2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar meraba,1hafta sonra 5. ayımızı dolduracagız inşallah.Yarın kucuk oğlumu sunnet ettircez inşallah.var mı sunnet ettiren sıkıntı falan olur mu ki.genelde bu dönem iyi diyolar.buyuk oğlum 3u bitirecek onu yaptırmamıştık.kayınvalidem yaptıralım bişey anlamaz diyo doktorlar 3-7 yas arası yaptırmayın diyo.ne yapsak bilemedim.

Canim arkadasim sakaryada bebegi simdi 3 bucuk aylik. 15 gun once 3 aylikken yaptirdi. Coook memnun. Benimkide 4 ay 1 haftalik. Ben ilk 1 ayda istiyodum ama bazi nedenlerden dolayi yaptiramadik. Simdi guneydogudayiz gorev icabi. Bulundugum ilcede yaptirmam, merkeze giden yollarda tehlikeli oldugu icin yaptiramiyorum. Bence emeklemeye baslamadan yapilmasi en guzelo

3 yasindaki oglusun icin bisey diyemiyecegim. Cok zorunlu degilse yaptirmayin veya psikolog eşliğinde diyor uzmanlar

Benim kızım da 6 ay 6 günlük oldu.. Henüz sadece meyve puresi ve çorba tattiriyorum.. Siz ne zamandır ek gıdaya başladınız ?
Ben 1 aydır başladım ek gıdaya henüz kahvaltı vermedim
Canım meyve püresine 5 buçuk aylıkken başladık şimdi de doktorumuz kahvaltı ve çorba ekletti :) kahvaltı ve çorbaya dün başladık

yumurtayı rafan bir şekilde haşlayıp sarısını alıyoruz içine tuzsuz taze peynir ve şu bildiğimiz yağsız tuzsuz etimekler varya onlardan ufalayıp koyuyoruz severek yiyor
Güzel bir tarif yarın sabah bizde deneyelim bakalım sevecek mi :) Çorba olarak neler veriyorsun .. Ben dün kabak çorbası yaptım fazla sevmedi yarin sebze suyu yapıp vereceğim umarım severek yer

canım doktorunla görüş rota virüsten sonra bağırsak bozulabiliyor bi de süt alerjisi mukuslu kaka yaptırır tahlilleri var benim oğlumda vardı bilgin olsun

Mrb benim oglumda 27 mayis dogumlu 15 gun once sunnet olduk:)) hic korkmayin cok dogru bir zaman hic aglamadi kucuk olduklari icin narkozda yok bi igneyle hallediyorlar bezin icinde kaliyor sadece dr verdigi kremleri suruyorsunuz birde calpol verdi ilk iki gun kullandik biz ne olur ne olmaz diye boyle kafaniza takilan bisey varsa sorabilirsiniz

kızlar mama sandalyesi ve oto koltuğu alıcam sidler aldınız m marka mdelde yardımcı olabilir misiniz?
birde bunları ne zaman kullanmaya başlayabiliriz

Güzel bir tarif yarın sabah bizde deneyelim bakalım sevecek mi :) Çorba olarak neler veriyorsun .. Ben dün kabak çorbası yaptım fazla sevmedi yarin sebze suyu yapıp vereceğim umarım severek yer
canım havuç, patates isteğe göre 1 yada 2 yaprak ıspanağı 1 bardak suda haşlıyorsun içine istersen yarım çay kaşığı kadar z.yağı da koyabilirsin sonra ezip yediriyorsun.Fakat doktorumuz bize içine kıyma da koyun dedi bugün babaannesi yapıp yedirecek bakalım nasıl olacak :)

kızlar mama sandalyesi ve oto koltuğu alıcam sidler aldınız m marka mdelde yardımcı olabilir misiniz?
birde bunları ne zaman kullanmaya başlayabiliriz

Stokke Tripp Trapp veya Joie Mimzy arasında karar vericem.Var mı bu iki mama sandalyesini kullanan?Benim bebeğim 5 aylık artık kullanıcam bu hafta sonu alıp.

görevim gereği biliyorum 3-7 yaş arası tehlikelidir ve hayatı boyunca kişiliğini ve cinsel yaşamını etkileyebilir.Bu dönemde çocuk annesine ilgi duyar ve babası tarafından cezalandırılacağını düşünür ve sünnet de bu olayı travmatik hale getirebilir bu sebeple sünnet için 7 kuralını uygulayın 7.gün 7.hafta 7. ay gibi. Bu 7 kuralını çocuk dr undan duymuştum.

Kizlar saglik ocagi bize kan damlasi verdi siz kullaniyomusunuz ben kararsiz kaldim bgun 3.gun igne olduk 4.ay ignemizi bgun iyi cok sukur aselim kac gunlerdir cok huysuzdu asidan sonra ama kan damlasina karar veremiyorum

Gazdan ziyade uykusuzluk için verdi..bitkisel dedi..her ne kadar bitkiselde olsa kullanmak istemiyorum aslında mutlaka vardır bir zararı( mesela içinde seker olması gibi)
Uyku sorununuz mu var csnim neden uyumuyo bebisin

Kizlar saglik ocagi bize kan damlasi verdi siz kullaniyomusunuz ben kararsiz kaldim bgun 3.gun igne olduk 4.ay ignemizi bgun iyi cok sukur aselim kac gunlerdir cok huysuzdu asidan sonra ama kan damlasina karar veremiyorum
Evet kan damlaları kullanılmalı mı kullanıyor Muş'unuz ben de bılgılenmek istiyorum kararsız kaldım bende

Yani mesela kan damlası yerine keçi boynuzu versek hergun düzenli daha doğal olmaz mı acaba ??

Ben veriyorum kan damlasını çok araştırmadım. Ama verilmezse zeka geriliğine bile yol açabilirmiş. Bi de aç karnına veriliyo buna pek dikkat edemiyoz biz. Faydası da zararı da az oluyodur bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…