Sağol canım 2 yaşında kızım var.senin ilk gebelik ozaman :)aaaa süpermiş,,sanırım senin ikinci gebelik,hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin sağlıkla
Sağol canım 2 yaşında kızım var.senin ilk gebelik ozaman :)[/QUOTE
Maşallah Allah bağışlasın, evet bnm ilk bebek olcak inşallah.
Kızlar kızım kusuyo durmadan üşüttük sanırım ne yediririm ne içiriyim . Valla içim dışım kalmadı ikindiden beri
Sağol canım benim . Sen de sağsalim kucağına al bebişini inşgeçmiş olsun,sanırım tecrübeli anneler daha iyi bilirler cnm..
Hangi hastaneye be Dr başladın kontrol için CNm ?
benim de kilo artışım olmamasına rağmen belim kalınlaştı gibi geliyor bana, erkekte önce bel kalınlaşır diyor bir tanıdığım. Çin takvimi de kız diyor. bakalım hangisi haklı :)
benimde belim kalınlaştı kızlar zati midem vardı göbişle midem birleşti
ilac var bunun icin unuttum adini doktoruna sor ni istersen ya da eczaciya canim. yemeklerden sonra iciyorsun bi tanwKızlar benim midem çok bulanıyor şu son birkaç gündür. Ne tavsiye edersiniz? Ben ne yapsam geçmiyor. Zar zor yemek yiyiyorum
geçmiş olsun canım yaKızlar kızım kusuyo durmadan üşüttük sanırım ne yediririm ne içiriyim . Valla içim dışım kalmadı ikindiden beri
Bende farabi Suna soydemir kızımı da orda yaptım bi sorunla karşılaşmadım ve çıkta memnun kalmıştım ben ama dediğin gibi benim atkadaşımdada 1 yıl önce oda sorunu yaşandı :)farabi hastanesinde mehmet bardakçı ya başladım,önceden polikistik için gitmiştim,çok sevdim ama değiştireceğim galiba çünkü çok yakın arkdaşım orda doğum yaptı,acil sezeryn oldu bebek kakasını yapmıştı çünkü,hatta sabahin 6sında çıktı geldi mehmet bey ama hastanede oda sıkıntısı vardı,kızı doğumhaneden çıkardılar sabah 6.30da odaya öğlen 1 de aldılar,yoğunluktan oda yoktu,birçok sezeryanlı strese girdi fln baya soğuut beni hasteneden,aldıkları oda da üşütmüş 2 yaşında bir çocuk vardı öksürüyor,hapşrıyor,yazık onlarda napcaklarını bilemediler,ama el mecbur kaldılar öyle.işte hastane yüzünden sanırım değiştircem,bide sanırım mehmet bey çok sezeryan yapıyor...biraz uzun bi sebep oldu galiba
sen hangi doktora gidiyorsun?
Kizlar bu da benim minnos.kalp atislarini duyamadik ama bugun.daha yeteri kadar buyumemis.haftaya duyabilecegimizi soyledi doktor.bi de rutin gebelik testleri istedi 1000 tl civarinda tutuoSiz yaptirdiniz mi? Ne kadar tuttu?
Yaptım içmedi canım . Kustu yine uyudu şimdi bakalım. Gece uzun olacak bügün bize yine sanırımgeçmiş olsun canım yakıyamam bence bişi yedirip içirme içerse bi nane limon yap rahatlar. bizdede oluyor arada. biraz daha iyidir umarım şu an
Bende senin gibiyim canım sadece boş keseyi gördüm korkuyorum çokarkadaşlar 6+3 günlük hamileyim biraz önce doktora çıktım keseyi gördük ama bebeği göremedik gerçi 5 haftalıkken de görmüştük keseyi doktor daha erken dedi ama önceden boş gebeliğim var o yüzden korkuyorum. bide hastanede çalışıyorum doktorum sadece iki kat üstte çalışıo insan dayanamıo ki sürekli baktırmak istiyorum.
benim ki biberon aldığından sorun olmuyor. içmeyincede anlatamıyosun ki daha neyse inşallah rahatlamıştırda uyumuştur.Yaptım içmedi canım . Kustu yine uyudu şimdi bakalım. Gece uzun olacak bügün bize yine sanırım
nerden bakıldı canım keseyi görmek için bu haftalar en doğru bilgiyi vaginal veriyor.Bende senin gibiyim canım sadece boş keseyi gördüm korkuyorum çok
Bende farabi Suna soydemir kızımı da orda yaptım bi sorunla karşılaşmadım ve çıkta memnun kalmıştım ben ama dediğin gibi benim atkadaşımdada 1 yıl önce oda sorunu yaşandı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?