• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben bu sefer keseyi görene kadar takvim yapmicam dedim ama dayanamadım :KK22:

Ca

Hepimizz takvimlerimizde 40. haftaları görelim inşallahh :KK68::KK46:

Canim seninle gunlerimiz ayni.. Ben de biraz daha bekliyorum takvim eklemek icin.. Yarin keseyi gormek icin doktora gidicem.. İnsallah.. Sen ne zaman gideceksin?

Herkese merhabalar; bende seurekli kimyasal gebelik ve dusuk yasayanlardanim:KK43: sat 25 temmuz gecen hafta kucuk bir kese gorduk hafif lekelenmelerim vardi once crinone jel sonra igne verdi dr.haftya tekrar randevum var ama cok korkuuorum bakalim ne gorucez.sizler bebek olusumunu veya kalp atislarini gordunuzmu.dr lardan nefret ediyorum artik hicbirsey soylemiyor bakiyor yaziyor su tarihte geldiyor :((

Canim seninle gunlerimiz ayni.. Ben de biraz daha bekliyorum takvim eklemek icin.. Yarin keseyi gormek icin doktora gidicem.. İnsallah.. Sen ne zaman gideceksin?

Ben de en erken pazartesiye randevu alabildim canım. O yüzden beklemeye devam.:KK64: Rabbim hayırlı haberlerle yüzünü güldürsün inşallah yarın :nazar:

slm kizlar

ay bugun kendimi hic iyi hisetmiyorum migde bulantim cok daha kahvalti yapmadim, bas donmem de var:KK43:
masallah hanimlar erkencisiniz ben yeni uyandim :KK48:

slm kizlar

ay bugun kendimi hic iyi hisetmiyorum migde bulantim cok daha kahvalti yapmadim, bas donmem de var:KK43:
ilk gebeliğin galiba canım valla biz mecbur 6.30 da kızımla birlikte ayaklanıyoruz :KK43: ilkler tadını cıkarsın bende ilkte öyleydim gerci çalışıyordum ama olsun tatil günlerim vardı akşam istediğim saatte yatıyordum şimdi herşeyi ona göre yaşıyorum ama olsun o kadar mükemmel bir duygu ki Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.

sen kalp atıslrını duydunmu cnm ben daha duymadım
Ben de duymadim haftaya cuma randevum her sey yyolunda olsun diye dua ediyorum
Sen ne zaman gideceksin doktota

slm kizlar

Ay ne guzel valla bol bol uyuyorsun
Bengunde 5 saat uyuyorum ancak :(

ilk gebeliğin galiba canım valla biz mecbur 6.30 da kızımla birlikte ayaklanıyoruz :KK43: ilkler tadını cıkarsın bende ilkte öyleydim gerci çalışıyordum ama olsun tatil günlerim vardı akşam istediğim saatte yatıyordum şimdi herşeyi ona göre yaşıyorum ama olsun o kadar mükemmel bir duygu ki Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.
Annelik fedakarlik degil mi ama en guZel duygu allah bagislasin kizini

benim bu ilk allah nasip ederse.. inanilmaz bi duydu durup durup sukrediyorum allahima bunu bana yasattigi icin ve insallah isteyen herkese yasattir.. benim de is var ama aksam ustu calisiyorum o yuzden uyumak konusunda duzenim bi hayli bozulmus.
kizin daha kucuk sanirim sabah seni uyandirdigina gore:KK68: insallah benimde kucuk minik bi kizim olur yanii tabi once saglik:KK16:

Bengunde 5 saat uyuyorum ancak :KK43:

ben cuma gunu gidicem bakaım inş o minikj kalbin attıgını duyarım benım için dua edin ne olur cok korkuyorum

Çok teşekkür ederim. iyiki varsınız ya. :) Şu iki günü nasıl geçirdim bir bilseniz. Adet sancıları gibi arada ağrılarım oluyor. Belimde de hafif ağrı var. O zaman ben yarın deneyeyim :)
Merhaba,
Ben de hemen tecrübemi paylaşayım öyleyse. Son adet tarihim yani sat 9 Ağustos. Adet ağrıları gibi ağrı yaşadım. Yaptığım testte pozitif çıktı. Beklenilen adet günü sonum veren testlerden aldım. Şimdi de doktor kontrolünde kan testi yapıldı. HCG 482 çıktı.
Bakalım doktor ne dicek, sıradayım şimdi.

Bengunde 5 saat uyuyorum ancak :KK43:

kusum niye okadarcik uyku ?? calisiyormusun? bende calisiyorum ama sukur bugun izin gunum yarin yine is basi ama yine bu vakitde uyanirim herhalde:KK48: soyle 5 6 aylik olaydik da gebe raporu alsaydim hic calismak gelmiyo icimden

ben cuma gunu gidicem bakaım inş o minikj kalbin attıgını duyarım benım için dua edin ne olur cok korkuyorum
insallah meleginin minik kalbini duyarsin canim korkutma kendini hersey iyi olcam insallah... bende insallah pazartesi gidecem daha ilk defa doktora

Back