• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba,
Ben de hemen tecrübemi paylaşayım öyleyse. Son adet tarihim yani sat 9 Ağustos. Adet ağrıları gibi ağrı yaşadım. Yaptığım testte pozitif çıktı. Beklenilen adet günü sonum veren testlerden aldım. Şimdi de doktor kontrolünde kan testi yapıldı. HCG 482 çıktı.
Bakalım doktor ne dicek, sıradayım şimdi.
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. :) Çok sevindim. Bende bu akşam mı idrar testini denesem mi acaba.

Merhaba. Çok teşekkür ederim. Sanki benimde içimde öyle bir his var. dediğin doğru 28 günde bir oluyorum. Çok heyecanlı bir süreçmiş ya. Olursa ilk gebeliğim olacak. :) İnşallah ikimizde hayırlı haberler alırız kısa zamanda :)
Benim ikinci hamileliğim olacak ama çok heyecanlıyım. İlkiyle arasında hiç bir fark yok.

kusum niye okadarcik uyku ?? calisiyormusun? bende calisiyorum ama sukur bugun izin gunum yarin yine is basi ama yine bu vakitde uyanirim herhalde:KK48: soyle 5 6 aylik olaydik da gebe raporu alsaydim hic calismak gelmiyo icimden

Eet canim 8de baslyor ve de haftada iki gun de 10'da. Bir de bn tez hazirliyorum... Artik hizlandirmam gerek bu sureci hamilelign sonlarina kalmasin. Zaten ben 7 saatten fazla uyuyamam hic.

Al benden de o kadar hamileligi ogrendiimden beri Fiziksel olarak hicbi yorgunlugum yok ama okula giderkenmetroda ayaklarim geri geri gidiyor sanki :)))

Herkese merhabalar; bende seurekli kimyasal gebelik ve dusuk yasayanlardanim:KK43: sat 25 temmuz gecen hafta kucuk bir kese gorduk hafif lekelenmelerim vardi once crinone jel sonra igne verdi dr.haftya tekrar randevum var ama cok korkuuorum bakalim ne gorucez.sizler bebek olusumunu veya kalp atislarini gordunuzmu.dr lardan nefret ediyorum artik hicbirsey soylemiyor bakiyor yaziyor su tarihte geldiyor :KK43:(
İnşallah güzel haberler verir o doktorlar sana...

Ben de en erken pazartesiye randevu alabildim canım. O yüzden beklemeye devam.:KK64: Rabbim hayırlı haberlerle yüzünü güldürsün inşallah yarın :nazar:

amin canım inşallah seninkini de.. ya aslında ben de biraz daha geç gitmek istiyordum ama yarına çağırdı doktor.. bi de 10 günlük kontrol süresi dolmamış oluyor gideyim dedim ben de.. sen inşallah hem keseyi hem bebişi görürsün pazartesine..

Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. :) Çok sevindim. Bende bu akşam mı idrar testini denesem mi acaba.

canım bence hiç bekleme.. ben adet günüm gelmeden yapmıştım idrar testi çıkmıştı.. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.. gel katıl aramıza..

tabi canım insan çok tedirgin oluyor hele hamilelik döneminde ben birde ebeyim ama hamileykene kendime ebelik yapamıyorum yapmakta istemiyorum zaten. bu arada akıntının rengi kırmızıya dönmedikce herşey yolunda demek için rahat olsun.
peki kahverengi oldukça normal hayatımıza devam edebilir miyiz? biz artık ilişkiye girmiyoruz temizlik yapmaya korkuyorum, yürürken bile çekiniyorum doktor 10 gün rapor vermişti işe de gitmiyorum bugünden itibaren

peki kahverengi oldukça normal hayatımıza devam edebilir miyiz? biz artık ilişkiye girmiyoruz temizlik yapmaya korkuyorum, yürürken bile çekiniyorum doktor 10 gün rapor vermişti işe de gitmiyorum bugünden itibaren
Benimde lekelenmelerim var dr once progesteronu jel olarak verdi lekelenme devam edince igne verdi ve istirahat onerdi hicbirsey yapmayin riskli olur dedi

cnm mrhb sen kalp atışlarını duydunmu kacıncı hafta duydun

Biz geldiikk :) 4+4 olarak geldiik :KK46: Kesemizii gorduk sonunda.. Mercimek olan bebisimiii :)
10 gun sonra tekrar cagirdi doktorumuz, kalp atislari icin.. Birlikte olmak yasakmis.

Biz geldiikk :) 4+4 olarak geldiik :KK46: Kesemizii gorduk sonunda.. Mercimek olan bebisimiii :)
10 gun sonra tekrar cagirdi doktorumuz, kalp atislari icin.. Birlikte olmak yasakmis.

gözünaydın canım.. ben de yarın gidicem kese için.. peki vajinal mi baktı doktor yoksa karından mı?..

Gözün aydın canım :) maşallah erken görmüşsün, darısı bize inşallah perşembe günü biz de görürüz :)

Back