2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hanımlar nasılsınız
Ben bu gün doktora gittim olsa olsa 2-3 haftalıkmıs kuZum yani bira geriden takip etcez sizi hepinize güzel günler diliyorum Allah'a emanet olun :)

ben ilk hamileliğimde hep tatlı yiyodum. kızım oldu bunda da hep tatlı istiyorum. Zaten cin takvimi rus takvimi ne varsa hep kız cıkıyor. bakalım.. bu arada beni kimse takmadı ya. hcg degerimi sormuştum. Burda 3 aya kadar hep vajinal ultrasonla bakıyolar. o yuzden bi kere gitmek istiyorum. Kalp atısını da duyayım diye.

ben haftaya cuma gidicem ama ben hastanede laboratuvarda çalışıyorum doktorumda zaten bu hastanede sadece sıkışıp uygun olduğum bi an çıkıyorum. önceden kayıp yaşayan daha çok korkuyo galiba. bide hastane ortamında bazı olumsuzluklara daha çok tanık oluyorum o yüzden insan daha pimpirikli oluyo

SENIN YARINDAN SONRA DEEILMI RANDEVUN COK GECMIS OLMUYORMU OZAMAN TAM 8 HAFTALIKKEN GIDICEKSIN BENIM YARINDAN SONRA RANDEVUM

Hanımlar nasılsınız
Ben bu gün doktora gittim olsa olsa 2-3 haftalıkmıs kuZum yani bira geriden takip etcez sizi hepinize güzel günler diliyorum Allah'a emanet olun :)
Canim doktora gitmissin olsun geriden gel gec dollenme mi oluyor bu durum?

Nerede oturuyorsun? Rus takvimini hic duymamistimmm
Ben de şimdi yaptım kız çıktı. Bakalım tutacak mı?

Nasil yapiliyor yuzukk faliii ben de yapayim

Kızçeme kardeş geliyor demişsin sen de göçmensin benim gibi. Keşke bende yemek aşersem.İştahlı olduğum günleri özledim valla
canım benim daha o kadar çok başlamadı ama ilk gebeliğimde ilk üç ayda yaklaşık 6 kilo vermiştim. üç aydan sonra bıçak gibi kesildi bulantılarım. yok canım göçmen değilimde arkadaşlarım vardı eski iş yerinden onlar derdi hep ağzıma doladılar ama çok hoşumada gidiyor kızçem demek :)

BİLMİYORUMKI EGER KARINADAN GÖREMESSE ALTTAN BAKAR MUTLAKA YAZARIM ZATEN SENDE YAZ BANA BEN MERAK EDERIM SENI

BİLMİYORUMKI EGER KARINADAN GÖREMESSE ALTTAN BAKAR MUTLAKA YAZARIM ZATEN SENDE YAZ BANA BEN MERAK EDERIM SENI
aynen yaz mutlaka. olmadı çıkarım bende. gerçi kendime söz verdim bu cumaya kadar kan tahlillerime bakmayacağıma haftaya cumaya kadar da doktora çıkmayacağıma ama meraktan da deliriyorum. en azından seni takip ederim canım

Evet ben en son ağutosun 7sinde olmuştum. eylülün 9'nda yaptım testi. İstersen sende bir dene. merak ettim :)

İnşallah benimde bulnatılar geçer, bu ilk 3 ay zormuş zaten. 3 aydan sonrası keyifli diyorlar bakalım görücez:)

SEN SANSLISIN BANA GÖRE ÇIK DR BOSVER YA AY BEN OKADAR KORKUYORUM KI BASKA DR GİTMEYE COKTAN GITMISTIM YAKIN OLSA DRUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…