2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım kabak çorbası Nasıl yapıyorsun bi de bal kabağı mı normal kabak mı?
Canim normal kabak ve havuc u hasliyorum pure yapiyorum icine cig zeytinyagi ve 2 cay kasigi pekmez ve bebek ekmegi koyup yediriyorum. Guzel yiyodu ama bu aralar dis cikarma vaktimiz sanirim hic bir seyi reddetmeyen bebegin istahi kesildi herzamankinin yarisini yedikten sonra itmeye basladi diliyle. Bakalim 1 2 gundur de atesi var bi de bugun 6 ay asilarini vurdurduk simdi esimle nobetteyiz 37 nin altina dusmedi atesi. 37.3 37.4 aralarda gidip duruyoruz.

Çok saol Can'ım Benim oğlum da çoğu şeyi yemiyor ama dikkat ediyorum bizim yiyemeyeceğimiz şeyleri o da yemiyor.. Doktor yaptığınız yemekler lezzetli olsun siz de tadın dedi.. Ama lezzet için tuz, yağ, salça falan lazım onları da koyamıyorum.. :) ben yaptığım şeyin tadına bakınca anlıyorum artık oğlumun sevip sevmeyeceğini.. Dün yayla çorbası yaptım güzel yedi mesela..
ay bi de diş var di mi, biz ona daha başlamadık inşallah kolay atlatırsınız Canım.. Altı ay aşısı bizim pazartesine kalır sanırım daha aramadılar sağlık ocağından, 4 mayıs doğumlu oğlum ama aşılar biraz gecikmeli devam ediyor.. Size çok geçmiş olsun inşallah yükselmez ateşi kuzunun..

arkadaşlar diş çıkarma belirtileri nelerdi yani benim kızım 3 aylıkken falan salya akıtıyordu ama şimdi hiç akıtmıyor sadece üst tarafta şişlikler oluştu içleri beyaz beyaz birde ne bulsa hızlıca ağzına götürüyor . diş çıkmadan önce şişti mi çatladı mı damaklar nasıl oldu ?

ta
Kizlar bana da corba onerisinde bulunun. Kabak patates havuc tan baska ne yapabilirim. Cocugum bikti artik bunlari yemekten. Gunde bi ogun corba veriyorum ama yine de artik degisiklik yapmak istiyorum ne onerirsiniz?
Kizlar bana da corba onerisinde bulunun. Kabak patates havuc tan baska ne yapabilirim. Cocugum bikti artik bunlari yemekten. Gunde bi ogun corba veriyorum ama yine de artik degisiklik yapmak istiyorum ne onerirsiniz?
öncelikler merhaba,
tarhana mercimek yayla tavuk suyu verebilirsiniz bebişinize. ama mercimek ve tarhana gaz yapabilir dönmeye başladıysa vermeniz daha mantıklı olur.

bezelye ve balkabağından da çorba yapabilirsiniz bezelyenin tadı farklı oluyor benim kızım sevdi

Bu Sabah kahvaltı sofrasına oturduk bebeğime kaşıkla yumurta yediriyordum inceden kaşığa birşeyler dokundu hisettim emin olamadım sonra bardak ile su verdim cam bardağa böyle cıt çıt inceden sesler geliyor birr baktım alttan süt dişleri çıkmış hemde ikisi birden çok şaşırdım çok sevindim bebegimin artık dişleri var :)

Dünyanın en güzel duygusu Anne olmak... Bebegimle bir ilki daha paylaştık:)

BUGÜN BENİM İÇİN HARİKA BİR GÜN

Ya ev yapımı peynir var ama sevmedi yemiyor, aslında doğru diyorsun :)

Canım pirinçli yoğurt çorbası yap az tuz az yağ ile benim kızım çok seviyor, tarhana çorbasını da çok seviyor.Çorba dene biraz, haşlanmış karnabahar yedi geçen gün püre yapmadan, çok sevdi :)

Canım yukarda yazdım, pirinçli yoğurt çok seviyor kızım

benim bebeğimin dişlerini babannesi görecek sanırım benden daha çok vakit geçiriyorlar

benim bebeğimin dişlerini babannesi görecek sanırım benden daha çok vakit geçiriyorlar
Gündüz babaanne bakıyor sanırım..
Akşam evine gidyorsun haftasonu bebeginle vakit geçiriyorsun üzülme sende özel anları paylaşabilirsin , hem babaanne yabancı değil sonuçta gözün arkanda kalmıyordur tecrübeli anne :)

ta

öncelikler merhaba,
tarhana mercimek yayla tavuk suyu verebilirsiniz bebişinize. ama mercimek ve tarhana gaz yapabilir dönmeye başladıysa vermeniz daha mantıklı olur.

Tesekkur ederim canim bakalim koyden kabak getirmistim onu bi keseyim aklimda bir de yayla corbasi var. Tarhana ve mercimek icin biraz daha beklemek istiyorum benim oglus biraz tembel hala donmedi:)

Çoook guzelmis canim. Dis cikarken ateslenir, istahsiz olur hatta kilo verir diye duymustum. Boyle yazilari okudukca umitleniyorum. Hayirli olsun. Opuyorum bebisini

Çoook guzelmis canim. Dis cikarken ateslenir, istahsiz olur hatta kilo verir diye duymustum. Boyle yazilari okudukca umitleniyorum. Hayirli olsun. Opuyorum bebisini
Teşekkür ederim..
Şu an ateşi yok ama biraz iştah kaybı var birazda günlük kaka yapımı arttı.. Eline ne alsa ağzına götürüyor belliki diş yerleri kaşınıyor..
İnşallah en az rahatsızlıkla atlatiriz..

Darısı senin kuzuna. :)

Merhaba güzel anneler, ben de 2015 mayıs annesiyim. Sizlere birşey sormak istiyorum, bebekleriniz konuşma şeklinde sesler çıkarıyor mu? benim kızım çok sessiz, sadece ağlarken memme gibi birşey söylüyor, onun dışında agu gugu filan hiçbirşey yok

bizde de agu gugu yok çığlık var mırıldanma mızlanma var bol bol

Insallah canim. Cok zorlanmadan cikar insallah
Ayy kizlar kac yildir tatile cikamiyoduk. En aon 2011 de gitmistik ) Yaza ins oglusumuzla ilk tatilimize cikacagiz. Cok mutluyum. Tam 1 yasinda olacak. Kasim 2014 annelerine danistim ne yerler o zamana diye. Herseyi yiyolarmis :))

Benim oğlum da labneyi severek yiyor blw uygulayan var mı ben cesaret edememiştim kayınvalidem armuttu eline verdi gayet güzel kemirdi

Benim oğlum da labneyi severek yiyor blw uygulayan var mı ben cesaret edememiştim kayınvalidem armuttu eline verdi gayet güzel kemirdi
Selammm :):) Ben veriyorum canım herşeyi eline, hatta mama kaşığını da veriyorum döküyor filan ama kaşık tutmayı ağzına götürmeyi öğrendi :) Napıyorsun nasıl gidiyor yavrun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…