2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar merhaba ben kızıma tarhana pişircem de normalde önce yağ ve domatesi pişirip üzerine du ve tarhana koyuyorum şimdi domates bebeklere yasak değil mi nasıl pişirelim bi fikriniz var mı

Kızlar merhaba ben kızıma tarhana pişircem de normalde önce yağ ve domatesi pişirip üzerine du ve tarhana koyuyorum şimdi domates bebeklere yasak değil mi nasıl pişirelim bi fikriniz var mı
Selam canım,

Direk suyun içine tarhanayı koy pişir. Piştikten sonra içine z yağı damlat. Bu kadar.

Kan ilacı için benim doktorum 6. Ayda kab sayımı yapalım sonra gerekirse başlarsın demişti. Ben vermiyorum.

Slm kızlar oğlum 5 aylık olacak artık ben sadece emZiriyorum iki gündür 2 yemek kasığı kadar yoğurt veriyorum acaba vermesemmi sitede ikilemde kalmıyo değilim sizce ne yapmalıyım çok mu erken ek gıda için

Mrblar anneler5. Ay kontrolümüzü yaptırdık bugün. Kilo alımı düşmedi hiç. Öbür ayı bekle ek gıda için dedi. Tattırma yapimmi dedim. Hayır dedi. Oturtabilirsin dedi. Uyku rutini oluştur. Sallamayı bırak iyice alışmadan dedi. Kan ilacı ve multitabs.e devam. İdrar tahlili verdik çok kokuyo diye. Rotavirüsün 2. Dozunu olduk. Herşey yolunda maşallah bize. Darısı size.

Merhaba kıxlar. Bizimde bugün 5 ay kontrolümüz vardı. doktorum Hipp ya da milupanın kaşık mamalarından başlayabilirsin dedi. Aranızda kaşık mamasına geçen arkadaşlarımdan öneri ve tavsiye bekliyorum. :)

Kizlar oglum masallah sacli dogmustu. Her gorende "aaa arka saclari dokulmemis" diye diye nazar degdirdiler ogluma. Hergun sacini taramama ragmen. Arka saclari birbirine dolasti. Bikac taneydi simdi 5 6 tane oldu. Uyurken makasla kessemmi ne yapsam. Zeytinyagiyla acmaya calistim ama olmadi

Saol canım yaptım içmedi sevmedi ya kan ilacı sorunu bende de var sağlık ocağı verdi 9 damla dedi arkadaşımın Dr da 8 kilo olduktan sonra kilosuna göre 8 damla demiş ben de bugün 6 damla verdim

Ben de BLW uygulayacağım.Ne zaman 6 aylık oluyor bebeğin?6 ay bitince mi başlayacaksın?
1 ay sonra 6 aylık olcak 14 mayıs doğumlu
6 ay da tadım günleri yapacam ilk üç gün tstlı patates havuç kabak bunları 3 3 uygulama yapacam

5 meyve 5 sebze ile başlayıp 7. Ayda menüler yapacağım

Allah izin verirse paylaşırım

Benm bebeğime kaşık veriyorum anne sütünü bazen öyle içiyor

Ek gıda konusunda ben ısrarla 6 ayı bekledim

Selamlar kan ilacina saglik ocaginin dedigi sekilde 2 gunde 1 8 damla olarak verdim butun yan etkiler oldu oglumda kestim damlayi daha doktora gitmedik soramadim tahlil yapmadan hemen verdiler 4.ayda

Kızlar bide biz 28mayis dogumluyiz ek gıdaya geçmek için erken mi meme grevinde bebeim emmiyo 1aydir amama da wermiyorum emiyodu çok güzel birden kesti mama aldım bugün evolvia daha kullanmadim napayim sizce

Stokke Tripp Trapp veya Joie Mimzy arasında karar vericem.Var mı bu iki mama sandalyesini kullanan?Benim bebeğim 5 aylık artık kullanıcam bu hafta sonu alıp.
Ben joie mimzy mama sandalyesini 1 aydır kullanıyorum. Kızım 5 mayıs doğumlu. 3 pozisyonlu, yarı yatar pozisyonda kullanıyorum. Henüz tepsiyle kullanmıyorum, bebek içinde kayboluyor. Ağır ama sağlam. Tekerlekleri olduğu için ağırlık sorun değil. Bu gece sabah 8e kadar ebebekten alırsanız 50 tl ekstra indirim var :)

Kızım 5 mayıs doğumlu. 4. ay kontrolünde doktorumuz anne sütü almasına rağmen ek gıdaya,sebze, meyve pürelerine, yoğurda tabii evde yapılmış başla dedi. Ben sütlü pirinçli olanlardan bazen veriyorum. severek yiyor. Ama öncelikle patates, kabak ve havucu buharda pişirip, bir damla zeytinyağı damlatıp, blendırdan geçirip püre verdim. Meyve olarak, şeftali, erik, armut, elma, üzüm cam rendeyle rendeleyip verdim.3 tatlı kaşığıyla başlayıp arttırdım. Dün 100cc hipp formül mamaya ılıkken 2 çay kaşığı yoğurt koydum, mayaladım. Bugün verdim yüzünü buruşturup ağladı sevmedi Öğleden sonra genelde günde bir kez sebze veya meyve püresi veriyorum. Dışarı çıkarken yanıma milupa organik sütlaç alıyorum. Yarım kavanozdan fazla yiyor. Bende rahatça dışarda yemek yiyebiliyorum :)

Son düzenleme:
Maşallah benim kuzum yemeye çok istekliydi. Biz yemek yerken ağzını şapırdatıp yalanıyordu. İlk havuç püresi yaptığımda 4.5 aylıkken elimden kaşığı kapıp kendisi yedi. Bu fotoğraf ilk havuçla tanışmamız. Mama sandalyemiz Joie mimzy. Fikir olsun alacaklara

Eklentiler

• DSC_7330.JPG
    118,9 KB · Görüntüleme: 159
Bizde de oldu. Önceleri sürekli koparıyodum baktım başedemiyom bıraktım ellemedim. Bikaç güne iki büyük topak kaldı. Dışarı çıkıyoz diye kestim makasla. Artık böyle yapcam. Bi de tüy toplayıcıyla geziyom evde. Şu yapışkanlı olanlardan. Baya temizliyo ortalığı.

Kizimin derdi ne bilmiyorum..surekli nefessiz kalana kadar agliyor..doktora gore fiziksel bir problemi yok..ama uyuyamiyor..gazini cikariyor karnini doyuruyorum alti temiz ama yine de surekli agliyor...aglamadigi zamanlarda mizmiz..tekim ev berbat halde cunku kizim kucagimdan inmiyor hicbir yardimcim yok yemek yemeyi birakin afedersiniz tuvaletw bile gidemiyorum cok yiprandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…