Eskiden böyle şeyler yokmuş ya zart diye hamile kalıp pırt diye çıkarırlarmış yok sat, yok bat, ovülasyon,beta hcg,vücut ısısı,erken gebelik testleri, kimyasal gebelik,dış gebelik,anneme desem bunları köy yerinde yetişmiş kadın şaşkın şaşkın bakar... Çok bilmek mi iyi bilmemek mi bilemedim
tabiki nornal. kese yok kalp atisi yok. cok normal beklemedeyiz. dis gebelik olabilir korkuyoruz. hele bi kalp atislarini duyalim hersey normale donecek
Merhabalar,
Ben de dün yaptım gebelik testi. Pozitif çıktı. Son regl tarihim 9 Ağustos. 4 hafta 2 günlük hamileymişim. Hesaplamaya göre 1 Mayıs 16 Mayıs tarihleri arasında miniğe kavuşacakmışız Allah'ın izniyle. Mayıs annesi olacağım yani.
Şu anda şaşkınlık içerisindeyim, beklemiyordum galiba. 11 gün önce babamı kaybettim. Hayat çok garip çok. Içimdeki yangına bi şaşkınlık üflendi.
Karışık bütün duygularım.
Şimdiden memnun oldum hepinize tanıştığıma. Allah'ın izniyle bu yolculukta yoldaş olacağız birbirimize.
Sevgiler
Damlo
Bilmemek en iyisi doktorum bana kızıyor zaten ben bilmişlik yapınca yok şunada gerek var mı diyorum bozuluyor anlıyorumaynen canım.. annem adet olmayınca hamile olduğumu anlardım, 9 ay sonra da gider doğururdum diyor.. o arada ne tahlil ne doktor hiç bişey yok.. sanırım bilmemek daha iyi.. ama şimdi yediğimiz içtiğimizden midir nedir bebiş kayıpları daha fazla.. eskiden daha kolaymış..
Bilmemek en iyisi doktorum bana kızıyor zaten ben bilmişlik yapınca yok şunada gerek var mı diyorum bozuluyor anlıyorum
ALLAH sabır versin ve gözün aydın arkadaşım. Rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin hoşgeldin aramıza..Merhabalar,
Ben de dün yaptım gebelik testi. Pozitif çıktı. Son regl tarihim 9 Ağustos. 4 hafta 2 günlük hamileymişim. Hesaplamaya göre 1 Mayıs 16 Mayıs tarihleri arasında miniğe kavuşacakmışız Allah'ın izniyle. Mayıs annesi olacağım yani.
Şu anda şaşkınlık içerisindeyim, beklemiyordum galiba. 11 gün önce babamı kaybettim. Hayat çok garip çok. Içimdeki yangına bi şaşkınlık üflendi.
Şimdiden memnun oldum hepinize tanıştığıma. Allah'ın izniyle bu yolculukta yoldaş olacağız birbirimize.
Sevgiler
Damlo
Hoşgeldin aramıza cnm hayırlı olsun hamileliğin, bu arada başın sağolsun Allahım sabır versin inşallah..Merhabalar,
Sevgiler
Damlo
Herkese çok teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın böylesi bi acı.
Siteyi ablamdan öğrendim o da ağustos 2014 annesiydi, onun tavsiyesi ile açtım üyelik. Anneliğe, hamilelik terimlerine ve siteye yabancıyım. Birlikte öğrenip, acısıyla tatlısıyla birbirimizi sakinleştirip mutluluklarımızı paylaşacağız burada artık.
Ben ayrıca paxil kullanıyorum bu dönem ilacımı da keseceğim. Zorlu bir süreç ama başarabilirim sanırım.
Sonu güzel olsun hepimizin.
Onun şaşkınlığını daha atamamışken bir de bizim minik çıktı. Allahım izin verirse bir kardelen daha gelecek bu kadar mutsuzluğun içinden. Yüzümüzü güldüren. Size de hayırlı olsun.Ben de ayni senin gibiyim. Annelik ve hamilelik bana biraz uzakti ailedeki ilk torun da benim bebegim olacak bizim taraftan her sey yolunda giderse.
Ne guzel iki kuzen arasi bir yas olacak kuzen cok iyi bir sey aileler yakinsa kardesten farki olmuyor. :)
ilk önce başın sağolsun. zor bir sürecin içinde öğrenmişssin gercekten ama hayat kalanlar için devam ediyor Allahım bebeğini en hayırlı zamanda vermiş. bu arada benim satta 8 mart 1 gün var aramızda.Herkese çok teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın böylesi bi acı.
Siteyi ablamdan öğrendim o da ağustos 2014 annesiydi, onun tavsiyesi ile açtım üyelik. Anneliğe, hamilelik terimlerine ve siteye yabancıyım. Birlikte öğrenip, acısıyla tatlısıyla birbirimizi sakinleştirip mutluluklarımızı paylaşacağız burada artık.
Ben ayrıca paxil kullanıyorum bu dönem ilacımı da keseceğim. Zorlu bir süreç ama başarabilirim sanırım.
Sonu güzel olsun hepimizin.
direk kötü düşünme bi süre takip lazım hcgye. ama paxili bırakman gerekebilir diye biliorum. bende antidepresan kullanımını çok defa konuştum doktorlarla çok zor durumda kalınırsa daha hafif bişeyler verilebilio ancak.Onun şaşkınlığını daha atamamışken bir de bizim minik çıktı. Allahım izin verirse bir kardelen daha gelecek bu kadar mutsuzluğun içinden. Yüzümüzü güldüren. Size de hayırlı olsun.
Benim Beta HCG yüksek çıkmazsa bir sorun demek sanırım bu, yazılanlardan öyle anladım. Panikledim bak şimdi.
Onun şaşkınlığını daha atamamışken bir de bizim minik çıktı. Allahım izin verirse bir kardelen daha gelecek bu kadar mutsuzluğun içinden. Yüzümüzü güldüren. Size de hayırlı olsun.
Benim Beta HCG yüksek çıkmazsa bir sorun demek sanırım bu, yazılanlardan öyle anladım. Panikledim bak şimdi.
merhabalar arkadaşlar
2015 mayıs anneleriyle alakalı ne çok forum açılmış..
ben de burdan takip edeceğim inş..
bu arada leke gören var mı aranızda..
hamileliğimi hsonu test yaparak öğrendim, bu hsonuna da randevu aldım.
dr a görünmek için acele etmeli miyim acaba?
ilk hamileliğimde boyle bir durumla karşılaşmamıştım..
Canim bn gecen hafta gittim 3500 civarindaydi beta hcg karindan ultrasonla gordu bebisi de gordu olusmaya baslamis dedi. Kalp atimlarini goruyorum dedi doktor ama duymak icin haftaya gel demistiHaklısın canım tan bi hafta önce hcg 4400 dü bu beni umutlandırıyor :) 6+2 deyim bakalım görecekmi dooktor
Bir de kızlar vajinal muayene yaptır diyen var sakın yaptırma diyen var. Sizinkiler hep vajinal mıydı
Sat ne demek? Benim son reglim 9 Ağustos.ilk önce başın sağolsun. zor bir sürecin içinde öğrenmişssin gercekten ama hayat kalanlar için devam ediyor Allahım bebeğini en hayırlı zamanda vermiş. bu arada benim satta 8 mart 1 gün var aramızda.
amin... Hepimiz inşallah.Evet zaten zamanla da artabiliyor..
Ben 2 kere yaptirdim ikisinde de sonuc farkliydi ikincisinde daha yuksekti o sekilde emin olduk. Guzel haber getirirsin bize insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?