• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Ay maşallah bir erkenci daha var 🧿😍 sizinle tahmini doğum tarihlerimiz neredeyse aynıymış ama Minnos gelivermiş bile,umarım ikinizde iyisinizdir 🙏 gözünüz aydın
Evet aynıydı hatirliyorum, çarşamba sabah işe gitmek için hazırlanırken suyum geldi, gittiğimiz de 1cm açıklık vardı perşembe sabaha kadar 10 cm ulaştık şükür vajinal dogum yaparak geldi 33+4 te doğdu erkenci kusumuz yogunbakimdayiz ciğer gelistirici tek dozda kaliverdi 🫠
Maşallah. Bebek nasıl, siz nasılsınız?
Bende bir kaç yırtık oldu gelirken kızımız erkenden 1 gecede baş aşağı döndü hissettim yani, yogunbakimdayiz sut sagip gönderiyoruz iyi sayılır o ben iyiyim canim💐
Allah bağışlasın 🧿🌸
İnşallah iyisinizdir sende bebekte. Güzel bi enerjin var herşey yolunda galiba. Çok mutlu oldum. 💕
Amin canim tesekkur ederiz biraz daha evine gelmesine var hasret çekeceğiz henuz kokusunu alıp dokunamadim hemen kuvez sürecimiz başladı, sağlıklı olsun da beklemeye değer 💖
Hayırlı olsuuun umarım her şey yolundadır. Sağlıkla mutlulukla güzel yıllarınız olsun güzel kuşunuzla❤️

Canim iyi sayılırız kusumuz erken gelince hasret çekeceğiz o kadar 🫠

Gözün aydın canım hayırlı olsun ❤️ iyisinizdir inşallah 🥰 hoşgelmiş eliz kuşun 🧿🧿🧿
Canimmm teşekkür ederiz, iyiyiz şükür evimize en kısa zamanda gitmeyi umuyoruz 💞💞💞
Canım daha bugün seni düşünmüştüm ne yapıyor acaba tatile filan gitcekti diye. Durumunuz nasıl iyisinizdir inşallah. Sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzucuk ömrü uzun olsun 🥰🌸
Ayy sorma tatilden zamanında gidip donmusuz 1 hafta sonra kusumuz geldi ya dedik tatilde gelseydi napardik diye korktuk, şükür ki erken de olsa kavuştuk darisi sen ve diğer tüm arkadaşlarıma güzellikle saglik en önemlisi vaktin kavuşmayı nasip etsin💐🙏💞

Merhabalar kızlarr, Ayy inşallah şansı acık, ömrü saglıkla uzun olsun 🙏🧿🥰 benim ikizlerim de 2 kgyi gecmiş durumda teyzelerii beslenmeleri de artmış bugün gördük çok şükür halimize 🙏🧿🥲
Maşallah kuzucuklara kocaman olmuşlar, güzel dileklerin için teşekkür ederim canım hepimizin evlatları sağlıklı olsun şansı bahtı açık olsun inşallah 🙏🎉💞🧿

Peki o ara karnında sertleşip yumuşamayı hissediyor musun hani karnınız böyle taş gibi olur
Ya o tepe falan oluyo sertlesiyo kasılma mıymış 🫠 ben bebiş kendini topluyo bi tarafa veya götünü falan dayayıp dağ gibi şişiyor saniyodum 😆😆 ağrı acı vs de yapmadığı için öyle sandım demekki

Kuzum gözünüz aydın, saglıklı hayırlı mutlu ömrü olsun miniğin, hos gelmiş 🥰🌸🩷🧿
Amin canim hepinizin insallah 💞🧿
Oyyyyy maşallah size 🧿 Tebrik ederim canım, gözünüz aydın 🤍 Biraz toparlanınca detayları paylaş bizimle
Ayy toparlanınca yazacağım sabırsızlanıyorum 🥰😘
Şükür kavuşturana 🥰 hadi gözün aydın canım benim 🌸 sağlıklı güzel mis gibi günleriniz olsun 💕💕
Kuzum Amin tesekkur ederiz, darisi sana insallah sağlıkla güzellikle ve vaktinde gelmesi dileğiyle 🥰🥰

Ya o tepe falan oluyo sertlesiyo kasılma mıymış 🫠 ben bebiş kendini topluyo bi tarafa veya götünü falan dayayıp dağ gibi şişiyor saniyodum 😆😆 ağrı acı vs de yapmadığı için öyle sandım demekki
Ben de yazdım aslında ama arkadaşlar bebek toplanıyor bir yere demişlerdi. Bende de oluyor çünkü son 1 haftadır tepeler, dağlar falan :)

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Amin canim tesekkur ederiz darisi sizlere
Böyle erken doğanlar olunca bir korkuyorum bebeğin çantası hazır da benim hazır değil yıkayıp ütülemedim aldığım gibi poşete duruyo etiketiyle 🤯 korkuyorum valla bu ara...hafta sonu halledeyim bari kafam rahat olur
Bu konuda en hazırlıksız bendim cunku suyum gelince hiçbir şey alıp da götüremedik kafam yerinde değil ki kendime ic çamaşır almışım bebeğe dair hiçbir şey yoktu, yıkanmakis utulenmemisti hsonuna bırakmıştım 34 te yapmış olacaktım kuzum erken geldi aman siz hemen yapın kizlar

Ben de yazdım aslında ama arkadaşlar bebek toplanıyor bir yere demişlerdi. Bende de oluyor çünkü son 1 haftadır tepeler, dağlar falan :)
Bende bayadir oluyo en son öyle dendi diye hic sorgulamamistim 1-2 aydır ndbxnxnxjx neyse zaten yalancı değil normal kasılma ise şiddetlenecegine göre anlariz diye umuyorum yalanciktan kasiliyorsa da kendi bilir 😅😅😅 çok sık olmuyo zaten sıklaşırsa da anlarız diye umuyorum ummaktan başka çarem yok 🥰🥰

Bende çift peribacaları gibi iki tane sağlı sollu dağ oluşuyor 🤣 semsert oluyor o kısımlar. Canım acıyor ama 30-40saniye sürüp geçiyor. Ben buralarda okumuştum kasılma tariflerini. Kendim yaşamaya başlayınca tamam dedim bu bebek poposu değil kasılma 😂

Ayy toparlanınca yazacağım sabırsızlanıyorum 🥰😘

Kuzum Amin tesekkur ederiz, darisi sana insallah sağlıkla güzellikle ve vaktinde gelmesi dileğiyle 🥰🥰
Amin canım benim çokça amin 💕🤗
Sende bir an önce rahatlıkla al kucağına bebeğini. Ama enerjin çok yüksek en yakın zamanda yanyana olacaksınız bebişinle..inancım tam 🫶

valla az kaldi solunumlari hersryleri iyidir inşallah biraz daha kilo alsınlar annesi verecekler sana
İnşallah ben de gün sayıyorum gerçekten. Çok sıkıntılar atlattık fasulyelerim ile. Allahım buradan sonra sağlıklı mutlu huzur dolu uzun ömürler nasip etsin inşallah hepimizin aileleri , bebekleri için 🙏🥰

Bence de kötüyü cagirmamak lazım ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Ben büyük bir kısmını hazırladım ufak tefek şeyler eksik kaldı. Onları da alıp koyucam yakında.
Ben bu hafta sonu yıkayıp hazır ederim gece gece bacağıma bir ağrı vurdu uyandım kan ter içinde ilk oğlumda da bir gece böyle olmuştu çok geçmeden bir hafta 10 gün sürmeden doğuma gittim bu ağrıyı bi tek o zaman yaşadım ben hazır etsem iyi olacak ne olur ne olmaz

Hiç sorma ya sabaha kadar uyuyamadım kokudan başıma ağrı girdi resmen 😬

Kendileri o kokuya alışmışlar hissetmiyorlar. Kıyafet işi değil bence ya tenleri kokuyor. Kıyafet ne kadar temiz olursa olsun bi yıkanıp paklanmayınca keselenmeyince o koku gitmez.

Deodorant işleyeceğini sanmıyorum arkadaşım 😬

Canım panik yapma senin hastanede olman bebeklerin için daha iyi bunu düşün evde olsan hep acaba bişey mi oluyor bu kasılmalar niye durmuyor hastaneye gitsemmi gibi düşünceler seni daha çok strese sokacaktır. Hastane ortamı da insanı geriyor biliyorum ama sen daha 32. Haftadasın bebeklerin için dayan❤️ siz çok güçlüsünüz bunu unutma💜 ben doktor bıraksa hastaneden çıkmayacaktım yani bebeğim bir gün daha karnımda durması için ne kadar kalmam gerekiyorsa kalırım yani. Şimdi eve geldim kasılmalarım hala devam ediyor uyuyamıyorum duşa girdim çıktım fayda etmedi. Eşimi uyandırıp tekrar mı hastaneye gitsem bilmiyorum bide şöyle bi durum var hastane oturduğum köye yaklaşık 1 saat mesafede 🙄Ağızdan ilaç falan veriyorlar mı? Nasıl bir tedavi uyguluyorlar
❤️Ben psikolojik olarak çöktüm galiba
kendimi bir türlü toparlayamıyorum ister istemez kafamın içindeki soruları tahmin edersin😢
Aslında bende öyle diyorum gerekirse kalırım
Bu benim 2.yatışım ilkinde magnezyum nidilat celestone yapıldı.
Şimdi de nidilat verildi 8.doza tamamlandı celestone 1 doz daha yapıldı başka da yok progestan vajinal kullanıyorum kendimde olan magnezyum var.Gittiği yere kadar galiba nst takibindeyim canım🥹

Benim ikiz olduğundan heryeri sertleşiyor. Karnının alt tarafı uyuşur gibi oluyor
Sertleştiğinde hiç sıkıntı vermiyor mu sana mesela

Back