2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

aynen canım.. annem adet olmayınca hamile olduğumu anlardım, 9 ay sonra da gider doğururdum diyor.. o arada ne tahlil ne doktor hiç bişey yok.. sanırım bilmemek daha iyi.. ama şimdi yediğimiz içtiğimizden midir nedir bebiş kayıpları daha fazla.. eskiden daha kolaymış..

tabiki nornal. kese yok kalp atisi yok. cok normal beklemedeyiz. dis gebelik olabilir korkuyoruz. hele bi kalp atislarini duyalim hersey normale donecek

Ben de cok korkuyorum bir tek esime soyledim henuz anneme babama soylemedim. Bir aksilik olursa kimseyi uzmemek adina.
Bir de benim kontrolum haftaya cuma. Daha cok var yani.

Ama buna ragmen olumlu dusunmeye calisiyorum insallah kalp atislarini duyacagiz cuma gunu, 7.haftanin icinde olacagiz yeteri kadar buyumus olur ins

hoş geldin aramıza canım.. başın sağ olsun.. ve gözünaydın.. hayat.. allah sabır versin ve inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin..

Bilmemek en iyisi doktorum bana kızıyor zaten ben bilmişlik yapınca yok şunada gerek var mı diyorum bozuluyor anlıyorum

Bilmemek en iyisi doktorum bana kızıyor zaten ben bilmişlik yapınca yok şunada gerek var mı diyorum bozuluyor anlıyorum

ben de bu sefer çok bilmişlik yaptım.. hamile olduğumu öğrendiğim zaman daha doktora gitmeden ilçlarıma falan başlamıştım.. doktora gidince şunu şunu kullanacaksın dedi ben de kullanıyorum zaten dedim bozuldu.. ama bazen bazı şeyleri onlardan iyi bildiğimizi düşünüyorum.. hiç güvenmiyorum doktorlara..

canlar ins hepimiz bir an once bebegimizin kese ve kalp atislarini duyabiliriz. ben haftaya kalp atisini duymak icin gidecem cok heyecanliyim stresliyim. rabbim hepimzn bebegini korusun.

ALLAH sabır versin ve gözün aydın arkadaşım. Rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin hoşgeldin aramıza..

Hoşgeldin aramıza cnm hayırlı olsun hamileliğin, bu arada başın sağolsun Allahım sabır versin inşallah..

Herkese çok teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın böylesi bi acı.

Siteyi ablamdan öğrendim o da ağustos 2014 annesiydi, onun tavsiyesi ile açtım üyelik. Anneliğe, hamilelik terimlerine ve siteye yabancıyım. Birlikte öğrenip, acısıyla tatlısıyla birbirimizi sakinleştirip mutluluklarımızı paylaşacağız burada artık.

Ben ayrıca paxil kullanıyorum bu dönem ilacımı da keseceğim. Zorlu bir süreç ama başarabilirim sanırım.
Sonu güzel olsun hepimizin.

Ben de ayni senin gibiyim. Annelik ve hamilelik bana biraz uzakti ailedeki ilk torun da benim bebegim olacak bizim taraftan her sey yolunda giderse.

Ne guzel iki kuzen arasi bir yas olacak kuzen cok iyi bir sey aileler yakinsa kardesten farki olmuyor. :)

Onun şaşkınlığını daha atamamışken bir de bizim minik çıktı. Allahım izin verirse bir kardelen daha gelecek bu kadar mutsuzluğun içinden. Yüzümüzü güldüren. Size de hayırlı olsun.

Benim Beta HCG yüksek çıkmazsa bir sorun demek sanırım bu, yazılanlardan öyle anladım. Panikledim bak şimdi.

merhabalar arkadaşlar
2015 mayıs anneleriyle alakalı ne çok forum açılmış..
ben de burdan takip edeceğim inş..
bu arada leke gören var mı aranızda..
hamileliğimi hsonu test yaparak öğrendim, bu hsonuna da randevu aldım.
dr a görünmek için acele etmeli miyim acaba?
ilk hamileliğimde boyle bir durumla karşılaşmamıştım..

ilk önce başın sağolsun. zor bir sürecin içinde öğrenmişssin gercekten ama hayat kalanlar için devam ediyor Allahım bebeğini en hayırlı zamanda vermiş. bu arada benim satta 8 mart 1 gün var aramızda.

direk kötü düşünme bi süre takip lazım hcgye. ama paxili bırakman gerekebilir diye biliorum. bende antidepresan kullanımını çok defa konuştum doktorlarla çok zor durumda kalınırsa daha hafif bişeyler verilebilio ancak.

Evet zaten zamanla da artabiliyor..
Ben 2 kere yaptirdim ikisinde de sonuc farkliydi ikincisinde daha yuksekti o sekilde emin olduk. Guzel haber getirirsin bize insallah.

benim ilk gebeliğimde olmuştu ama benim lekelenme tarzında değilde baya bir kahverengi akıntım vardı devamlı. neyse doktora gittik kese kanama yapmış. progestan başladık hemen devamlı yattım ve şu anda sağlıklı 2 yaşına geldi şükür. seninki lekelenme olmuş sadece yerleşme kanamasıda olabilir . sat ne bu arada?

Canim bn gecen hafta gittim 3500 civarindaydi beta hcg karindan ultrasonla gordu bebisi de gordu olusmaya baslamis dedi. Kalp atimlarini goruyorum dedi doktor ama duymak icin haftaya gel demisti

Sat ne demek? Benim son reglim 9 Ağustos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…