• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 106
  • image.jpg
    image.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 101
Gaz var ama emmek istiyor basıp cirliyo. Mecbur emziriyorum. Bizim önceden sizin gibiydi ama şimdi hep böyle. Dış çıkarıyor bilmiyorum etkisi var mı. 3870 doğru. 1 ekimde kontrolü vardı 7600 du. Dr kilo alımı iyi ek gida 6. Ay dedi

Masallah canim benim Oglusum 2900 dogdu. 7 ekimde 7300 duk. Asm de asilarini yaptiriyorum. Hasta olmadigi sürece buradaki devlet hast götürmek ismiyorum. Cok sukur gerek kalmadi şimdiye kadar. Sali gunu merkeze gidecegim. Detayli muayene ettirecegim. Cok sukur bizimde kilo alimimiz iyi oldugu icin 6 aydan onace ek gida düşünmüyorum. Kan ilaci konusunda kafam karisik. Saglik bakanliginin uygulamasi oldugundan sanirim asm kesin kullanın diyor ama int arastirdigim kadar 6 aydan once onerilmiyor. Bakalim dr bu konuda ne diyecek. Olmadi tahlil isticem, kan degerlerimize bakilsin

Masallah canim benim Oglusum 2900 dogdu. 7 ekimde 7300 duk. Asm de asilarini yaptiriyorum. Hasta olmadigi sürece buradaki devlet hast götürmek ismiyorum. Cok sukur gerek kalmadi şimdiye kadar. Sali gunu merkeze gidecegim. Detayli muayene ettirecegim. Cok sukur bizimde kilo alimimiz iyi oldugu icin 6 aydan onace ek gida düşünmüyorum. Kan ilaci konusunda kafam karisik. Saglik bakanliginin uygulamasi oldugundan sanirim asm kesin kullanın diyor ama int arastirdigim kadar 6 aydan once onerilmiyor. Bakalim dr bu konuda ne diyecek. Olmadi tahlil isticem, kan degerlerimize bakilsin
Size de maşallah canım. Ben 1 ekimde beri veriyodum kan ilacını çok zorlanmaya ve 3 gün filan yapmamaya başladı kötü koku ve yeşil renk de çabası. Vazgeçtim vermicem. Kuzenime sordum iki çocuğu var vermedim dedi. Sağlık Bakanlığına güvnmiyorum elimde olsa aşı bile yaptirmicam da işte malesef..

Size de maşallah canım. Ben 1 ekimde beri veriyodum kan ilacını çok zorlanmaya ve 3 gün filan yapmamaya başladı kötü koku ve yeşil renk de çabası. Vazgeçtim vermicem. Kuzenime sordum iki çocuğu var vermedim dedi. Sağlık Bakanlığına güvnmiyorum elimde olsa aşı bile yaptirmicam da işte malesef..

Saol canim. Sali gunu dr ne diyecek bakalim. Yazarim. Sende dr una sorarsan yazarsin olur mu

Hanımlar hepinize Merhaba. Yazdıklarınızı takip ediyorum. Benim bebeğim 5 Mayıs doğumlu kasımda 6. Aya girecegiz. Doktorum geceleri kasik maması verebilirsin demişti aptamilin sutlu princli mamasindan denedik sabaha kadar kustu. 3 gün bekledim tekrar deneyelim dedim ağzına bile sürmedi ve yine kustu. Ek gıdaya geçen annelerin tavsiyelerini bekliyorum. Bi de kullandiysaniz hangi marka kasik maması aldınız?

Hanımlar hepinize Merhaba. Yazdıklarınızı takip ediyorum. Benim bebeğim 5 Mayıs doğumlu kasımda 6. Aya girecegiz. Doktorum geceleri kasik maması verebilirsin demişti aptamilin sutlu princli mamasindan denedik sabaha kadar kustu. 3 gün bekledim tekrar deneyelim dedim ağzına bile sürmedi ve yine kustu. Ek gıdaya geçen annelerin tavsiyelerini bekliyorum. Bi de kullandiysaniz hangi marka kasik maması aldınız?
Selam canım. Ben yaklaşık bir aydır ek gıdaya başladım. Kısma olmadı. Ama kaşık mama tercih etmiyorum. Ben sebzelerş alıp kendim yapıyorum. Örneğin en son karnıbahar havuç ve ıspanak buharda haşlayıp püre yptım. Arada organik pirinç ve irmik kullanarak yoğurt çorbası yapıyorum. Yazın kuruttuğum kayısı ve incir gibi meyvelerden azda olsa püte yapıyorum. Tabi birde tarhana. Ama bir iki kere kaiık mama vermek zorunda kaldım. Onda da hipp aldım. Sebzeli. Milupanında organik kaşık mamaları var. İlla kaşık mama olcaksa bari organik olsun derim.

Mrb canim. 30 mayis dogumlu oglum. 4 bucuk aylik olduk.Uyku egitiminden cok gece gunduzu biliyor cok sukur oglum. Yaklasik 2bucuk aydir
18:00-18:30 da gece uykusuna yatiyor. 3 saate 1 emmek icin kalkiyor ama gozunu acmiyor. Sabah 7-7 bucuk gibi uyaniyoruz. Gunduzde toplam 1bucuk 2 saat uyuyoruz. Ikimizde halimizden memnunuz masallah :KK45:
Hava karardigi zaman isigi acmiyorum. Biraz fedakarlik yapip aksam misafirliginede gitmiyoruz. Gorusmek isteyenleri bize davet ediyoruz Hoppa
Merhaba,
Biz de 30 Mayıs doğumluyuz, diş çıkarmadan dolayı arada geceleri mızırdıyor ama genelde gece uyanmıyor, gündüz de fazla uyumuyor ama kanguruda gezintiye çıktıysak çok güzel uyuyor, anne kokusunu ala ala.

Ben uyku tulumunu ilk çocuğumda Kanzdan almıştım 100 yüz pamuk , çok güzeldi ama Oğluma fazla giydiremedim çünkü çok terledi.
Kızımda kullanıp kullanmamakta kararsızım, olmazsa bakarım, terlemezse kullanırım.

İyi çok şükür canım çok sevindim :)
Konum var canım okuyabilirsin biraz uzun da.
Prenses kucağımda rahat durmuyor
Tamam kuzucum, yerim prensesini :***

Bana çok tepkili yaklaşıyor insanlar çok rahatım diye, hatta kurulan facebook grubundan da bu yüzden çıktım.. Ben 2 aylıkken tattırmaya başladım yiyecekleri, 10 gündür de kayınvalidem kahvaltıda yumurta sarısı, şeftali ve elma rendesi ve 2 tane bebe bisküvisi ile kahvaltı hazırlayıp yediriyor, onun dışında yoğurt-pekmez veriyorum, organik tarhana çorbası içiyor, hiç kusmadı, bence sebzeleri pekmez gibi organik tatlandırıcılarla tatlandırabilirsin, bunun yanında hipp sanki en güvenilir gibi ama ben bu konuda da katı değilim, kızım ne isterse yediriyorum. Haa bu arada çalışıyorum ve 300 cc süt bırakıyorum hepsini içiyor ve 1 öğün de başka birşey yiyor. Ben evdeyken de sadece kahvaltı ve anne sütü veriyoruz, inşallah alışır bebeğin :)

Tamam kuzucum, yerim prensesini :***

Bana çok tepkili yaklaşıyor insanlar çok rahatım diye, hatta kurulan facebook grubundan da bu yüzden çıktım.. Ben 2 aylıkken tattırmaya başladım yiyecekleri, 10 gündür de kayınvalidem kahvaltıda yumurta sarısı, şeftali ve elma rendesi ve 2 tane bebe bisküvisi ile kahvaltı hazırlayıp yediriyor, onun dışında yoğurt-pekmez veriyorum, organik tarhana çorbası içiyor, hiç kusmadı, bence sebzeleri pekmez gibi organik tatlandırıcılarla tatlandırabilirsin, bunun yanında hipp sanki en güvenilir gibi ama ben bu konuda da katı değilim, kızım ne isterse yediriyorum. Haa bu arada çalışıyorum ve 300 cc süt bırakıyorum hepsini içiyor ve 1 öğün de başka birşey yiyor. Ben evdeyken de sadece kahvaltı ve anne sütü veriyoruz, inşallah alışır bebeğin :)
MaşaAllah canım bende vermek istiyorum kahvalrıyı ama yogurt bile verdikten sonra bizimki sütü içmeyi reddediyor napacagımı sasırdım helw bu 3 gündür iyice sütten tiksinmiş gibi sütümde iyice azaldı gece bile dolmuyor gögüslerim bu gidişle gögüs pompası alacam ve ac bırakacam çocuğu ki sütü emsin :(

Benim kızım da 1 mayıs doğumlu ek gıdaya geçeli 1 ay oldu . Ben henüz öğün halinde vermiyorum. Sabah uyandığında emziriyorum yarım saat sonra meyve puresi veriyorum sonra uyku saati yaklaşınca 75 cc mama veriyorum çünkü emerek uyumayı seviyor ve karnı tok olunca iyi uyuyor.
Uyandığında çorba yediriyorum veya sebze pureside olabilir arada emziriyorum sonra akşam ev yapımı yoğurt yediriyorum gece yatarkende yine mama veriyorum. Biz şimdilik bu düzeyde ilerliyoruz kaşık maması vermedim vermeyide düşünmüyorum yediği herşeyin doğal olmasını istiyorum ve kendim hazırlıyorum.

Kizlar suan gidebilecegim bi dr yok. Yardimci olursanız sevinirim. Gece cok huysuzdu atesi 37.5 olunca calpol verdim sabaha kadar guzel uyudu. Sabah 8bucukta 38.1 di calpol verdim yine. 10 da 37 ye 11de 36.7 ye düştü cok sukur.
Kakasi bu sekilde. Yesil kaka diyolar ya, oyle mi sizce. Simdi oyun halisinda guzel oynuyor ama arada kendini sikarak agliyo

Eklentiler

• 20151019_113755.jpg
    20151019_113755.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 184
Kizlar suan gidebilecegim bi dr yok. Yardimci olursanız sevinirim. Gece cok huysuzdu atesi 37.5 olunca calpol verdim sabaha kadar guzel uyudu. Sabah 8bucukta 38.1 di calpol verdim yine. 10 da 37 ye 11de 36.7 ye düştü cok sukur.
Kakasi bu sekilde. Yesil kaka diyolar ya, oyle mi sizce. Simdi oyun halisinda guzel oynuyor ama arada kendini sikarak agliyo
Yok canım bence kakasının rengi normal yeşil tam yeşil oluyor biraz sıvı gibi ama sadece anne sütü mü alıyor diş çıkıyordur belki

Yok canım bence kakasının rengi normal yeşil tam yeşil oluyor biraz sıvı gibi ama sadece anne sütü mü alıyor diş çıkıyordur belki

Ewet canim sadece anne sutu. Emmesinde cok sukur sorun yasamiyoruz, sutum yetiyo. Dun disari ciktik, geldigimde yanaginda kirmizi nokta vardi. Sabah doger yanakta ve kulaginda cikmis. Off zehirli bisey mi isirdi. Cok moralim bozuk yaa

Eklentiler

• 20151019_101951.jpg
    20151019_101951.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 183
  • 20151019_101622.jpg
    20151019_101622.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 182
Ewet canim sadece anne sutu. Emmesinde cok sukur sorun yasamiyoruz, sutum yetiyo. Dun disari ciktik, geldigimde yanaginda kirmizi nokta vardi. Sabah doger yanakta ve kulaginda cikmis. Off zehirli bisey mi isirdi. Cok moralim bozuk yaa
Sinek ısırığı gibicanım yatağını falan silkele stilex varsa sür canım bir şey olmaz

Back