2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin mayis anneleri Benim de sivilcelenme basladi ya neden oluyor ki acaba bi bilginiz var mi?

Maşallaah canım rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.

Sende bizdensin canım Rabbim sağlıkla hayırla kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah bebişlerimizi

gözün aydın canım darısı başımıza inşallah heyacanlanıyorum gittikçe
Teşekkürler canım aynı bende heyecan yok 2. olduğu için ama cinsiyeti merak ediyorum :)

Bu arada kızlar bişey soracağım yaklaşık 2 haftadır kasıklarımda sancım oluyor dr. bişey yok evham yapıo siz kadınlar dedi ama ilk gebeliğimde böle bişe yaşamamıştım varmı kasıklarında hafif sancılar olan ??

Canım benim ilk bebem tecrübesizim daha dr a gitmedim yarın gidicem inşallah ama benimde kasıklarımda göbek deliğimde rahimde belimde ağrı gezio böle ara ara

Merhaba cok tuhaf ben de sanki regl olacakmisim gibi sivilce cikariyordum 2 haftadir. Hamilelikten oldugunu dusunuyorum emin de degilim

Merhaba canım. Hamileliktendir büyük ihtimalle. Sonuçta hormonlarım iz çok hızlı çalışıyor. Okuduguma göre de hamilelikte sivilce ve Akne artışı olur cilt renginde değişiklik ve lekeler olur.

Haklıyız ama napalım senin ağrın olur neden oluyo dersin birinin midesi bulanır ona üzülür bende hiç belirti yok kuzum beni bıraktımı diye korkuyorum bu bitmez kızlar yaşayarak atlatıcaz artık hakkımızda hayırlısı zor çok zor ya eskiden annem sana hamileyken ben 4 aylık ken iki evin halısını yıkardım diyor ben canımı sakınıyorum ama yine bebeğimi ilk gebeliğimde koruyamadım. Telaşlanmamız normal napalım

gunaydın hanımlar ben de allah nasıp kısmet ederse mayıs annesı olucam suan 6+3 gunluk hamıleyım cumartesuı dr gıttım kesemızı görduk bebege aıt organlarda olusmaya baslamıs ama kalp atışlartını duyamadık dr cuma gunune randevu verdı inş duyarım cok korkuyorum 3 ay önce 8+2 gunluk kken kalp atısı durması nedenıyle kurtaj oldum cok korkuyorum aynı seylerı yasamaktan sızle kalp atıslarını nezaman duydunuz benım duymamam normalmı

hoş geldin canım.. hayırlı olsun.. kalp atışını duyamaman nomal canım.. 8. hatta 9. haftasında duyanlar var.. ben ilk gebeliğimde 7+2 de duymuştum.. ama maalesef 9 haftalıkken kaybettim.. ondan sonra 2. bebişimi de kaybettim.. bu 3. yani.. inşallah sağsalim alırız kucağımıza.. canım sana araştırma yapıldı mı?.. kaybının neden olduğuna dair?..

Günaydın kızlar
Beni de aynı korku saldı
Okadar çok duyuyorum ki artık bunu
Sanırım hep yediklerimiz içtiklerimizden
Önceden annelerimiz neler yaparmış
Yine çok sağlıklıymış bebişler
Ama tevekkül etmeye çalılıyorum namaz dua elimi karnıma götürüyorum dualar okuyorum
Zor biliyorum ama sabret arkadaşım inşallah duyacaksındır.
Dikkat ediyorum
Hergün ceviz süt yoğurt meyve yiyorum
Yine de olursa Allahtan diye avunacağım
Yarın hem kese hem kalp atışını görüürm inşallah
Daha hiç doktora gitmedim sabrettim :)
Üstüne bir de iş başladı
Ev, iş hayatı, yemek, temizlik, sorumluluklar
Bşr de çocuk yapıyoruz ne cesaretliyiz
Ama kadınların azmi diye bir gerçek de var :)

güzel haberlerle gel inşallah canım

genetık testlerımı yaptırdık eşli olarak trombofoli testlerı yapıldı kromozom testlerı ıyı cıktı tronbofolı testındede 9 ay boyunca folıkasıt kullanıcam pekı sen yaptırdunmı test

İnşallahhh :) Hayırlı olsuunn hoşgeldin aramıza :)
teşekkürler canım kese ne zamn belli oluyor cnm fazla bi bilgim yok daha doktora gitmedim cuma günü gel dedi ebe kan testi yapalım dedi bu aşamadan sonra ne yapmam lazım bilemiyorum

Günaydın kizlarr nasilsinizz :) baya uzak kaldim son gunlerde, keseyi gorucekler kalp atisini duycaklar guzel haberlerinizi bekliyoruz. Biz de persembe gidicez insallah hepimiz hayirli haberlerle döneriz

genetık testlerımı yaptırdık eşli olarak trombofoli testlerı yapıldı kromozom testlerı ıyı cıktı tronbofolı testındede 9 ay boyunca folıkasıt kullanıcam pekı sen yaptırdunmı test

ben de eşli kromozom dışında testleri yaptırdık.. pıhtılaşma çıktı ben de.. iğne ve bebe aspirini kullanıyorum şimdi.. umarım işe yarar..

teşekkürler canım kese ne zamn belli oluyor cnm fazla bi bilgim yok daha doktora gitmedim cuma günü gel dedi ebe kan testi yapalım dedi bu aşamadan sonra ne yapmam lazım bilemiyorum
Canim yaklasik olarak 40. Gunde flan belli oluyor sanirim. Tabi herkeste degisiyor Betahcg degerine bagli :)

Günaydın kizlarr nasilsinizz :) baya uzak kaldim son gunlerde, keseyi gorucekler kalp atisini duycaklar guzel haberlerinizi bekliyoruz. Biz de persembe gidicez insallah hepimiz hayirli haberlerle döneriz
Dilaracım sen 2.kez gidiceksin demi?

Sağol canım yarın büyük gün
bende yarın Allahım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…