Burada okumuştum, bir arkadaş yazmıştı. Testlerin hassasiyetleri farklılık gösteriyormuş. Kimisi beklenen regl tarihini 1-2 gün geçince gösteriyormuş kimisi 1 hafta geçince. Çok fazla test markası var. 3 tl ye de var 20 tl ye de. Fikir olması açısından sordum. Bende ondan alırım diye.Teşekkür ederim. Ama inanın hiç dikkat etmedim. Neden ki?
canım benim durumda seninle aynı. öyle bariz olan tek şey göğüslerimin acısı başkada bişey yok. bide bugun ağzımda garip bi tat oldu. ama oda hamilelikten mi bilemedim. bizim tahmini doğum tarihleri aynı. bende pazartesi günü çıktım doktora karından baktı keseyi gördü. ama kalp atışına daha erken haftaya cuma bakalım dedi. alttan bakmayalım dedi bende istemiyordum çünkü.KIZLAR BENIMDE CNM HIC BISEY ISTEMIYOR SADECE ACIKIYORUM BELIRTIMDE YOK NIYEYSE ANLADIM SADECE GÖĞÜSLERİM DOLGUNLASTI İÇİMDE KORKUM VAR CUMA RENDEVUM VAR KALP ATISLARINI İNŞ DUYABILIRIZ COK KORKUYORUM CUMA 7 HAFTALIK OLUCAK BENIMGIBI GEC DUYAN VARMI ACABA
Kızlar neler aşeriyorsunuz? Tatlı mı ekşi mi? Tatlı yiyip Hakkı ı doğuracaz yoksa ekşi yiyip Ayşe mi ?Ben biraz önce 1 limonu tuzlayıp yedim, midem bulantıma da iyi geldi tavsiye ederim. Geçen hafta da portakal suyu deli gibi içtim. Bakalım kız mı gelecek acaba
ah aynen yaaa calismak hic olmuyo.... keske bi kadin hamile kalir kalmaz hastaliga girseydi cokk iyi olurdu... ama 8. aya kadar hastalik basliyoEve gitsem de uyusamçalışmak artık zor geliyor
EVT AYNIYIZ BENIM ALTTAN BAKTI DR SUAN SENDE 7 HAFTANIN İÇİNDESIN GALOBA BENDE BUGUN 6+5 OLDUM İNŞ HERSEY YOLUNDADIR BEN COK KORKUYORUM SENDEDE VARMI CNM KORKUcanım benim durumda seninle aynı. öyle bariz olan tek şey göğüslerimin acısı başkada bişey yok. bide bugun ağzımda garip bi tat oldu. ama oda hamilelikten mi bilemedim. bizim tahmini doğum tarihleri aynı. bende pazartesi günü çıktım doktora karından baktı keseyi gördü. ama kalp atışına daha erken haftaya cuma bakalım dedi. alttan bakmayalım dedi bende istemiyordum çünkü.
benim bildiğim yüzük testi var. Altın yüzüğü kolye ucuna takıp karnının üstüne tutuyorsun yuvarlak dönerse kız ileri geri hareket ederse erkek. Ben daha yapmadım gerçi:)
Valla gün bitmemiş olsa izin alıp gidip uyuycam o kadar fenayım şuanah aynen yaaa calismak hic olmuyo.... keske bi kadin hamile kalir kalmaz hastaliga girseydi cokk iyi olurdu... ama 8. aya kadar hastalik basliyocokkk varrr 8. aya
Benimde bir oğlum var. Bende ikinci hep erkek olacakmış gibi hissediyorum. Bana benzeyen bir kızım olmasını ne çok isterim... Allah hayırlısını versin diye dua ediyorum. Gönlümden geçen hayırlı bir kız evlat... Allah gönlümüze göre versin inşallah...Erkek... Kız olacağına dair en ufak bir umudum yok nedense gerçi oğluma arkadaş olur ama hiçbir anne de kız evlatsız kalmasın
Burada okumuştum, bir arkadaş yazmıştı. Testlerin hassasiyetleri farklılık gösteriyormuş. Kimisi beklenen regl tarihini 1-2 gün geçince gösteriyormuş kimisi 1 hafta geçince. Çok fazla test markası var. 3 tl ye de var 20 tl ye de. Fikir olması açısından sordum. Bende ondan alırım diye.
Benim canım bi tatlı istiyor onu yiyorum sonra ekşi istiyorKızlar neler aşeriyorsunuz? Tatlı mı ekşi mi? Tatlı yiyip Hakkı ı doğuracaz yoksa ekşi yiyip Ayşe mi ?Ben biraz önce 1 limonu tuzlayıp yedim, midem bulantıma da iyi geldi tavsiye ederim. Geçen hafta da portakal suyu deli gibi içtim. Bakalım kız mı gelecek acaba
benim de 6+5. korkmazmıyım bide benim önceden bi boş gebeliğim var iyice kötü oluyorum. gerçi o zaman tiroit olduğumu bilmiodum o yüzden olmuş şimdi ilaçlarımı alıyorum ama yine de deli gibi korkuyorum ve günler geçmio. benim birde tiroitten sonra meydana çıkan ama tiroidin mi anksiyetenin mi yaptığı bilinemeyen fenalaşmalarım var bayılcakmış gibi oluyorum sıkılıyorum falan bunlarda cabası.EVT AYNIYIZ BENIM ALTTAN BAKTI DR SUAN SENDE 7 HAFTANIN İÇİNDESIN GALOBA BENDE BUGUN 6+5 OLDUM İNŞ HERSEY YOLUNDADIR BEN COK KORKUYORUM SENDEDE VARMI CNM KORKU
ayy kiyamam yaa rabbim yardimcin olsun canimValla gün bitmemiş olsa izin alıp gidip uyuycam o kadar fenayım şuan
GECMİŞ OLSUN CNM BENIMDE 3 AY ÖNCE BİR DÜŞÜĞÜM VAR 8+2 GUNLUKKEN KALP ATIŞI OLMADIĞI İÇİN KÜRTAJ OLDUM SIMDIDE AYNI SEYLERI YASAMAKTAN COK KORKUYORUM CUMA GUNU SAAT KAÇTA RANDEVUN BENIM SAAT 9:30 DA SABAHbenim de 6+5. korkmazmıyım bide benim önceden bi boş gebeliğim var iyice kötü oluyorum. gerçi o zaman tiroit olduğumu bilmiodum o yüzden olmuş şimdi ilaçlarımı alıyorum ama yine de deli gibi korkuyorum ve günler geçmio. benim birde tiroitten sonra meydana çıkan ama tiroidin mi anksiyetenin mi yaptığı bilinemeyen fenalaşmalarım var bayılcakmış gibi oluyorum sıkılıyorum falan bunlarda cabası.
Aminn canım benimm çok sağolayy kiyamam yaa rabbim yardimcin olsun canim
Alışmak zor olacak...Üzgünüm ama kahve çay olabildiğince az olmalı. Ben böyle biliyorum
Ki ben de kansızlık problemi var oyuzden sabah yarım çay içiyorum okadar
Bence alıp denemene gerek yok. Çünkü çift çizgide yanılma olmuyormuş pek. Fakat hamilelik varken yok gösterme ihtimali daha fazla oluyormuş. İçine kurt düşmesin yani. Benim daha reglim 2 gün geçti ya varsada belki aldığım test çıkarmayabilir diye düşündüm o yüzden sordum sana hangi marka aldığını. Hatırladığım kadarıyla sende 2-3 gün geçince yapmıştın testi değilmi?Doğrudur. Ya bende başka bir test alıp denesem mi acaba. Kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?