- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.861
2. dozu mu oldun canım ay sabah gidicem ya hiç istemiyorum, kolum bağımsızlığını ilan etmişti ilk dozdaBugün yaptırdımm şimdilik birşey hissetmiyorım gelişmeleri yazarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. dozu mu oldun canım ay sabah gidicem ya hiç istemiyorum, kolum bağımsızlığını ilan etmişti ilk dozdaBugün yaptırdımm şimdilik birşey hissetmiyorım gelişmeleri yazarım![]()
Evet canım ikinci dozu bugün yaptırdım. İlk de vururken iğne yakmadı 2 gün ağrıdı çok şiddetli değill ama üzerine fln yatamıyordum tabi birazda halsizlik yapmıştı.bu doz vururken yaktı birazz bakalım nasıl ilerleyecek henüz birşey yok ilkindede geceye doğru ağrımaya başlamıştı umarım hiç ağrımaz bu sefer2. dozu mu oldun canım ay sabah gidicem ya hiç istemiyorum, kolum bağımsızlığını ilan etmişti ilk dozda
O zaman mecbur dayanacaksin desene. Umarım ilki kadar ağır olmaz bu doz. Bakalım bebisten ne haberSordum da yaptır diyor. Uzun zaman geçtiyse üzerinden 2. yi de istiyoruz dedi. Ay maşallah ben de çok özledim 3 hafta oldu![]()
Kabak içeren öğünler ekliyorum canım, sote kabak üzerine yoğurt veya kabak çorbası ödem atma konusunda oldukça yardımcı oluyor banakızlar ödem için bişey tüketebiliyor muyuz yani arada herhangi bir takviye yeşil çay ananas azda olsa ben çok şiş hissediyorum yüzüm ellerim hatta bu ara ayaklarım bile tuzu artık bırakmam lazım azaltıcam ama onun dışında sizin yaptığınız bişey var mı merak ettim
Yeşil çay içebilirsiniz kafein miktarına dikkat ederek. Günde 1-2 taneyi geçmeseniz yeter. Ananas bilmiyorum ama neden tüketilmesin ki.kızlar ödem için bişey tüketebiliyor muyuz yani arada herhangi bir takviye yeşil çay ananas azda olsa ben çok şiş hissediyorum yüzüm ellerim hatta bu ara ayaklarım bile tuzu artık bırakmam lazım azaltıcam ama onun dışında sizin yaptığınız bişey var mı merak ettim
Hayalimdeki hamilelik buydumutfaktan odaya geçerken biyerlerime kramplar sancılar giriyor bende
Güzel haberle gel canım, bizim daha 10 günümüz varGünaydın kızlar, aşırı gerginim 10’da kontrolümüz var![]()
Canım selam aile hekiminde açlık veriliyor da tokluk kan şekerine nasıl baktırdınızGünaydın canlarim sekerli suyumuzu ictik ohh guzeldi hamilelik basindan beri bu kdr seker almadm heralde vucudumuda diycmde kola ictigim oluyor tadi asiri rahatsz etmedi sirayla kanlari vericem insallah bir sorun yoktur bn biraz supheleniyorum gebelik sekerinden doktorumda supheleniyor bakalm
Selam canim aile hekiminde yaptirmadim canim ozel klinige gidiyorum kontrole doktorum burda kndi yapti sanirim ondanCanım selam aile hekiminde açlık veriliyor da tokluk kan şekerine nasıl baktırdınız
Merhaba canım çok şükür 2. Doz güzel geçti umarım ağrımaz ve senin içinde öle olur.dün ağrımadı sağıma yattım ama üzerine yatmadım baktım sabaha karşı ağrımıyor üzerinede yattımm bir sıkıntı yaşamadım2. dozu mu oldun canım ay sabah gidicem ya hiç istemiyorum, kolum bağımsızlığını ilan etmişti ilk dozda
Merhaba,Canlarım vakti olan olursa hastane cantasina neler koyucak ve bebek icin neler aldi sole bi liste yazabilirmi ama vakti olan kndini zorlamadan sanki benm.hep bisiler eksik gbi geliyor listemde
Kızlar çok rahatladım çok güzel geçtiGüzel haberle gel canım, bizim daha 10 günümüz var![]()
Merhaba,Kızlar merhaba bebek hareketlerini bazı günler az hissettiğiniz oluyormu?az değil aslında ama daha naif hissediyorum.Hergün hissediyorum ama çoğu gün kuvvetli tekmeler hissediyorum.2 gündür tekme sadece 1 2 kezz ve hafif hareketler hissediyorum normalmi?
Benim hep ayaklar aşağıdaydı bugüne kadar kuvvetli tekmeleri vardı acaba döndümü diyorum bendeMerhaba,
Bende de oyle oluyor, bazi gun cok hareketli, bazi gun cok daha sakin oluyor. Biraz da bebegin pozisyonuna bagli olabilir, on tarafta durdugunda daha fazla hissediliyo, arka tarafa giderse daha az hissediyorum diye dusunuyorum hep. Hatta bazen gobegimin yan taraflarinda icimde baloncuklar yapiliyormus gibi hissediyorum, onun da hickirma olduguna kanaat getirdim.