Ben canim benn ahh bu dalginlik yok mu :) 6+1 yazmisim 5+1 yazcagima. Hamilelikten sanirim dalginim bu ara baya sonradan farkettim ben deTam tamina 32 sayfa okudum masallah kizlar cogunuzda cok güzel haberler var cok sevindim hepiniz adina.
benim nette sikinti var telden de rahat edemiyorum cok o yuzden bu aralar ortalikta gozukmeyebilirim.
Ben şimdilik rahat bi hamilelik geciriyorum bulantim yok.
istahsizlik beni üzüyor biraz.
bi de karnim şeffaf olsa da sürekli baksak pitircigimiza diye geçiriyorum icimden...
Morciciek diye bi arkadas var 121den 242 ye cikmis iyi ki diye soruyodu iyi tabii benim degerim 13ten yükseldi cok şükür.
Bi de kafama bisi takildi bi arkadas 6+3 günlük hamileyim yazmis ama imza kizminda 6.hafta yaziyor o zaman 5+3 olmasi gerekmiyor mu??
Neyse kizlar yüzlerce mesaj okudum beynim bulandi zaten.
öpüyorum hepinizi....
kendinize ve Bebislere iyi bakin....
Kizlar bana da doktor kan uyusmazliklari, tiroid, seker, karaciger enzimleri, kan degerleri, idrar enzimleri ve birkac sey icin daha kan ve idrar ornekleri aldi ozel hastaneye gidiyorum kontrollere de sadece 15 tl fark aldilar.
Gaziantepteyim canim ben. Sanko hastanesiHangi hastaneye gidiyorsun canim? Ben bu testleri bugun saglik ocagina sorcam ya yapiolarsa orda yaptirayim.
Ayy masallahh gozun aydin canim :) 4+6 gunluk mu tam oolarsk bebisinn?
evet canım maalesef benim 2 kaybım ve pıhtılaşma problemim var.. kullandığım ilaçları görsen şaşarsın.. normalde ağrı kesici bile kullanmayan ben sürekli ilaç alıyorum.. ne yapalım, bebişler iyi olsun da.. yok canım daha görmedim keseyi.. çarşamba randevum var.. inşallah görürüm hayırlısıyla.. evet zaman çok yavaş geçiyor.. aslında şu kaygılarımız bir kenara bırakıp hamileliğin tadını çıkarsak iyi olacak ama ben pek başaramıyorum..
Günaydın canım boşuna moralini bozuyorsun ben geçen hafta dr.a gittiğimde sordum karın ağrısı ve batmalar çok normal dedi, boynunun ağrısını kendin söylemişsin yastıksız yatıyorsun diye, benim yastığım bile rahatsız edip ağrıtabiliyor bazen sakın olumsuz düşünme aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olur inşallah..gunaydin kizlar.
bugun hic iyi degilim ben. daha 5+4 uz cumartesi keseyi gormeye gitcez. dis gebelikten korkuyorum cunku hala kasiklarima igneler batiyor ve boynum agriyor. yattigim yerdende kaynaklanabilir. havalar sicak diye balkona dosek serdik orda yatiyorum yastikta kullanmiyorum pek ama n bileyim cok korkuyorumdaha onceden boynum boyle agrimazdi.
Günaydın canım boşuna moralini bozuyorsun ben geçen hafta dr.a gittiğimde sordum karın ağrısı ve batmalar çok normal dedi, boynunun ağrısını kendin söylemişsin yastıksız yatıyorsun diye, benim yastığım bile rahatsız edip ağrıtabiliyor bazen sakın olumsuz düşünme aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olur inşallah..
Hayır cnm sadece yerleşirken değil bebiş içerde büyürken de ağrıtır, ilk 3 ay karın ağrısı çok normalmiş benim annem de beni korkutuyordu ama doktora herşeyi sorup cevabı aldıktan sonra rahatladım, şuan kimseyi dinlemiyorum sen de öyle yap, zaten her kafadan bi ses çıkıyor hiçbirini duymamak en güzeli, şu süreç içerisinde etrafına kulaklarını kapat ve sadece meleğinin sağlıklı olduğunu düşün canım Allahımın izniyle hepsi sağlıklı olcaklar inşallahvallahi hep annemin yuzunden. anneme kasiklarima batma seklinde agri giriyor dedikce daha yerlesmemis demekki yerlesmeye calisiyor diye yorum yapiyor. bende korkuyorum ister istemez. bide bu boyun agrisi eklenince . dis gebelik belirtisiymis ya .Insallah su keseyi gorurum bu hafta
Günaydın.. Hcg değerinden dolayı cnm bazılarının duyup bazılarının duymaması :) İnşallah keseyi görür kalp atışını duyarsın, darısı da bizlere olur inşallahh :)Günaydın kızlar
Bugün büyük gün :)
İlk kez doktora gidicem
İnşallah kese ve kalp atışını duyarım
Bazıları duymuş bazıları duyamamış çok garip
Haklısın canım tan bi hafta önce hcg 4400 dü bu beni umutlandırıyor :) 6+2 deyim bakalım görecekmi dooktorGünaydın.. Hcg değerinden dolayı cnm bazılarının duyup bazılarının duymaması :) İnşallah keseyi görür kalp atışını duyarsın, darısı da bizlere olur inşallahh :)
Hayır cnm sadece yerleşirken değil bebiş içerde büyürken de ağrıtır, ilk 3 ay karın ağrısı çok normalmiş benim annem de beni korkutuyordu ama doktora herşeyi sorup cevabı aldıktan sonra rahatladım, şuan kimseyi dinlemiyorum sen de öyle yap, zaten her kafadan bi ses çıkıyor hiçbirini duymamak en güzeli, şu süreç içerisinde etrafına kulaklarını kapat ve sadece meleğinin sağlıklı olduğunu düşün canım Allahımın izniyle hepsi sağlıklı olcaklar inşallah
Hayır cnm sadece yerleşirken değil bebiş içerde büyürken de ağrıtır, ilk 3 ay karın ağrısı çok normalmiş benim annem de beni korkutuyordu ama doktora herşeyi sorup cevabı aldıktan sonra rahatladım, şuan kimseyi dinlemiyorum sen de öyle yap, zaten her kafadan bi ses çıkıyor hiçbirini duymamak en güzeli, şu süreç içerisinde etrafına kulaklarını kapat ve sadece meleğinin sağlıklı olduğunu düşün canım Allahımın izniyle hepsi sağlıklı olcaklar inşallah
Günaydın kızlar
Bugün büyük gün :)
İlk kez doktora gidicem
İnşallah kese ve kalp atışını duyarım
Bazıları duymuş bazıları duyamamış çok garip
darıca farabi hastanesımıfarabi hastanesinde mehmet bardakçı ya başladım,önceden polikistik için gitmiştim,çok sevdim ama değiştireceğim galiba çünkü çok yakın arkdaşım orda doğum yaptı,acil sezeryn oldu bebek kakasını yapmıştı çünkü,hatta sabahin 6sında çıktı geldi mehmet bey ama hastanede oda sıkıntısı vardı,kızı doğumhaneden çıkardılar sabah 6.30da odaya öğlen 1 de aldılar,yoğunluktan oda yoktu,birçok sezeryanlı strese girdi fln baya soğuut beni hasteneden,aldıkları oda da üşütmüş 2 yaşında bir çocuk vardı öksürüyor,hapşrıyor,yazık onlarda napcaklarını bilemediler,ama el mecbur kaldılar öyle.işte hastane yüzünden sanırım değiştircem,bide sanırım mehmet bey çok sezeryan yapıyor...biraz uzun bi sebep oldu galiba
sen hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?