• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar 2015 mayıs anneleri kilo takibi topiği açtım bilgilerinizi ekleyin ordan takip edelim birbirimizi:) hem destek oluruzhem gereksiz kilo alımını önleriz telden link atamıyorum mayıs anneleri bölümünde :)

Ben bu cuma gitmeyi düşünüyorum ama dayanamayıp çarşamba ya da perşembe gidebilirim beklemek çok zor gerçekten. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Tabikide yazarım yazmaz olur muyum hiç:)

Canım dayanamadım ben de buradaki devlet hastanesinden cuma gününe randevu aldım. Beklemek gerçekten çok zor. İnşallah keseyi görebiliriz ikimiz de.

Arkadaşlar bu sabah kahvaltımı çok güzel bir şekilde yaptım. Sonra dişlerimi fırçalarken, yıllardır kullandığım diş macununun tadı o kadar iğrenç geldi ki, ne yediysem çıkardım maalesef :(

Var mı bu durumu yaşayan? Diş macununu mu değiştirsem acaba?

Didemcim bana dua et iki kizim var ama onlarda sikinti yoktu olursa olur dedik korunurken oldu küçük kizim 10 yasinda zaten daha istemiyorduk ama bende menopoz başlangıcı çıktı dedik hadi son noktayı koyalim olursa olur dedik üç aydır bekliyorum beklemek çok zor bugün adet günüm bekliyorum ya bebek yada hastalanacagim olmazsa doktora gitcem

Kızlar haftadonu 2 gün üst üste lekelenmem olunca bugün doktora gittim sabah minnakımı gördüm kalp atışını gördüm çok şükür vajinal öuayene yaptı progestan verdi günde 3 tane 10 gün rapor verdi eve gelince içtim nasıl bir baş dönmesi ve uyku ilacın yan etkisi kuzımda da kullanmıştım aynı etkiler olmuştu. Bugün 6+4 olduk kuzlar kilo konusunda sağlıklı beslenmeye çalışın ben ilkinde 21 kilo aldım ama 6 ayda fazlasıyla verdim hemde hiç diyet yapmadan çünkü emzirmek inanılmaz kilo verdiriyor ki hala emziriyorum kızım 16 aylık 20 aylıkken bırakacağım. Ama bu defa daha fazla dikkat edeceğim hiç gerek yok 20,30 kilolar almaya bu arada çin takviminde erkek çıkıyor benimde:)
ben de bugün ilk kez kalp atışını gördüm vajinal ultrasonda. bir haftadır lekelenmem var hala devam edince doktor 10 gün rapor verdi bugünden itibaren ama progestaron vermedi faydalı olacağını düşünmüyorum ben dedi. bir de kasıklarım ağrıyor benim bazen çok şiddetli oluyor. ama kalp atışını görmek süperdiii! :KK68: boyu 7 mm çıktı :)

ben de bugün ilk kez kalp atışını gördüm vajinal ultrasonda. bir haftadır lekelenmem var hala devam edince doktor 10 gün rapor verdi bugünden itibaren ama progestaron vermedi faydalı olacağını düşünmüyorum ben dedi. bir de kasıklarım ağrıyor benim bazen çok şiddetli oluyor. ama kalp atışını görmek süperdiii! :KK68: boyu 7 mm çıktı :)
Gozun aydin canim.. o ses kulaklrinda cinlar simdi. Lekelenmen varsa rapor da aldiysan iyicr dinlenmeye calis canim. Bebis anne yorulsun istememis dinlen bolca. Bizfe kalp atisina haftaya randevu aldik.

Kizlar bu da benim minnos.kalp atislarini duyamadik ama bugun.daha yeteri kadar buyumemis.haftaya duyabilecegimizi soyledi doktor.bi de rutin gebelik testleri istedi 1000 tl civarinda tutuo:KK17: Siz yaptirdiniz mi? Ne kadar tuttu?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar bu da benim minnos.kalp atislarini duyamadik ama bugun.daha yeteri kadar buyumemis.haftaya duyabilecegimizi soyledi doktor.bi de rutin gebelik testleri istedi 1000 tl civarinda tutuo:KK17: Siz yaptirdiniz mi? Ne kadar tuttu?

hayırlı olsun cnm :KK49:
yaaa niye okdr tuttu ki? sosyal güvenlik kurumu karşılamıyor mu testleri? özel hastenede bana da şeker troid testeleri bide kan uyuşmazlığı için bi test yapıldı ama biz hiç para vermedik.

yaaa niye okdr tuttu ki? sosyal güvenlik kurumu karşılamıyor mu testleri? özel hastenede bana da şeker troid testeleri bide kan uyuşmazlığı için bi test yapıldı ama biz hiç para vermedik.
Ozel saglik sigortamiz var ama gebelik teminati yok.devlet hastanesinde falan mi yaptirmak lazim ya :KK16: Ne guzel sizin %100 unu karsilamis bizim %70 ini karsilio sigorta.hangi hastanede yaptirdiniz? Haftaya kadar tamamlamam lazim testleri.

Bu arada tesekkur ederim kii, senin de hayirlisi olsun cnm :KK49:

Ozel saglik sigortamiz var ama gebelik teminati yok.devlet hastanesinde falan mi yaptirmak lazim ya :KK16: Ne guzel sizin %100 unu karsilamis bizim %70 ini karsilio sigorta.hangi hastanede yaptirdiniz? Haftaya kadar tamamlamam lazim testleri.
ben konyadayım sadece muayene ücreti ödüyoruz oda yine bir kısmı karşılanıyor.
yani ne testleri istedi, sağlık ocağı bile yapıyır çoğu testi sadece ertesi gün alırsın. istersen bağlı olduğun aile hekimliği ile görüş.

:KK55:Vall
yani ne testleri istedi, sağlık ocağı bile yapıyır çoğu testi sadece ertesi gün alırsın. istersen bağlı olduğun aile hekimliği ile görüş.
valla baya bi test var icinde rutin gebelik testi diye gecio dedi doktor.bi sorayim o zman ya saglik ocagina olmadi.yapiolarsa super olur.yoksa yandik simdiden :KK46::KK55:

:KK55:Vall
valla baya bi test var icinde rutin gebelik testi diye gecio dedi doktor.bi sorayim o zman ya saglik ocagina olmadi.yapiolarsa super olur.yoksa yandik simdiden :KK46::KK55:

bncede sadece başlangıç bu testler bu tutardaysa ilerde daha detaylı testler ne tutar kim bilir?:confused:

İi akşamlar canlar neresindesin Konya'nın canım bende konyadayım

yaaaa mutlu oldum :KK73:ben otogar civarında oturuyorum.selçuklu semtinde,
sen ne taraftasın?
Bende çokkk mutlu oldum burdan bi arkadaşım olduğu için :) bende sancak medaşın arkası hemen yakınız yani

Back