- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
o zaman yakınız. ben de oraya gidiyorumBizimki de kucakci ama tasiyamiyorum devamli
Gecen hafta 8 di kontrolde bu arada medilifeye gidiyoruz oglum icin anadoluyu biraktik
ağlarken mi anne diyor.benim kızıma ağlarken resmen anne diyor.duyanlar aa anne dedi diyorlarMerhaba kizlar
Ben gecen yil bugun 26.09.2014 te yani siradan bir gunde siradisi bir haber almistim :)) ewet oglusumu ogrendim. 4 gun sonra 4 aylik olacagiz. Cook mutluyum. Rabbim evlat isteyen herkese hayirli saglikli nasip etsinbide anne dedikce icim gidiyo. 3 aylikken anne demeye basladi. Herkese soyluyodum kimse bana inanmiyodu kendi kulaklariyla duyunca aa ewet diyolar. Anneninde nazari degermis. Masallah barekallah pasama
Maşallah supanallah canım iyi cesaret walla seninki beraber ucuz gibi büyürler artikbenim minik hiç reddetmiyo. ne zaman versem emiyo. nazar değmesin
1 patates, 1 havuç, 1 kabak haşlıyorum. Püre yapıyorum. Küçük hazır kaşık mama kavanozuna koyup dondurucuya koyuyorum. Yani 2-3günlük mama oluyor.arkadaslar bir sorum var sizlere. Ek gida yi nasil saklayabilirim? hazir almak istemiyorum kendim yapmak istiyorum
Şeftali,armut, erik gibi meyveleri temizleyip poşetleyip dondurucuya atacağım.1 patates, 1 havuç, 1 kabak haşlıyorum. Püre yapıyorum. Küçük hazır kaşık mama kavanozuna koyup dondurucuya koyuyorum. Yani 2-3günlük mama oluyor.
Buzdolabınada koyulsa olurmu ? Dıyelım bugun yaptım. Yarın içinde buzdolabına kavanoza koyup saklasam?1 patates, 1 havuç, 1 kabak haşlıyorum. Püre yapıyorum. Küçük hazır kaşık mama kavanozuna koyup dondurucuya koyuyorum. Yani 2-3günlük mama oluyor.
ağlarken mi anne diyor.benim kızıma ağlarken resmen anne diyor.duyanlar aa anne dedi diyorlar
İnsanları anlamıyorsunuz yazmak için yaZıyorsunuz tam destek olan arkadaslar kadın öfke kontrolu yasıyorum,sabahtan aksama kadar agzıma tek lokma atamıyorum üstelik aksam esim gelince yemek temizlik istiyor yazmıs bunları yazarken suan 2 cocugu var sağlıklı ve yetemiyor bide bunun hamilelik belirtilerinin ağırlastıgı dönem var bu döneminde yemeğini yapıp cocugunu mu pıspıslayacaksınız nasıl destek olacaksınız merak ettim .kadının yasadıkları kolay degıl hemen gecti demekle gececek seyler hiç degıl kötü insanmısız kötü cümleler yazmısız gibi davranmayın benim tek derdim yavrularımız...
Ben de biryerde okudum çalışan anneler yapıp dondurucuya atabilir diye bulursam paylaşırım yazıyı. Yaptığım püre fazla geldi ben dondurucuya koydum. Günlük hazırlamakta fayda var ama, kavanoz mamalarındada açıldıktan sonra 48 saatte buzdolabında bekletip tüketin yazıyor. Aynı şey hazırladığımız mamadada geçerlidir diye düşünüyorum.Buzdolabına
Buzdolabınada koyulsa olurmu ? Dıyelım bugun yaptım. Yarın içinde buzdolabına kavanoza koyup saklasam?
Tşkler cvp içinBen de biryerde okudum çalışan anneler yapıp dondurucuya atabilir diye bulursam paylaşırım yazıyı. Yaptığım püre fazla geldi ben dondurucuya koydum. Günlük hazırlamakta fayda var ama, kavanoz mamalarındada açıldıktan sonra 48 saatte buzdolabında bekletip tüketin yazıyor. Aynı şey hazırladığımız mamadada geçerlidir diye düşünüyorum.
Şu grup ben hamileyken ne güzel gruptu. Hiç yazmıyodum o zamanlar ama hep takip ediyordum ve özellikle fikirlerine değer verdiğim insanlar vardı. Hmm o da öyleymiş bak falan diyodum tecrübe paylaşımlarında. Doğumlardan sonra tabi ki paylaşımlar azaldı ama artık insanın girip bakası bile gelmiyor. Kusura bakmayın ama bir ay önce bebeğimi yuvaya vermeyi düşünen birinin ağlama suvarı olmuş burası. Sonra mutlu oluyo, sonra hamile falan. Birileri akıl vermeye çalışınca atar yapılıyo. Çok mantıklıymış gibi yenisini doğurması için gaz veriliyo. Üzüldüm, grup bambaşka yerlere gitmiş. Oysa bence hamilelikten çok daha fazla desteğe ve tavsiyeye ihtiyaç duyulan bi dönem yaşıyoruz. Ben girip girip bi kadının duygusal hezeyanlarını okumak istemiyorum açıkçası. Ek gıda, emzirme, bebek bakımı tavsiyesi yerine bunları gördükçe baya soğudum. Heralde artık yazmayanlar da bu şekilde düşünüyor.
boşver. insanlar konuşmak çin konuşuyor işte. galiba kendisi 4 4lük bi evliliğe sahip. amaaan böyle negatif insanları engellemek lazım ama anlamıyorum ki engellemektenPeki sizin cozumunuz ne cok merak ettim, mumkunse paylasir misiniz. Benim 4 aylik oglum var ve ikincisi icin cookk erken benim icin. Rabbim nasip ederse insallah 4 yasinda gibi.Arkadasimizda eside istemis Rabbim nasip etmis. Aldirmayi dusunmuyor kii bu canilik. Ewet gercek hayatinda moralden baska destek olamayiz ama olumsuz seyler yazip kostekte olmam ben. Tek derdiniz yavrularsa arkadasimizi uzmeden ona moral verelim. Bilirsiniz moral en etkili ilac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?