• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim bebişimde de uzun zamandır mukuslu kaka var araştırma hast.de kan tahlilinde alerji çıkmadı. Face de alerji grubuna da üyeyim. Sıkı diyeti nasıl yapıyorsun ya herşeyi nasıl kesiyorsun valla bravo ben sabah peynir yemiyorum akşam üzeri unutup ayran içiyorum falan
bizim total ıge de normal çıktı ama küçük bebeklerde tahlil doğru sonuç vermeyebiliyormuş. başta biraz zor oldu ama birşey yerken korkuyorum sanki oruç tutuyor gibi hissediyorum.

bizim total ıge de normal çıktı ama küçük bebeklerde tahlil doğru sonuç vermeyebiliyormuş. başta biraz zor oldu ama birşey yerken korkuyorum sanki oruç tutuyor gibi hissediyorum.

Aynen bende paranoyayA bagladim. Elevit.humanastil tee.maltofer demir ilaci alerjiye nden olur mu acaba.kac gundur sirtinda gecmeyen jsiluk gibi kizarikliklarvarda.

Aynen bende paranoyayA bagladim. Elevit.humanastil tee.maltofer demir ilaci alerjiye nden olur mu acaba.kac gundur sirtinda gecmeyen jsiluk gibi kizarikliklarvarda.
ben de decavit içiyodum bıraktım içinde laktoz varmış. Humana still tea nin içinde bir sürü ot var bence birkaç gün bırakıp gözlemle. Demir ilacını biz hiç kullanmadık hemogramı normal çıktığı için vermiyorum. onunla ilgili hiç bir fikrim yok :(

nenim oğlumdacyatarak emmiyor ve sonra uyuyor emmeyle uykuyu bağdaştırdı sıkıntı var
birde aynı yatakta yatıyoruz
gecede 3 4 saatte bir kalkıyor uzun uykuya hasretim
gece uzun uyumuyor
Ayni sorun bizde de var aksamlari ayagimd ab salliyorum yatagina koyuyirum uyursa 4 saat uyuyor uyaninca yanima alip yattığım yerden emziriyorum saatte bir uyaniyor

Kizlar bugun doktor kontrolunden geldik uykusuzlugu icin nurse harveys surup verdi kullanip memnun olan varmi bir sakincasi olurmu ki..birde kesinlikle yatarak emzirme ve besleme orta kulak iltihabi olurmus oturma.yastigi yada destekle koselere oturabilir artik dedi..ek gida kesinlikle yok ilk alti ay anne sutu dedi

Kizlar bugun doktor kontrolunden geldik uykusuzlugu icin nurse harveys surup verdi kullanip memnun olan varmi bir sakincasi olurmu ki..birde kesinlikle yatarak emzirme ve besleme orta kulak iltihabi olurmus oturma.yastigi yada destekle koselere oturabilir artik dedi..ek gida kesinlikle yok ilk alti ay anne sutu dedi
Bizde 1 aylıkken kullanmıştık gaz sıkıntısı için ama içinde baya şeker olduğunu duymuştum bizde çok bi fayda etmedi canım

Bende ya aynen bugünler geçecek mi diye düşünüyorum. 2 çocuklu olmak çok zor. büyüğü anneannesinde daha çok benim bu hallerimden kaçıyor çocuğa sürekli kızıyorum onlar da arka çıkınca benden nefret eder oldu. bende kendimden nefret ediyorum. eşime patlıyorum. kısaca iğrenç bi insan oldum :KK43:
Ben de bağırmayayım diye çırpındıkça çocuğu şımarık yaptım kendimi de tepkisiz yere attıklarını sessizce topluyorum bana bakarak tekrar döküyor yavaşça onu çekip tekrar topluyorum Robot gibiyimbüyük 2 yaş sendromunda küçük diş derdinde ben de anneyim , eşim , gelinim... offfff sabır

Ben de bağırmayayım diye çırpındıkça çocuğu şımarık yaptım kendimi de tepkisiz yere attıklarını sessizce topluyorum bana bakarak tekrar döküyor yavaşça onu çekip tekrar topluyorum Robot gibiyimbüyük 2 yaş sendromunda küçük diş derdinde ben de anneyim , eşim , gelinim... offfff sabır

Geçecek bu günler tabi içindeyken buna inanmak zor çok şükür evlatlarımız eksikliğini görmeyelim de.
Benim miniğim 1 dişini çıkardı şimdi diğeri gelecek inş Alerji durumları da var zor Allah sabır versin bize

Bizde 1 aylıkken kullanmıştık gaz sıkıntısı için ama içinde baya şeker olduğunu duymuştum bizde çok bi fayda etmedi canım
Gazdan ziyade uykusuzluk için verdi..bitkisel dedi..her ne kadar bitkiselde olsa kullanmak istemiyorum aslında mutlaka vardır bir zararı( mesela içinde seker olması gibi)

Bebişim 6 ay 6 günlük oldu :) bu sabah kahvaltıya başladık çok severek yemiş (peynir, yumurta sarısı ve yağsız tuzsuz etimek) Ben çalıştığım için babaannesi bakıyor fakat ilk kahvaltısına kendi annem de eşlik etmiş :) ben göremediğim için üzüldüm tabi biraz ama ne yapalım bizlerde onların geleceği için çalışıyoruz

Benim kızım da 6 ay 6 günlük oldu.. Henüz sadece meyve puresi ve çorba tattiriyorum.. Siz ne zamandır ek gıdaya başladınız ?
Ben 1 aydır başladım ek gıdaya henüz kahvaltı vermedim

Bebişim 6 ay 6 günlük oldu :) bu sabah kahvaltıya başladık çok severek yemiş (peynir, yumurta sarısı ve yağsız tuzsuz etimek) Ben çalıştığım için babaannesi bakıyor fakat ilk kahvaltısına kendi annem de eşlik etmiş :) ben göremediğim için üzüldüm tabi biraz ama ne yapalım bizlerde onların geleceği için çalışıyoruz

Birde yumurta sarısını nasıl pişirip yedirdiniz?

Merhaba, bugün 4.ay asilarimizi olduk oğlum 28 Mayıs doğumlu. Sağlık ocağı kan ilacına başla dedi internetten araştırdım pekte olumlu şeylerle karşılaşmadım.Eskişehirdeyim buranin iyi olan Dr ların dan birine goturuyorum kullanmayan arkadaşlar varsa bu ilacın koruyucu dozda olduğunu kan tahliline gerek olmadığını eğer kullanılmazsa 8-9 aylıkken zeka geriligine bile yol açabileceğini söyledi. Drum bebegin kilo alımının iyi oldugundan ek gıdaya kesinlikle 6.aydan sonra baslamam gerektiğini söyledi. Ayrıca bu aylarda sünnet yaptıran varsa önerilerini dinleyebilirim perşembe günü oğlum sünnet olacak herhangi bi sıkıntısı olduğundan değil küçükken yapılmasını istediğim için.

Kizim kucaga alisti kucakta gezerek uyumak istiyor nasil alistiracam kendi basina uyumaya

Merhaba, bugün 4.ay asilarimizi olduk oğlum 28 Mayıs doğumlu. Sağlık ocağı kan ilacına başla dedi internetten araştırdım pekte olumlu şeylerle karşılaşmadım.Eskişehirdeyim buranin iyi olan Dr ların dan birine goturuyorum kullanmayan arkadaşlar varsa bu ilacın koruyucu dozda olduğunu kan tahliline gerek olmadığını eğer kullanılmazsa 8-9 aylıkken zeka geriligine bile yol açabileceğini söyledi. Drum bebegin kilo alımının iyi oldugundan ek gıdaya kesinlikle 6.aydan sonra baslamam gerektiğini söyledi. Ayrıca bu aylarda sünnet yaptıran varsa önerilerini dinleyebilirim perşembe günü oğlum sünnet olacak herhangi bi sıkıntısı olduğundan değil küçükken yapılmasını istediğim için.
Merhaba ben de Eskişehirdeyim hangi doktora götürüyorsunuz acaba??

Merhaba, başta ümit Hastanesi şadı beye gidiyordum son kontrolunu mehmet kuşku ya yaptırdım artık ona gidicem gerçekten iyi bir doktor
Hımm ben de Tıp Fakültesi Yard. Doç. Melte Hanım'a gidiyorum ben de çok memnunum, ama cil bir şey olursa diye isi araştırıyorum, vişnelik ü-mitte mi batıkent ümitte mi?

Back