• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar herkese merhaba,bebeğim küçük ev iş ve yeni hamilelik derken sizleri takip edemiyorum.ben mayıs da normal doğum yapmıştım.ve dikişlerim olmuştu.yapılan kesi her zaman beni rahatsız etti yani o bölgede ameliyat geçirmiş olduğumu hissettim.şimdi 25 haftalık hamileyim vajina girişinde sızı var özellikle lavoboda oturunca sanki dikişlerim açılıyor.dr henüz gitmedim.bugün çok endişelendim böyle birşey mümkün olur mu normal doğum yapmış olan aarkadaşlar siz ne durumdasınız yanıtlarsanız sevinirim.

çok çok geçmiş olsun
Arkadaşlar herkese merhaba,bebeğim küçük ev iş ve yeni hamilelik derken sizleri takip edemiyorum.ben mayıs da normal doğum yapmıştım.ve dikişlerim olmuştu.yapılan kesi her zaman beni rahatsız etti yani o bölgede ameliyat geçirmiş olduğumu hissettim.şimdi 25 haftalık hamileyim vajina girişinde sızı var özellikle lavoboda oturunca sanki dikişlerim açılıyor.dr henüz gitmedim.bugün çok endişelendim böyle birşey mümkün olur mu normal doğum yapmış olan aarkadaşlar siz ne durumdasınız yanıtlarsanız sevinirim.
öncelikle hayırlı olsun cnm..ben iki doğum yaptım ikiside sezeryan normal doğumu bilmiyorum..ama dediğin gibiyse çok dikkat et..yardımcı olacak biri varsa bence devamlı sırt üstü yat..
komşum eylülde 5 aylık erken doğum yaptı rahim açılması yüzünden..ve hemen dr git..eminim aynı şyleri diyecek..

slm,

bisiklete binebiliyorlar mı bu aylarında, siz yazınca ben de heveslendim, bisikleti nerden aldınız nasıl bir şey ,sanırım ben de alıcam:)
Evet canım biz bisikletle gezmeyi seviyouz babyhope tan aldım çok heyecanlıyor bisiklete binerken müziğiyle dans ediyor falan eğleniyorum bende onunla çift tutma kolu var tek ellede kullanılıyor çift ellede arkasınada yastık koyuyorum yorulursa yaslanıyor sonra arka tekerlerin arası kapalı çanta gözü var ben memnun kaldım tavsiye ederim hergün çıkıp geziyoruz bisikletle artık :)

canim hayirli olsun insallah. ne yazik ki benim cok bir bilgim yok bu konuda. insallah yardimci olacak arkadaslar vardir.
Allah bir avazda kurtarsin :)

merhaba
mayısta bende normal doğum yaptım ama benim öyle bir sıkıntım olmadı. doktoruna gözükürsen iyi olur

Kizlar dogum gunu hazirliklari basladimi neler dusunuyorsunuz ben mini mouse konsepti dusunuyorum bakalim nasl olacak

Kizlar dogum gunu hazirliklari basladimi neler dusunuyorsunuz ben mini mouse konsepti dusunuyorum bakalim nasl olacak
Evet bizim de 20 mayısta doğum günümüz var ve konsepte henüz karar veremedim. 1. yaş doğum günü çok güzel olsun istiyorum. aslında çocuklar ilk yaşgünlerinden çok birşey anlamıyorlar ama eminim ki diğer çocuları görünce ve müzik eşliğinde heyecanlanacak mutlu olacaktır:)
Buradan konseptlerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunalım. ben akşam saatinde de havai fişek gösterisi düşünüyorum. Bu babasının isteği tabii.

Evet bizim de 20 mayısta doğum günümüz var ve konsepte henüz karar veremedim. 1. yaş doğum günü çok güzel olsun istiyorum. aslında çocuklar ilk yaşgünlerinden çok birşey anlamıyorlar ama eminim ki diğer çocuları görünce ve müzik eşliğinde heyecanlanacak mutlu olacaktır:)
Buradan konseptlerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunalım. ben akşam saatinde de havai fişek gösterisi düşünüyorum. Bu babasının isteği tabii.
Cok guzl dusunmussunuz biz aile icinde yapacz 10 12 kisi olurz. Bende cok sey dusunuyrm bakalim

Selamlar bizimde 18 mayis dogum gunumuz Allahin izniyle annemler k.validemler,ablamlar aile icinde kutluycaz insallah cok detayli bir kutlama planlamadim

Kizlar selam, benim oglumun dogum gunu de 29 mayista insallah. Guzel bir.kutlama dusunuyorum ben de.
Masallah ne cok hamile varmis. Saglikla kucaginiza alin insallah ☺
Bir sey sormak istiyorum size malum havalr isindi. Bizim yatak odasi 25 derecenin altina dusmuyor. Kontrol ediyorum oglum cok terlemeye basladi. Sirti ensesi hep buz gibi oluyor. Masallah hasta falan olmadi ama huzursuz oluyorum. Sicak mi basiyor usuyor mu karar veremez oldum.
Yatarken ince bir atlet ve pijama giydiriyorum. Ustune de muslin ortu. Siz ne giydiriyorsunuz simdilerde yatirirken ne yapayim bir akil verin

Kızlar slm ben nisan annesiyim.28 nisan doğumlu kizim. Henuz adım atmıyor ama her yere tutunarak gidiyor. Yurutec istemiyor. Ust dislerimiz çıkmak bilmedi. Uykularımiz cok kotu durumda. oda ayırmayı düşünüyorum ama dis çıkartırken dogru olabilir mi bu kararım. Sizce ne yapmalıyım. Gün icinde cok emen bir cocuk degil. Cok da yemiyor ama gece emmek istiyor. Nasil bir uyutma yöntemi secneliyim

Maşallah ne cok hamile varr. Ben hala adet olmadım hamile kalma ihtimalim var midir. Bir önlem almıyorum. Akışına biraktim.

Kızlar slm ben nisan annesiyim.28 nisan doğumlu kizim. Henuz adım atmıyor ama her yere tutunarak gidiyor. Yurutec istemiyor. Ust dislerimiz çıkmak bilmedi. Uykularımiz cok kotu durumda. oda ayırmayı düşünüyorum ama dis çıkartırken dogru olabilir mi bu kararım. Sizce ne yapmalıyım. Gün icinde cok emen bir cocuk degil. Cok da yemiyor ama gece emmek istiyor. Nasil bir uyutma yöntemi secneliyim
canım bence oda ayırmak için daha çok erken. kendilerini güvende hissetmek istiyorlar. benim kızımın da uyku problemi var bu konuda sevdiği bir yastığı var onu yatağına koyuyorum eğer kızımın uykusu varsa zaten kendini belli ediyor hemen parmağını emmeye başlar. yok huysuzlanıyorsa biraz ısrarlı davranıyorum uyuması gerektiğini anlaması için. o kalkıyor ben yatırıyorum. ninni açıyorum genelde. zor ama uyuyor. sonra yarım saat geçince bizimki yine ayakta:(

canım bence oda ayırmak için daha çok erken. kendilerini güvende hissetmek istiyorlar. benim kızımın da uyku problemi var bu konuda sevdiği bir yastığı var onu yatağına koyuyorum eğer kızımın uykusu varsa zaten kendini belli ediyor hemen parmağını emmeye başlar. yok huysuzlanıyorsa biraz ısrarlı davranıyorum uyuması gerektiğini anlaması için. o kalkıyor ben yatırıyorum. ninni açıyorum genelde. zor ama uyuyor. sonra yarım saat geçince bizimki yine ayakta:KK43:
Allah hepimize yardım etsn. )enimki emmeden cok nadir uyuyor. Ust disler geliyor cok kalkar oldu. iki saa uyutmaya Caliaiyorum. Gece iki dört arası emzirip pispisladm sürekli. Beni tuketti. Tutunup kalkmak istiyor falan yorucu oluyor. psikolojik olarak tam hazır değilim zaten bde ayırmam

Allah hepimize yardım etsn. )enimki emmeden cok nadir uyuyor. Ust disler geliyor cok kalkar oldu. iki saa uyutmaya Caliaiyorum. Gece iki dört arası emzirip pispisladm sürekli. Beni tuketti. Tutunup kalkmak istiyor falan yorucu oluyor. psikolojik olarak tam hazır değilim zaten bde ayırmam
bence de ayrılma zaten bi gün istesekte bizimle yatmayacaklar bırakın sıcak nefesleri odamızı doldursun. küçük hırıltılı sesi ninnimiz olsun:)

Selam anneler..

Benim kızımda 1 Mayıs doğumlu..

2 gündür yüksek ateşi vardı ateş düşürücü ile kontrol altına almaya çalıştım ve bu sabah uyandığında belden yukarı domur domur böyle benek benek kızarmıştı yüzünde karnında sırtında var..

Sanırım kızamık geçiriyor..

Nette okudum bütün belirtiler kızamık gösteriyor.. Daha 1 yaşına gelmeden kızamık oldu.. Kızamık aşısı henüz olmadı 1 yaşını doldurunca yapılıyor..

Aksi gibi birde diş derdimiz var 2 alttan 2 üstten dişlerimiz çıkmıştı şimdi o çıkan dişlerin sağ ve sol tarafından altlı üstlü 4 diş birden çıkıyor.. Ateş çıkıyor ve halsizliği var iştahı kapandı..

Sizler dikkat edin bebekleriniz hasta olmasın.. İnsanın bütün keyfi bitiyor..

Selam anneler..

Benim kızımda 1 Mayıs doğumlu..

2 gündür yüksek ateşi vardı ateş düşürücü ile kontrol altına almaya çalıştım ve bu sabah uyandığında belden yukarı domur domur böyle benek benek kızarmıştı yüzünde karnında sırtında var..

Sanırım kızamık geçiriyor..

Nette okudum bütün belirtiler kızamık gösteriyor.. Daha 1 yaşına gelmeden kızamık oldu.. Kızamık aşısı henüz olmadı 1 yaşını doldurunca yapılıyor..

Aksi gibi birde diş derdimiz var 2 alttan 2 üstten dişlerimiz çıkmıştı şimdi o çıkan dişlerin sağ ve sol tarafından altlı üstlü 4 diş birden çıkıyor.. Ateş çıkıyor ve halsizliği var iştahı kapandı..

Sizler dikkat edin bebekleriniz hasta olmasın.. İnsanın bütün keyfi bitiyor..
Cok gecmis olsun canim doktora goturdinmu kizamik cok agir geciyr. Benm kizda 7 aylikken su cicegi gecirdi

Cok gecmis olsun canim doktora goturdinmu kizamik cok agir geciyr. Benm kizda 7 aylikken su cicegi gecirdi
Teşekkür ederim arkadaşım..

Bugün ortaya çıktı yarın için randevu aldim.. Bakalım yarın götüreceğim dr muz ne diyecek.. daha fazla üzerine artmadan tedavi olsun inşallah..

Sizde baya erken geçirmiş siniz..

Back