2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın güzel hamisler. . Nasılsıniz. Belirtileriniz başladı mı. .
Günaydın :)
Ben bugün daha kötüyüm iştahsızım ve midem bür tuhaf
Bulanıyor desen değil istifra hiç değil
Bu his hiç hoşuma gitmiyor
Sabah eşim parfüm sıktı sanırım onun etkisi
Sabahları iştahım kapalı ama öğle ve akşam gayet normalim
İdrar sıklığı devam ama eskisi gibi değil
Göğüslerim geceleri çok hassas sanki iğne yapıyormuşsın gibi anlık ağrılar var
Benden bukadar :)

canım bende de var pıhtılaşma.. iğne ve bebe aspirini kullanıyorum.. geçen gün ben de parol içtim ama zararı olacağını sanmıyorum.. pıhtılalaşmasın da sulansın bir şey olmaz inşallah.. ben akşam 11 gibi iğneyi yapıyorum sabah 11de de hapı yutuyorum.. sen nasıl ayarladın?..

gunaydın hanımlar ben yıne mutsuzum çok korkuyorum kalp atışlarını duyamıcaz diye

Canım bence ağır iş yapma eşin yardımcı olsun dinlenmeye çalış kendine çok dikkat et

Günaydın kızlar
Bugün büyük gün :)
İlk kez doktora gidicem
İnşallah kese ve kalp atışını duyarım
Bazıları duymuş bazıları duyamamış çok garip
Canım mesela ben sadece boş keseyi gördüm ve doktorum 20 eylüle randevu verdi çok geç değil mi kalp atışını duymak için bi olumsuzluk mu var acaba kimisi bakıyorum 6. haftasında hem kalp hemde kese görüyor.offff beklemek çok zor

Canım bendede alttan bakıldı hep doktoruma sordum hiç bir zararı yok dedi

canim ben henuz baslamadim. keseyi gordukten sonra tedaviye baslayacagiz. bu cumartesi kontrolum var keseyi goruruz ins. muhtelemen bende sabah ilaci alcam aksam igneyi yapcam

Canım dayanamadım ben de buradaki devlet hastanesinden cuma gününe randevu aldım. Beklemek gerçekten çok zor. İnşallah keseyi görebiliriz ikimiz de.
İyi yaptın. İnşallah görürüz bende perşembe gitmeyi düşünüyorum Bu günler çok zor geçiyor. Neyse ki çoğu gitti azı kaldı:)

benim değerlerim de senin gibi geçen hafta 4000 di bu hafta gördüm vajinal ultrasonda benim doktorum sakıncası yok diyo . sonra da bir şikayetim olmadı ama istersen az daha bekle de normal ultrasonla gör kalp atışını dinlemedik de pır pır atışını görmek çok hoş kendi kadar kalbi var sanki :)

bende cumartesı gıttım alttan muayyne oldum keseyı gorduk bebege ait olganlar olusmaya baslamıs dedı dr kalp atısnı duyamadık beklemek cok zor bende cuma gunu gıdıcem dr allah hepımızın yardımcısı olsun

sakinnn ne demek korkuyorum. bu forumda korku diye birsey yokk. mutlu abne mutlu bebek unutmayalim. napiyoruuuuzz korkanii dovuyoruzz artik
3 ay önce kalp atısı durması sebebıyle kürtaj oldum ve cok korkuyorum tekrardan aynı seylerı yasamaktan

Benim istahim iyi valla bu aralar hep acikiyorum ama canım da her şeyi istemiyor. Tatlılar tiksiniyorum. Kahveyi çok severdim kokusuna bile tahammülüm yok. Aynen canım benim de goguslerım gece ağrıyo gündüz düzeliyor. Mide yanması ağrısı çok oluyor bi de hep soğuk alıyorum sanırım

3 ay önce kalp atısı durması sebebıyle kürtaj oldum ve cok korkuyorum tekrardan aynı seylerı yasamaktan
canim bende aynisini yasadim biliyorum o duyguyu hemde 5 aylik hamileyken. 1 ay icimde o sekilde yasamisim hic bilmeden hissetmeden. sıkma canini bi daha insallah ayni acilari yasamayacagiz

canim bende aynisini yasadim biliyorum o duyguyu hemde 5 aylik hamileyken. 1 ay icimde o sekilde yasamisim hic bilmeden hissetmeden. sıkma canini bi daha insallah ayni acilari yasamayacagiz
sanada cok gecmıs olsun korku beynı kemiriyor bişey oldu dıye gecen hafta akıntım vardı şeffaf su gıbı bu hafta yok bi terslik var sanki öyle hissediyorum

sanada cok gecmıs olsun korku beynı kemiriyor bişey oldu dıye gecen hafta akıntım vardı şeffaf su gıbı bu hafta yok bi terslik var sanki öyle hissediyorum

canım seni çok iyi anlıyorum.. geçen hafta ilk kontrole gideceğimiz zaman uyandım eşime sarılıp baya bir ağladım.. yarın yine randevum var ama düşünmemeye çalışıyorum.. artık doktora gitmeye korkuyorum.. ama yapacak bir şey yok.. olumlu düşünmek zorundayız.. ama dua edicez birbirimize.. inşallah iyi haberlerle gelirsin..

hayir canim benimde arada akintim oluyor arada olnuyor gunlerce. normal bu . kotu yorumlama :)

hayir canim benimde arada akintim oluyor arada olnuyor gunlerce. normal bu . kotu yorumlama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…