Saglik ocaginin verdigi kan damlasini kullanma canim.icunde paraben var doktorunla konus baska versin bizim.doktor ben daha soylemeden onu kullanma ferrum.al dedi daha almadim gerci hala cok gereklimi emin olamiyorumKizlar saglik ocagi bize kan damlasi verdi siz kullaniyomusunuz ben kararsiz kaldim bgun 3.gun igne olduk 4.ay ignemizi bgun iyi cok sukur aselim kac gunlerdir cok huysuzdu asidan sonra ama kan damlasina karar veremiyorum
Evet canim.cok buyuk bir sorun hemde uyumuyor uykusu varsa surekli agliyor ama uyumak.istemiyor uykuya gecemiyor nedenini bilmiyorum iki aydir bu sorun artarak devam ediyorUyku sorununuz mu var csnim neden uyumuyo bebisin
Evet canim.cok buyuk bir sorun hemde uyumuyor uykusu varsa surekli agliyor ama uyumak.istemiyor uykuya gecemiyor nedenini bilmiyorum iki aydir bu sorun artarak devam ediyor
Allah yardımcın olsun bebeğine de acil şifalar. çok zor ve yıpratıcı geçecek bu günler merak etme. Ne zamandır böyle aşılardan sonra mı değişti demiştin daha önce?Evet canim.cok buyuk bir sorun hemde uyumuyor uykusu varsa surekli agliyor ama uyumak.istemiyor uykuya gecemiyor nedenini bilmiyorum iki aydir bu sorun artarak devam ediyor
Canim benim oglumda oyle doktor distendir dedi ama benim isimi yapmama firsat verio yinede bi tahlil verseydin kulaklarinada baktirmayi ihmal etme derimKizimin derdi ne bilmiyorum..surekli nefessiz kalana kadar agliyor..doktora gore fiziksel bir problemi yok..ama uyuyamiyor..gazini cikariyor karnini doyuruyorum alti temiz ama yine de surekli agliyor...aglamadigi zamanlarda mizmiz..tekim ev berbat halde cunku kizim kucagimdan inmiyor hicbir yardimcim yok yemek yemeyi birakin afedersiniz tuvaletw bile gidemiyorum cok yiprandim
Kizimin derdi ne bilmiyorum..surekli nefessiz kalana kadar agliyor..doktora gore fiziksel bir problemi yok..ama uyuyamiyor..gazini cikariyor karnini doyuruyorum alti temiz ama yine de surekli agliyor...aglamadigi zamanlarda mizmiz..tekim ev berbat halde cunku kizim kucagimdan inmiyor hicbir yardimcim yok yemek yemeyi birakin afedersiniz tuvaletw bile gidemiyorum cok yiprandim
1 ay sonra 6 aylık olcak 14 mayıs doğumlu
6 ay da tadım günleri yapacam ilk üç gün tstlı patates havuç kabak bunları 3 3 uygulama yapacam
5 meyve 5 sebze ile başlayıp 7. Ayda menüler yapacağım
Allah izin verirse paylaşırım
Benm bebeğime kaşık veriyorum anne sütünü bazen öyle içiyor
Ek gıda konusunda ben ısrarla 6 ayı bekledim
Ben joie mimzy mama sandalyesini 1 aydır kullanıyorum. Kızım 5 mayıs doğumlu. 3 pozisyonlu, yarı yatar pozisyonda kullanıyorum. Henüz tepsiyle kullanmıyorum, bebek içinde kayboluyor. Ağır ama sağlam. Tekerlekleri olduğu için ağırlık sorun değil. Bu gece sabah 8e kadar ebebekten alırsanız 50 tl ekstra indirim var :)
Ara ara senin benzer mesajlarını görüyorum en çok bebeğin için üzülüyorum.Başka bir doktora götürdün mü?Ya da alternatif yan etkisi olmayan homeopatik bir tedavi deneyebilirsin.Anlattigin kadariyla bir sorun var.Kizimin derdi ne bilmiyorum..surekli nefessiz kalana kadar agliyor..doktora gore fiziksel bir problemi yok..ama uyuyamiyor..gazini cikariyor karnini doyuruyorum alti temiz ama yine de surekli agliyor...aglamadigi zamanlarda mizmiz..tekim ev berbat halde cunku kizim kucagimdan inmiyor hicbir yardimcim yok yemek yemeyi birakin afedersiniz tuvaletw bile gidemiyorum cok yiprandim
Canım dişlerinden Kaynaklı Olmasın bazı bebeklerin erken çıkabiliyor Ağzına dişleri varsa versen yoksa elma Yada etik dibi meyveler ber bizim oğlanda bazen mızmızlığı artıyo dişlerine bişey sürünce rahatlıyoEvet canim.cok buyuk bir sorun hemde uyumuyor uykusu varsa surekli agliyor ama uyumak.istemiyor uykuya gecemiyor nedenini bilmiyorum iki aydir bu sorun artarak devam ediyor
mamma milk maker
yok balım yaramadı.Bu damladan memnun kaldinizmi bende almayi dusunuyorum arkadasimda cok ise yaramis
Kan değerlerine bakın öyle karar verin bence, Canım ben kabızlık yapıyor diye kan damlası vermemiştim geçen hafta 5 aylık kontrolde hemoglobin düşük çıktı, dr depo boşalmış önemli içmesi lazim dedi içirmeye çalışıyorum ferro sanol B nin tadını hic sevmiyor ağzını kilitliyor, ağlıyor, püskürtüyor iki gündür 5 cc yi yarim saatte zor veriyorumSaglik ocaginin verdigi kan damlasini kullanma canim.icunde paraben var doktorunla konus baska versin bizim.doktor ben daha soylemeden onu kullanma ferrum.al dedi daha almadim gerci hala cok gereklimi emin olamiyorum
Kizlar oglum masallah sacli dogmustu. Her gorende "aaa arka saclari dokulmemis" diye diye nazar degdirdiler ogluma. Hergun sacini taramama ragmen. Arka saclari birbirine dolasti. Bikac taneydi simdi 5 6 tane oldu. Uyurken makasla kessemmi ne yapsam. Zeytinyagiyla acmaya calistim ama olmadi
yok balım yaramadı.
dereotu kaynatıp iç
ben kazıttım valla
ben kazıttım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?