- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
İnşallah canım teşekkürler :)ins goreceksin tatlim mutlu haberlerini bekliyoruz :)
Bu akşam yazacağım randevum 4 te
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım teşekkürler :)ins goreceksin tatlim mutlu haberlerini bekliyoruz :)
Günaydın :)Günaydın güzel hamisler. . Nasılsıniz. Belirtileriniz başladı mı. .
cok sagol tatlim icimi rahatlattin vallahi. :) cok heyecanliyim bakalim ne olacak.
bide sende kan pihtilasmasi vardi degil mi? bende de var. basimiz agridiginda parol icebiliyoruz ya onda kan sulandirici ozellik yok mu? hem onu hem coraspini hemde igneyi vurursak kanimiz daha cok sulanmazmi bebege zarari olurmu acaba. gecen gun parol ictim ben o zaman geldi aklima
Canım bence ağır iş yapma eşin yardımcı olsun dinlenmeye çalış kendine çok dikkat etgünaydınnn bugün raporumun ilk günü evde oturmaya hiç alışkın değilim bakalım nasıl geçecek. ev işi de yapmaya korkuyorum dışarı çıkmaya da leke gelir diye. en iyisi dizi başlayayım. iki gün pek yorulmadan yerimde durabilirsem leke gelmeyecek mi acaba diye bakıyım.
Canım mesela ben sadece boş keseyi gördüm ve doktorum 20 eylüle randevu verdi çok geç değil mi kalp atışını duymak için bi olumsuzluk mu var acaba kimisi bakıyorum 6. haftasında hem kalp hemde kese görüyor.offff beklemek çok zorGünaydın kızlar
Bugün büyük gün :)
İlk kez doktora gidicem
İnşallah kese ve kalp atışını duyarım
Bazıları duymuş bazıları duyamamış çok garip
Canım bendede alttan bakıldı hep doktoruma sordum hiç bir zararı yok dediHaklısın canım tan bi hafta önce hcg 4400 dü bu beni umutlandırıyor :) 6+2 deyim bakalım görecekmi dooktor
Bir de kızlar vajinal muayene yaptır diyen var sakın yaptırma diyen var. Sizinkiler hep vajinal mıydı
canım bende de var pıhtılaşma.. iğne ve bebe aspirini kullanıyorum.. geçen gün ben de parol içtim ama zararı olacağını sanmıyorum.. pıhtılalaşmasın da sulansın bir şey olmaz inşallah.. ben akşam 11 gibi iğneyi yapıyorum sabah 11de de hapı yutuyorum.. sen nasıl ayarladın?..
İyi yaptın. İnşallah görürüz bende perşembe gitmeyi düşünüyorum Bu günler çok zor geçiyor. Neyse ki çoğu gitti azı kaldı:)Canım dayanamadım ben de buradaki devlet hastanesinden cuma gününe randevu aldım. Beklemek gerçekten çok zor. İnşallah keseyi görebiliriz ikimiz de.
benim değerlerim de senin gibi geçen hafta 4000 di bu hafta gördüm vajinal ultrasonda benim doktorum sakıncası yok diyo . sonra da bir şikayetim olmadı ama istersen az daha bekle de normal ultrasonla gör kalp atışını dinlemedik de pır pır atışını görmek çok hoş kendi kadar kalbi var sanki :)Haklısın canım tan bi hafta önce hcg 4400 dü bu beni umutlandırıyor :) 6+2 deyim bakalım görecekmi dooktor
Bir de kızlar vajinal muayene yaptır diyen var sakın yaptırma diyen var. Sizinkiler hep vajinal mıydı
bende cumartesı gıttım alttan muayyne oldum keseyı gorduk bebege ait olganlar olusmaya baslamıs dedı dr kalp atısnı duyamadık beklemek cok zor bende cuma gunu gıdıcem dr allah hepımızın yardımcısı olsunCanım bence ağır iş yapma eşin yardımcı olsun dinlenmeye çalış kendine çok dikkat et
Canım mesela ben sadece boş keseyi gördüm ve doktorum 20 eylüle randevu verdi çok geç değil mi kalp atışını duymak için bi olumsuzluk mu var acaba kimisi bakıyorum 6. haftasında hem kalp hemde kese görüyor.offff beklemek çok zor
Canım bendede alttan bakıldı hep doktoruma sordum hiç bir zararı yok dedi
sakinnn ne demek korkuyorum. bu forumda korku diye birsey yokk. mutlu abne mutlu bebek unutmayalim. napiyoruuuuzz korkanii dovuyoruzz artikgunaydın hanımlar ben yıne mutsuzum çok korkuyorum kalp atışlarını duyamıcaz diye
3 ay önce kalp atısı durması sebebıyle kürtaj oldum ve cok korkuyorum tekrardan aynı seylerı yasamaktansakinnn ne demek korkuyorum. bu forumda korku diye birsey yokk. mutlu abne mutlu bebek unutmayalim. napiyoruuuuzz korkanii dovuyoruzz artik
Valla ilaç varsa çok daha iyi olur ne yapsam kısa süreli işe yarıyor perşembe doktora gidicem o zaman sorarım.ilac var bunun icin unuttum adini doktoruna sor ni istersen ya da eczaciya canim. yemeklerden sonra iciyorsun bi tanw
Günaydın :)
Ben bugün daha kötüyüm iştahsızım ve midem bür tuhaf
Bulanıyor desen değil istifra hiç değil
Bu his hiç hoşuma gitmiyor
Sabah eşim parfüm sıktı sanırım onun etkisi
Sabahları iştahım kapalı ama öğle ve akşam gayet normalim
İdrar sıklığı devam ama eskisi gibi değil
Göğüslerim geceleri çok hassas sanki iğne yapıyormuşsın gibi anlık ağrılar var
Benden bukadar :)
hadi bakalim ciktimtan sonra yaz bizede :)Günaydın hanımlar bende bugun dr a gidicem inşallah
canim bende aynisini yasadim biliyorum o duyguyu hemde 5 aylik hamileyken. 1 ay icimde o sekilde yasamisim hic bilmeden hissetmeden. sıkma canini bi daha insallah ayni acilari yasamayacagiz3 ay önce kalp atısı durması sebebıyle kürtaj oldum ve cok korkuyorum tekrardan aynı seylerı yasamaktan
sanada cok gecmıs olsun korku beynı kemiriyor bişey oldu dıye gecen hafta akıntım vardı şeffaf su gıbı bu hafta yok bi terslik var sanki öyle hissediyorumcanim bende aynisini yasadim biliyorum o duyguyu hemde 5 aylik hamileyken. 1 ay icimde o sekilde yasamisim hic bilmeden hissetmeden. sıkma canini bi daha insallah ayni acilari yasamayacagiz
sanada cok gecmıs olsun korku beynı kemiriyor bişey oldu dıye gecen hafta akıntım vardı şeffaf su gıbı bu hafta yok bi terslik var sanki öyle hissediyorum
sanada cok gecmıs olsun korku beynı kemiriyor bişey oldu dıye gecen hafta akıntım vardı şeffaf su gıbı bu hafta yok bi terslik var sanki öyle hissediyorum