2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2. ay doktor kontrolünde korunmak istiyoruz dedik. onun için daha erken. spiral önermedi. ella hap önerdi. ama bebekte komplikasyon filan bulaşır. enfeksiyonu yeni atlattı. bu yüzden hap kullanma. zaten emzirdiğin için 6 ay hamile kalmazsın dedi. e ona güvendik. ben de üzülüyorum oğlumu erken sütten keseceğim için. ama aldırmak aklımın ucuna bile gelmedi. e zaten aldırmak da istemiyorum. annem ile birlikte büyütürüz. bizim karşımıza taşınacaklar.

Bende ayni sekilde dusunuyorum. Bu tarz sorunlar icin ayri baslik acilsin yada varsa o basliklarda dertledilsin coxum sunulsun ne bileyim
Benim cocugumda mamaya alerji cikti. 1 hafta once buraya yazdim oneriniz varmi diye ama arada kaynadi. Guc bela giri bakiyorum ama dizi gibi oldu burasi

Bwbek gelisimi ve sorunlari- cozumleriyle ilgili seyler paylassak daha faydali oluruz birbirimize gibi. Bu basligin amacida bu diye dusunup bugune kadar sorun ve fikirlerimi paylasmistim

merhaba canım. aynı fikirdeyim. böyle konular yerine bebişlerimizle ilgili konuşalım.
mamaya alerjisine gelince doktora sordun mu? belki içindeki bi katkı maddesine vardır. şuan tam olarak kaç aylık, ek gida verebilecek durumda mısın

canım bi dra daha göster. acil şifalar dilerim prensese

Evet uyuyo su anda zor uyudu kereta
Hemsireler guzel ilgilendiler oglumuz 5 gece de küvezde kaldi 2 gece biz kalmistik hicbir sikayetimiz olmadi
Sadece cocuk doktoru ilgisizdi biraktik onu da
e şimdi kerata koca adam olmuştur. zor günler geride kalmış çok şükür. çok sevindim valla. kocaman ısır benim yerime

Haklısın.Ben burda hiç bir anneden bir çocuk doktorunun bir konu hakkındaki makale paylaşımını görmedim.Bir pedagog tavsiyesi paylaşımı görmedim ki yararlanayım.Tecrübe paylaşımı da kısıtlı.Bunun yerine "kayınvalidem bunu dedi,komşu şunu dedi,göbişim erimedi,kocişim darıldı".Burası bunun yeri değil.İçi dolu paylaşımlar görmek mutlu eder.Faydası olur.Hepimiz aynı ayda çocuğu olan anneleriz.Birbirimizden öğrenecek mutlaka bişeylerimiz var.

Çok haklısın arkadaşım. 30 nisan doğumluyuz. Mama ağırlıklı beslendiğimiz için drumuz 4 buçuk ayllıkken başlattı ek gıdaya. 15 gündür ek gıda ile besleniyoruz. Saat 10 gibi meyve. 12-1 gibi sebze karışımlı çorba. 4 gibi yoğurt veriyorum oğluma. Başlangıçta 2 yemek kaşığı ile başladık. Yoğurdu günde bir fincan, meyveyi bir porsiyon, çorbayı da bir kase yiyoruz.üzerine 30 cc mama veriyorum. Çorbaya pirinç irmik kabak havuç patates bezelye koyuyorum tel suzgeçten geçiriyorum. Bayıla bayıla yiyor herşeyi. 3 kez donebiliyoruz. Uykularımız gunduz çok çok az. Çok şukur iyiyiz. Bizden haberler bu kadar

teşekkürler. söylemek istediklerime tercüman oldun. sana katılıyorum. pedagog değiliz ama anneyiz ve birbirimizin tecrübelerine ihtiyacımız var. çünkü her bebek farklı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…