• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tam tamina 32 sayfa okudum masallah kizlar cogunuzda cok güzel haberler var cok sevindim hepiniz adina.
benim nette sikinti var telden de rahat edemiyorum cok o yuzden bu aralar ortalikta gozukmeyebilirim.
Ben şimdilik rahat bi hamilelik geciriyorum bulantim yok.
istahsizlik beni üzüyor biraz.
bi de karnim şeffaf olsa da sürekli baksak pitircigimiza diye geçiriyorum icimden...
Morciciek diye bi arkadas var 121den 242 ye cikmis iyi ki diye soruyodu iyi tabii benim degerim 13ten yükseldi cok şükür.
Bi de kafama bisi takildi bi arkadas 6+3 günlük hamileyim yazmis ama imza kizminda 6.hafta yaziyor o zaman 5+3 olmasi gerekmiyor mu??
Neyse kizlar yüzlerce mesaj okudum beynim bulandi zaten.
öpüyorum hepinizi....
kendinize ve Bebislere iyi bakin....
Ben canim benn ahh bu dalginlik yok mu :) 6+1 yazmisim 5+1 yazcagima. Hamilelikten sanirim dalginim bu ara baya sonradan farkettim ben de :KK57:

Kizlar bana da doktor kan uyusmazliklari, tiroid, seker, karaciger enzimleri, kan degerleri, idrar enzimleri ve birkac sey icin daha kan ve idrar ornekleri aldi ozel hastaneye gidiyorum kontrollere de sadece 15 tl fark aldilar.
Hangi hastaneye gidiyorsun canim? Ben bu testleri bugun saglik ocagina sorcam ya yapiolarsa orda yaptirayim.:eek:

evet canım maalesef benim 2 kaybım ve pıhtılaşma problemim var.. kullandığım ilaçları görsen şaşarsın.. normalde ağrı kesici bile kullanmayan ben sürekli ilaç alıyorum.. ne yapalım, bebişler iyi olsun da.. yok canım daha görmedim keseyi.. çarşamba randevum var.. inşallah görürüm hayırlısıyla.. evet zaman çok yavaş geçiyor.. aslında şu kaygılarımız bir kenara bırakıp hamileliğin tadını çıkarsak iyi olacak ama ben pek başaramıyorum..

Aman canım çok dikkat et kendine senin lekelenme oldu mu canim. . Aynen ya bi tadını alamadık tam mutlu olamadıkkalp atislarini duyana kkadar sanırım hep kaygılı olacaz. Allahım meleklerimizi korusun. Annelik duygusu şimdiden bambaşka onları korumaya çalışıyoruzendiseleniyoruz.

günaydınnn bugün raporumun ilk günü evde oturmaya hiç alışkın değilim bakalım nasıl geçecek. ev işi de yapmaya korkuyorum dışarı çıkmaya da leke gelir diye. en iyisi dizi başlayayım. iki gün pek yorulmadan yerimde durabilirsem leke gelmeyecek mi acaba diye bakıyım.

gunaydin kizlar.
bugun hic iyi degilim ben. daha 5+4 uz cumartesi keseyi gormeye gitcez. dis gebelikten korkuyorum cunku hala kasiklarima igneler batiyor ve boynum agriyor. yattigim yerdende kaynaklanabilir. havalar sicak diye balkona dosek serdik orda yatiyorum yastikta kullanmiyorum pek ama n bileyim cok korkuyorum :( daha onceden boynum boyle agrimazdi.

gunaydin kizlar.
bugun hic iyi degilim ben. daha 5+4 uz cumartesi keseyi gormeye gitcez. dis gebelikten korkuyorum cunku hala kasiklarima igneler batiyor ve boynum agriyor. yattigim yerdende kaynaklanabilir. havalar sicak diye balkona dosek serdik orda yatiyorum yastikta kullanmiyorum pek ama n bileyim cok korkuyorum :KK43: daha onceden boynum boyle agrimazdi.
Günaydın canım boşuna moralini bozuyorsun ben geçen hafta dr.a gittiğimde sordum karın ağrısı ve batmalar çok normal dedi, boynunun ağrısını kendin söylemişsin yastıksız yatıyorsun diye, benim yastığım bile rahatsız edip ağrıtabiliyor bazen sakın olumsuz düşünme aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olur inşallah..

Günaydın canım boşuna moralini bozuyorsun ben geçen hafta dr.a gittiğimde sordum karın ağrısı ve batmalar çok normal dedi, boynunun ağrısını kendin söylemişsin yastıksız yatıyorsun diye, benim yastığım bile rahatsız edip ağrıtabiliyor bazen sakın olumsuz düşünme aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olur inşallah..

vallahi hep annemin yuzunden. anneme kasiklarima batma seklinde agri giriyor dedikce daha yerlesmemis demekki yerlesmeye calisiyor diye yorum yapiyor. bende korkuyorum ister istemez. bide bu boyun agrisi eklenince . dis gebelik belirtisiymis ya .Insallah su keseyi gorurum bu hafta :KK43: bu arada 4+6 yiz. 5+4 nerden cikti :)) sabah sabah

vallahi hep annemin yuzunden. anneme kasiklarima batma seklinde agri giriyor dedikce daha yerlesmemis demekki yerlesmeye calisiyor diye yorum yapiyor. bende korkuyorum ister istemez. bide bu boyun agrisi eklenince . dis gebelik belirtisiymis ya .Insallah su keseyi gorurum bu hafta :KK43:
Hayır cnm sadece yerleşirken değil bebiş içerde büyürken de ağrıtır, ilk 3 ay karın ağrısı çok normalmiş benim annem de beni korkutuyordu ama doktora herşeyi sorup cevabı aldıktan sonra rahatladım, şuan kimseyi dinlemiyorum sen de öyle yap, zaten her kafadan bi ses çıkıyor hiçbirini duymamak en güzeli, şu süreç içerisinde etrafına kulaklarını kapat ve sadece meleğinin sağlıklı olduğunu düşün canım Allahımın izniyle hepsi sağlıklı olcaklar inşallah

Günaydın kızlar
Bugün büyük gün :)
İlk kez doktora gidicem
İnşallah kese ve kalp atışını duyarım
Bazıları duymuş bazıları duyamamış çok garip :KK43:
Günaydın.. Hcg değerinden dolayı cnm bazılarının duyup bazılarının duymaması :) İnşallah keseyi görür kalp atışını duyarsın, darısı da bizlere olur inşallahh :)

Günaydın.. Hcg değerinden dolayı cnm bazılarının duyup bazılarının duymaması :) İnşallah keseyi görür kalp atışını duyarsın, darısı da bizlere olur inşallahh :)
Haklısın canım tan bi hafta önce hcg 4400 dü bu beni umutlandırıyor :) 6+2 deyim bakalım görecekmi dooktor
Bir de kızlar vajinal muayene yaptır diyen var sakın yaptırma diyen var. Sizinkiler hep vajinal mıydı

Hayır cnm sadece yerleşirken değil bebiş içerde büyürken de ağrıtır, ilk 3 ay karın ağrısı çok normalmiş benim annem de beni korkutuyordu ama doktora herşeyi sorup cevabı aldıktan sonra rahatladım, şuan kimseyi dinlemiyorum sen de öyle yap, zaten her kafadan bi ses çıkıyor hiçbirini duymamak en güzeli, şu süreç içerisinde etrafına kulaklarını kapat ve sadece meleğinin sağlıklı olduğunu düşün canım Allahımın izniyle hepsi sağlıklı olcaklar inşallah

Kesinlikle katılıyorum
Sırf bu sebepten sıkıntılarımı eşim ve annemle paylaşıyorum sadece
Bizim millet herşyi biliyor maşallah

cok sagol tatlim icimi rahatlattin vallahi. :) cok heyecanliyim bakalim ne olacak.

bide sende kan pihtilasmasi vardi degil mi? bende de var. basimiz agridiginda parol icebiliyoruz ya onda kan sulandirici ozellik yok mu? hem onu hem coraspini hemde igneyi vurursak kanimiz daha cok sulanmazmi bebege zarari olurmu acaba. gecen gun parol ictim ben o zaman geldi aklima

farabi hastanesinde mehmet bardakçı ya başladım,önceden polikistik için gitmiştim,çok sevdim ama değiştireceğim galiba çünkü çok yakın arkdaşım orda doğum yaptı,acil sezeryn oldu bebek kakasını yapmıştı çünkü,hatta sabahin 6sında çıktı geldi mehmet bey ama hastanede oda sıkıntısı vardı,kızı doğumhaneden çıkardılar sabah 6.30da odaya öğlen 1 de aldılar,yoğunluktan oda yoktu,birçok sezeryanlı strese girdi fln baya soğuut beni hasteneden,aldıkları oda da üşütmüş 2 yaşında bir çocuk vardı öksürüyor,hapşrıyor,yazık onlarda napcaklarını bilemediler,ama el mecbur kaldılar öyle.işte hastane yüzünden sanırım değiştircem,bide sanırım mehmet bey çok sezeryan yapıyor...biraz uzun bi sebep oldu galiba:KK48:
sen hangi doktora gidiyorsun?
darıca farabi hastanesımı

Back