- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
Şu grup ben hamileyken ne güzel gruptu. Hiç yazmıyodum o zamanlar ama hep takip ediyordum ve özellikle fikirlerine değer verdiğim insanlar vardı. Hmm o da öyleymiş bak falan diyodum tecrübe paylaşımlarında. Doğumlardan sonra tabi ki paylaşımlar azaldı ama artık insanın girip bakası bile gelmiyor. Kusura bakmayın ama bir ay önce bebeğimi yuvaya vermeyi düşünen birinin ağlama suvarı olmuş burası. Sonra mutlu oluyo, sonra hamile falan. Birileri akıl vermeye çalışınca atar yapılıyo. Çok mantıklıymış gibi yenisini doğurması için gaz veriliyo. Üzüldüm, grup bambaşka yerlere gitmiş. Oysa bence hamilelikten çok daha fazla desteğe ve tavsiyeye ihtiyaç duyulan bi dönem yaşıyoruz. Ben girip girip bi kadının duygusal hezeyanlarını okumak istemiyorum açıkçası. Ek gıda, emzirme, bebek bakımı tavsiyesi yerine bunları gördükçe baya soğudum. Heralde artık yazmayanlar da bu şekilde düşünüyor.
merhaba canım. aynı fikirdeyim. böyle konular yerine bebişlerimizle ilgili konuşalım.Bende ayni sekilde dusunuyorum. Bu tarz sorunlar icin ayri baslik acilsin yada varsa o basliklarda dertledilsin coxum sunulsun ne bileyim
Benim cocugumda mamaya alerji cikti. 1 hafta once buraya yazdim oneriniz varmi diye ama arada kaynadi. Guc bela giri bakiyorum ama dizi gibi oldu burasi
Bwbek gelisimi ve sorunlari- cozumleriyle ilgili seyler paylassak daha faydali oluruz birbirimize gibi. Bu basligin amacida bu diye dusunup bugune kadar sorun ve fikirlerimi paylasmistim
Evet anadoluya dogum icin ben yonlendirmistimo zaman yakınız. ben de oraya gidiyorum
canım bi dra daha göster. acil şifalar dilerim prenseseArkadaslar cokkk kotuyum. Aksam ustu kizin ustunu degistirirken sol gogsunun sis ve kizais oldugunu farkettim dru aradim hemen resmini cekip attim telden. Enfeksyon gibi gorunuyor bactroban pomat krem verdi. Ovalamadan surdum. Cok huzursuz kuzumm. Moralim cok bozuldu. Gerginligi icin yarim paranox s fitil verdim simdi kucagimda uyuyor. Kendimi cok kotu hissediyorum. Boyle bir sorunla karsilasan anneler varmi acaba...
ayy aşkım kötü bi hastane. ilgi sıfırdı. ama ilgilendiğin için çok saolEvet anadoluya dogum icin ben yonlendirmistim
annem saolsun. birlikte büyütürüz işteMaşallah supanallah canım iyi cesaret walla seninki beraber ucuz gibi büyürler artik
Rica ederim biz cok memnun kaldik avcilar anadoludanayy aşkım kötü bi hastane. ilgi sıfırdı. ama ilgilendiğin için çok saol
biz hemşireye ek para verdik ilgilensin diyeRica ederim biz cok memnun kaldik avcilar anadoludan
Evet uyuyo su anda zor uyudu keretaO onsekizmayis bebişin uyuyo galiba :)
e şimdi kerata koca adam olmuştur. zor günler geride kalmış çok şükür. çok sevindim valla. kocaman ısır benim yerimeEvet uyuyo su anda zor uyudu kereta
Hemsireler guzel ilgilendiler oglumuz 5 gece de küvezde kaldi 2 gece biz kalmistik hicbir sikayetimiz olmadi
Sadece cocuk doktoru ilgisizdi biraktik onu da
Oldu çok şükur toparladi kendinie şimdi kerata koca adam olmuştur. zor günler geride kalmış çok şükür. çok sevindim valla. kocaman ısır benim yerime
amin aminnnnnnnnnOldu çok şükur toparladi kendini
Rabbim saglik versin evlatlarimiza
Şu grup ben hamileyken ne güzel gruptu. Hiç yazmıyodum o zamanlar ama hep takip ediyordum ve özellikle fikirlerine değer verdiğim insanlar vardı. Hmm o da öyleymiş bak falan diyodum tecrübe paylaşımlarında. Doğumlardan sonra tabi ki paylaşımlar azaldı ama artık insanın girip bakası bile gelmiyor. Kusura bakmayın ama bir ay önce bebeğimi yuvaya vermeyi düşünen birinin ağlama suvarı olmuş burası. Sonra mutlu oluyo, sonra hamile falan. Birileri akıl vermeye çalışınca atar yapılıyo. Çok mantıklıymış gibi yenisini doğurması için gaz veriliyo. Üzüldüm, grup bambaşka yerlere gitmiş. Oysa bence hamilelikten çok daha fazla desteğe ve tavsiyeye ihtiyaç duyulan bi dönem yaşıyoruz. Ben girip girip bi kadının duygusal hezeyanlarını okumak istemiyorum açıkçası. Ek gıda, emzirme, bebek bakımı tavsiyesi yerine bunları gördükçe baya soğudum. Heralde artık yazmayanlar da bu şekilde düşünüyor.
teşekkürler. söylemek istediklerime tercüman oldun. sana katılıyorum. pedagog değiliz ama anneyiz ve birbirimizin tecrübelerine ihtiyacımız var. çünkü her bebek farklıHaklısın.Ben burda hiç bir anneden bir çocuk doktorunun bir konu hakkındaki makale paylaşımını görmedim.Bir pedagog tavsiyesi paylaşımı görmedim ki yararlanayım.Tecrübe paylaşımı da kısıtlı.Bunun yerine "kayınvalidem bunu dedi,komşu şunu dedi,göbişim erimedi,kocişim darıldı".Burası bunun yeri değil.İçi dolu paylaşımlar görmek mutlu eder.Faydası olur.Hepimiz aynı ayda çocuğu olan anneleriz.Birbirimizden öğrenecek mutlaka bişeylerimiz var.
Rica ederim. Bu yazıları okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca mamatarifleri.com adlı sitede kabak püresi tarifinin altına not düşülmüş. Buzdolabında 2 gün, derindondurucuda 2 ay saklayabilirsiniz diyeTşkler cvp için
ya sana çok tşk ederim. çok yardımcı oldu bu. oğlum kabak püresini çok sevdiRica ederim. Bu yazıları okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca www.mamatarifleri.com adlı sitede kabak püresi tarifinin altına not düşülmüş. Buzdolabında 2 gün, derindondurucuda 2 ay saklayabilirsiniz diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-ay-ek-gidaya-gecis-sureci.655153/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?