Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu sefer keseyi görene kadar takvim yapmicam dedim ama dayanamadım
Ca
Hepimizz takvimlerimizde 40. haftaları görelim inşallahh
ay bende yaptımmm oleyyy ama 7 hafta yazıyor ben 6+4 dum ama nıe oyle olduben nıye yapamıyorum hamılelık takvımı acaba
Yapmissin canimben nıye yapamıyorum hamılelık takvımı acaba
evt yaptım bende 7 hafta cıktı ama 6+4 dum bugun usg goreYapmissin canim
ay bende yaptımmm oleyyy ama 7 hafta yazıyor ben 6+4 dum ama nıe oyle oldu
pek anlamıyorum ben bu haftalardan allah bıze 35 .li haftaları görürüz inşCanm kacinci haftanin icindeysen onu yaziyo galiba 6+4 te 7.haftada oluyosun
Canim seninle gunlerimiz ayni.. Ben de biraz daha bekliyorum takvim eklemek icin.. Yarin keseyi gormek icin doktora gidicem.. İnsallah.. Sen ne zaman gideceksin?
sen kalp atıslrını duydunmu cnm ben daha duymadımCanm kacinci haftanin icindeysen onu yaziyo galiba 6+4 te 7.haftada oluyosun
ilk gebeliğin galiba canım valla biz mecbur 6.30 da kızımla birlikte ayaklanıyoruz ilkler tadını cıkarsın bende ilkte öyleydim gerci çalışıyordum ama olsun tatil günlerim vardı akşam istediğim saatte yatıyordum şimdi herşeyi ona göre yaşıyorum ama olsun o kadar mükemmel bir duygu ki Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.slm kizlar
ay bugun kendimi hic iyi hisetmiyorum migde bulantim cok daha kahvalti yapmadim, bas donmem de var
masallah hanimlar erkencisiniz ben yeni uyandim
Ben de duymadim haftaya cuma randevum her sey yyolunda olsun diye dua ediyorumsen kalp atıslrını duydunmu cnm ben daha duymadım
slm kizlar
ay bugun kendimi hic iyi hisetmiyorum migde bulantim cok daha kahvalti yapmadim, bas donmem de var
masallah hanimlar erkencisiniz ben yeni uyandim
Annelik fedakarlik degil mi ama en guZel duygu allah bagislasin kiziniilk gebeliğin galiba canım valla biz mecbur 6.30 da kızımla birlikte ayaklanıyoruz ilkler tadını cıkarsın bende ilkte öyleydim gerci çalışıyordum ama olsun tatil günlerim vardı akşam istediğim saatte yatıyordum şimdi herşeyi ona göre yaşıyorum ama olsun o kadar mükemmel bir duygu ki Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.
benim bu ilk allah nasip ederse.. inanilmaz bi duydu durup durup sukrediyorum allahima bunu bana yasattigi icin ve insallah isteyen herkese yasattir.. benim de is var ama aksam ustu calisiyorum o yuzden uyumak konusunda duzenim bi hayli bozulmus.ilk gebeliğin galiba canım valla biz mecbur 6.30 da kızımla birlikte ayaklanıyoruz ilkler tadını cıkarsın bende ilkte öyleydim gerci çalışıyordum ama olsun tatil günlerim vardı akşam istediğim saatte yatıyordum şimdi herşeyi ona göre yaşıyorum ama olsun o kadar mükemmel bir duygu ki Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.
ben cuma gunu gidicem bakaım inş o minikj kalbin attıgını duyarım benım için dua edin ne olur cok korkuyorumBen de duymadim haftaya cuma randevum her sey yyolunda olsun diye dua ediyorum
Sen ne zaman gideceksin doktota
Ay ne guzel valla bol bol uyuyorsun
Bengunde 5 saat uyuyorum ancak
Annelik fedakarlik degil mi ama en guZel duygu allah bagislasin kizini
Merhaba,Çok teşekkür ederim. iyiki varsınız ya. :) Şu iki günü nasıl geçirdim bir bilseniz. Adet sancıları gibi arada ağrılarım oluyor. Belimde de hafif ağrı var. O zaman ben yarın deneyeyim :)
Ben de duymadim haftaya cuma randevum her sey yyolunda olsun diye dua ediyorum
Sen ne zaman gideceksin doktota
Ay ne guzel valla bol bol uyuyorsun
Bengunde 5 saat uyuyorum ancak
Annelik fedakarlik degil mi ama en guZel duygu allah bagislasin kizini
insallah meleginin minik kalbini duyarsin canim korkutma kendini hersey iyi olcam insallah... bende insallah pazartesi gidecem daha ilk defa doktoraben cuma gunu gidicem bakaım inş o minikj kalbin attıgını duyarım benım için dua edin ne olur cok korkuyorum