2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hahahah analarına çekmiş bu kuzular evet canım ya pek tatlı oluyorlar. onuda deneyim akşam. valla bende sizin gibi su beklerken 41. haftada bakımları yapılmış olarak zorla çıkarttık
Hahaha meltem çok tatlısın ya :) Bu arada 29 ekimde ankaraya geliyorum, bi kahve kaçamağı yapalım ikimiz de müsait olursak :)

Merhaba bi arkadaşımın bebeği 3 gun boyunca 39 derece Ateş'le durdu hareketleri iyiydi keyfi yerindeydi doktorlar bişey bulamadılar 3. Gun sonunda kendiliğinden düştü 6. Hastalık demişler sonunda kırmızı döküntüler oluyormuş vücutta ama onda kırmızılık olmamış sizinki de öyle olabilir mi ki

Merhaba kizlar. Evlatlar ne tatli degil mi? Oglumdan zaman bulup giremiyorum. Ise baslamadim henuz. 30 nisan dogumluyuz ve ocak ayinda baslamak istiyorum ise,cunku oglum daha cok kucuk. Bu arada gecen hafta 8500 kilo olmusuz. Anne sutu mama ve 4 bucuk ayliktan beri ek gidayla yola devam ediyoruz. Sabah kahvaltisi olarak ceyrek yumurta sarisini 2 yemek kasigi ihlamurla islatarak aciyorum. 1 tatli kasigi labne peynirimiz var,bir cay kasigi pekmez ve bir cay kasigi tereyagini karistirip hepsini bulamac yapmadan veriyorum. Tatlarina ayri ayri alissin istiyorum. Kasik mamalarini sevemedi oglum. Bebe biskuvisi taraftari olmadigim icin vermiyorum. Ogleye dogru ya armut muz puresi yada elma erik puresi veriyorum. Ogleden sonra sebze corbamiz var. Havuc irmik patates ana malzeme, icine bezelye karnibahar brokoli kereviz maydanoz kabak bunlari her gun iki sebze olaram ana malzemeyle 35 dk 1 bucuk bardak suda hasliyorum, blender yasak oldugu icin tel suzgecten ezerek kati muhallebi kivaminda olacak sekilde veriyorum. Bazen aksamlari yogurt yediriyorum. Yogurdu ne yapsam sevemedi. Corbayi ve meyveyi ogun olarak veriyorum. Diger zamanlar anne sutu ve mama aliyor. Hala oturamiyoruz. Destekli de oturamiyor. Ama fir fir donuyor. Sirtustinden yuzustu. Yuzustunden sirtustu. Ordan oraya yer degistiriyor. Oldugu yerde yer degistiriyor. Kan damlasini ve dviti hergun 4er damla veriyorum. Sabah en gec 7de ayaktayiz. Ogleden once 1 saate yakin, ogleden sonra 3 kere 1 saate yakin uyuyoruz. Aksam 8-9 gibi yatip hemen hemen 3 saatte bir beslenmek icin kalkiyoruz. Aklima gelenler bunlar. Hepimizin evlatlarina saglik versin rabbim.

Babada sağlık ocağı elma havuç ve yoğurtla başla dedi ama elma tatlı bende ilk bas sebzeyle başlatan yanayım tatlıya il bastan alışınca sebzeyi red edebiliyolarmis

Ewet canim kilo tapan seyler ama haftada 1 2 tabaktan bisey olmaz
Hic sut yoksa veya cok azsa bebislerimiz icinde varsin kilo olsun. Onlar doysunda verilir kilolar

Canim bizimki tamda oyle oldu.. Bizimki kan idrar normal. Enfeeksiyon yok. 2 gun atesliydik. Atesimiz normale dondu. Vucudumuzda kirmizilik oldu her yerde sirrta daha yogun. Dr da nikac gune gecer, tedavi gerektirmez dedi. Bugunde bi arkadasla konusurken o da 6. Hastalik bunun adi dedi. Simdi cok sukur iyiyiz, bu kizarikliklarin gecmesini bekliyoruz

Amin canım dediğin gibi darısı sizlere olsun inşallah. Cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim. Maşallah kızına da

Ben ilk olarak yogurrla basladım daha sonra havuc ve meyve olarakta armut seftali elma ama en cok yogurdu seviyor corbalara basladım hala cünkü benim sıpa baska tatlar radınca sütten kacar oldu

9 saat uyku mu nasıl uyuor sırrı nedir :)) mama veriyormusunuz
Mama mümkün olduğunca vermedim. Ek gıdaya başladık. 4. Aydan itibaren deliksiz uyuyordu. Bazen çok doymadığını hissedersem gece yatmadan pirinçli kutuda kaşık mamalarından biraz yediriyorum. Gece çayı içiriyorum. Ama birkaç gündür çok huysuz bensiz yatağında uyumamaya başladı. Gece 3-4ü buluyor derin uykuya dalması, yine huy değiştirdi. Yanımda yatınca bir kez emmeye kalkıyor.

Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için

Aa ben de Ankara'dayım beni de aranıza alırsanız ben de içmek isterim sizlerle bi kahve

ay ciddimsin çok sevinirim 4 gün tatilmiş kesin haber ver kuşum görüşelim :)

Tamam kızlar haberleşelim ben faceden yazarım Meltemcim sana, sen Cebecide mi oturuyordun? AgustosBasagI sen nerde oturuyorsun canım? Ortak bir yer belirleyelim

Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Ederzi tabi de hayır mı ne oldu ?

Kızlar günaydın.. Nasılsınız? Yavaş yavaş foruma dönmeler başlamış.. Ben de özledim sizleri.. Benim oğlum 5.5 aylık oldu pek bi sıkıntımız yok çok şükür.. Yeni yeni ek gıdaya başlıyoruz ama iki gündür bi sıkıntımız var, ben en başından beri anne sütü ve mama veriyorum ama iki gündür bebeğim asla mama yemiyor.. Aç yemek istiyor ama mamayı verince deliriyor resmen, ittiriyor biberonu, midesi bulanıyor.. Ne yapabilirim bu durumda? Nasıl beslemem gerek..

Selam canim benim bebegimde bugün 5. Ayını doldurdu aynı sorun bizdede vardı geçen hafta ama grip olmuştu o yüzden iştahı yoktu bende mama ve annesütü birlikte veriyorum uykuya dalmadan hemen önce gözleri kapalıyken biberonu veriyordum karnını doyuruyordum gün içinde 3 defa kısa uyur uyuturken veriyordum bu hafta düzeldi iştahı ama huzurduzluğu arttı dün alt ön dişi tam çıkmamış ama iyice beyazlamış gördüm

Saol Canım ya benimki uykuda da yemiyor, başka şey verince yiyor ama mamayı hiç kabul etmiyor.. Bugün gidip kaşık maması alayım diyorum inşallah onu yer.. Aç yemek istiyor ama mamayı istemiyor.. Zaten zayıf bi çocuktu iyice zayıflayacak diye korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…