• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
L iyi akşamlar benim bildiğim de miyom zararsız bişey kendiliğinden giden şimdi sen adet olamayacağın için doktor alalim demiş basit bişey kendini uzupte bebeğini sikintiys sokma hamileliğin tadını çıkarı ben hala da gunumun geçmesini bekliyorum yarini da atlatiyim perşembe günü test ysptircam korkuyorum bu gece hastalanirsam diye
[QU

OTE="denizs333, post: 36840466, member: 517697"]Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi... :KK68:

QUOTE="denizs333, post: 36840466, member: 517697"]Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi... :KK68:[/QUOTE]
I[/QUOTE]
Canım Miyom kendiliğinden gitmez oluşur ve orada kalır küçülebilir büyüyebilir ama asla yok olmaz belirli bir boyuta gelmedikçe ve kanamaya yol açmadıkları sürece zararsızdır. Yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen.

Günaydın canlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim eşimle tartıştık kızımızda aldım annengile geldim o kadar canım sıkkın ki:mad:

Canım ya bu hafta ben de sinir küpü gibiyim. Çemkirecek yer arıyorum. En ufak şeye bozulup ağlıyorum. Ama geçecek inşallah hormonlardan hep bunlar bu hafta böyleymiş. Biraz eşler anlayışlı olmalı tabi.

Hep aynı CNm görümce bayramda kapıdan kovdu resmen ben bidaha evime gelme seninle grşmek istemiyorum diyince ben abartıyo oldum. Oğlu annesigilez bana laf sayarlar bende kayın valideye ben doğurmadım ben eğitmedim oturda bi düşün dedim berde hata ettik bizde bu cocuğum böle oldu dedim. Ben böle diyince kötü çirkef ben oldum durum böle yani :)
Şuan şooook olduum görümcen öle dedi ve sen suçlu oldduunn :( İnan çook üzüldüm bu eşler için ne fedakarlıklar yapıyoruz neler yutuyoruz ama anlayan kim .. Senin hormonlar şuan alt üsttür elbette benimde öle çünkü hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım bazı şeler artık yutulmuyor ise eşininde bunu anlaması lazım anlamıyorsa benim gibi defalarca defalarca kafasına yerleşene kadar anlatıcaksın ne diyim

Canım stres yapma bende de miyom var 4 cm benimki de keseden büyük. Ben iki senedir miyomum olduğunu biliyordum. Bana doktorum hamile kalmamı söylemişti. Hemen hemen her kadında olduğunu, hamilellikte buyur genelde demişti daha sonra eski boyutuna dönebilir ama hiçbir zaman kaybolmaz demişti. Ben de o zaman çok araştırma yapmıştım. Ameliyat deseydi gideceğim doktoru bile bulmuştum. Benim sana tavsiyem çok iyi bir doktora görünmen bu konuda uzman olan bir doktor bul. Eğer istanbuldaysan prof dr Ateş Karateke yi önerebilirm ben gitmedim kendisine ama çok olumlu yorumlar okudum. Kesinlikle 3. doktorun fikrini al.

Canım ya bu hafta ben de sinir küpü gibiyim. Çemkirecek yer arıyorum. En ufak şeye bozulup ağlıyorum. Ama geçecek inşallah hormonlardan hep bunlar bu hafta böyleymiş. Biraz eşler anlayışlı olmalı tabi.
Canım istanbulda değilim dün 2 dr a gittim ctesi bi dra daha gidicem inşallah benim ki 14 cmmiş dejenerasyona uğrarsa erken doğum ağrı sancı olurmuş şuan sudan çıkmış balık gibiyim 1 haftadır oto çoka sinirleniyodum meğer hormonsalmış dünden beri aşırı duygusal ve ağlağım

Selam kızlar poupette poupette canım ben hislerim konusunda net değilim ama herkes erkek diyor hayırlısı bakalım:) sen ne hissediyorsun?

Canım istanbulda değilim dün 2 dr a gittim ctesi bi dra daha gidicem inşallah benim ki 14 cmmiş dejenerasyona uğrarsa erken doğum ağrı sancı olurmuş şuan sudan çıkmış balık gibiyim 1 haftadır oto çoka sinirleniyodum meğer hormonsalmış dünden beri aşırı duygusal ve ağlağım
İnşallah iyi haberlerini alırız çaresi var ya sen ona bak takmamaya çalış:KK51:

Kızlar neler aşeriyorsunuz? Tatlı mı ekşi mi? Tatlı yiyip Hakkı ı doğuracaz yoksa ekşi yiyip Ayşe mi ?:KK76:Ben biraz önce 1 limonu tuzlayıp yedim, midem bulantıma da iyi geldi tavsiye ederim. Geçen hafta da portakal suyu deli gibi içtim. Bakalım kız mı gelecek acaba:KK9:

çoook teşekkürler canım.. tamam sana güveniyorum.. bu konuyu takmıycam artık kafama.. stres yok.. bu arada yuppiiiippiiii başlığımızda bir ebe var.. ama baştan söyleyeyim yandın sen.. bundan sonra bütün gereksiz sorularımızı sana sorarız..:KK47::KK71:
sorabilirsiniz tabi canım elimden geldiğince cevaplarım. ama ben kendi gebeliğimde ebe olamıyorum olmakta istemiyorum yoksa şu mu var bu mu var ilk gebeliğim zehir oldu sonra akışına bıraktım yani en güzeli heerşeyi oluruna bırakmak...

merhaba arkadaşlar ben de mutluluğumu paylaşmak istedim ben 2011 mayıs annesiyim melek gibi 3.5 yaşında bir kızım var o zamanlar 2011 mayıs annelerini hep takip etmiştim ama yazmak kısmet olmamıştı ordan çok şey öğrenmiştim umarım burasıda çok faydalı olur hepimiz için. kızımda en son adetimi 12 ağustos da görmüştüm tekrar 2. bebek planlıyorduk ve ben yine en son bu ağustos 12 de son adetimi gördüm adetime 4 gün kala test yaptım silik 2. çizgi belirmişti bu sabah yine yaptım adetim 4 gün geçti ve belirgin 2. çizgi ve hamileyim en güzeli de kızımla aynı tarihte doğacak olması çok mutluyum dra hemen gitmicem erken diye netten hamilelik haftamı hesapladım 4 hafta görünüyor bi 6- 7 hafta olsun öyle gidicem hem kalp atışınıda duyarız diye bakalım hayırlısı Allahım herkesin kalbine göre versin.
gözün aydın canım sorunsuz bir hamileliğin olsun inallah.
Kızlar bişey sorcam bende erken öğrenenlerdenim gebeliğimi BAT a 4 gün vardı öğrendim o zaman değerim 194 tü yani iki gün önce sonra hiç ölçtürmedim sizce ne zaman doktora gitmeliyim hamile bir arkadaşım hemen gitme zaten hemen kese gözükmüyo doktor geri gönderir sonra çağırır diyo ama benim içim içimi yiyo bugün gideyim diyorum sizce ne yapayım kızlar siz hemen gittiniz mi doktora?
canım iki günde ikiye katlanıyor bunu kontrol edilmesi lazım ikiye katlanması konusunda ondan sonrada kendin hesapla 1000 üzeri vaginalda gözüyor 6000 civarında karından. ona görede doktora gidersin.

Kızlar merhaba. Şükürler olsun ki bende hamileyim. Dün dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı. Kısmetse hafta sonu doktora gideceğim. duygular karıştı ama çok heyecanlıyım :)
ben de tahmin etmiştim hadi gözün aydın canım.

Benim aileme hiç saygısı sevgisi yok benden kendi ailesine sevgi bekliyo elimden gelenin fazlasını yapıyorum yeminle ama köpek kadar değerimiz yok . Annesigile her oturmaya gittiğimizde bizi koyup dışarı çıkar l valideden lafı biz yeriz
canım kafanı dinle şimdi üzme çok kendini hem herşeyi artık anlayan bir kızın var hemde senin psikolojinden etkilenen karnında bir bebeğin var. sakin ol şimdi kafanda herşeyi büyütürsün annendeymişin bence kafanı vur uyu

Ay kizlar hic bebeginin cinsiyetiyle ilgili icine bir sey dogan var mi
benim ikici buda kız gibi geliyor :KK68:

Kızlar neler aşeriyorsunuz? Tatlı mı ekşi mi? Tatlı yiyip Hakkı ı doğuracaz yoksa ekşi yiyip Ayşe mi ?:KK76:Ben biraz önce 1 limonu tuzlayıp yedim, midem bulantıma da iyi geldi tavsiye ederim. Geçen hafta da portakal suyu deli gibi içtim. Bakalım kız mı gelecek acaba:KK9:
ya ne kadar acayip birsey şu gebelik normalde et deyince midem kalkar pek sevmem pekte yemem ayda yılda bir oda mangal. şimdi et delisi oldum çıktım hergün olsa yicem. vücudumuzun neye ihtiyacı varsa ona aş eriyoruz beynimiz önceden yediğimiz şeyleri kodluyor neye ihtiyavı varsa gebelikte onu uyarıyor ve bize aş ermek olarak geri dönüyor.

Son iki gundur canim tursu cekiyordu bugunn deli gibi cikolata yiyesim varrrrrr :S

Senin ayse geliyor galibaaa

kızlar uyandığımdan beri temizlik yapıyorum nerdeyse hiç oturmadım benim ki dursun diye boyalarını verdim resim defteriyle neyse bitrdim oturcam artık salona bir geldim :KK57: nehir hanım almış siyah pasteli kağıdı bırakmış çalışmasını yerde yapmış :eek: ne yapayım ki suratına baktım kızamadım ıslak mendille çıkardık artık o minik elleriyle oda sildi ya insanda sinir filen kalmıyor cadı kızım benim

ya ne kadar acayip birsey şu gebelik normalde et deyince midem kalkar pek sevmem pekte yemem ayda yılda bir oda mangal. şimdi et delisi oldum çıktım hergün olsa yicem. vücudumuzun neye ihtiyacı varsa ona aş eriyoruz beynimiz önceden yediğimiz şeyleri kodluyor neye ihtiyavı varsa gebelikte onu uyarıyor ve bize aş ermek olarak geri dönüyor.
Kızçeme kardeş geliyor demişsin sen de göçmensin benim gibi:KK52:. Keşke bende yemek aşersem.İştahlı olduğum günleri özledim valla :110:

Son iki gundur canim tursu cekiyordu bugunn deli gibi cikolata yiyesim varrrrrr :S

Senin ayse geliyor galibaaa
Bakalım ayşeyi görecekmiyim:) Tatlıya bayılan ben ki hergün yerdim hamile olduğumdan beri hiç canım istemiyor bu duruma geleceğimi tahmin edemezdim:)

benimde hiç birşey canım çekmiyor sırf bebeğim için yiyorum :KK43:

KIZLAR BENIMDE CNM HIC BISEY ISTEMIYOR SADECE ACIKIYORUM BELIRTIMDE YOK NIYEYSE ANLADIM SADECE GÖĞÜSLERİM DOLGUNLASTI İÇİMDE KORKUM VAR CUMA RENDEVUM VAR KALP ATISLARINI İNŞ DUYABILIRIZ COK KORKUYORUM CUMA 7 HAFTALIK OLUCAK BENIMGIBI GEC DUYAN VARMI ACABA

Back