• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
2. dozu mu oldun canım ay sabah gidicem ya hiç istemiyorum, kolum bağımsızlığını ilan etmişti ilk dozda
Evet canım ikinci dozu bugün yaptırdım. İlk de vururken iğne yakmadı 2 gün ağrıdı çok şiddetli değill ama üzerine fln yatamıyordum tabi birazda halsizlik yapmıştı.bu doz vururken yaktı birazz bakalım nasıl ilerleyecek henüz birşey yok ilkindede geceye doğru ağrımaya başlamıştı umarım hiç ağrımaz bu sefer

kızlar ödem için bişey tüketebiliyor muyuz yani arada herhangi bir takviye yeşil çay ananas azda olsa ben çok şiş hissediyorum yüzüm ellerim hatta bu ara ayaklarım bile tuzu artık bırakmam lazım azaltıcam ama onun dışında sizin yaptığınız bişey var mı merak ettim
Kabak içeren öğünler ekliyorum canım, sote kabak üzerine yoğurt veya kabak çorbası ödem atma konusunda oldukça yardımcı oluyor bana

kızlar ödem için bişey tüketebiliyor muyuz yani arada herhangi bir takviye yeşil çay ananas azda olsa ben çok şiş hissediyorum yüzüm ellerim hatta bu ara ayaklarım bile tuzu artık bırakmam lazım azaltıcam ama onun dışında sizin yaptığınız bişey var mı merak ettim
Yeşil çay içebilirsiniz kafein miktarına dikkat ederek. Günde 1-2 taneyi geçmeseniz yeter. Ananas bilmiyorum ama neden tüketilmesin ki.

Günaydın canlarim sekerli suyumuzu ictik ohh guzeldi hamilelik basindan beri bu kdr seker almadm heralde vucudumuda diycmde kola ictigim oluyor tadi asiri rahatsz etmedi sirayla kanlari vericem insallah bir sorun yoktur bn biraz supheleniyorum gebelik sekerinden doktorumda supheleniyor bakalm

Günaydın canlarim sekerli suyumuzu ictik ohh guzeldi hamilelik basindan beri bu kdr seker almadm heralde vucudumuda diycmde kola ictigim oluyor tadi asiri rahatsz etmedi sirayla kanlari vericem insallah bir sorun yoktur bn biraz supheleniyorum gebelik sekerinden doktorumda supheleniyor bakalm
Canım selam aile hekiminde açlık veriliyor da tokluk kan şekerine nasıl baktırdınız

Canlarım vakti olan olursa hastane cantasina neler koyucak ve bebek icin neler aldi sole bi liste yazabilirmi ama vakti olan kndini zorlamadan sanki benm.hep bisiler eksik gbi geliyor listemde

2. dozu mu oldun canım ay sabah gidicem ya hiç istemiyorum, kolum bağımsızlığını ilan etmişti ilk dozda
Merhaba canım çok şükür 2. Doz güzel geçti umarım ağrımaz ve senin içinde öle olur.dün ağrımadı sağıma yattım ama üzerine yatmadım baktım sabaha karşı ağrımıyor üzerinede yattımm bir sıkıntı yaşamadım🙏🏻

Canlarım vakti olan olursa hastane cantasina neler koyucak ve bebek icin neler aldi sole bi liste yazabilirmi ama vakti olan kndini zorlamadan sanki benm.hep bisiler eksik gbi geliyor listemde
Merhaba,
Bizim buradaki hastanenin listesi bu sekilde, liste ingilizce ama google ceviri ile ya da chatgpt ile kolayca turkceye cevirebilirsiniz.
Sizin dogum yapacaginiz hastanenin de bu sekilde bir listesi olabilir belki, bir sorun.

Kızlar merhaba bebek hareketlerini bazı günler az hissettiğiniz oluyormu?az değil aslında ama daha naif hissediyorum.Hergün hissediyorum ama çoğu gün kuvvetli tekmeler hissediyorum.2 gündür tekme sadece 1 2 kezz ve hafif hareketler hissediyorum normalmi?

Kızlar merhaba bebek hareketlerini bazı günler az hissettiğiniz oluyormu?az değil aslında ama daha naif hissediyorum.Hergün hissediyorum ama çoğu gün kuvvetli tekmeler hissediyorum.2 gündür tekme sadece 1 2 kezz ve hafif hareketler hissediyorum normalmi?
Merhaba,
Bende de oyle oluyor, bazi gun cok hareketli, bazi gun cok daha sakin oluyor. Biraz da bebegin pozisyonuna bagli olabilir, on tarafta durdugunda daha fazla hissediliyo, arka tarafa giderse daha az hissediyorum diye dusunuyorum hep. Hatta bazen gobegimin yan taraflarinda icimde baloncuklar yapiliyormus gibi hissediyorum, onun da hickirma olduguna kanaat getirdim.

Merhaba,
Bende de oyle oluyor, bazi gun cok hareketli, bazi gun cok daha sakin oluyor. Biraz da bebegin pozisyonuna bagli olabilir, on tarafta durdugunda daha fazla hissediliyo, arka tarafa giderse daha az hissediyorum diye dusunuyorum hep. Hatta bazen gobegimin yan taraflarinda icimde baloncuklar yapiliyormus gibi hissediyorum, onun da hickirma olduguna kanaat getirdim.
Benim hep ayaklar aşağıdaydı bugüne kadar kuvvetli tekmeleri vardı acaba döndümü diyorum bende🙈tekmeler yok sadece yavaş yavaş hareketler yapıyor sanki

Back
X