• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Aptamil içen bebekler pof bi kilo aliyo sağlıklı ama yavaş olması daha iyi aslında
Aptamil kullandım ben tavsiye etmiyorum
Bebeğimde bağımlılık yaptı tadıda şekerli gibi hastane yüzünden başladık dayattılr aptamil diye
Bende araştırmıştım ozamanlar hepsinin içinde benzer içerikler var ama bana en yakın hipp organik geldi bu sefer de ne olur ne olmaz bir paket alacağım inşallah kullanmaya gerek olmaz

Merhaba,32 haftalık mısınız acaba?bende 30 haftalık iken 35 cm idi doktorum cücelikten şüphelendi kısa buldu kemik boyunu😔size böyle bir şey söylendi mi?
Çok geçmiş olsun inşallah bir problem çıkmaz
Peki haftasına ne diyorlar uyumlumu geridemi

Günaydın kızlaar🥰❤️🌸bu bebelerin biberonudur emziğidir yıkayım dıyorum bugun.ama nasıl yıkayacagız bılgısı olan bı aydınlatsın please😀🫣🥰kaynatacakmıyız yoksa sadece sıcak sudamı bekletecegız

Benim tam bir karambole tarih de yok ortada belki geç gelmek ister bilemiyorum her şey her an olabilir ondan eksikleri Kasım sonu halletmistim yıkama ütü vs hurclara koydum hepsini tozlanmasinlar diye. Hastahane için de bebegin benim hazır. Bana terlik lazim olcak dediler ama ne tip bir şey almam gerekiyor hiç bilmiyorum sjbdjsndkd bugün babymall gittik geberdim bir şey de alamadan döndüm bebisin alez de bizim yatağın ölçü kalmamiş 😅 kendi yatağıma da alez alcam onu yarın özdilege gidersem halledicem artık 🙂↕️ çok yoruldum bugün 5 saattir de uyuyorum zaten 😁😁 emzirme sütyeni vs yok onları belki ebebegin gördüm güzel duruyor süngerli olursa daha rahat ederim düz atlet gibi olsun istemiyorum dışarıda vs giymek için 😂 bebeğe de emzik alacaktim genelde tutuyor diye avent ultra air falan önerildi ama chicco da benzer gibi duruyor diye onu deneyelim dedik aldik tutarsa tutar tutmazsa yapcak bir şey yok zaten 🥲🥲

Aklıma başka eksik de gelmiyo ama bi yandan da sanki eksiğim var gibi hissediyorum bi garip 🥹🥹

Ben bi ara hızımı alamadım ekim 2024 kasim falan hepsini okuyodum neler yaşamışlar vs diye skxndkjdkdjdjdj
Ben de bu cumadan itibaren izne ayrılıyorum artık çalışmıyorum ve önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağım inşallah hazırlıklara. Emzirme sütyenim vs almıştım hep. Terlik meselesi duruyor bakalım. Bir de sıcak su termosu alacağım mama için. Emzik avent ultra ait aldım belki kullanmam ilk çocuğumda emzik vermedim. Bir kutu da doğuma yakın mama alayım diyorum. İnşallah mamaya gerek kalmaz da bol bol sütümüz olur

Ben de bu cumadan itibaren izne ayrılıyorum artık çalışmıyorum ve önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağım inşallah hazırlıklara. Emzirme sütyenim vs almıştım hep. Terlik meselesi duruyor bakalım. Bir de sıcak su termosu alacağım mama için. Emzik avent ultra ait aldım belki kullanmam ilk çocuğumda emzik vermedim. Bir kutu da doğuma yakın mama alayım diyorum. İnşallah mamaya gerek kalmaz da bol bol sütümüz olur
Bende nolur nolmaz diye Mama almak istiyorum kankim hangi mamayı alacaksın?

Mama hip öneriyorlar doğum yapan arkadaşlarım hep o markayı almış bende alsammi ya eşimde alistirma diyo 🤪 250tl ye pompa aldım el göğüs pompası acil durum için bide kaşık biberon alayım aventin mavi biberonunu aldım bide emzigini herşey hazır yavaş yavas

Back