2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar saglik ocagi bize kan damlasi verdi siz kullaniyomusunuz ben kararsiz kaldim bgun 3.gun igne olduk 4.ay ignemizi bgun iyi cok sukur aselim kac gunlerdir cok huysuzdu asidan sonra ama kan damlasina karar veremiyorum
Saglik ocaginin verdigi kan damlasini kullanma canim.icunde paraben var doktorunla konus baska versin bizim.doktor ben daha soylemeden onu kullanma ferrum.al dedi daha almadim gerci hala cok gereklimi emin olamiyorum

Evet canim.cok buyuk bir sorun hemde uyumuyor uykusu varsa surekli agliyor ama uyumak.istemiyor uykuya gecemiyor nedenini bilmiyorum iki aydir bu sorun artarak devam ediyor

Merhabalar. Aynen bizi anlatmissin. Ne yaşadığı ni o kadar iyi anlıyorum ki. Oğlum su an bes buçuk aylik. 4. Ayin sonuna kadar bi kac kere uyansa da geceleri uyurdu. Uykuya dalmada 40 i çıktıktan sonra sorun yaşamamistim. Bi ara emme sıkıntısı olsa da onu da atlatmistik. Ama tam bir bucuk aydır ne yaşadığımi anlatamam. Sadece akşam saatlerinde başlayan huzursuzluk 3 haftadır tirmandi. Emzirmek o kadar zorlasti ki sürekli reddediyor. En cok uzuldugum sey Sütüm azaldı. Uykuya dalamiyor. Hele bi ara saatlerce ugrasiyordum
. Ciglik atarak nefessiz kalana kafar agliyordu. Doktor da hic birsey çıkmadı. Yalnız bu haftanın başında oglumun alt disi patladı. Ama sadece ucu gözüküyor. Yanindaki de sanırım çıkacak. Bu onun sıkıntısı mi bilmiyorum. Ama bu kadar uzun süren dış sıkıntı si mi olur. Sizin de dis sikintisi olabilir mi. Günlerdir uykularim yarım saat 45 dk lik periyotta ve toplasan 5 saati anca buluyor. İnşallah geçecek diyorum. Allah hepimize kolaylıklar versin.

Evet canim.cok buyuk bir sorun hemde uyumuyor uykusu varsa surekli agliyor ama uyumak.istemiyor uykuya gecemiyor nedenini bilmiyorum iki aydir bu sorun artarak devam ediyor
Allah yardımcın olsun bebeğine de acil şifalar. çok zor ve yıpratıcı geçecek bu günler merak etme. Ne zamandır böyle aşılardan sonra mı değişti demiştin daha önce?

Ben uzun zamandır geriden takip ediyorum arkadaslar. Verdiginiz bilgilerden çok faydalaniyorum. Herkese çok teşekkürler. Oğlum 30 nisan doğumlu. Günde iki kere mama aldığı için bu ayin basinda yavas yavas ek gidaya başladım. Henüz çok az genelde tattirma amaçlı veriyorum. Ama bizim süreç zor geçiyor. Oğlum biberona aşık. Kaşığı benimsemekte zorlanıyor. Tarhanayi önce isliyorum. Sonra cok az zeytinyağı katip pisiriyorum. Yoğurdu sade sevmedi. Elma rendeleyip veriyorum. Onun dışında bi de kabak ve havuc denedim. Havuç biraz ağır geldi sanki. Başka bi sey vermedim henüz. Sürekli emzirmeye çalışıyorum ama meme grevinde maalesef. Ek gida ile mama miktarini biraz azaltmayi hedefliyorum. Bu arada doktor kan damlası önemli zeka gelisimi için diyor. 4 damla olarak vermeye başladım.

Canim benim oglumda oyle doktor distendir dedi ama benim isimi yapmama firsat verio yinede bi tahlil verseydin kulaklarinada baktirmayi ihmal etme derim

Kızlar ben geçen yıl tamda bugün öğrenmiştim hamile olduğumu benim ilk ay kanamam olduğundan anlayamamıştık doktora gittiğimde 7.5 haftalıktı kalbi atıodu :) günler nasıl geçmiş eşimle ayrı şehirlerdeydik :) hemen fotoğrafını atmıştım testlerin şu an yanımda yatıyor canım oğlum Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah o kadar çok duygulandım ki sizinlede paylaşmak istedim

Canım inşallah bebişinin bir derdi yoktur ama mızmızlık da ayrı bi dert benim oğlum öyleydi korkutmak gibi olmasın ama 2,5 yaşında hala mızmız herşeye ağlıyo umarım diştendir ve geçer az daha sabır

Benim bebeğimde 11 Mayıs doğumlu.Bizimde kontrolümüz vardı bugün.6.ayı bittikten sonra bir hafta boyunca iki sebzeyi kaynatip sadece suyunu vermemi soyledi.Günde bir çay bardağı olacak şekilde.Sonra ki hafta bu sebzeleri tattırıcam.Sonraki hafta yoğurda başlamamı söyledi.6.ayını bu şekilde tattırma ile geçiricem.Patates ve havuç çok şekerli olduğu için tavsiye etmedi.Sebze olarak az gazlı ve az şeker içerikli olanı vericem mevsimine göre.

Çok tesekkurler

Ara ara senin benzer mesajlarını görüyorum en çok bebeğin için üzülüyorum.Başka bir doktora götürdün mü?Ya da alternatif yan etkisi olmayan homeopatik bir tedavi deneyebilirsin.Anlattigin kadariyla bir sorun var.

Canım dişlerinden Kaynaklı Olmasın bazı bebeklerin erken çıkabiliyor Ağzına dişleri varsa versen yoksa elma Yada etik dibi meyveler ber bizim oğlanda bazen mızmızlığı artıyo dişlerine bişey sürünce rahatlıyo

Saglik ocaginin verdigi kan damlasini kullanma canim.icunde paraben var doktorunla konus baska versin bizim.doktor ben daha soylemeden onu kullanma ferrum.al dedi daha almadim gerci hala cok gereklimi emin olamiyorum
Kan değerlerine bakın öyle karar verin bence, Canım ben kabızlık yapıyor diye kan damlası vermemiştim geçen hafta 5 aylık kontrolde hemoglobin düşük çıktı, dr depo boşalmış önemli içmesi lazim dedi içirmeye çalışıyorum ferro sanol B nin tadını hic sevmiyor ağzını kilitliyor, ağlıyor, püskürtüyor iki gündür 5 cc yi yarim saatte zor veriyorum ne yapacağım bilmiyorum

Son düzenleme:

Eklentiler

• 20151010_091944.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 143
  • 20151010_090804.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…