- 23 Şubat 2009
- 150
- 21
- 118
L iyi akşamlar benim bildiğim de miyom zararsız bişey kendiliğinden giden şimdi sen adet olamayacağın için doktor alalim demiş basit bişey kendini uzupte bebeğini sikintiys sokma hamileliğin tadını çıkarı ben hala da gunumun geçmesini bekliyorum yarini da atlatiyim perşembe günü test ysptircam korkuyorum bu gece hastalanirsam diye
[QU
OTE="denizs333, post: 36840466, member: 517697"]Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi...
QUOTE="denizs333, post: 36840466, member: 517697"]Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi... [/QUOTE]
I[/QUOTE]
Canım Miyom kendiliğinden gitmez oluşur ve orada kalır küçülebilir büyüyebilir ama asla yok olmaz belirli bir boyuta gelmedikçe ve kanamaya yol açmadıkları sürece zararsızdır. Yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen.