- 28 Eylül 2015
- 17
- 2
- 1
- 38
Canim bunlar bebekler icin cok zararli.mumkun oldugunca izletmemenizi tavsiye ederim.
bu video yu deneyin harika 2 saat sürüyo sesini çıkarmadan izliyor birçok bebek ama çok uzun izletmemek lazım tabi
Örümcek denesen bizde çoğu zaman kucakta gezerek vakit geçiriyoruz kanguruyla evi süpürdüğümü bilirim :) örümcek biraz rahatlattı bizi bir de değişik dokulu eline alıp inceleyebileceği şeyler bizde bazen bi havuç,pırasa bazen bi paketli cep selpağı bazen değişik renkte yastıklar kumanda biraz ilgisini çekip beni rahatlatıyor birde çok aşırı ağlamayınca oğlum görünmeyip uzaktan izliyorum beni ayakta gördümü herşeyi atıp kucak istiyor bazen mızlanmasına kulak tıkıyorum hemen müdahale etmiyorum bazen yanına gidip onunla konuşuyorum bak annenin işi var sen bu çıngırakla oyna diip sakinleştiriyorum oyalanacağı şeyi eline tutrurup yanından uzaklaşıyorum kucaklamadan eskiye göre biraz daha iyi çok şükür tabi en fazla 15 dk oyalanıyo tek başına o zamanda üstünü soyduğum zaman hala alışamadı giyinmeye eşofmanını çoraplarını çıkartıp yanına uzandım mı ohh en bi sevdiği şeyOyle tabiki ama herseyden cok cabuk sikiliyor..cogu zaman yemek bile yapamiyorum az kollarim dinlensin istiyorum
Ben de edebiyat ogretmeniyim,hep özelde calistim,evlendikten sonra ara verdim,ardindan bebek oldu,bu sene kpss ye girecegim.aksamlari 10-12 arasi calisabiliyorum sadece.insallah olurSelam ben de edebiyat öğretmenligi mezunuyum.ben de hazirlanmak istiyorum ama bebekle 24 saat yetmiyo ne ara caluacam bilmiyorum.daha hic baslayamadim.bu seneden umutsuzum
Biz 26 Mayıs doğumluyuz. Dönmeyi bırak yuvarlana yuvarlana odayı dolaşıyor. Normal değil diyor herkes demek ki sizinki normal :) basıyor ayaklarının üstüne hatta ben hiç ağırlık vermiyorum kendisi dimdik duruyor.Kizlar bebekleriniz donmeye basladi mi. Biz 15 mayis dogumluyuz henuz kendi kendine donemiyor. Ayaklarini da tutmuyor elleriyle ustune de sadece sinirlenince basiyo. Yattigi yerde cok hareketli surekli elleri kollari oynuyor ama dinme ibaresi felan yok. Kayinvalide ayaginin ustune basmiyo doktora bi sorarsiniz dedi ama bilemiyorum ki erken mi daha acaba ?
Kizlar bebekleriniz donmeye basladi mi. Biz 15 mayis dogumluyuz henuz kendi kendine donemiyor. Ayaklarini da tutmuyor elleriyle ustune de sadece sinirlenince basiyo. Yattigi yerde cok hareketli surekli elleri kollari oynuyor ama dinme ibaresi felan yok. Kayinvalide ayaginin ustune basmiyo doktora bi sorarsiniz dedi ama bilemiyorum ki erken mi daha acaba ?
Benim bebeğim1 Mayıs doğumlu. İlk dönmeye başladığında 4 aylıktı sun an ayaklarının üzerine basıyor sağa sola sallanıyor hatta geri geri adım bile atıyor.Kizlar bebekleriniz donmeye basladi mi. Biz 15 mayis dogumluyuz henuz kendi kendine donemiyor. Ayaklarini da tutmuyor elleriyle ustune de sadece sinirlenince basiyo. Yattigi yerde cok hareketli surekli elleri kollari oynuyor ama dinme ibaresi felan yok. Kayinvalide ayaginin ustune basmiyo doktora bi sorarsiniz dedi ama bilemiyorum ki erken mi daha acaba ?
Merak etme Canım döner de basar da.. Biz 4 mayıs doğumluyuz benim oğlum da basmıyordu herkes korkuttu beni niye basmıyo bu dediler.. Çok şükür bi kaç gündür basıyor.. Senin bebeğinin boyu kilosu Nasıl? Doktor hızlı uzayan bebekler geç basar geç yürüyebilir demişti..Kizlar bebekleriniz donmeye basladi mi. Biz 15 mayis dogumluyuz henuz kendi kendine donemiyor. Ayaklarini da tutmuyor elleriyle ustune de sadece sinirlenince basiyo. Yattigi yerde cok hareketli surekli elleri kollari oynuyor ama dinme ibaresi felan yok. Kayinvalide ayaginin ustune basmiyo doktora bi sorarsiniz dedi ama bilemiyorum ki erken mi daha acaba ?
Bence alakası yok boyu ölçüleli bi ay oldu bizim en son 70 cm di. Kilosu geçen hafta cuma 7900 grdi. Benim Bebeğimi gören 10 aylık mi diyor (masallah) herseyi erken yapıyor. İki dış çıkardı alttan. Dönmelere 3 aylik başladı. Bekliyorum bu ay içinde emeklemesiniMerak etme Canım döner de basar da.. Biz 4 mayıs doğumluyuz benim oğlum da basmıyordu herkes korkuttu beni niye basmıyo bu dediler.. Çok şükür bi kaç gündür basıyor.. Senin bebeğinin boyu kilosu Nasıl? Doktor hızlı uzayan bebekler geç basar geç yürüyebilir demişti..
Ilk kez duyuyorum bu zeka kartlarini benim bebegim 7 aylik biraz bilgi verir misinizBende 0-6 , 0-12 , 6-12 zeka kartlarini aldim.
Hergun zeka kartlarini gosteriyorum. Ilgisini cekti, sikilinca birakiyorum. Ins ise yarar.
Masal kitabi aldim. Onume oturtup sesli okuyorum, sonra da "hadi oglum anlat bakim" diyorum
Canım sen niye üzerine alındın? Senin bebeğine bişey diyen olmadı.. Tabi ki her Bebek aynı değil ben doktorun bana söylediğini yazdım.. Hem kızcağız daralmış bebeğim dönmüyor, basmıyor diyor siz benim ki üç aylıkken döndü yok dört aylıkken bastı falan yazmışsınız.. Soruyu soran kişi kendi bebeği gibi olanlardan destek arıyor belli ki.. Ben olsam sizin yazdıklarınızdan sonra iyice paniklerdim..Bence alakası yok boyu ölçüleli bi ay oldu bizim en son 70 cm di. Kilosu geçen hafta cuma 7900 grdi. Benim Bebeğimi gören 10 aylık mi diyor (masallah) herseyi erken yapıyor. İki dış çıkardı alttan. Dönmelere 3 aylik başladı. Bekliyorum bu ay içinde emeklemesini
Ben normal olabilecegini söyledim dikkat edersen. Sormuş sizin bebekleriniz ne zaman döndü diye bende söyledim. Üzerime alınmadım ki Dr ole demiş ama bence alakası yok dedim sadece. Her bebek farklıdır biri yaptı diye diğeri de hemen yapacak diye bişey yok.Canım sen niye üzerine alındın? Senin bebeğine bişey diyen olmadı.. Tabi ki her Bebek aynı değil ben doktorun bana söylediğini yazdım.. Hem kızcağız daralmış bebeğim dönmüyor, basmıyor diyor siz benim ki üç aylıkken döndü yok dört aylıkken bastı falan yazmışsınız.. Soruyu soran kişi kendi bebeği gibi olanlardan destek arıyor belli ki.. Ben olsam sizin yazdıklarınızdan sonra iyice paniklerdim..
Slm canm 18 mayıs doğumlu benm kız da dönmüyor panik yapma doktor her bebek aynı değil dediKizlar bebekleriniz donmeye basladi mi. Biz 15 mayis dogumluyuz henuz kendi kendine donemiyor. Ayaklarini da tutmuyor elleriyle ustune de sadece sinirlenince basiyo. Yattigi yerde cok hareketli surekli elleri kollari oynuyor ama dinme ibaresi felan yok. Kayinvalide ayaginin ustune basmiyo doktora bi sorarsiniz dedi ama bilemiyorum ki erken mi daha acaba ?
Çok haklısınCanım sen niye üzerine alındın? Senin bebeğine bişey diyen olmadı.. Tabi ki her Bebek aynı değil ben doktorun bana söylediğini yazdım.. Hem kızcağız daralmış bebeğim dönmüyor, basmıyor diyor siz benim ki üç aylıkken döndü yok dört aylıkken bastı falan yazmışsınız.. Soruyu soran kişi kendi bebeği gibi olanlardan destek arıyor belli ki.. Ben olsam sizin yazdıklarınızdan sonra iyice paniklerdim..
Canım bnm oğlum 20 mayıs doğumlu. Doktor motor gelişiminin çpk çok iyi olduğunu söyledi. Ama hala dönmüyor Dönme emaresi çok az var. Merak etme. Ama ayaklarının üzerine baya zamandır basıyor. Endişelenme bence oda normaldir. Ama doktora gidince danış.Kizlar bebekleriniz donmeye basladi mi. Biz 15 mayis dogumluyuz henuz kendi kendine donemiyor. Ayaklarini da tutmuyor elleriyle ustune de sadece sinirlenince basiyo. Yattigi yerde cok hareketli surekli elleri kollari oynuyor ama dinme ibaresi felan yok. Kayinvalide ayaginin ustune basmiyo doktora bi sorarsiniz dedi ama bilemiyorum ki erken mi daha acaba ?
Benimkide gecen gün yerde aniden döndü karnından arka üstüne kendisinde şok oldu :)) başlar dönmeye her cocuk farklı yan dönmeler olurda tam dönme bizdede 1 defa oldu. Birde cocuklar basmak istrseler basıolarmıs Dr öle demişti siz zorlalarsanız basmazmış. Korkma bence Bı sorun yoktur büyükler hemen hersey olsun istioKizlar bebekleriniz donmeye basladi mi. Biz 15 mayis dogumluyuz henuz kendi kendine donemiyor. Ayaklarini da tutmuyor elleriyle ustune de sadece sinirlenince basiyo. Yattigi yerde cok hareketli surekli elleri kollari oynuyor ama dinme ibaresi felan yok. Kayinvalide ayaginin ustune basmiyo doktora bi sorarsiniz dedi ama bilemiyorum ki erken mi daha acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?