Kızlar merhaba ben kızıma tarhana pişircem de normalde önce yağ ve domatesi pişirip üzerine du ve tarhana koyuyorum şimdi domates bebeklere yasak değil mi nasıl pişirelim bi fikriniz var mı
Kizlar saglik ocagi bize kan damlasi verdi siz kullaniyomusunuz ben kararsiz kaldim bgun 3.gun igne olduk 4.ay ignemizi bgun iyi cok sukur aselim kac gunlerdir cok huysuzdu asidan sonra ama kan damlasina karar veremiyorum
Kızlar merhaba ben kızıma tarhana pişircem de normalde önce yağ ve domatesi pişirip üzerine du ve tarhana koyuyorum şimdi domates bebeklere yasak değil mi nasıl pişirelim bi fikriniz var mı
Slm kızlar oğlum 5 aylık olacak artık ben sadece emZiriyorum iki gündür 2 yemek kasığı kadar yoğurt veriyorum acaba vermesemmi sitede ikilemde kalmıyo değilim sizce ne yapmalıyım çok mu erken ek gıda için
Niye kestirdin ki canım yeni doğduğumda kestirmek sünnetimi diye duymuştum sacını 1 yaşına kadar kesmezler bizim burda mıngıldağına zarar verilmesinden korkulur
Merhaba kıxlar. Bizimde bugün 5 ay kontrolümüz vardı. doktorum Hipp ya da milupanın kaşık mamalarından başlayabilirsin dedi. Aranızda kaşık mamasına geçen arkadaşlarımdan öneri ve tavsiye bekliyorum. :)
Niye kestirdin ki canım yeni doğduğumda kestirmek sünnetimi diye duymuştum sacını 1 yaşına kadar kesmezler bizim burda mıngıldağına zarar verilmesinden korkulur
Kizlar oglum masallah sacli dogmustu. Her gorende "aaa arka saclari dokulmemis" diye diye nazar degdirdiler ogluma. Hergun sacini taramama ragmen. Arka saclari birbirine dolasti. Bikac taneydi simdi 5 6 tane oldu. Uyurken makasla kessemmi ne yapsam. Zeytinyagiyla acmaya calistim ama olmadi
Saol canım yaptım içmedi sevmedi ya kan ilacı sorunu bende de var sağlık ocağı verdi 9 damla dedi arkadaşımın Dr da 8 kilo olduktan sonra kilosuna göre 8 damla demiş ben de bugün 6 damla verdim
Selamlar kan ilacina saglik ocaginin dedigi sekilde 2 gunde 1 8 damla olarak verdim butun yan etkiler oldu oglumda kestim damlayi daha doktora gitmedik soramadim tahlil yapmadan hemen verdiler 4.ayda
Kızlar bide biz 28mayis dogumluyiz ek gıdaya geçmek için erken mi meme grevinde bebeim emmiyo 1aydir amama da wermiyorum emiyodu çok güzel birden kesti mama aldım bugün evolvia daha kullanmadim napayim sizce
Selamlar kan ilacina saglik ocaginin dedigi sekilde 2 gunde 1 8 damla olarak verdim butun yan etkiler oldu oglumda kestim damlayi daha doktora gitmedik soramadim tahlil yapmadan hemen verdiler 4.ayda
Stokke Tripp Trapp veya Joie Mimzy arasında karar vericem.Var mı bu iki mama sandalyesini kullanan?Benim bebeğim 5 aylık artık kullanıcam bu hafta sonu alıp.
Ben joie mimzy mama sandalyesini 1 aydır kullanıyorum. Kızım 5 mayıs doğumlu. 3 pozisyonlu, yarı yatar pozisyonda kullanıyorum. Henüz tepsiyle kullanmıyorum, bebek içinde kayboluyor. Ağır ama sağlam. Tekerlekleri olduğu için ağırlık sorun değil. Bu gece sabah 8e kadar ebebekten alırsanız 50 tl ekstra indirim var :)
Merhaba kıxlar. Bizimde bugün 5 ay kontrolümüz vardı. doktorum Hipp ya da milupanın kaşık mamalarından başlayabilirsin dedi. Aranızda kaşık mamasına geçen arkadaşlarımdan öneri ve tavsiye bekliyorum. :)
Kızım 5 mayıs doğumlu. 4. ay kontrolünde doktorumuz anne sütü almasına rağmen ek gıdaya,sebze, meyve pürelerine, yoğurda tabii evde yapılmış başla dedi. Ben sütlü pirinçli olanlardan bazen veriyorum. severek yiyor. Ama öncelikle patates, kabak ve havucu buharda pişirip, bir damla zeytinyağı damlatıp, blendırdan geçirip püre verdim. Meyve olarak, şeftali, erik, armut, elma, üzüm cam rendeyle rendeleyip verdim.3 tatlı kaşığıyla başlayıp arttırdım. Dün 100cc hipp formül mamaya ılıkken 2 çay kaşığı yoğurt koydum, mayaladım. Bugün verdim yüzünü buruşturup ağladı sevmedi Öğleden sonra genelde günde bir kez sebze veya meyve püresi veriyorum. Dışarı çıkarken yanıma milupa organik sütlaç alıyorum. Yarım kavanozdan fazla yiyor. Bende rahatça dışarda yemek yiyebiliyorum :)
Maşallah benim kuzum yemeye çok istekliydi. Biz yemek yerken ağzını şapırdatıp yalanıyordu. İlk havuç püresi yaptığımda 4.5 aylıkken elimden kaşığı kapıp kendisi yedi. Bu fotoğraf ilk havuçla tanışmamız. Mama sandalyemiz Joie mimzy. Fikir olsun alacaklara
Kizlar oglum masallah sacli dogmustu. Her gorende "aaa arka saclari dokulmemis" diye diye nazar degdirdiler ogluma. Hergun sacini taramama ragmen. Arka saclari birbirine dolasti. Bikac taneydi simdi 5 6 tane oldu. Uyurken makasla kessemmi ne yapsam. Zeytinyagiyla acmaya calistim ama olmadi
Bizde de oldu. Önceleri sürekli koparıyodum baktım başedemiyom bıraktım ellemedim. Bikaç güne iki büyük topak kaldı. Dışarı çıkıyoz diye kestim makasla. Artık böyle yapcam. Bi de tüy toplayıcıyla geziyom evde. Şu yapışkanlı olanlardan. Baya temizliyo ortalığı.
Kizimin derdi ne bilmiyorum..surekli nefessiz kalana kadar agliyor..doktora gore fiziksel bir problemi yok..ama uyuyamiyor..gazini cikariyor karnini doyuruyorum alti temiz ama yine de surekli agliyor...aglamadigi zamanlarda mizmiz..tekim ev berbat halde cunku kizim kucagimdan inmiyor hicbir yardimcim yok yemek yemeyi birakin afedersiniz tuvaletw bile gidemiyorum cok yiprandim