- 14 Eylül 2014
- 851
- 1.018
- 208
Benim kizimda ishal oluyor normal mi acaba iki tane disimiz var yine ishal ama dislerde sislik falan yokBizimki ateslenmiyor grip oluyor ve aglayark uyaniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kizimda ishal oluyor normal mi acaba iki tane disimiz var yine ishal ama dislerde sislik falan yokBizimki ateslenmiyor grip oluyor ve aglayark uyaniyor
Masallah size ya Rabbim esirgesinEki Görüntüle 1797478 iste biz
24 nisan dogumluyuz 1 aydir tutunup kalkiyor yurumemiz bayadir var ama cok dustugu icin korkarak yuruyor artik..bence seninkide gayet normal her cocuk ayni olacak diye bir kaide yok saglikli olsunlar yeter..biraz tombisiz ya bazen kalkana kdr cok yoruluyor babaannesi cok kalkmasin zayiflar diyor beni gulme tutuyor
Ahh maşallah kuzuya. Ben doktordu galan giremedim. Boğaz enfeksiyonu olmuş. Ama şuan daha iyi. 11.7 kilo 80 cm çıktı. (20 mayıs doğumlu)Eki Görüntüle 1797478 iste biz
24 nisan dogumluyuz 1 aydir tutunup kalkiyor yurumemiz bayadir var ama cok dustugu icin korkarak yuruyor artik..bence seninkide gayet normal her cocuk ayni olacak diye bir kaide yok saglikli olsunlar yeter..biraz tombisiz ya bazen kalkana kdr cok yoruluyor babaannesi cok kalkmasin zayiflar diyor beni gulme tutuyor
Canim iahale dikkat et bu aralar her cocukta duyuyorum nerdeyse fazla surerse doktira gotur yada prebiyotik ver canimBenim kizimda ishal oluyor normal mi acaba iki tane disimiz var yine ishal ama dislerde sislik falan yok
Tesekkur ederiz teyzesiMasallah size ya Rabbim esirgesin
Canim yemeyi azicik azaltıp meme vermeyi cogaltirsan belki sutun artar tekrardan bu arada masaAllah sizede boy kilo cok guzelKizlar selam. Biz de 10 aylik olduk emekleme yurume yok sadece geri geri emekliyor o da cani isterse:) disimiz de henuz yok bakalim bekliyoruz. 9. Ay kontrolunde 11 kg 76 cm di simdi kac bilmiyorum. Yeme icme aynen devam herseyi yediriyorum sut ve bal haric. Beni de aksam gece ve sabah olmak uzere emiyor ama git gide azaliyor sutum. Bizden haberler boyle :)
Hakkaten bambam bu ya masaAllah sana tatli seyGecmis olsun cnmAhh maşallah kuzuya. Ben doktordu galan giremedim. Boğaz enfeksiyonu olmuş. Ama şuan daha iyi. 11.7 kilo 80 cm çıktı. (20 mayıs doğumlu)
Buda benim bambam oğluşum Can
canım merhaba, bizde de var büyük ihtimalle. bugün şurup kullanmaya basladık. hiç ek gıda yemiyo. sizin de iştahsızlık var mı daha önce konusuyoduk meme reddi diye aylardır değişen birsey yokMerhaba kızlar aylar oldu foruma girmeyeli. Biz 10 aylik olduk çok şükür ama hiç geçmeyen bir illete tutulduk. Alerjik reflü:'( Varmi aranizda bebeğinde reflü olan?
Kizlar kati gidaya gectigimzden beri kizim kabizlik sorunu yasiyr cok uzuluyorum ona. Siz nelr yapiyrsnz olmamasi icin
Canım, bizim 3 dişimiz çıktı şuana kadar. Ama tutnup kalkma vs gibi şeyleri henüz yok valla. Bizimki 20 Mayıs doğumlu. Şimdi grip oldu, akşam doktora götüreceğim.
Ben yürüteçe koydum (doktorlar önermiyor biliyorum) evi dört dönüyor. Çok meraklı, dede baba ede mama vs diyor. alkış falan yapıyor. Üst dişi 3 gün önce falan göründü. Gribi ondan da olabilir mi acaba kızlar?
kızlar günaydın,
oğlum 10 ayını bitirdi henüz 10 kilo ayda 250 gr ancak alıyor çok az değil mi? ne yapsam bilemedim.yemek yediremiyorum.kendi yemek istiyor ama doğal olarak ancak tadına bakabiliyor.eline elma dilimi veriyorum küçükte olsa ısırıp çiğneyip yutabiliyor ama ben verirsem önce reddediyor. bi şekilde ağzına sokuyorum bu seferde ya kusuyor ya çiğnemeden eliyle dışarı çıkarıyor.8 tane dişi var ama kullanmıyoz :) dr dan yardım istedim bişey söylemedi sizin annelik yeteneğinize bağlı dedi bide bunu kafaya taktım o yemedikçe iyi bi anne değilim diye üzülüyorum bizim gibi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.şimdiden sağolun kızlar...
Maşallah bebeğin çok şanslı..
Bende yaşını doldursun inek sütüne geçeceğim.. Böyle tanıdığımız kimse yok hani çiftliği olan ama apt. ye hafta bir bayan yayladan süt getiyor ondan alırım büyük ihtimalle..
Teşekkür ederim canım..
Masallah yakisikli ya cok tatliAhh maşallah kuzuya. Ben doktordu galan giremedim. Boğaz enfeksiyonu olmuş. Ama şuan daha iyi. 11.7 kilo 80 cm çıktı. (20 mayıs doğumlu)
Buda benim bambam oğluşum Can
bende böyle dusundugum icin vermiyorum.. ama cevremdeki bazilari yogurt veriyorsunda süt neden vermiyorsun yogurtta sütten yapiliyor diye abuk subuk seyler diyorlar tabiki ben aldiris etmiyorum.. birde bisey söylenmiyor tersleniyorsun hemen sonra bosvermeye basliyorsun bu tip insanlari :))Inek sütü inek yavrusu içindir.İnsanlarda kemik erimesine neden olduğu,çocuklarda özellikle hiperaktiviteye neden olduğu artık son araştırmalarla ispatlandı.Maalesef her konuda olduğu gibi tüm dünyadan daha geç bazı kanaatlerimizi değiştiriyoruz.Çocuğunuza bir iyilik yapın ve süt vermeyin.Kefir verin onun yerine.
Canim sukur ishali uzun surmedi ama istahi yok simdi de sadece beni emmek istiyor cok yoruyor beni bu aralarelf21 .!.:Canim iahale dikkat et bu aralar her cocukta duyuyorum nerdeyse fazla surerse doktira gotur yada prebiyotik ver canim