- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.269
- 43
- 32
Evet aynıydı hatirliyorum, çarşamba sabah işe gitmek için hazırlanırken suyum geldi, gittiğimiz de 1cm açıklık vardı perşembe sabaha kadar 10 cm ulaştık şükür vajinal dogum yaparak geldi 33+4 te doğdu erkenci kusumuz yogunbakimdayiz ciğer gelistirici tek dozda kaliverdiAy maşallah bir erkenci daha var sizinle tahmini doğum tarihlerimiz neredeyse aynıymış ama Minnos gelivermiş bile,umarım ikinizde iyisinizdir gözünüz aydın
Bende bir kaç yırtık oldu gelirken kızımız erkenden 1 gecede baş aşağı döndü hissettim yani, yogunbakimdayiz sut sagip gönderiyoruz iyi sayılır o ben iyiyim canimMaşallah. Bebek nasıl, siz nasılsınız?
Amin canim tesekkur ederiz biraz daha evine gelmesine var hasret çekeceğiz henuz kokusunu alıp dokunamadim hemen kuvez sürecimiz başladı, sağlıklı olsun da beklemeye değerAllah bağışlasın
İnşallah iyisinizdir sende bebekte. Güzel bi enerjin var herşey yolunda galiba. Çok mutlu oldum.
Hayırlı olsuuun umarım her şey yolundadır. Sağlıkla mutlulukla güzel yıllarınız olsun güzel kuşunuzla
Canim iyi sayılırız kusumuz erken gelince hasret çekeceğiz o kadar