- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
kıyamam sana ya benimde 3 ay önce kaybım oldu çok zor korkuyla yaşamakcanim bende aynisini yasadim biliyorum o duyguyu hemde 5 aylik hamileyken. 1 ay icimde o sekilde yasamisim hic bilmeden hissetmeden. sıkma canini bi daha insallah ayni acilari yasamayacagiz
Noluyor bize böyle ya hepimizde bir karamsarlık oldu...Diğer ayların anneleride bu haftalarda hep tedirginmiş şöyle bir göz attımda sanırım normal kaygılanmalarımız.sanada cok gecmıs olsun korku beynı kemiriyor bişey oldu dıye gecen hafta akıntım vardı şeffaf su gıbı bu hafta yok bi terslik var sanki öyle hissediyorum
gecmis olsun tatlim. ins bi daha ayni acilari yasamayiz.kıyamam sana ya benimde 3 ay önce kaybım oldu çok zor korkuyla yaşamak
tabiki nirnal. kese yok kalp atisi yok. cok normal beklemedeyiz. dis gebelik olabilir korkuyoruz. hele bi kalp atislarini duyalim hersey normele donecekNoluyor bize böyle ya hepimizde bir karamsarlık oldu...Diğer ayların anneleride bu haftalarda hep tedirginmiş şöyle bir göz attımda sanırım normal kaygılanmalarımız.
kalp atıslarını bır duysaqm cok rahatlıcam cumaya daha cok varhayir canim benimde arada akintim oluyor arada olnuyor gunlerce. normal bu . kotu yorumlama :)
bende cuumartesi gitcem :) ama keseye. kalp icin daha var sanirimkalp atıslarını bır duysaqm cok rahatlıcam cumaya daha cok var
hayırlı olsun ben keseyı görüm ama kalp atıslarını göremedik dr cuma bakıcaz dedıbende cuumartesi gitcem :) ama keseye. kalp icin daha var sanirim
canım bende kese için doktora gittiğimde çok kötü oldum en son o çatala oturup baktığında bebeğin kalp atışı yok demiş-ti bana ve aylar sonra tekrar oraya oturmak oranın tuhaf steril kokusu içerde bekleyen karnı burnunda gebeler... çığlık atasım geldi resmen kaçıp gidesim...sonra oraya otudum resmen bacaklarıma hakim olamadım titredi hep doktorda anladı biraz lafa tuttu beni işten güçten çok korktum kese var dedi hala titriyorum.Zor bir dönemden geçiyoruzcanım seni çok iyi anlıyorum.. geçen hafta ilk kontrole gideceğimiz zaman uyandım eşime sarılıp baya bir ağladım.. yarın yine randevum var ama düşünmemeye çalışıyorum.. artık doktora gitmeye korkuyorum.. ama yapacak bir şey yok.. olumlu düşünmek zorundayız.. ama dua edicez birbirimize.. inşallah iyi haberlerle gelirsin..
tamam canımhadi bakalim ciktimtan sonra yaz bizede :)
sanada cok gecmıs olsun korku beynı kemiriyor bişey oldu dıye gecen hafta akıntım vardı şeffaf su gıbı bu hafta yok bi terslik var sanki öyle hissediyorum
kızlar olumsuz düşünmeyin lütfen bebeklerinizde etkilenir tedbir bizden takdir Allahtan ama siz içini ferah tutun karamsar olmayıncanım seni çok iyi anlıyorum.. geçen hafta ilk kontrole gideceğimiz zaman uyandım eşime sarılıp baya bir ağladım.. yarın yine randevum var ama düşünmemeye çalışıyorum.. artık doktora gitmeye korkuyorum.. ama yapacak bir şey yok.. olumlu düşünmek zorundayız.. ama dua edicez birbirimize.. inşallah iyi haberlerle gelirsin..
İnşallah canım benimtabiki nirnal. kese yok kalp atisi yok. cok normal beklemedeyiz. dis gebelik olabilir korkuyoruz. hele bi kalp atislarini duyalim hersey normele donecek
canım bende kese için doktora gittiğimde çok kötü oldum en son o çatala oturup baktığında bebeğin kalp atışı yok demiş-ti bana ve aylar sonra tekrar oraya oturmak oranın tuhaf steril kokusu içerde bekleyen karnı burnunda gebeler... çığlık atasım geldi resmen kaçıp gidesim...sonra oraya otudum resmen bacaklarıma hakim olamadım titredi hep doktorda anladı biraz lafa tuttu beni işten güçten çok korktum kese var dedi hala titriyorum.Zor bir dönemden geçiyoruz
Eskiden böyle şeyler yokmuş ya zart diye hamile kalıp pırt diye çıkarırlarmış yok sat, yok bat, ovülasyon,beta hcg,vücut ısısı,erken gebelik testleri, kimyasal gebelik,dış gebelik,anneme desem bunları köy yerinde yetişmiş kadın şaşkın şaşkın bakar... Çok bilmek mi iyi bilmemek mi bilemedimsorma canım ya.. beta yükselmiş mi diye 2. defa kan vermiştim o sonuç çıkana kadar kalpten gidecektim.. benim ilki 9 haftalıkken kalbi durdu.. ikincisi ise ilk baştan beri beta hep yavaş yükselmişti.. bu da öyle olur diye çok korkmuştum.. o masa, düşük, kürtaj, kanama.. sürekli kafamda dolaşıp duruyor..
amannn neyse düşünmeyelim böyle şeyler.. hamileliğimizin tadını çıkaralım.. çok şükür şimdilik her şey yolunda ve inşallah hep böyle devam eder..
Yok cnm bnde kan pıhtılaşması yok karıştırdın sanırım :) için rahat olsun sakın sıkma canını Allah büyük dua edelim yeter :)cok sagol tatlim icimi rahatlattin vallahi. :) cok heyecanliyim bakalim ne olacak.
bide sende kan pihtilasmasi vardi degil mi? bende de var. basimiz agridiginda parol icebiliyoruz ya onda kan sulandirici ozellik yok mu? hem onu hem coraspini hemde igneyi vurursak kanimiz daha cok sulanmazmi bebege zarari olurmu acaba. gecen gun parol ictim ben o zaman geldi aklima
annemde dün diyoki eskiden sağlık ocaklarında 3 ay içinde gidince alttan muayene ediyolardı etmesinler diye gitmedim bi hamile kaldım bi doğurdum diyo.. çok bilmekte iyi değil canımEskiden böyle şeyler yokmuş ya zart diye hamile kalıp pırt diye çıkarırlarmış yok sat, yok bat, ovülasyon,beta hcg,vücut ısısı,erken gebelik testleri, kimyasal gebelik,dış gebelik,anneme desem bunları köy yerinde yetişmiş kadın şaşkın şaşkın bakar... Çok bilmek mi iyi bilmemek mi bilemedim
canim benim de son adet tarihim 27 temmuz sanirsam bende mayis annesi olacam ins allahin izniyle.benim son adetimin ilk günü 27 temmuzdu yaklaşık 4 haftalık hamileyim bugün öğrendim :)
Merhabalar,
Ben de dün yaptım gebelik testi. Pozitif çıktı. Son regl tarihim 9 Ağustos. 4 hafta 2 günlük hamileymişim. Hesaplamaya göre 1 Mayıs 16 Mayıs tarihleri arasında miniğe kavuşacakmışız Allah'ın izniyle. Mayıs annesi olacağım yani.
Şu anda şaşkınlık içerisindeyim, beklemiyordum galiba. 11 gün önce babamı kaybettim. Hayat çok garip çok. Içimdeki yangına bi şaşkınlık üflendi.
Karışık bütün duygularım.
Şimdiden memnun oldum hepinize tanıştığıma. Allah'ın izniyle bu yolculukta yoldaş olacağız birbirimize.
Sevgiler
Damlo
Valla ya zaten hayat zor bide kendimiz iyice zorlaştırıyoruzannemde dün diyoki eskiden sağlık ocaklarında 3 ay içinde gidince alttan muayene ediyolardı etmesinler diye gitmedim bi hamile kaldım bi doğurdum diyo.. çok bilmekte iyi değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?