2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Daha kış gelmeden ilk nezlemizi olduk . Salyalar akiyodu simdi birde burnu akmaya başladı çok huzursuz kuzum

Değişen havalara dikkat edin arkadaşlar.. İnce giydirsem üşüyor kalin giydirsem terliyor.
Sabahları baya serin öğlen baya sıcak oluyor. Havalara dikkat edelim

Guzel anneler meyve sularini nasil hazirliyorsunuz acaba
3 gündür şeftali yediriyorum kendine özel bebek catali ve kaşığı aldim seftaliyi çatal yardımıyla eziyorum diğer sert meyveler içinde cam rende almayı düşünüyorum..
Elma olur armut olur mevsime göre hangi meyve olursa artık alırız.

Hijyene dikkat ediyorum . özellikle cam tabak kase kullanıyorum.

ayy kıyamam. çok geçmiş olsun soğuklar geliyo. üşütmesinler. daha minikler

Biz daha ek gidaya gecmedik ama bursadan bi arkadasima dr u vermis. Guzel bilgiler var. Paylasmak istedim

Eklentiler

• IMG-20150913-WA0011.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG-20150913-WA0014.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG-20150913-WA0012.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG-20150913-WA0013.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG-20150913-WA0015.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 113
Canm pureyi bende oyle yapirm ama cok az su cikiyor. Blenderle ezsem galiba daha iyi olacak

Slm 2015 mayis anneleri uzun suredir paylasimlarinizi takip ediyorum benimde 2012 mayis dogumlu bir kizim 2015 27 mayis dogumlu bir oglum var sohbetinize dahil olmak isterim bizide araniza alir misiniz

Cokk cokk gecmis olsun canim. Insallah biran once atlatir minigin :-(

Kizlar dorduncu ay asilarimizi bugun olacagiz..ikinci ay asilarimiz cok uyku huzursuzluk ve gece atesi yapmisti.. dorduncu ay asilarini nasil atlattiniz asi huzursuzluk oldu mu?

Oglum dort aylik oldu kilosu 7400 boy 70 cm persembe gunu asimiz var bakalim ne diyecekler sizce nasil gelisimi ? Bu ay emmeyi istemedi zorla emzirdim bu yuzden hic kilo almadi oglum sizde de boyle bir durum oldu mu kizlar

Kizlar dorduncu ay asilarimizi bugun olacagiz..ikinci ay asilarimiz cok uyku huzursuzluk ve gece atesi yapmisti.. dorduncu ay asilarini nasil atlattiniz asi huzursuzluk oldu mu?
Benim kizimda asidan yarim saat sonra aglama krizi oldu atesi cikti bir cay kasigi calpol verdim rahatlayip uyudu.tabi siz doktorunuza mutlaka danisarak ilac kullanin.keske hic kullanmasak ama iste mecbur kalinca veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…