• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Arkadaşlar sezeryanım zorunlu sezeryan olacak bebek ters ve iri çok kişi komple uyu bel baş ağrısı çok zor bölgeselde dedi ama ben bebeğimi görmek istiyorum bireysel farklılık da vardır ama siz çok zorlandınızmız belden uyuşturmada
En konforlusu ve güvenlisidir spinal anestezi. Genel anestezinin hem riski daha fazla hemde uyanır uyanmaz ağrı çekersiniz ve ağrı kesici de hemen etki etmez ama spinalde 6 7 saat uyuşukluk olur sonra ağrı olunca ağrı kesici yapılır o zamana kadar az toparlarsınız bile. Spinal sonrası bol su ve kahve içince baş ağrısı da olmuyor tercih sizin 😇

Kızlar, bugün tam 1 hafta oldu doğum yapalı ayaklarım inanılmaz şiş, doktorum olabilir zamanla geçer dedi, sizlerde de var mı bu durum? Bir de ben 88 kilo ile doğuma girdim, bebek 3.550 doğdu az önce tartıldım ve 84 kiloyum 🙈 yahu bebeğin eşi, suyu falan giderse bayağı bi zayiflarim sanıyordum yanılmışım 😂
Hahaha dur sus sus herkes doğursun öyle söyle bende doğumda bi 6 7 kilo veririm incelirim diye hayaller kuruyorum suya düşürme 😂
Bu arada ödem şişlik için doktorum bana doğumdan sonra artar yavaş yavaş azalarak 1 ayda gider demişti canım.

Slm arkadaşlar benim günüm yaklaştı ama ne sancım var ne de acilmam.sizce bu durumda suni sancı mi verirler.ilk gebeliğim tedirginim

Kızlar, bugün tam 1 hafta oldu doğum yapalı ayaklarım inanılmaz şiş, doktorum olabilir zamanla geçer dedi, sizlerde de var mı bu durum? Bir de ben 88 kilo ile doğuma girdim, bebek 3.550 doğdu az önce tartıldım ve 84 kiloyum 🙈 yahu bebeğin eşi, suyu falan giderse bayağı bi zayiflarim sanıyordum yanılmışım 😂
Bende 66 ile girdim eve gelince bir baktım 63 😅 çok şaşırdım. 10 gün geçti. İlk 3 gün kilo vermedim sanırım. Sonrasında her gün 750 gram verdim. Bugun de 58 i gördüm tartı da. Şişliklerim de yeni inmeye başladı. Dün akşam yüzüğümü taktım. Bugun rahat rahat ayakkabımı giydim. Sanırım rahimden sıvılar atıldıkca vücut daha çok rahatlıyor

Arkadaşlar sezeryanım zorunlu sezeryan olacak bebek ters ve iri çok kişi komple uyu bel baş ağrısı çok zor bölgeselde dedi ama ben bebeğimi görmek istiyorum bireysel farklılık da vardır ama siz çok zorlandınızmız belden uyuşturmada
Ameliyathaneye alındığımda ilk iş olarak yatağım değiştirildi ve epidural vurulması için hazırlanıldım. Anestezi uzmanları o kadar çok bilgi amaçlı konuştular ki korktum bende 😅 kambur durmam gerektığını söylediler. Bende nasıl kambur durulcağını bılmediğimi söyledim. Onlar da kendilerinin şekil vereceğini açıkladı. Birisi başımı yere doğru eğdi. Birisi de omuzlarımı eğdi. Ben hala gülüyor, espri yapıyordum. Anestezi uzmanı hareket etmemem gerektiğini söylediğini 😅 ne olduğunu anlamadan 3 sn içinde zaten uyuşturmuşlardı . Neden korkuttular anlamadım 😅 zaten farketmiyorsun bile. Normal doğuma oranla sezeryan da daha iyi bence .. sezeryandan sonra ne kadar çok hareket edersen o kadar çabuk iyileşiyorsun . Ama eve gelince yatman gerekıyormuş 😅 ben eve gelince de hiç yatmadığım hep hareket ettiğim için enfeksiyon kaptım 😅😅 . Yani korkmana gerek yok bebişim 😅 sezeryanda korkulacak hiç birşey olmuyor

Kizlaaar pazartesi günü planlı sezaryan doğum yapacağım. Biz yurt dışındayız. Bugün kan verdim. Sonuçları şimdi gördüm.

Leukocyter Sonuç: 11,5 x10⁹/L Referans Aralığı: 3,5-8,8 x10⁹/L.

diye bir değer yüksek sadece. İnternetten baktığım zaman beyaz kan hücresi diye çıkıyor. Yüksek olması enfeksiyon, inflamasyon, stres veya başka bir tetikleyiciye bağlı olabilir yazıyor. SAT a göre doğum 14 Ocak zaten. Ayy çok endişelendim. Doğum ertelenir mi, bir sey olur mu? Bilgisi olan var mı? :110:

Yarın eşimin ailesi gelecek kızıma onlar bakacak doğumda. 10 gün izin alabilirler. Tüm planlarımız alt üst olacak 😭😭😭😭

Slm arkadaşlar benim günüm yaklaştı ama ne sancım var ne de acilmam.sizce bu durumda suni sancı mi verirler.ilk gebeliğim tedirginim
Canım ben ilk bebeğimde 41. Haftada suyum geldi hastaneye gittim açılmam ve sancım yoktu suni sancı verildi 10 saat sonra doğum oldu. Eğerki şartlar uygunsa ve sende normal istiyorsan suni sancı verilebilir.

Hanimlar selam, benimde planli sezeryanim 14 Ocak 🐣 Simdiden heyecan basti. Yarin anestezi islemleri icin sabah ac karnina hastaneye gideceğim. Sezeryan olup tavsiye vermek isteyen var mi❤️

Cnm Allah isini kolaylastirsin. Sonucta buyuk cocuk bike olsa o da cocuk. Adem Güneş bir videosunda bebege abisinin yaninda cok hassas oldugunu dabranislarinizla gosterin. Mesela anne baba birbirine verirken cocugu kırılacakmis hissini yaşatın. O sizin tavirlarinizdan cocugun cok hassas oldugunu anlasin demişti. 🌷🌷
Amin cnm insallah ..evet mantıklı aslında.
Hamilelik günlerimi özledim sanki ☺️
Bendedeeeee 😔
Onlar uygun gördüyse sorun yoktur nasıl geçti aşınız 🥰
Aynen cnm Dr uygun gördü.cok şükür iyi geçtİ.
H Var hiç bu bu ve
Bende genel sevmedim cnm.belden olursan eğer kafanı sağa sola doğru çevirme.bas ağrısi yapar.bol kahve ic.simdiden hayırlısı olsun.

Ben ilk gebeliğimde doğumda 13 kilo verdim. Ama bu sefer sanki sadece bebeğin kilosu kadar gidecek gibi hissediyorum

Hamilelik gunlerini ozleyenler hic ozlemesin. Her tarafim agriyor. Sabahlari yataktan cok zor kalkıyorum. Sagdan sola donerken esimden destek alıyorum cogu zaman. Koltuga oturup kalkarken cok zorlanıyorum ve yururken bebek alttan firlayackmis hissi var surekli asagi baski yapiyor. Yalancı kasilmalarim var surekli karnim tas gibi gergin cok rahatsiz edici. Cogu zaman midem cok rahatsiz bazen dik yatiyorum. Geceleri sicaktan uyuyamıyorum ama aslinda esim üşüyor. Yere eglip kalkmak cok zor geliyor Butun Bunlara ragmen ilk gebeligime gore cok daha iyiyim😁😁🙂↕️

Hamilelik gunlerini ozleyenler hic ozlemesin. Her tarafim agriyor. Sabahlari yataktan cok zor kalkıyorum. Sagdan sola donerken esimden destek alıyorum cogu zaman. Koltuga oturup kalkarken cok zorlanıyorum ve yururken bebek alttan firlayackmis hissi var surekli asagi baski yapiyor. Yalancı kasilmalarim var surekli karnim tas gibi gergin cok rahatsiz edici. Cogu zaman midem cok rahatsiz bazen dik yatiyorum. Geceleri sicaktan uyuyamıyorum ama aslinda esim üşüyor. Yere eglip kalkmak cok zor geliyor Butun Bunlara ragmen ilk gebeligime gore cok daha iyiyim😁😁🙂↕️
Evet ya bide belirsizlik can sıkıcı. 😒 Sagsaglim kucağa alıp görmek istiyorum artık gece uykum kaçıyor resmen oturuyorum sabaha kadar sonra akşama kadar uyukluyorum falan. Zaten gurupta da doğuran sayısı baya artti buralar ıssızlasti🥲 on güne kimse kalmaz burda

Al benden de o kadar, şu an tüm vücudum ağrıyor azıcık iş yaptım diye uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum kendimi engelli gibi hissediyorum vallahi eski sağlıklı enerjik günlerimi özledim 🫣 çok şükür yinede 😅 şu halter kaldıran hoplayan zıplayan bacılar gibi olmayacaksak hamilelik çok zor arkadaşlar 😄

Back