2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Evet evet, hemen doktorumla görüştüm, azaltarak kesiyoruz bakalım keserken sıkıntı yaşar mıyım. 6 ay önce de anneannemi kaybetmiştim o yüzden paksile geçmişti doktorum yoksa prozac içiyordum. Sanırım prozac paxile nazaran çok çok daha masum; ama kadın doğum doktoru ilk üç ay hiçbir ilaç içmemelisiniz dedi.

Kızlar merhaba. Hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Aranıza katılmış olabilirim diye tecrübelerinize ihtiyacım var. :) En son geçen ay Ağustosun 7'sinde adet adet olmuştum. Henüz 2 gün geçti. Benimle aynı tarihte satı olup test yapan var mı? :) Ben çıkmaz diye yapmadım. Teşekkürler.

canım benim 8 ağustos ben gecen hafta test yatım hcg 50 cıktı cuma tekrarladık 200 cıktı yani çok belli olur. idrar testi bile yapsan cıkar.

sat tarihi 02 ağustos canım.. inşallah bi sıkıntı yoktur. çok yoğun olmuyo, ama işte insan yine de tedirgin oluyor

ben adetim 2 gün geciktikten sonra beta hcg testi yaptırdım , kan testinde belli olur ama idrarda henüz belli olmaz

Merhaba,
Ben en son 10 Agustos'ta regl oldum. Ama suphelerim oldugu icin hastaneye gidip kan testi yaptirdim simdiden.
Hamilelik testi cihazlarind kacinci haftadan cikiyor bilmiyorum ama sanirim bir arkadasimin 4haftalk gebeligi cok silik bir cizgi halinde cikmisti.

Bence sen de dene.

canım benim 8 ağustos ben gecen hafta test yatım hcg 50 cıktı cuma tekrarladık 200 cıktı yani çok belli olur. idrar testi bile yapsan cıkar.
Çok teşekkür ederim. iyiki varsınız ya. :) Şu iki günü nasıl geçirdim bir bilseniz. Adet sancıları gibi arada ağrılarım oluyor. Belimde de hafif ağrı var. O zaman ben yarın deneyeyim :)

sat tarihi 02 ağustos canım.. inşallah bi sıkıntı yoktur. çok yoğun olmuyo, ama işte insan yine de tedirgin oluyor
tabi canım insan çok tedirgin oluyor hele hamilelik döneminde ben birde ebeyim ama hamileykene kendime ebelik yapamıyorum yapmakta istemiyorum zaten. bu arada akıntının rengi kırmızıya dönmedikce herşey yolunda demek için rahat olsun.

Çok teşekkür ederim. iyiki varsınız ya. :) Şu iki günü nasıl geçirdim bir bilseniz. Adet sancıları gibi arada ağrılarım oluyor. Belimde de hafif ağrı var. O zaman ben yarın deneyeyim :)
ben adetim geçmeden aynı gün idrar testi yapmıştım silikte olsa çıkmıştı canım sonra 3 gün geçince kan verdim

Merhaba caglaca , benim de satım 10 ağustos. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Çok merak ediyorum. Şimdilik bir belirtide yok. Sanki hamileymişim gibi bir his var içimde... Akşam iş çıkışı eczaneden bir test alıp yapsam mı diyorum. Aslında en mantıklısı adet 1 hafta gecikince yapmak ama sanırım okadar bekleyemeyeceğim :) bence seninki belli olabilir. Eğer düzenli olarak 28 günde bir regl oluyorsan 4 gün geçmiş oluyor. Hayırlısı olsun hakkımızda

bende yapmak ıstıyorum nasıl yapılıyor gebvelık takvımı

Merhaba. Çok teşekkür ederim. Sanki benimde içimde öyle bir his var. dediğin doğru 28 günde bir oluyorum. Çok heyecanlı bir süreçmiş ya. Olursa ilk gebeliğim olacak. :) İnşallah ikimizde hayırlı haberler alırız kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…