Hoşgeldiniz hayırlı olsun günlerimiz aynı hadi bakalım sağlıklı olsunlar inşallah :)bende 6 haftalık hamileyim arkadaslar sekiz ay sonra güzel haberi aldıkdoktorum mayıs ayı dedi doğuma inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimizin
bende hep bir kızım olsun istemişimdir tabi herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat Allahım verdi bi tane şu an 2 yaşında ama uyku düzeni birden bir bozuldu hemde böyle bir dönemde babasının desteği çok fazla gerci.benim bu ilk allah nasip ederse.. inanilmaz bi duydu durup durup sukrediyorum allahima bunu bana yasattigi icin ve insallah isteyen herkese yasattir.. benim de is var ama aksam ustu calisiyorum o yuzden uyumak konusunda duzenim bi hayli bozulmus.
kizin daha kucuk sanirim sabah seni uyandirdigina goreinsallah benimde kucuk minik bi kizim olur yanii tabi once saglik
hadi gözün aydın hcg değerin çok güzel. inşallah keseyide görmek nasip olur.Merhaba,
Ben de hemen tecrübemi paylaşayım öyleyse. Son adet tarihim yani sat 9 Ağustos. Adet ağrıları gibi ağrı yaşadım. Yaptığım testte pozitif çıktı. Beklenilen adet günü sonum veren testlerden aldım. Şimdi de doktor kontrolünde kan testi yapıldı. HCG 482 çıktı.
Bakalım doktor ne dicek, sıradayım şimdi.
hadi gözün aydın. darısı bizim başımıza...Biz geldiikk :) 4+4 olarak geldiikKesemizii gorduk sonunda.. Mercimek olan bebisimiii :)
10 gun sonra tekrar cagirdi doktorumuz, kalp atislari icin.. Birlikte olmak yasakmis.
idrar testleri 100 hcg de pozitifsonuç veriyor söyledğin adet tarihine göre hcg çoktan 100 olmuştur. hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.O zaman bu akşam bakacağım canım. :)
Tebrikler canim gayet iyi bir deger daha adet gunun gelmemis bile..vajinal ultrasonla 1000- 1500 bhcg olunca gorinur.2 gunde bir deger 2 kat artar yaklasik ayin 14 u gibi gorunur sanirimArkadaşlarrr meraba bende 2014 yılı eylül ayında hamile oldugorinurnmek isteyenler gurubundaydım. BAT 12 eylüldü ama adetime 4 gün kala yani dün bi test yapayım dedim baktım silik çizgi hemen kan testi yaptırdım hcg 194 çıktı sizce bu değer normal mi kızlar bide kese ne zaman gözükür acaba henüz doktora gitmedim Bu arada hamile arkadaşlarımın hepsinin inş bebekleri sağlıkla dünyaya gelir:))
Evet canım benim aynı topicteydik hatırladım:) O topic uğurlu geldi bize çok inşallah keseyi de görebilirim canım sen gördün mü keseyiHoşgeldin canım ben de ordan geldim buraya :) değer gayet normal hayırlı olsun, kese yaklaşık 6 haftallıkken görülüyor.. :)
Hayırlısı olur inşallahMerhaba arkadaşlar sizi takip ettim çok hoşuma gitti bende üye oldum bugün adet günüm hatta dundü çarşamba ya kadar olmazsam perşembe günü yatest yaptircam yada doktora gideceğim sabirsizlaniyorum bana dua edin iki günü gecirebileyim destek bekliyorum
Teşekkürler canım benim:) İnşallah hayırlısıyla keseyide görürümTebrikler canim gayet iyi bir deger daha adet gunun gelmemis bile..vajinal ultrasonla 1000- 1500 bhcg olunca gorinur.2 gunde bir deger 2 kat artar yaklasik ayin 14 u gibi gorunur sanirim
Aynenn uğurlu geldi çok şükür :) İnşallah canım benim görürsün Allahın izniyle merak etme, perşembe gidicem bakalım inşallah görürüz :)Evet canım benim aynı topicteydik hatırladım:) O topic uğurlu geldi bize çok inşallah keseyi de görebilirim canım sen gördün mü keseyi
Hoşgeldiniz hayırlı olsun günlerimiz aynı hadi bakalım sağlıklı olsunlar inşallah :)
Yok canım ben henüz keseyi de görmedim perşembe gidicem inşallah görürüz kalp atışını da duyarız inşallahh :)inşallah aminn.. kalp atışını duyabildizmi
Teşekkürler canım:)benim adetten bir gün önce 100dü şimdi 80.000 civarı olmalı. cuma 20.000di çünkü. 4.000 ken keseyi vajinal ultrasonda gördük. 50.000ken de bebeği. her 48 saatte bir ikiye katlarsan aşağı yukarı bu tarihlerde görülüyor. 6. hafta dolduğunda bebek 5 bittiğinde keseyi görmüştüm.
Merhaba arkadaşlar sizi takip ettim çok hoşuma gitti bende üye oldum bugün adet günüm hatta dundü çarşamba ya kadar olmazsam perşembe günü yatest yaptircam yada doktora gideceğim sabirsizlaniyorum bana dua edin iki günü gecirebileyim destek bekliyorum
Canım inşallah hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsınn:)Aynenn uğurlu geldi çok şükür :) İnşallah canım benim görürsün Allahın izniyle merak etme, perşembe gidicem bakalım inşallah görürüz :)
TebriklerArkadaşlarrr meraba bende 2014 yılı eylül ayında hamile olduğunu öğrenmek isteyenler gurubundaydım. BAT 12 eylüldü ama adetime 4 gün kala yani dün bi test yapayım dedim baktım silik çizgi hemen kan testi yaptırdım hcg 194 çıktı sizce bu değer normal mi kızlar bide kese ne zaman gözükür acaba henüz doktora gitmedim Bu arada hamile arkadaşlarımın hepsinin inş bebekleri sağlıkla dünyaya gelir:))
Ayy inşallah canım :) inşallah sen de bian önce keseyi görürsün kalp atışını duyarsın Rabbim herkesin bebeğinin sağlıklı doğmasını nasip etsin inşallah :)Canım inşallah hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsınn:)
biz gecen hafta keseyi gördük on gün sonra kalp atışını duyarız demişti doktor cuma gideceğiz bakalım gidince yaz canım burayaYok canım ben henüz keseyi de görmedim perşembe gidicem inşallah görürüz kalp atışını da duyarız inşallahh :)
Tebrikler[/QUOTE
Teşekkürler:)
İnşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliğibende 6 haftalık hamileyim arkadaslar sekiz ay sonra güzel haberi aldıkdoktorum mayıs ayı dedi doğuma inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimizin
Yazarım canım :) ne güzel görmüşsünüz darısı bize inşallah, karından ultrasonla mı gördünüz ?biz gecen hafta keseyi gördük on gün sonra kalp atışını duyarız demişti doktor cuma gideceğiz bakalım gidince yaz canım buraya
Canım 50 ve üstü hamilelik olarak yorumlanıyor bence değerin gayet iyiArkadaşlarrr meraba bende 2014 yılı eylül ayında hamile olduğunu öğrenmek isteyenler gurubundaydım. BAT 12 eylüldü ama adetime 4 gün kala yani dün bi test yapayım dedim baktım silik çizgi hemen kan testi yaptırdım hcg 194 çıktı sizce bu değer normal mi kızlar bide kese ne zaman gözükür acaba henüz doktora gitmedim Bu arada hamile arkadaşlarımın hepsinin inş bebekleri sağlıkla dünyaya gelir:))
Canım teşekkür ederim:)Canım 50 ve üstü hamilelik olarak yorumlanıyor bence değerin gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?