• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasil nerde kazittin canim. Arkadada bingildak var ya Allah korusun bisey olmasin, cok yumusak daha orasi. 1 2 tane vardi. Keske o zaman kesseydim cogalmazdi belki. Bi fikri olan vardir belki diye 1 2 gun daha bekleyecegim kesmeden once

Selam canim.ben senin yerinde olsam keserdim o kisimlari uclardan.bekledikce daha da dolasir.dolastikca saclari cekuldikce cani yanar huysuzlasir bence

Chicco nun bu taragini dogumdan beri kullaniyodum. Cokta memnundum aslinda. Gece yan yatiriyorum ama gunduz sirtustu yattigi icin dolandi sanirim :KK43: 2 gun once 11 gibi zeytinyagi surdum. Tarakla taradim. 4 gibi banyo yaptirdim ama açılmadı.
Isin bide kotu tarafi taragi dalin sampuanla yikadim zeytinyagli oldu diye. Simdi resmen ahir kokuyo, neyden yapmissalar bunu :KK34: bugun banyo yaptirmicam. Yarin tekrar zeytinyagi badem findik falan evde ne kadar yag varsa deneyim :110: ins acilir. Acilmazsa mecbur kesecegim. Tarakta çöpe

Eklentiler

• IMG-20151011-WA0008.jpeg
    IMG-20151011-WA0008.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 106
Chicco nun bu taragini dogumdan beri kullaniyodum. Cokta memnundum aslinda. Gece yan yatiriyorum ama gunduz sirtustu yattigi icin dolandi sanirim :KK43: 2 gun once 11 gibi zeytinyagi surdum. Tarakla taradim. 4 gibi banyo yaptirdim ama açılmadı.
Isin bide kotu tarafi taragi dalin sampuanla yikadim zeytinyagli oldu diye. Simdi resmen ahir kokuyo, neyden yapmissalar bunu :KK34: bugun banyo yaptirmicam. Yarin tekrar zeytinyagi badem findik falan evde ne kadar yag varsa deneyim :110: ins acilir. Acilmazsa mecbur kesecegim. Tarakta çöpe

Canim ben kesiyorum yapacak bir sey yok. 1 yasindan sonra sifira vurduracagim zaten simdi sekilli gorunmesine gerek yok :)

Canim ben kesiyorum yapacak bir sey yok. 1 yasindan sonra sifira vurduracagim zaten simdi sekilli gorunmesine gerek yok :)

Herkes saclarini cok begenirdi oglusumun. Dogdugu gunden itibaren ortaya dikiyorum saclari. Cok tarz duruyor :KK76: Eger acamazaam kii zor gorunuyor. Cunku cok ince telli ayirmak cok zor,mecburen kesecegim bende :KK43:

Kan değerlerine bakın öyle karar verin bence, Canım ben kabızlık yapıyor diye kan damlası vermemiştim geçen hafta 5 aylık kontrolde hemoglobin düşük çıktı, dr depo boşalmış önemli içmesi lazim dedi içirmeye çalışıyorum ferro sanol B nin tadını hic sevmiyor ağzını kilitliyor, ağlıyor, püskürtüyor iki gündür 5 cc yi yarim saatte zor veriyorum:KK43: ne yapacağım bilmiyorum

Ferromixin şaseyi neden denemedin?Hem de parabensiz.

Taragi atmayin ayni olay bende de oldu.kullanmadan once ben de sebamed sampuanla yikadim.at kilindan yapilmis megerse.dogalmis.gunese birakin kurumasini bekleyin gecti bizimkinin kokusu.

Taragi atmayin ayni olay bende de oldu.kullanmadan once ben de sebamed sampuanla yikadim.at kilindan yapilmis megerse.dogalmis.gunese birakin kurumasini bekleyin gecti bizimkinin kokusu.

Aaa saol canim :KK45: Dogal ve yumusak killardan yapilmistir diye onu kastetmisler demek ki. Aciklama olarak yazilmali, sen demesedin atacaktim. Cokta memnundum taraktan.

Kızlar bebeklerinizin uykusu nasıl . Benimki cok uyumuyi gibi.soyle ki
gunduz 3 tane 45 dklik uyku yapıyor.
Gece fena. 20.30 da uyur. 23.30 da kalkar. Sonra birer bir buçuk saat arayla kalkıyor emip yatıyor. Ama 5 te ayaktayız. Normal mi. Sizde durum nasıl. Kaçta yatarsa yatsn 5 uyanma saati.bende erken yatırmaya çalışıyorum. Zaten kendide istiyor sukur maşallah. Maşallahlik uyku mu bilemiyorum.40 gunlukten 4 ayliga kadar 20.00 -02.00 arasi kesintisix uyuyordu. 4 aydan sonra birsey oldu. Anne sutu+ mama gidiyoruz. Doyana kadar da yiyor ama bilemedim

Kızlar bebeklerinizin uykusu nasıl . Benimki cok uyumuyi gibi.soyle ki
gunduz 3 tane 45 dklik uyku yapıyor.
Gece fena. 20.30 da uyur. 23.30 da kalkar. Sonra birer bir buçuk saat arayla kalkıyor emip yatıyor. Ama 5 te ayaktayız. Normal mi. Sizde durum nasıl. Kaçta yatarsa yatsn 5 uyanma saati.bende erken yatırmaya çalışıyorum. Zaten kendide istiyor sukur maşallah. Maşallahlik uyku mu bilemiyorum.40 gunlukten 4 ayliga kadar 20.00 -02.00 arasi kesintisix uyuyordu. 4 aydan sonra birsey oldu. Anne sutu+ mama gidiyoruz. Doyana kadar da yiyor ama bilemedim
Benim kızım da 5 ay 12 günlük sabah 10 gibi uyanıyor 2 saat sonra tekrar uyuyor öğleden önce bir uykusu var 30 ve 45 dk arasında değişiyor sonra akşama 2 kere daha uyuyor uyanıyor daha sonra yemekten sonra saat 20 ile 21 arası tekrar uyuyor saat 22 gibi uyanıyor tekrar 23.30 gibi uyuyor gece aciktigi zaman sabaha karşı uyanıyor emziriyorum tekrar uyuyor ve sabah 10 gibi uyanıyor bende anne sütü ve mama veriyorum. Yani gun içerisinde 3 kere uyuyor birde akşam uykusu var ensonda gece uykusu var

Hanimlar ben bir aydir kizima aptamil veriyordum cunku sutum emmedigi icin gidiyor ve yaramiyor kizima.cokta istahsiz 3 aydan sonra her ay 400 gr aldi.bugun 5 aylik oldu cuma dr kontrolunde doktorumuz ek gidaya tamamen basla gelisimi az doymasi lazim dedi basladim meyve puresi meyve suyu yogurt muhallebi vermemi soyledi benim kizim farkli tatlar alinca mamayi birakti hic agzina degdirmiyor desem dogrudur napacam mama mi degistireyim

Evet canim.cok buyuk bir sorun hemde uyumuyor uykusu varsa surekli agliyor ama uyumak.istemiyor uykuya gecemiyor nedenini bilmiyorum iki aydir bu sorun artarak devam ediyor
Canım kan damlasının bi kullan diyorlar bide kullanma diyorlar kullanıyorum 2gundur bende kafam karıştı çok uyku çok büyük bi sorun gerçekten simdi napiyosun duzeldimi

Kızlar kızımın sol kulağı kepçe oldu şapka bandana taktirmiyo kesinlikle uykuda elimle düzeltiyorum kulağını yine çeviriyi kivirtiyo kulağı napicam ben boyle çok üzülüyorum başına gelen var mi

görevim gereği biliyorum 3-7 yaş arası tehlikelidir ve hayatı boyunca kişiliğini ve cinsel yaşamını etkileyebilir.Bu dönemde çocuk annesine ilgi duyar ve babası tarafından cezalandırılacağını düşünür ve sünnet de bu olayı travmatik hale getirebilir bu sebeple sünnet için 7 kuralını uygulayın 7.gün 7.hafta 7. ay gibi. Bu 7 kuralını çocuk dr undan duymuştum.
tesekkur ederim canım.kucuk oğlumu yaptırdık buyuk oğlumu yaptırmam şimdi asla dedim.dediğiniz gibi olayı kavraması çok zor.pipisini ceza olsun diye kestiğimizi düşünecekti. kardesininkine bakınca sasırıyo "gecicek ıyılesecek annem" diyorum korkmasın bilinçaltına bişeyler yerlesmesın diye.

Canim arkadasim sakaryada bebegi simdi 3 bucuk aylik. 15 gun once 3 aylikken yaptirdi. Coook memnun. Benimkide 4 ay 1 haftalik. Ben ilk 1 ayda istiyodum ama bazi nedenlerden dolayi yaptiramadik. Simdi guneydogudayiz gorev icabi. Bulundugum ilcede yaptirmam, merkeze giden yollarda tehlikeli oldugu icin yaptiramiyorum. Bence emeklemeye baslamadan yapilmasi en guzelo

3 yasindaki oglusun icin bisey diyemiyecegim. Cok zorunlu degilse yaptirmayin veya psikolog eşliğinde diyor uzmanlar
Küçük oğlumu yaptırdık insallah iyileşir hemencecik.şimdi sürekli yan dönmesin diye engelliyoruz sinir oluyor :) çok şükür pek ağrısı olmadı ilk çişini yaparken çok ağladı.darısı sizin basınıza canım hayırlı bir yere yerleşirsiniz en kısa zamanda inşallah.büyük oğlumu yaptırmadım zaten çok korkan bir çocuk asla kaldıramazdı.buyudugunde artık hayırlısı olsun dedik.

Merhabalar. Aynen bizi anlatmissin. Ne yaşadığı ni o kadar iyi anlıyorum ki. Oğlum su an bes buçuk aylik. 4. Ayin sonuna kadar bi kac kere uyansa da geceleri uyurdu. Uykuya dalmada 40 i çıktıktan sonra sorun yaşamamistim. Bi ara emme sıkıntısı olsa da onu da atlatmistik. Ama tam bir bucuk aydır ne yaşadığımi anlatamam. Sadece akşam saatlerinde başlayan huzursuzluk 3 haftadır tirmandi. Emzirmek o kadar zorlasti ki sürekli reddediyor. En cok uzuldugum sey Sütüm azaldı. Uykuya dalamiyor. Hele bi ara saatlerce ugrasiyordum
. Ciglik atarak nefessiz kalana kafar agliyordu. Doktor da hic birsey çıkmadı. Yalnız bu haftanın başında oglumun alt disi patladı. Ama sadece ucu gözüküyor. Yanindaki de sanırım çıkacak. Bu onun sıkıntısı mi bilmiyorum. Ama bu kadar uzun süren dış sıkıntı si mi olur. Sizin de dis sikintisi olabilir mi. Günlerdir uykularim yarım saat 45 dk lik periyotta ve toplasan 5 saati anca buluyor. İnşallah geçecek diyorum. Allah hepimize kolaylıklar versin.
:-( Allah kolaylik versin sanada canim ya..insallah gecer en kisa zamanda..doktor gelen bir dis yok henuz belirtide yok dedi..gece cok uyaniyor ve geri dalamiyor..tek problemimiz uyku..gece emmeyide birakti artik :-(

Allah yardımcın olsun bebeğine de acil şifalar. çok zor ve yıpratıcı geçecek bu günler merak etme. Ne zamandır böyle aşılardan sonra mı değişti demiştin daha önce?
Amin canim cok sagol insalaah..uyku sorunumuz hep vardi ama asilardan sonra zirve yapti resmen

Canim benim oglumda oyle doktor distendir dedi ama benim isimi yapmama firsat verio yinede bi tahlil verseydin kulaklarinada baktirmayi ihmal etme derim
Doktor hicbirsey soylemiyor canim ama kesin disten degil dedi kukaklarina hep bakiyor ve heray idrar tahlili veriyoruz..temiz cok sukur

Canım inşallah bebişinin bir derdi yoktur ama mızmızlık da ayrı bi dert benim oğlum öyleydi korkutmak gibi olmasın ama 2,5 yaşında hala mızmız herşeye ağlıyo umarım diştendir ve geçer az daha sabır
Bende iki yasi gozden cikardim cunku bazen sirf yaramazliktan yaptigini hissediyorum:-(

Ara ara senin benzer mesajlarını görüyorum en çok bebeğin için üzülüyorum.Başka bir doktora götürdün mü?Ya da alternatif yan etkisi olmayan homeopatik bir tedavi deneyebilirsin.Anlattigin kadariyla bir sorun var.
Cok sagol canim baska doktorada goturdum bir sorun yok dediler..nurse harveys surup verdi uyusun diye ama pek ise yaramiyor..sorunu uykuya dalarken cunku

Canım dişlerinden Kaynaklı Olmasın bazı bebeklerin erken çıkabiliyor Ağzına dişleri varsa versen yoksa elma Yada etik dibi meyveler ber bizim oğlanda bazen mızmızlığı artıyo dişlerine bişey sürünce rahatlıyo
Dis degil canim sanki bir sislik yok doktorda dis degil dedi

Kan değerlerine bakın öyle karar verin bence, Canım ben kabızlık yapıyor diye kan damlası vermemiştim geçen hafta 5 aylık kontrolde hemoglobin düşük çıktı, dr depo boşalmış önemli içmesi lazim dedi içirmeye çalışıyorum ferro sanol B nin tadını hic sevmiyor ağzını kilitliyor, ağlıyor, püskürtüyor iki gündür 5 cc yi yarim saatte zor veriyorum:KK43: ne yapacağım bilmiyorum
Baska kan damlasi denesen:-( ben baslamadim daha doktor mutlaka ver dedi ama emin olamiyorum ferrum yazdi saglik ocagininkilerde paraben var zaten:-(

Canım kan damlasının bi kullan diyorlar bide kullanma diyorlar kullanıyorum 2gundur bende kafam karıştı çok uyku çok büyük bi sorun gerçekten simdi napiyosun duzeldimi
Kan damlasini doktoruna sor baska yazsin bence saglik ocagininkinin disinda uyku problemi hala devam dalana kadar iki saat agliyor:-(

Back