Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gündür şeftali yediriyorum kendine özel bebek catali ve kaşığı aldim seftaliyi çatal yardımıyla eziyorum diğer sert meyveler içinde cam rende almayı düşünüyorum..Guzel anneler meyve sularini nasil hazirliyorsunuz acaba
cok tskler canimRica ederim. Bu yazıları okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca mamatarifleri.com adlı sitede kabak püresi tarifinin altına not düşülmüş. Buzdolabında 2 gün, derindondurucuda 2 ay saklayabilirsiniz diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-ay-ek-gidaya-gecis-sureci.655153/
canım püre kıvamına getiriyorum blenderGuzel anneler meyve sularini nasil hazirliyorsunuz acaba
ayy kıyamam. çok geçmiş olsun soğuklar geliyo. üşütmesinler. daha miniklerDaha kış gelmeden ilk nezlemizi olduk . Salyalar akiyodu simdi birde burnu akmaya başladı çok huzursuz kuzum
Değişen havalara dikkat edin arkadaşlar.. İnce giydirsem üşüyor kalin giydirsem terliyor.
Sabahları baya serin öğlen baya sıcak oluyor. Havalara dikkat edelim
Canm pureyi bende oyle yapirm ama cok az su cikiyor. Blenderle ezsem galiba daha iyi olacak3 gündür şeftali yediriyorum kendine özel bebek catali ve kaşığı aldim seftaliyi çatal yardımıyla eziyorum diğer sert meyveler içinde cam rende almayı düşünüyorum..
Elma olur armut olur mevsime göre hangi meyve olursa artık alırız.
Hijyene dikkat ediyorum . özellikle cam tabak kase kullanıyorum.
Cokk cokk gecmis olsun canim. Insallah biran once atlatir minigin :-(Daha kış gelmeden ilk nezlemizi olduk . Salyalar akiyodu simdi birde burnu akmaya başladı çok huzursuz kuzum
Değişen havalara dikkat edin arkadaşlar.. İnce giydirsem üşüyor kalin giydirsem terliyor.
HosgeldinizSlm 2015 mayis anneleri uzun suredir paylasimlarinizi takip ediyorum benimde 2012 mayis dogumlu bir kizim 2015 27 mayis dogumlu bir oglum var sohbetinize dahil olmak isterim bizide araniza alir misiniz
Tesekkurler hosbuldukHosgeldiniz
Biz daha ek gidaya gecmedik ama bursadan bi arkadasima dr u vermis. Guzel bilgiler var. Paylasmak istedim[/QUOTE
Tam ihtiyacim olan liste .cok tesekkurler
Benim kizimda asidan yarim saat sonra aglama krizi oldu atesi cikti bir cay kasigi calpol verdim rahatlayip uyudu.tabi siz doktorunuza mutlaka danisarak ilac kullanin.keske hic kullanmasak ama iste mecbur kalinca veriyoruz.Kizlar dorduncu ay asilarimizi bugun olacagiz..ikinci ay asilarimiz cok uyku huzursuzluk ve gece atesi yapmisti.. dorduncu ay asilarini nasil atlattiniz asi huzursuzluk oldu mu?
Daha kış gelmeden ilk nezlemizi olduk . Salyalar akiyodu simdi birde burnu akmaya başladı çok huzursuz kuzum