2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kizlar
Ben gecen yil bugun 26.09.2014 te yani siradan bir gunde siradisi bir haber almistim :)) ewet oglusumu ogrendim. 4 gun sonra 4 aylik olacagiz. Cook mutluyum. Rabbim evlat isteyen herkese hayirli saglikli nasip etsin bide anne dedikce icim gidiyo. 3 aylikken anne demeye basladi. Herkese soyluyodum kimse bana inanmiyodu kendi kulaklariyla duyunca aa ewet diyolar. Anneninde nazari degermis. Masallah barekallah pasama

Arkadaslar cokkk kotuyum. Aksam ustu kizin ustunu degistirirken sol gogsunun sis ve kizais oldugunu farkettim dru aradim hemen resmini cekip attim telden. Enfeksyon gibi gorunuyor bactroban pomat krem verdi. Ovalamadan surdum. Cok huzursuz kuzumm. Moralim cok bozuldu. Gerginligi icin yarim paranox s fitil verdim simdi kucagimda uyuyor. Kendimi cok kotu hissediyorum. Boyle bir sorunla karsilasan anneler varmi acaba...

ağlarken mi anne diyor.benim kızıma ağlarken resmen anne diyor.duyanlar aa anne dedi diyorlar

arkadaslar bir sorum var sizlere. Ek gida yi nasil saklayabilirim? hazir almak istemiyorum kendim yapmak istiyorum

Bakıyorum da yine olumsuz yorumlara kulak asma,canını sıkma gibi bir sürü laf olsun diye laf söylenmiş.burda kimsenin kötülüğü için bişe yazmıyorum arkadasın 3 yavrucagına uzulsugum için bişeler yazdım hemen yanlıs anlasılmış.allah askına esinden boşan demek istediğimi yazımdan nasıl cıkardınız anlamıyorum.okudugunuzu anlama kabiliyetine hayran kaldım.anlamayanlar için ana fikrini yazıyorum "psikolojik destek almalısın bence ".

İnsanları anlamıyorsunuz yazmak için yaZıyorsunuz tam destek olan arkadaslar kadın öfke kontrolu yasıyorum,sabahtan aksama kadar agzıma tek lokma atamıyorum üstelik aksam esim gelince yemek temizlik istiyor yazmıs bunları yazarken suan 2 cocugu var sağlıklı ve yetemiyor bide bunun hamilelik belirtilerinin ağırlastıgı dönem var bu döneminde yemeğini yapıp cocugunu mu pıspıslayacaksınız nasıl destek olacaksınız merak ettim .kadının yasadıkları kolay degıl hemen gecti demekle gececek seyler hiç degıl kötü insanmısız kötü cümleler yazmısız gibi davranmayın benim tek derdim yavrularımız...

Buzdolabına
1 patates, 1 havuç, 1 kabak haşlıyorum. Püre yapıyorum. Küçük hazır kaşık mama kavanozuna koyup dondurucuya koyuyorum. Yani 2-3günlük mama oluyor.
Buzdolabınada koyulsa olurmu ? Dıyelım bugun yaptım. Yarın içinde buzdolabına kavanoza koyup saklasam?

ağlarken mi anne diyor.benim kızıma ağlarken resmen anne diyor.duyanlar aa anne dedi diyorlar

Ewet canim hem aglarken hemde sinirlenince ann nee diyo veya bana oyle geliyo ama bugun uykusundan uyaninca epey konustuk. Obiseyler dedikce bende oyle mi oglum, sen ne yaptin, ne dedin falan dedim aralarda. Uzun uzun konustuk

Peki sizin cozumunuz ne cok merak ettim, mumkunse paylasir misiniz. Benim 4 aylik oglum var ve ikincisi icin cookk erken benim icin. Rabbim nasip ederse insallah 4 yasinda gibi.Arkadasimizda eside istemis Rabbim nasip etmis. Aldirmayi dusunmuyor kii bu canilik. Ewet gercek hayatinda moralden baska destek olamayiz ama olumsuz seyler yazip kostekte olmam ben. Tek derdiniz yavrularsa arkadasimizi uzmeden ona moral verelim. Bilirsiniz moral en etkili ilac

Buzdolabına

Buzdolabınada koyulsa olurmu ? Dıyelım bugun yaptım. Yarın içinde buzdolabına kavanoza koyup saklasam?
Ben de biryerde okudum çalışan anneler yapıp dondurucuya atabilir diye bulursam paylaşırım yazıyı. Yaptığım püre fazla geldi ben dondurucuya koydum. Günlük hazırlamakta fayda var ama, kavanoz mamalarındada açıldıktan sonra 48 saatte buzdolabında bekletip tüketin yazıyor. Aynı şey hazırladığımız mamadada geçerlidir diye düşünüyorum.

Tşkler cvp için

Şu grup ben hamileyken ne güzel gruptu. Hiç yazmıyodum o zamanlar ama hep takip ediyordum ve özellikle fikirlerine değer verdiğim insanlar vardı. Hmm o da öyleymiş bak falan diyodum tecrübe paylaşımlarında. Doğumlardan sonra tabi ki paylaşımlar azaldı ama artık insanın girip bakası bile gelmiyor. Kusura bakmayın ama bir ay önce bebeğimi yuvaya vermeyi düşünen birinin ağlama suvarı olmuş burası. Sonra mutlu oluyo, sonra hamile falan. Birileri akıl vermeye çalışınca atar yapılıyo. Çok mantıklıymış gibi yenisini doğurması için gaz veriliyo. Üzüldüm, grup bambaşka yerlere gitmiş. Oysa bence hamilelikten çok daha fazla desteğe ve tavsiyeye ihtiyaç duyulan bi dönem yaşıyoruz. Ben girip girip bi kadının duygusal hezeyanlarını okumak istemiyorum açıkçası. Ek gıda, emzirme, bebek bakımı tavsiyesi yerine bunları gördükçe baya soğudum. Heralde artık yazmayanlar da bu şekilde düşünüyor.

Aynen canım pek sık bakmıyorum artık.

boşver. insanlar konuşmak çin konuşuyor işte. galiba kendisi 4 4lük bi evliliğe sahip. amaaan böyle negatif insanları engellemek lazım ama anlamıyorum ki engellemekten

ya arkadaşlar şu ergen eleştrilerini bırakın Alla aşkına. insanlar ne çok seviyor birbirini küçük düşürmeyi. burda konuyu kopatmak yerine uzatıyorsunuz da uzatıyorsunuz. lütfen rica ediyorum artık sadece bebeklerimizle ilgili konuşalım. kimsenin yuvasını eleştirmeyin.

burda anne bebek sorunlarını konuşalın sadece. ya bi bayan arkadaşa katılmak için ona yorum olarak eşimle sıkıntımı paylaştım diye herkes hücum ediyo, sanki çocuğumu dövüp sokağa atıyormuşum yada ahlaksızca bi iş yapmışım gibi :))) bilmeyen arkadaşar varsa söyliyim. bazı kadınlarda lohusalık depresyonu uzun sürüyor. biz de o süre zarfında çok büyük sorunlar ATLATTIK. gerçekten benim yüzümden çıkan sorunlardı. ama son zamanlar çok çok mutluyuz. önemli olan hataları düzeltip tekrar etmemek.
tamam yeni bi bebek için çok çok erken ama bebeğim enfeksiyon geçirdiği için dr doğum kontrol hapı kullanma, zaten emzirdiğin için 6 ay hamile kalamazsın dedi. 6 aydan sonra da korunursun. yani doktorun azizliğine uğradık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…