• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım 3 gündür kullanıyoruz bugün vermedim zaten, yarin sağlık ocagina gidip dr a soracağım, sen ferromixin mi kullandın dr mu önermişti ?

Ben henüz başlamadım.6 aydan sonra tahlil yaptırıp başlayacağım gerekiyorsa.Verirsem Ferromixin şaseyi vereceğimi söyledi doktorum.Parabensiz ve toz halinde..Şurup hem içirmek zor hem diş çürütür.

Benim bebeğimde 11 Mayıs doğumlu.Bizimde kontrolümüz vardı bugün.6.ayı bittikten sonra bir hafta boyunca iki sebzeyi kaynatip sadece suyunu vermemi soyledi.Günde bir çay bardağı olacak şekilde.Sonra ki hafta bu sebzeleri tattırıcam.Sonraki hafta yoğurda başlamamı söyledi.6.ayını bu şekilde tattırma ile geçiricem.Patates ve havuç çok şekerli olduğu için tavsiye etmedi.Sebze olarak az gazlı ve az şeker içerikli olanı vericem mevsimine göre.
Ek gıdaya geçince konuşalım 1 ay kaldı burda herkes geçmiş ben 6 ayı beklyorum o zaman yalnız değilim

ya kızım cok huzursuz aglıyor. elimi alt dişlerine dokundurdum sanki bişe battı. diş mi çıkaıyor acaba. 26 mayıs dogumlu 4 bucuk aylık. erken değil mi ?

Biz de ek gıdaya geçmedik, 6 ay dolunca geçeceğiz.Diş Çıkarma belirtileri bizde de epey vardı, dil etmeyi kızarıklık ve baloncuktu, sol taraftaki yarmış ama henüz ucu görünmüyor.salyadan dolayı yüzünde isirik oluştu, diş kolyesi siparişi verdim, araştırdığımda başta inanmayanlar bile baya faydasını görmüş. Biz 30 Mayıs doğumluyuz, kan ilacına 6. Aydan önce başlamayın dedi Dr umuz .

Küçük oğlumu yaptırdık insallah iyileşir hemencecik.şimdi sürekli yan dönmesin diye engelliyoruz sinir oluyor :) çok şükür pek ağrısı olmadı ilk çişini yaparken çok ağladı.darısı sizin basınıza canım hayırlı bir yere yerleşirsiniz en kısa zamanda inşallah.büyük oğlumu yaptırmadım zaten çok korkan bir çocuk asla kaldıramazdı.buyudugunde artık hayırlısı olsun dedik.

Hayirli olsun canim. Damatliginida gorursunuz ins :KK9:9 ayimiz kaldi burda ama bakalim secimden sonra duzelirse buralar merkeze gidip yaptiririz ins

ya kızım cok huzursuz aglıyor. elimi alt dişlerine dokundurdum sanki bişe battı. diş mi çıkaıyor acaba. 26 mayıs dogumlu 4 bucuk aylık. erken değil mi ?

bizim ilk dişimiz 1-ekim'de çıktı. 11 mayıs doğumluyuz erken ama olabilir. alt ön damağında kabarıklık var mı?

Kehribar kolyeden bende sipariş verdim ama bir faydasını görmedim.Homeopatın hazırladığı papatya solüsyonunu kullanmaya başladım.O rahatlattı.

merhaba
bende kolye işe yarar mı bilmiyorum çünkü kehribarı o fiyata bulmak çok zormuş 75tl az değil ama ederi çok daha yüksekmiş biraz yalan gibi geliyor.

Homeopat dediğiniz nedir ilk defa duyuyorum bizde edinebilir miyiz bu solisyondan?

bizim ilk dişimiz 1-ekim'de çıktı. 11 mayıs doğumluyuz erken ama olabilir. alt ön damağında kabarıklık var mı?
Ya kabariklik var mı anlayamadım dilinin yüzünden göremiyorum ama sivri bişey batıyor. Esime söyledim o da baktı evet batıyor dedi. Sanırım çıkarıyor ama ateşi filan yok. Ateşi oldu mu sizin. Bi de salyasindan dolayi cenesinde kırmızı kirmizi bişeler oldu.

Biz de ek gıdaya geçmedik, 6 ay dolunca geçeceğiz.Diş Çıkarma belirtileri bizde de epey vardı, dil etmeyi kızarıklık ve baloncuktu, sol taraftaki yarmış ama henüz ucu görünmüyor.salyadan dolayı yüzünde isirik oluştu, diş kolyesi siparişi verdim, araştırdığımda başta inanmayanlar bile baya faydasını görmüş. Biz 30 Mayıs doğumluyuz, kan ilacına 6. Aydan önce başlamayın dedi Dr umuz .
20 mayıs doğumlu benim kızımda. Sürekli ağız akıntısı ve parmaklar ağzında sürekli. Çenesi kötü oldu akıntıdan dolayı. Kan ilacına dün akşam başladım. Kayısıyla birlikte veriyorum. Büyük tuvaletimizde sıkıntımız var çünkü biraz. Kabız olmasından korkuyorum.

Ben yabancı kaynaklardan da araştırdım.Kehribar kolyenin bilimsel bir dayanağı yok.Buna rağmen kullanıcı annelerin yorumları sebebiyle denemek istedim.

Benim bebeğim 27 nisan doğumlu 5,5 ayı doldurduk 10 gündür ufak ufak tattırmalar yapıyorum bir haftadır da artırarak yoğurt yediriyorum o da şu an 4 -5 yemek kaşığı ama benimki inanılmaz hevesli emmek istemiyo artık durmadan bişeyler yemek istiyo zorla emziriyorum ayakta dolaşarak napıcam bilmiyorum

merhaba
bende kolye işe yarar mı bilmiyorum çünkü kehribarı o fiyata bulmak çok zormuş 75tl az değil ama ederi çok daha yüksekmiş biraz yalan gibi geliyor.

Homeopat dediğiniz nedir ilk defa duyuyorum bizde edinebilir miyiz bu solisyondan?
Homeopati Alternatif bir tedavi yöntemi.Bir hastalığın tedavisi homeopat tarafından hazırlanan bitkisel ve hayvansal özlerin seyreltilmesi sonucu yan etkisi olmayan ilaçlarla kişiye ve hastalığına özel yapılmakta.Homeopatide amaç vücudun kendi kendisini iyileştirebilecek şekilde vücudu uyarmak.Bu şekilde hastalığın belirtileri değil hastalığın kendisi tedavi oluyor.Kimyasal,antibiyotik,kortizon vs homeopatide yok.Homeopat olmak için eğitim sonucu sertifika almak gerekiyor.Bir doktor aynı zamanda homeopat da olabilir.Benim çalıştığım homeopat bir eczacı.Papatya homeopatide huysuz,öfkeli bebeklerde,diş çıkarırken kullanılan ilacın hammaddesi.Sadece diş çıkarırken değil ilerde karşılacağım tüm çocuk hastalıklarında bu tedavi yöntemini konvansiyonel tıp tedavisinden önce düşünüyorum.

İlk gribimizi olduk kızlar oğluşum çok hasta burnu tıkalı
Geçmiş olsun, çabucak iyileşsin inşallah :)

uy kuzu :):) Bizim de öyleydi, genetikmiş erken de çıkabilirmiş :)

Benim bebeğim 27 nisan doğumlu 5,5 ayı doldurduk 10 gündür ufak ufak tattırmalar yapıyorum bir haftadır da artırarak yoğurt yediriyorum o da şu an 4 -5 yemek kaşığı ama benimki inanılmaz hevesli emmek istemiyo artık durmadan bişeyler yemek istiyo zorla emziriyorum ayakta dolaşarak napıcam bilmiyorum
Maşallah:):) Biz de çok oburuz ben de veriyorum birçok şey :):)

Back