2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar kızım kusuyo durmadan üşüttük sanırım ne yediririm ne içiriyim . Valla içim dışım kalmadı ikindiden beri

Hangi hastaneye be Dr başladın kontrol için CNm ?

Kizlar bana da doktor kan uyusmazliklari, tiroid, seker, karaciger enzimleri, kan degerleri, idrar enzimleri ve birkac sey icin daha kan ve idrar ornekleri aldi ozel hastaneye gidiyorum kontrollere de sadece 15 tl fark aldilar.

Hangi hastaneye be Dr başladın kontrol için CNm ?

farabi hastanesinde mehmet bardakçı ya başladım,önceden polikistik için gitmiştim,çok sevdim ama değiştireceğim galiba çünkü çok yakın arkdaşım orda doğum yaptı,acil sezeryn oldu bebek kakasını yapmıştı çünkü,hatta sabahin 6sında çıktı geldi mehmet bey ama hastanede oda sıkıntısı vardı,kızı doğumhaneden çıkardılar sabah 6.30da odaya öğlen 1 de aldılar,yoğunluktan oda yoktu,birçok sezeryanlı strese girdi fln baya soğuut beni hasteneden,aldıkları oda da üşütmüş 2 yaşında bir çocuk vardı öksürüyor,hapşrıyor,yazık onlarda napcaklarını bilemediler,ama el mecbur kaldılar öyle.işte hastane yüzünden sanırım değiştircem,bide sanırım mehmet bey çok sezeryan yapıyor...biraz uzun bi sebep oldu galiba
sen hangi doktora gidiyorsun?

benim de kilo artışım olmamasına rağmen belim kalınlaştı gibi geliyor bana, erkekte önce bel kalınlaşır diyor bir tanıdığım. Çin takvimi de kız diyor. bakalım hangisi haklı :)

benimde belim kalınlaştı kızlar zati midem vardı göbişle midem birleşti

onceki hamileligimde de boyle kalinlasmisti erkek bebeklere hamileymisim. olabilir adlinda. belkde tamamen yapi meselesidir. bekleyip gorcez :) saglikli bebislerimiz olsunda

Kızlar benim midem çok bulanıyor şu son birkaç gündür. Ne tavsiye edersiniz? Ben ne yapsam geçmiyor. Zar zor yemek yiyiyorum
ilac var bunun icin unuttum adini doktoruna sor ni istersen ya da eczaciya canim. yemeklerden sonra iciyorsun bi tanw

Kızlar kızım kusuyo durmadan üşüttük sanırım ne yediririm ne içiriyim . Valla içim dışım kalmadı ikindiden beri
geçmiş olsun canım ya kıyamam bence bişi yedirip içirme içerse bi nane limon yap rahatlar. bizdede oluyor arada. biraz daha iyidir umarım şu an

Bende farabi Suna soydemir kızımı da orda yaptım bi sorunla karşılaşmadım ve çıkta memnun kalmıştım ben ama dediğin gibi benim atkadaşımdada 1 yıl önce oda sorunu yaşandı :)

Kizlar bu da benim minnos.kalp atislarini duyamadik ama bugun.daha yeteri kadar buyumemis.haftaya duyabilecegimizi soyledi doktor.bi de rutin gebelik testleri istedi 1000 tl civarinda tutuo Siz yaptirdiniz mi? Ne kadar tuttu?

masallah bebisine tatlim. ben medical parkta 300 e mi ne yaptirmistim bu senwnin basinda. 24 e yakin test var demislerdi. cok pahali geldi. dogummu yapiyormusuz diye sorsaydin keske

geçmiş olsun canım ya kıyamam bence bişi yedirip içirme içerse bi nane limon yap rahatlar. bizdede oluyor arada. biraz daha iyidir umarım şu an
Yaptım içmedi canım . Kustu yine uyudu şimdi bakalım. Gece uzun olacak bügün bize yine sanırım

Bende senin gibiyim canım sadece boş keseyi gördüm korkuyorum çok

Yaptım içmedi canım . Kustu yine uyudu şimdi bakalım. Gece uzun olacak bügün bize yine sanırım
benim ki biberon aldığından sorun olmuyor. içmeyincede anlatamıyosun ki daha neyse inşallah rahatlamıştırda uyumuştur.

Bende farabi Suna soydemir kızımı da orda yaptım bi sorunla karşılaşmadım ve çıkta memnun kalmıştım ben ama dediğin gibi benim atkadaşımdada 1 yıl önce oda sorunu yaşandı :)

işte genellikle herkes çok memnun hastaneden,bilmiyorum bnde stres olmak istemiyorum,yanında olmasaydım belki çok etkilenmezdim ama heranında yanındaydım,bakalım medicana narin türkmene gitmek istiyorum, bi kaç arkadaşım memnundu baya hastanede büyük,ama bi yandan da bildiğim sevdiğim doktor işt böyle bi çıkmazdayım...

slm mayısın guzel anne adayları

bugun hıc buraya ugrayamadım az once gırdım ve abooow sayfalar almıs basını gıtmıs ne guzel hep boyle aktıv olsun..
masallah cogunuz keseyı gormus kalp atısları fılan cogunuzda bu hafta gıdecekmıs. ben haftaya pazartesı gıdecem cokk var yaaa. cok merak edıyorum bebısımı..

kızlar bende bugun sabah evdeydım (is yoktu allahtan) okadar halsız uyandım kı ve mıgde bulantı aldı basını gıdıyo. kahvaltı yapamadım baktım dolabta taze ev yogurdu var onu kasıkladım da rahatladım. sancılarımda ara ara gelıp gıdıyo. aksamları uyuyamıyorum gozlerım cokk yanmasına ragmen ama sabahlarıda uyanamıyorum sızdede boyle oluyo mu?
hamılelıkte calısmak cokk zor yaaa bugun ne guzel evdeydım yarında evdeyım ama carsamba persembe is gunu hıc ıstemıyorum yorgunum halsızım

Tam tamina 32 sayfa okudum masallah kizlar cogunuzda cok güzel haberler var cok sevindim hepiniz adina.
benim nette sikinti var telden de rahat edemiyorum cok o yuzden bu aralar ortalikta gozukmeyebilirim.
Ben şimdilik rahat bi hamilelik geciriyorum bulantim yok.
istahsizlik beni üzüyor biraz.
bi de karnim şeffaf olsa da sürekli baksak pitircigimiza diye geçiriyorum icimden...
Morciciek diye bi arkadas var 121den 242 ye cikmis iyi ki diye soruyodu iyi tabii benim degerim 13ten yükseldi cok şükür.
Bi de kafama bisi takildi bi arkadas 6+3 günlük hamileyim yazmis ama imza kizminda 6.hafta yaziyor o zaman 5+3 olmasi gerekmiyor mu??
Neyse kizlar yüzlerce mesaj okudum beynim bulandi zaten.
öpüyorum hepinizi....
kendinize ve Bebislere iyi bakin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…