Hanımlar nasılsınız
Ben bu gün doktora gittim olsa olsa 2-3 haftalıkmıs kuZum yani bira geriden takip etcez sizi hepinize güzel günler diliyorum Allah'a emanet olun :)
ben ilk hamileliğimde hep tatlı yiyodum. kızım oldu bunda da hep tatlı istiyorum. Zaten cin takvimi rus takvimi ne varsa hep kız cıkıyor. bakalım.. bu arada beni kimse takmadı ya. hcg degerimi sormuştum. Burda 3 aya kadar hep vajinal ultrasonla bakıyolar. o yuzden bi kere gitmek istiyorum. Kalp atısını da duyayım diye.
GECMİŞ OLSUN CNM BENIMDE 3 AY ÖNCE BİR DÜŞÜĞÜM VAR 8+2 GUNLUKKEN KALP ATIŞI OLMADIĞI İÇİN KÜRTAJ OLDUM SIMDIDE AYNI SEYLERI YASAMAKTAN COK KORKUYORUM CUMA GUNU SAAT KAÇTA RANDEVUN BENIM SAAT 9:30 DA SABAH
ben haftaya cuma gidicem ama ben hastanede laboratuvarda çalışıyorum doktorumda zaten bu hastanede sadece sıkışıp uygun olduğum bi an çıkıyorum. önceden kayıp yaşayan daha çok korkuyo galiba. bide hastane ortamında bazı olumsuzluklara daha çok tanık oluyorum o yüzden insan daha pimpirikli oluyo
ben haftaya cuma gidicem ama ben hastanede laboratuvarda çalışıyorum doktorumda zaten bu hastanede sadece sıkışıp uygun olduğum bi an çıkıyorum. önceden kayıp yaşayan daha çok korkuyo galiba. bide hastane ortamında bazı olumsuzluklara daha çok tanık oluyorum o yüzden insan daha pimpirikli oluyo
SENIN YARINDAN SONRA DEEILMI RANDEVUN COK GECMIS OLMUYORMU OZAMAN TAM 8 HAFTALIKKEN GIDICEKSIN BENIM YARINDAN SONRA RANDEVUM[/QUOTE
bilmem ki doktorla öyle planladık alttanda baktırmak istemiyorum oda karından bakalım deyince haftaya cuma uygun gördü. sen gidince bi haber ver bana belki dayanamam çıkarım. bide karından mı bakıcak alttan mı?
Hanımlar nasılsınız
Ben bu gün doktora gittim olsa olsa 2-3 haftalıkmıs kuZum yani bira geriden takip etcez sizi hepinize güzel günler diliyorum Allah'a emanet olun :)
ben ilk hamileliğimde hep tatlı yiyodum. kızım oldu bunda da hep tatlı istiyorum. Zaten cin takvimi rus takvimi ne varsa hep kız cıkıyor. bakalım.. bu arada beni kimse takmadı ya. hcg degerimi sormuştum. Burda 3 aya kadar hep vajinal ultrasonla bakıyolar. o yuzden bi kere gitmek istiyorum. Kalp atısını da duyayım diye.
canım benim daha o kadar çok başlamadı ama ilk gebeliğimde ilk üç ayda yaklaşık 6 kilo vermiştim. üç aydan sonra bıçak gibi kesildi bulantılarım. yok canım göçmen değilimde arkadaşlarım vardı eski iş yerinden onlar derdi hep ağzıma doladılar ama çok hoşumada gidiyor kızçem demek :)
aynen yaz mutlaka. olmadı çıkarım bende. gerçi kendime söz verdim bu cumaya kadar kan tahlillerime bakmayacağıma haftaya cumaya kadar da doktora çıkmayacağıma ama meraktan da deliriyorum. en azından seni takip ederim canım
Bence alıp denemene gerek yok. Çünkü çift çizgide yanılma olmuyormuş pek. Fakat hamilelik varken yok gösterme ihtimali daha fazla oluyormuş. İçine kurt düşmesin yani. Benim daha reglim 2 gün geçti ya varsada belki aldığım test çıkarmayabilir diye düşündüm o yüzden sordum sana hangi marka aldığını. Hatırladığım kadarıyla sende 2-3 gün geçince yapmıştın testi değilmi?
canım benim daha o kadar çok başlamadı ama ilk gebeliğimde ilk üç ayda yaklaşık 6 kilo vermiştim. üç aydan sonra bıçak gibi kesildi bulantılarım. yok canım göçmen değilimde arkadaşlarım vardı eski iş yerinden onlar derdi hep ağzıma doladılar ama çok hoşumada gidiyor kızçem demek :)
aynen yaz mutlaka. olmadı çıkarım bende. gerçi kendime söz verdim bu cumaya kadar kan tahlillerime bakmayacağıma haftaya cumaya kadar da doktora çıkmayacağıma ama meraktan da deliriyorum. en azından seni takip ederim canım
Canim doktora gitmissin olsun geriden gel gec dollenme mi oluyor bu durum?
Nerede oturuyorsun? Rus takvimini hic duymamistimmm
Nasil yapiliyor yuzukk faliii ben de yapayi
Altın yüzügünü kolyenin ucuna geçir canım,karnının üstüne tut. ileri geri hareket ederse erkek. Daire çizerse kız :) Fal işte fala inanma falsız kalma:)