Slm kızlar :) epeydir yazamıyorum umarın herkes ve tüm bebekler iyidir :) o kadar yoğunum ki 2 çocuklu olmak hem güzel hem zormuş. Büyük oğlum okula gidiyor. Onu okula getir götür. Yemek hazırla, ev işleri, market alışverişleri derken o kadar yoruluyorum ki... Kendine ayıracak 5 dk Zamanım kalmadığından foruma da giremiyorum
gece bebeği emzirmeye kalkmışken uykumdan azıcık feragat edip sizlere yazıp azıcık sosyalleşeyim dedim :) biz tam 5,5 aylık olduk teyzeleri :) 4 aylıkkende sünnet olduk. 2 gün önce ilk dişimiz çıktı :) alt ön sol dişimiz :) ek gıdaya tam 6 aylık olunca başlayayım diyordum ama dişimizde çıkınca artık başlayayım dedim. Az demek istemiyorum düşünce gücümle iyice sütümü azaltmamak için ama gerçektende sütüm az. Bebeğim kilo alamıyor gibi geliyor. Net 7.300 gram. Kilosu azmı sizce? Dün ek gıda olarak ilk koyu kıvamlı mama kıvamında tarhana çorbası verdim. Annem pişince içine birazda süt koy demişti ama koymadım. Siz inek sütü kıllanıyormusunuz? Başka ek gıda olarak ne verebilirim? Ek gıdaya yeni başlayanlar için sebze çorbası tarifiniz varmı? İlk 1 hafta falan tatlı şeyler vermek istemiyorum sonra tatsız sebze gibi şeyleri beğenmez diye.ilk hangi meyveleri veriyorsunuz? İkinci çocuğum ama herşeye sıfırdan başlıyor gibiyim :) sorularıma cevap verecek olan tüm arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim:) tüm bebeklere ve sizlere iyi geceler, iyi uykular diliyorum :) bende uyumaya kaldığım yerden devam edeyim. Bizim bebiş 6 da uyanıp benim mesaimi başlatmadan dinleneyim biraz daha....