- 30 Eylül 2010
- 84
- 55
- 103
Kızlar meraba,1hafta sonra 5. ayımızı dolduracagız inşallah.Yarın kucuk oğlumu sunnet ettircez inşallah.var mı sunnet ettiren sıkıntı falan olur mu ki.genelde bu dönem iyi diyolar.buyuk oğlum 3u bitirecek onu yaptırmamıştık.kayınvalidem yaptıralım bişey anlamaz diyo doktorlar 3-7 yas arası yaptırmayın diyo.ne yapsak bilemedim.
Canım meyve püresine 5 buçuk aylıkken başladık şimdi de doktorumuz kahvaltı ve çorba ekletti :) kahvaltı ve çorbaya dün başladıkBenim kızım da 6 ay 6 günlük oldu.. Henüz sadece meyve puresi ve çorba tattiriyorum.. Siz ne zamandır ek gıdaya başladınız ?
Ben 1 aydır başladım ek gıdaya henüz kahvaltı vermedim
yumurtayı rafan bir şekilde haşlayıp sarısını alıyoruz içine tuzsuz taze peynir ve şu bildiğimiz yağsız tuzsuz etimekler varya onlardan ufalayıp koyuyoruz severek yiyorBirde yumurta sarısını nasıl pişirip yedirdiniz?
Güzel bir tarif yarın sabah bizde deneyelim bakalım sevecek mi :) Çorba olarak neler veriyorsun .. Ben dün kabak çorbası yaptım fazla sevmedi yarin sebze suyu yapıp vereceğim umarım severek yeryumurtayı rafan bir şekilde haşlayıp sarısını alıyoruz içine tuzsuz taze peynir ve şu bildiğimiz yağsız tuzsuz etimekler varya onlardan ufalayıp koyuyoruz severek yiyor
canım doktorunla görüş rota virüsten sonra bağırsak bozulabiliyor bi de süt alerjisi mukuslu kaka yaptırır tahlilleri var benim oğlumda vardı bilgin olsunKizlar mukuslu diskinin bir sebebi de sutun tazyikli olmasiymis. Ve bizde mukus vardi sutumde asiri tazyikliydi.
Sut tam sindirilmediginden oluyormus.
Gogsu biraz bogarak tazyiki azaltabilirmisiz. Ben hala beceremedim gerci :) rota asisindan sonra bizde de isallik artti. Ekstra birsey kullanmak istemedik vucut kendi basina halletmeye alissin diye 2 gundur iyiyiz
Mrb benim oglumda 27 mayis dogumlu 15 gun once sunnet olduk:)) hic korkmayin cok dogru bir zaman hic aglamadi kucuk olduklari icin narkozda yok bi igneyle hallediyorlar bezin icinde kaliyor sadece dr verdigi kremleri suruyorsunuz birde calpol verdi ilk iki gun kullandik biz ne olur ne olmaz diye boyle kafaniza takilan bisey varsa sorabilirsinizMerhaba, bugün 4.ay asilarimizi olduk oğlum 28 Mayıs doğumlu. Sağlık ocağı kan ilacına başla dedi internetten araştırdım pekte olumlu şeylerle karşılaşmadım.Eskişehirdeyim buranin iyi olan Dr ların dan birine goturuyorum kullanmayan arkadaşlar varsa bu ilacın koruyucu dozda olduğunu kan tahliline gerek olmadığını eğer kullanılmazsa 8-9 aylıkken zeka geriligine bile yol açabileceğini söyledi. Drum bebegin kilo alımının iyi oldugundan ek gıdaya kesinlikle 6.aydan sonra baslamam gerektiğini söyledi. Ayrıca bu aylarda sünnet yaptıran varsa önerilerini dinleyebilirim perşembe günü oğlum sünnet olacak herhangi bi sıkıntısı olduğundan değil küçükken yapılmasını istediğim için.
Güzel bir tarif yarın sabah bizde deneyelim bakalım sevecek mi :) Çorba olarak neler veriyorsun .. Ben dün kabak çorbası yaptım fazla sevmedi yarin sebze suyu yapıp vereceğim umarım severek yer
canım havuç, patates isteğe göre 1 yada 2 yaprak ıspanağı 1 bardak suda haşlıyorsun içine istersen yarım çay kaşığı kadar z.yağı da koyabilirsin sonra ezip yediriyorsun.Fakat doktorumuz bize içine kıyma da koyun dedi bugün babaannesi yapıp yedirecek bakalım nasıl olacak :)Güzel bir tarif yarın sabah bizde deneyelim bakalım sevecek mi :) Çorba olarak neler veriyorsun .. Ben dün kabak çorbası yaptım fazla sevmedi yarin sebze suyu yapıp vereceğim umarım severek yer
kızlar mama sandalyesi ve oto koltuğu alıcam sidler aldınız m marka mdelde yardımcı olabilir misiniz?
birde bunları ne zaman kullanmaya başlayabiliriz
balım salıncaklı al. çok kullanışlıStokke Tripp Trapp veya Joie Mimzy arasında karar vericem.Var mı bu iki mama sandalyesini kullanan?Benim bebeğim 5 aylık artık kullanıcam bu hafta sonu alıp.
Kızlar meraba,1hafta sonra 5. ayımızı dolduracagız inşallah.Yarın kucuk oğlumu sunnet ettircez inşallah.var mı sunnet ettiren sıkıntı falan olur mu ki.genelde bu dönem iyi diyolar.buyuk oğlum 3u bitirecek onu yaptırmamıştık.kayınvalidem yaptıralım bişey anlamaz diyo doktorlar 3-7 yas arası yaptırmayın diyo.ne yapsak bilemedim.
bence mimzy daha kullanışlıStokke Tripp Trapp veya Joie Mimzy arasında karar vericem.Var mı bu iki mama sandalyesini kullanan?Benim bebeğim 5 aylık artık kullanıcam bu hafta sonu alıp.
Uyku sorununuz mu var csnim neden uyumuyo bebisinGazdan ziyade uykusuzluk için verdi..bitkisel dedi..her ne kadar bitkiselde olsa kullanmak istemiyorum aslında mutlaka vardır bir zararı( mesela içinde seker olması gibi)
bence mimzy daha kullanışlı
Evet kan damlaları kullanılmalı mı kullanıyor Muş'unuz ben de bılgılenmek istiyorum kararsız kaldım bendeKizlar saglik ocagi bize kan damlasi verdi siz kullaniyomusunuz ben kararsiz kaldim bgun 3.gun igne olduk 4.ay ignemizi bgun iyi cok sukur aselim kac gunlerdir cok huysuzdu asidan sonra ama kan damlasina karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?