Deneyecem inşaAllah becerebilirim :)Zararlıdır canım. Hazır yoğurt neki labne ne olsun. Bana göre tabi. Netice de paketlenmiş hazır gıda içinde bir sürü kimyasal var. Evde yapabilirsin labneyide.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneyecem inşaAllah becerebilirim :)Zararlıdır canım. Hazır yoğurt neki labne ne olsun. Bana göre tabi. Netice de paketlenmiş hazır gıda içinde bir sürü kimyasal var. Evde yapabilirsin labneyide.
InsaAllah canimBenimki de labneyi sevdi Canım.. Ben her gün 20 gramlık bi paket yediriyorum.. İnşallah zararlı değildir..
Canim normal kabak ve havuc u hasliyorum pure yapiyorum icine cig zeytinyagi ve 2 cay kasigi pekmez ve bebek ekmegi koyup yediriyorum. Guzel yiyodu ama bu aralar dis cikarma vaktimiz sanirim hic bir seyi reddetmeyen bebegin istahi kesildi herzamankinin yarisini yedikten sonra itmeye basladi diliyle. Bakalim 1 2 gundur de atesi var bi de bugun 6 ay asilarini vurdurduk simdi esimle nobetteyiz 37 nin altina dusmedi atesi. 37.3 37.4 aralarda gidip duruyoruz.Canım kabak çorbası Nasıl yapıyorsun bi de bal kabağı mı normal kabak mı?
Çok saol Can'ım Benim oğlum da çoğu şeyi yemiyor ama dikkat ediyorum bizim yiyemeyeceğimiz şeyleri o da yemiyor.. Doktor yaptığınız yemekler lezzetli olsun siz de tadın dedi.. Ama lezzet için tuz, yağ, salça falan lazım onları da koyamıyorum.. :) ben yaptığım şeyin tadına bakınca anlıyorum artık oğlumun sevip sevmeyeceğini.. Dün yayla çorbası yaptım güzel yedi mesela..Canim normal kabak ve havuc u hasliyorum pure yapiyorum icine cig zeytinyagi ve 2 cay kasigi pekmez ve bebek ekmegi koyup yediriyorum. Guzel yiyodu ama bu aralar dis cikarma vaktimiz sanirim hic bir seyi reddetmeyen bebegin istahi kesildi herzamankinin yarisini yedikten sonra itmeye basladi diliyle. Bakalim 1 2 gundur de atesi var bi de bugun 6 ay asilarini vurdurduk simdi esimle nobetteyiz 37 nin altina dusmedi atesi. 37.3 37.4 aralarda gidip duruyoruz.
Kizlar bana da corba onerisinde bulunun. Kabak patates havuc tan baska ne yapabilirim. Cocugum bikti artik bunlari yemekten. Gunde bi ogun corba veriyorum ama yine de artik degisiklik yapmak istiyorum ne onerirsiniz?
öncelikler merhaba,Kizlar bana da corba onerisinde bulunun. Kabak patates havuc tan baska ne yapabilirim. Cocugum bikti artik bunlari yemekten. Gunde bi ogun corba veriyorum ama yine de artik degisiklik yapmak istiyorum ne onerirsiniz?
Ya ev yapımı peynir var ama sevmedi yemiyor, aslında doğru diyorsun :)Arkadaşlar internette yazan ile doktorların söyledikleri tutmuyor gerçekten. Bana doktor yumurta sarısı ve kahvaltıya artık başla dedi. Oğlum haftaya 6 yı bitirecek. Bugün azıcık lor peyniri yumırta sarısı ve anne sütünü karıştırdım. İçine de ev yapımı kuş burnu öarmelatı ekledim. Pekmezim olmadığından. Pek sevmedi. Bakalım yarın kuş burnu koymadan deneyeceğim. Birde ekmeğini hipp in bulursam alırım. Yoksa evde organik un var onla yaparım. Ama hemüz değil. Ekmeğe 1 y daha sonra geçerim. Gereksiz karbonhidrat.
Bugün işk defa buğday tarhanası yapıyorum. Az birieyde kemik suyu kouşydum. Bakalım yiyecek mi. Benim ailem sağolsun herşeyimi getiriyor memleketten. safakmeley yoksa dediğin gibi herşeyin organiğine güç yetmez. Ama sen bence yine de labne verme bence. Tabi sen bilirsin. Sonuçta günlük süt ile lor yapsan 3 gün yer. Bir şişe süt 3,2 tl labneden daha ıygun olur.
Canım pirinçli yoğurt çorbası yap az tuz az yağ ile benim kızım çok seviyor, tarhana çorbasını da çok seviyor.Çorba dene biraz, haşlanmış karnabahar yedi geçen gün püre yapmadan, çok sevdi :)Canım ben yeni başladım kahvaltıya şimdilik bir dilim Bebek ekmeği yarımdan az yumurta sarısı bir paket de labne veriyorum, pekmez verdim bi kaç kere de.. Ya her şeyi deniyorum ama yediği ana bir şey olmayınca yoğurtla meyveyle gün geçmiyor.. Napcam bilmiyorum..
Canım yukarda yazdım, pirinçli yoğurt çok seviyor kızımKizlar bana da corba onerisinde bulunun. Kabak patates havuc tan baska ne yapabilirim. Cocugum bikti artik bunlari yemekten. Gunde bi ogun corba veriyorum ama yine de artik degisiklik yapmak istiyorum ne onerirsiniz?
benim bebeğimin dişlerini babannesi görecek sanırım benden daha çok vakit geçiriyorlarBu Sabah kahvaltı sofrasına oturduk bebeğime kaşıkla yumurta yediriyordum inceden kaşığa birşeyler dokundu hisettim emin olamadım sonra bardak ile su verdim cam bardağa böyle cıt çıt inceden sesler geliyor birr baktım alttan süt dişleri çıkmış hemde ikisi birden çok şaşırdım çok sevindim bebegimin artık dişleri var :)
Dünyanın en güzel duygusu Anne olmak... Bebegimle bir ilki daha paylaştık:)
BUGÜN BENİM İÇİN HARİKA BİR GÜN
Gündüz babaanne bakıyor sanırım..benim bebeğimin dişlerini babannesi görecek sanırım benden daha çok vakit geçiriyorlar
ta
öncelikler merhaba,
tarhana mercimek yayla tavuk suyu verebilirsiniz bebişinize. ama mercimek ve tarhana gaz yapabilir dönmeye başladıysa vermeniz daha mantıklı olur.
Bu Sabah kahvaltı sofrasına oturduk bebeğime kaşıkla yumurta yediriyordum inceden kaşığa birşeyler dokundu hisettim emin olamadım sonra bardak ile su verdim cam bardağa böyle cıt çıt inceden sesler geliyor birr baktım alttan süt dişleri çıkmış hemde ikisi birden çok şaşırdım çok sevindim bebegimin artık dişleri var :)
Dünyanın en güzel duygusu Anne olmak... Bebegimle bir ilki daha paylaştık:)
BUGÜN BENİM İÇİN HARİKA BİR GÜN
Teşekkür ederim..Çoook guzelmis canim. Dis cikarken ateslenir, istahsiz olur hatta kilo verir diye duymustum. Boyle yazilari okudukca umitleniyorum. Hayirli olsun. Opuyorum bebisini
bizde de agu gugu yok çığlık var mırıldanma mızlanma var bol bolMerhaba güzel anneler, ben de 2015 mayıs annesiyim. Sizlere birşey sormak istiyorum, bebekleriniz konuşma şeklinde sesler çıkarıyor mu? benim kızım çok sessiz, sadece ağlarken memme gibi birşey söylüyor, onun dışında agu gugu filan hiçbirşey yok
Teşekkür ederim..
Şu an ateşi yok ama biraz iştah kaybı var birazda günlük kaka yapımı arttı.. Eline ne alsa ağzına götürüyor belliki diş yerleri kaşınıyor..
İnşallah en az rahatsızlıkla atlatiriz..
Darısı senin kuzuna. :)
Selammm :):) Ben veriyorum canım herşeyi eline, hatta mama kaşığını da veriyorum döküyor filan ama kaşık tutmayı ağzına götürmeyi öğrendi :) Napıyorsun nasıl gidiyor yavrun nasıl?Benim oğlum da labneyi severek yiyor blw uygulayan var mı ben cesaret edememiştim kayınvalidem armuttu eline verdi gayet güzel kemirdi