- 29 Eylül 2015
- 37
- 19
- 3
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 ayini doldurmak uzere.sutum azaldigi icin iki aydir mama veriyodum doktor ek gidaya basla dedi.yogurt.meyve puresi sebze puresi veriyorum.bide hipp in kasik mamasi var 4.ayin sonundan itibaren.onlardan da veriyorum iki gunde bir.Rica ederim canim. Kac aylik bebegin ek gidaya basladiniz mi
Benim ek.gidadan degil de demir ilacindan degisti kakasi yemyesil oldu.denedim vermedim bikac gun.duzeldi sari oldu.simdi biraktim.kontrole gidince doktora sorup ilac degistirmesini isticem bakalimEk gidaya geçen arkadaşlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ? Kakada değişim oldu mu ?
merhaba ,bebeğim günde 1 kere kaka yapıyor.yaklaşık 1.5 aydır zamanı şaşmıyo her sabah 6 ila 8 arası yapıyor.öncesinde günde 1 kaç kez yapardı ama o zamanlar anne sütü ve mama birlikte veriyordum.muz verdiğim zaman kabız olur gibi oldu.zorlandı.muzu yoğurtun içinde ezerek veriyorum.arada muz veririken içine 1 çay kaşığı kadar zeytin yağı karıştırınca o sorunu da atlattık.hepinize kolay gelsin.Ek gidaya geçen arkadaşlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ? Kakada değişim oldu mu ?
Hoşgeldin......:))))Slm 2015 mayis anneleri uzun suredir paylasimlarinizi takip ediyorum benimde 2012 mayis dogumlu bir kizim 2015 27 mayis dogumlu bir oglum var sohbetinize dahil olmak isterim bizide araniza alir misiniz
ben meyve suyu sade vermiyorum.zaten rende yapınca sulanıyo meyveler posası ile karışık veriyorum ki yutmaya alışsın.çorba falan rahat tüketsin.şeftali yi ikiye bölüp içini rendeliyorum.armut da aynı şekilde ama elma vermedim bu ay başlayacam.muzu hem şeftaliye ve armuda hemde yoğurduna karıştırarak veriyorum severek yiyor.sabahta şehriye çorbası yaptım.içine yarım domates rendesi bir kırmızı biber iki 3 fasulye koydum kaynadı.sonra makinede yoğurt kıvana varana kadar çektim.az da zeytinyağı koydum çok güzel görünüyo ama tuzsuz olunca tadı hoş gelmiyor:)))bebeğim uyuyor.uyanınca verecem.meyve öğününü bakıcıma bırakacam.Guzel anneler meyve sularini nasil hazirliyorsunuz acaba
Benim kizimda asidan yarim saat sonra aglama krizi oldu atesi cikti bir cay kasigi calpol verdim rahatlayip uyudu.tabi siz doktorunuza mutlaka danisarak ilac kullanin.keske hic kullanmasak ama iste mecbur kalinca veriyoruz.
Bişey yapmadıKizlar dorduncu ay asilarimizi bugun olacagiz..ikinci ay asilarimiz cok uyku huzursuzluk ve gece atesi yapmisti.. dorduncu ay asilarini nasil atlattiniz asi huzursuzluk oldu mu?
Hoşgeldin......:))))
Sabah olduk aşıyı... Cok agladı... Doktor daha önce verebilirsin carpol demişti zaten mecburen veriyoruz aynen :-(Benim kizimda asidan yarim saat sonra aglama krizi oldu atesi cikti bir cay kasigi calpol verdim rahatlayip uyudu.tabi siz doktorunuza mutlaka danisarak ilac kullanin.keske hic kullanmasak ama iste mecbur kalinca veriyoruz.
Offf bizde şimdiden mızırdama ve uyksuzluk var :-( akşama çıkar ateşi kesin...Bizim 4. Ay asilarimizin sonraki iki gunu felaket gecti. Sifir uyku 38.6 nim altina dusmeyen ates. Bayagi zor atlattik
Ben cok hesapli gitmiyorum mama konusunda.istedikce veriyorum ek gidadan arta kalan zamanda. valla artik dogru dururst de emmiyo bakalim iyice azaldi sutum.Kızlar herkese kolay gsn. Benim liz 5 aylık oldu mamaaldigi için ek gıdaya baadm. Hic istahli degil max iki ogun veriyorm. Tas çatlasa iki silme yemek kaşığı yiyor. Meyveylearado yok. Yoğurt sebze veriyorm.yada ev yapmi bebebiskuvosi. Azmi bilmiyorum.mama gunde toplam 180ml içiyor bu nasıl sizce.sizlerne kadar veriuorsunuz
Daha dun oldu 4. Ay asisini. Sabaha karsi atesi cikti calpol verdim arada dusuyor 37.5 oldu en cok. Huzursuzlugu yok amaKizlar dorduncu ay asilarimizi bugun olacagiz..ikinci ay asilarimiz cok uyku huzursuzluk ve gece atesi yapmisti.. dorduncu ay asilarini nasil atlattiniz asi huzursuzluk oldu mu?
Bizim dediginiz gibi oldu.guvenemedigim icin unv hastanesine docente gittim sakin posetle alinan numuneye guvenmeyin mutlaka sonda isteyin dedi.daha once de burda bi arkadasa yazmistim.kızlar bebeğimin idrarında 10-15 lökosit çıktı. poşetle vermiştik numuneyi. ilaç kullanmak istemiyorum. poşetle lökosit çıkıp sonra sondayla numune verince temiz çıkan oldu mu? acil cevpalrsanız sevinirim.
Biz de posetle alinca 68 lokosit cikmisti. Megersem kaka bulasmis. Baska dr farketti. Iyice temizleyip yeniden alindi. Bu sefer 5 cikti. Ama ilac kullanmaya gerek yok kiz cocugu normaldir dedi dr zaten vi sorunumuz da olmadi sonrasindakızlar bebeğimin idrarında 10-15 lökosit çıktı. poşetle vermiştik numuneyi. ilaç kullanmak istemiyorum. poşetle lökosit çıkıp sonra sondayla numune verince temiz çıkan oldu mu? acil cevpalrsanız sevinirim.