2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim sukur ishali uzun surmedi ama istahi yok simdi de sadece beni emmek istiyor cok yoruyor beni bu aralar
önce yazdigini görmedim bilmiyorum ama.. ishal deyince ... acaba dis mi cikariyor yavrunuz ?? benim kizim dis cikartirken cok ishal olur ateslenmedi cok sükür daha hic.. atesi ishalden atiyor doktorda öyle demisti.. istahsizlik bu durumda cok normal bol bol sivi tüketmesi gerekir anne sütüde icmesi cok güzel

Canım belki kimi anneler icin erkendir ama bende senin gibi 4.ayinda basladim ek gıdaya yogurt haric her seyi yiyor kizim sukur ben 8 aylikken haftada 2 defa balik veriyordum ama bu ay taze balik bulamadik ceviz findik kuru üzüm incir bende robottan geciriyorum ama hurma aklima gelmemisti bundan sonra onu da ilave edeyim esimin ailesi koyde yaşıyor süt yoğurt yumurta oradan geliyor kahvaltı aklıma gelmiyor diğer öğünlerde genelde biz ne yersek o da onu yiyor ama kahvaltı bulamıyorum ya sen ne yapıyorsun kahvaltı da ya da diğer öğünlerde

Bende disten suphelendim de canim sisme falan yok salya ishal ısırma bir de istahsizlik vardı ishal bitti ama digerleri devam yine

Google

selam canım,

Bir günlik örnek yazayım mesela,
Uyanınca: 200-220 cc tam yağlı doğal inek sütü

Kahvaltı: 1 yumurta, 1 cay k. az tuzlu zeytin ezmesi, azıcık pekmez, lor peyniri, yumurta ,tereyağ ve daha önce analttığım karışımdan 1,5 tatlı kaşığı koyup eziyorum. (su ile)

Öğlen: İlikli kuzu kemiğinden ve kuzu gerdanın haşlanmasından elde ettiği su ile kuru fasulye. (etini de dahil veriyorum, kemikleri kaynatırken için 1 yemek kaşığı sirke atıyorum ki kalsiyum kemikten suya geçsin. ve ilikler açıkta olmalı)

Ara öğün : 1 kaseye yakın yoğurt (manda+inek sütünden)

Akşam : Pazı,ıspanak ve prasadan (kuzu kıymalı) çorba
Eve gidince ben makarna vs haşlıyıp yediriyorum. Ya da elma veriyorum eline onu yiyor.

Gece uykuya dalması için - 8:30-9:00 gibi) 200-220 cc tam yağlı doğal inek sütü

Başka neler veriyorum: Bulgur pilavı, kuzu ciğerli tarhana, nohut, yoğurt çorbası, irmikli meyve püresi (meyve nadir öğün oluyor), kıymalı makarna, şehriye çorbası, mercimek çorbası, taze fasulye yemeği, sulu köfte (sebzeli) vs. vs aklıma gelmiyor şimdi. farklı bir şey bulursam ya da tarifisteyen olursa veririm.

İmkanlarım ölçüsünde yediği herşeyi denetlerim. Kötü birşey yedirmemeye çalışırım.

Umarim basarir yemeyi.istahli bi cocuk degil saatlerce ac kalsa yemek istemiyo sadece emmek istiyo. sütüm de iyice azaldi.hakkimizda hayirlisi artik.hergun makarna patates falan veriyimde bari yiyebilmeyi pekistirsin ☺tesekkur ederim canim cevabin için...

anneler merhaba,

buğday ruşeymi veren var mı aranızda varsa eğer nasıl ve ne miktarda verdiğinizi yazar mısınız?

anneler merhaba,

buğday ruşeymi veren var mı aranızda varsa eğer nasıl ve ne miktarda verdiğinizi yazar mısınız?
Merhaba canım,

Ben özellikle ruşeym vermedim henüz. Ama verenler genelde yoğurt içine 1 tatlı kaşığı ekleyerek veriyor. Ama tm buğday unu kullandığım için ruşeymi de içindedir diye düşünüyorum.

Merhaba hanımlar kızım 11 aylık ben yine hamıle olduğumu oğrendim ...

Canım bu aralar yine kimse girmiyor Hyırlı olsun. Plansız oldu sanırım. Çalışıyor musun normalde , ev hanımı mısın? Maddi açıdan karşılayabilecek durumda mısın? Evlilik olayları biz de brz çocuktan sonra sıkıntılı gitti bir ara. Siz de nasıl?

Herkese mrh. Anneler ben hala bebegimin eline bisey veremiyrm bogazinda kalir diye bir ara oyle bi olay yasandi cok korktum sizce vermekimiyim.

Ben çalışıyorum eşim de çalışıyor ama aylık 2500 ancak geviyor elimize işte rabbim nasib etti yapacak bişey yok sevinçliyim bi yandan da ama evimiz sobalı bakalım neler olacak

Ben çalışıyorum eşim de çalışıyor ama aylık 2500 ancak geviyor elimize işte rabbim nasib etti yapacak bişey yok sevinçliyim bi yandan da ama evimiz sobalı bakalım neler olacak
canim ben de bir iki hafta once ogrendim hamile oldugumu. Rabbim boyle nasip etmis, vardir bir hayiri. bizim is durumlari da belirsiz ustelik. bakalim hayirlisi artik. hic uzulme, arkadas arkadas buyuturuz insallah :) benim oglum da 10.5 ayini doldurdu.

Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağına alırsın umarım. Şu dakkadan sonra diyecek başka birşey yok. Biraz zorlanacağın kesin. Ama şimdi arkama dönüp baktığımda, bebeğim için şuana kadar harcadığım paranın 4 de 3 ü gereksiz olmuş. O yüzden dikkatli harcayarak elinden geldiğince pozitif düşünmeye çalışarak büyüteceksin artık :)

Herkese mrh. Anneler ben hala bebegimin eline bisey veremiyrm bogazinda kalir diye bir ara oyle bi olay yasandi cok korktum sizce vermekimiyim.

Ver tabi canım, ne vermiştin de boğazında kaldı? Ben şuan bşr çok şey veriyorum. Ama bazı şeyleri kontrolüm altında bazı şeyleri direkt veriyorum.

Örneğin havuç,yer elması,prasa bunları direkt eline veriyorum, kendi ufak ufak yiyor. Elma,ekmek,et,peynir,kurabiye de veriyorum mesela ama yanından ayrılmadan. Yuvarlak ya da direkt nedef borusuna kaçabilecek formadaki şeyleri hiç vermiyorum. Örneğin zeytin, fındık,üzüm vb.

Aaaa gerçekten mi cok guzel ben de sevındım aslında sadece etraf tan insanlar laf ediyor ya o moralımı bozacak diye

aynen Can'ım gereksiz harcamalar olmaz dikkat ederiz

Canm elmayi emiyrmdu yanindaydim da bir anda bogulma tehlikesi gecirdi hastaneye kostuk 8 buck aylikken. Hakada korkum gecmedi

Kizlar ikinizede hayirli olsun rabbim size bagislasin darisi tum isteyenlere ins.

Canm elmayi emiyrmdu yanindaydim da bir anda bogulma tehlikesi gecirdi hastaneye kostuk 8 buck aylikken. Hakada korkum gecmedi

Anladım canım ama yapacak bşy yok. Korkma, nette bu tip bir durumda ne yapabileceğine dair eğitim videoları var. Mutlaka izle. Bunlar bizlerinde başına gelebilecek şeyler. Bir anda höpletip çekebiliyorlar içlerine. Mümkünse sert elma seç. Birde baktın ki kopacak gibi oldu, o kısmı al. Ama Korkunu yenmelisin. En kötü bir tülbentte sar ver (ama buda çiğnemeye engel olacaktır)

Aaaa gerçekten mi cok guzel ben de sevındım aslında sadece etraf tan insanlar laf ediyor ya o moralımı bozacak diye
hic takma ya, insanlar masallah cok konusuyo hakkaten. benim sansim yurt disindayim, ama yine de arkadaslarima daha soylemedim. biri gereksiz bi laf edicek, canimi sikacak biliyorum. bekliyorum ben de. zaten cok seyrek goruyorum onlari. annem cok sevindi ama. pazartesi doktora gidicez bakalim ne diyecek. daha adet duzenim de oturmamisti, tahmini dogum gununu kestiremiyorum hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…