübe ettim Benim sat 30 temmuzdu.16-17 ağustosta kahverengi lekelenmem geldi.22-23 ağustosta ilk silik çizgiyi gördüm.Umarım yardımcı olabilmişimdir.İnşallah en yakın zamanda aramıza katılırsın.Sonuçlarını merakla bekliyorum
Canim 29. Gunde yani bugun yaptim gecen hafta lekelenme oldu yerlesme kanamasiymis. Kaybina üzüldüm bende 2 düşük yapmistimcanım benim hayırlı olsun
aynı sorum sana da testi ilk ne zaman yaptın ve ilk oalrak silik çizgiyi adetin kaçıncı günü gördün?
Canim 29. Gunde yani bugun yaptim gecen hafta lekelenme oldu yerlesme kanamasiymis. Kaybina üzüldüm bende 2 düşük yapmistim
adetine 2-3 gün varken ilk silik çizgiyi görebilirsin belki bir dene canım.Ben adetime 3 gün varken gördüm en erken ama çok silikti ozaman.Erken gebelik testi alırsan 5 gün önceden gösteriyorcanım benim batıma daha 5 gün var gebelik testi için erken bir süre sanırım. ne zaman yapabilirim en erken en siliğini hangi gün görebilirim diye sordum. bu ay çok gönülden istiyorum ama Rabbimin taktiri. hayırlısıyla inşallah katılırım aranıza.
adetlerim yılbaşından beri duzensiz ama evet batim bugun normalde net cizgi çıktı canımAllah çok zor Allah beterlerinden korusun Allah sağlıklı gebelik sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
29. gün bat ya da bat+1 oluyor yani. belirgin bir çizgi görmüş olmalısın yoksa silik miydi?
Sizinle sat tarihimiz aynı nasipse bebeklerimizi aynı tarihlerde alırız belki kucağımıza
adetlerim yılbaşından beri duzensiz ama evet batim bugun normalde net cizgi çıktı canım