3 gündür şeftali yediriyorum kendine özel bebek catali ve kaşığı aldim seftaliyi çatal yardımıyla eziyorum diğer sert meyveler içinde cam rende almayı düşünüyorum..
Elma olur armut olur mevsime göre hangi meyve olursa artık alırız.
Hijyene dikkat ediyorum . özellikle cam tabak kase kullanıyorum.
3 gündür şeftali yediriyorum kendine özel bebek catali ve kaşığı aldim seftaliyi çatal yardımıyla eziyorum diğer sert meyveler içinde cam rende almayı düşünüyorum..
Elma olur armut olur mevsime göre hangi meyve olursa artık alırız.
Hijyene dikkat ediyorum . özellikle cam tabak kase kullanıyorum.
Slm 2015 mayis anneleri uzun suredir paylasimlarinizi takip ediyorum benimde 2012 mayis dogumlu bir kizim 2015 27 mayis dogumlu bir oglum var sohbetinize dahil olmak isterim bizide araniza alir misiniz
Slm 2015 mayis anneleri uzun suredir paylasimlarinizi takip ediyorum benimde 2012 mayis dogumlu bir kizim 2015 27 mayis dogumlu bir oglum var sohbetinize dahil olmak isterim bizide araniza alir misiniz
Kizlar dorduncu ay asilarimizi bugun olacagiz..ikinci ay asilarimiz cok uyku huzursuzluk ve gece atesi yapmisti.. dorduncu ay asilarini nasil atlattiniz asi huzursuzluk oldu mu?
Oglum dort aylik oldu kilosu 7400 boy 70 cm persembe gunu asimiz var bakalim ne diyecekler sizce nasil gelisimi ? Bu ay emmeyi istemedi zorla emzirdim bu yuzden hic kilo almadi oglum sizde de boyle bir durum oldu mu kizlar
Biz daha ek gidaya gecmedik ama bursadan bi arkadasima dr u vermis. Guzel bilgiler var. Paylasmak istedim[/QUOTE
Tam ihtiyacim olan liste .cok tesekkurler
Kizlar dorduncu ay asilarimizi bugun olacagiz..ikinci ay asilarimiz cok uyku huzursuzluk ve gece atesi yapmisti.. dorduncu ay asilarini nasil atlattiniz asi huzursuzluk oldu mu?
Benim kizimda asidan yarim saat sonra aglama krizi oldu atesi cikti bir cay kasigi calpol verdim rahatlayip uyudu.tabi siz doktorunuza mutlaka danisarak ilac kullanin.keske hic kullanmasak ama iste mecbur kalinca veriyoruz.