• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen katiliyorum. Herkes hata yapar. Kuluz neticede. Samimiyetine güveniyorsanız yuva kolay kurulmuyor.yasadiklariniz siz daha iyi bilirsiniz. Bende esimle sorunlar yasiyorum dönem dönem cok soğuyorum yoruluyorum ama her seferinde daha sıki baglaniyiruz. Iyi gunde kotu gunde. Dedik. Simdideler de moda olmus hop ayrıl hemen syril .hadi ya kolay mi. Sabır emek ister sevgi..rabbim görüyor biliyor herşeyi.. kardesm bayramin tadı yok bana göre. Annem yok kardeşlerim ayrı yerdeben onlardan uzakta. Kayinvalide evinde oyle derin bi sevgi hissetmeden bol gurultulu çocuğu uyutma çabasıyla geçiyor.herşeye karışıyor sagolsun. Yalandan agliyi çocuk yarm sat kucakta gezdiriyor. Dönüşte cok zor olcak. Sinirden patlayacak raddeye geliyorm.. senin nasıl. Ay ben cok konuştum
ya sinir oluyorum yeni annelerin moralini bozanlara. takma kimseyi kuzum sen. yuvana bak sen. eşin de destek olsun. bebişle bol bol zaman geçir.

ayy yerim onun minik ayaklarını
diş çıkarıyo ya ondan. benim bebiş kucağımda saatlerdir ayakta olduğum oluyo. . yazık ya dertlerini de anlatamıyolar
Ya demi dertlerini anlatamiuorlar yazik. Ay kucak cok zor ya. Bebeklerimiz günden gune daha ağır sokuyorlar insanda sırt falan kalmiyor. O kadsr aşırı yoruluyorum ki bazen uykusuz olnama ragmen uyuyamiyorum. Ben kucağa alıştırmamistim gerçekten sorunu yoksa mizildsnincs almiyordim. Ama dimdi yalandan bi ih diyo babaannesinin kiyamam şans diye stliyor. Sanki ben cani anneyim. Cok zor buyuklerle cocuk yetistirmek

ya sinir oluyorum yeni annelerin moralini bozanlara. takma kimseyi kuzum sen. yuvana bak sen. eşin de destek olsun. bebişle bol bol zaman geçir.
Sagol cnm ya. Oyle yapmaya çalışıyorum bende. Esimde sagolsun benden yana olunca rahat oluuor kafam.inan 15 gunlukten beri tek bakmaya cslisiyorum ilk bebek. Geldigi günlerde bi faydası temizlik oldu. Yemek bile yapmadı dikisim tutar tutmaz artk umrunda degildi kalkıp doğumun 2. Gunu yemek yaptim eşimle. Esim daha iyi bakti ya. Halbuki 3 çocuk bakmış ve daha 45 yaşında. Ben bilmem ki diyip durdmercimek gaz yapar bunu bilmez mi insan. Eve geldigim gün bana mercimek yaptı sagolsun. A rabbim kimseye muhtac etmedi ya şükür.bazen kafayı yiyecek gibi oldum ama baktm ben olmasam çocuğa bakacak kinsem yok topla kizim kendini dedim. Hamdolsun 5 ayı bitirdik. Ya kusura vakma içim oyle dolmuş ki.

Ya demi dertlerini anlatamiuorlar yazik. Ay kucak cok zor ya. Bebeklerimiz günden gune daha ağır sokuyorlar insanda sırt falan kalmiyor. O kadsr aşırı yoruluyorum ki bazen uykusuz olnama ragmen uyuyamiyorum. Ben kucağa alıştırmamistim gerçekten sorunu yoksa mizildsnincs almiyordim. Ama dimdi yalandan bi ih diyo babaannesinin kiyamam şans diye stliyor. Sanki ben cani anneyim. Cok zor buyuklerle cocuk yetistirmek
beni düşün bi de bebiş ayın 10unda 8 kiloydu. şimdi kim bilir kaç kg olmuştur. ben de 50 kgyım. e bi de hamileyim. iyi ki arada babası yardım ediyo arada. o işe gidince ölüyorum yorgunluktan. hep kucakta.

Sagol cnm ya. Oyle yapmaya çalışıyorum bende. Esimde sagolsun benden yana olunca rahat oluuor kafam.inan 15 gunlukten beri tek bakmaya cslisiyorum ilk bebek. Geldigi günlerde bi faydası temizlik oldu. Yemek bile yapmadı dikisim tutar tutmaz artk umrunda degildi kalkıp doğumun 2. Gunu yemek yaptim eşimle. Esim daha iyi bakti ya. Halbuki 3 çocuk bakmış ve daha 45 yaşında. Ben bilmem ki diyip durdmercimek gaz yapar bunu bilmez mi insan. Eve geldigim gün bana mercimek yaptı sagolsun. A rabbim kimseye muhtac etmedi ya şükür.bazen kafayı yiyecek gibi oldum ama baktm ben olmasam çocuğa bakacak kinsem yok topla kizim kendini dedim. Hamdolsun 5 ayı bitirdik. Ya kusura vakma içim oyle dolmuş ki.
valla benim eşim bayram temizliğinde çok yardımcı oldu. biz ikimiz tek başımızayız

ya ne düşüncesiz insanlar var. sakın kimse bana eşim beni hiç aldatmadı demesin. mutlaka aldatmıştır. önemli olan onu o yoldan geri döndürmek. bekara karı boşamak kolay diye bi laf var. bazı insanlara kalsa yuvanı yık derler. kşmse kusura bakmasın. iki çocuğumun babasını bir anda silemem. ha böyle bişey başınıza gelse siz silin. düzelmiş bi insan var burda. bazı kadınlar şeytan ve erkeklerin aklına giriyor. benim 2.5 yaşında bi kızım 5 aylık bi oğlum var ve şuan da hamileyim ve gerçekten ortada 4 4lük olmaya başlayan bi adam var. ama görüyorum ki bazı insanlar yuva yıkmayı çok seviyo. ben kocamı affettim diye kınamaya ve hakarete devam etsin bazı kişiler

Canim tum yazdiklarini okudum. Ben oglus dogduktan sonra cok giremedim foruma ama yazan arkadas cok yanlis yapti bence. Sonucta hamilesin ve esimde bende cok mutluyuz yazdigina gore hersey cozulmus aranizda ve cok sevindim bende mutlu olmaniza ve uzme kendini, boyle yazanlar olur takma kafana amaaa bir cumlene katilmiyorum.5 yillik evliyiz ve Esim beni hic aldatmadi. O cumleyi sinirden yazdigini umuyorum.benden hep destek tam destek arkadasim sana :KK68:

Canim tum yazdiklarini okudum. Ben oglus dogduktan sonra cok giremedim foruma ama yazan arkadas cok yanlis yapti bence. Sonucta hamilesin ve esimde bende cok mutluyuz yazdigina gore hersey cozulmus aranizda ve cok sevindim bende mutlu olmaniza ve uzme kendini, boyle yazanlar olur takma kafana amaaa bir cumlene katilmiyorum.5 yillik evliyiz ve Esim beni hic aldatmadi. O cumleyi sinirden yazdigini umuyorum.benden hep destek tam destek arkadasim sana :KK68:
inşallah yapmaz da kuzum. evet sinirden yazdım

ayy çok güldüm ya :)) biz çok kalabalık bi sitede yaşıyoruz ve stresli bi zamanda eşime çok pis bağırdım ki apartman ayağa kalkmış. 1 2 ay filan oluyo. sitede bi teyze var. çaprazda oturuyo. onun ellerini öpmeye gittim bayram için, samimiyiz de. Zeynep Anne diyorum. adamına yazık değil mi, o kadar bağırıp çağırıyosun. sen kesin adamı dövüyosun da dedi. oğlu da diyor ki yağmur ablamın kocası ondan korkuyo. çok cazgır diye. ayy günah bana ya :)) çok pis adım çıktı ya. millet benden tırsıyo. bu arada ufak tefek de bi hatunum

ayy yerim onun minik ayaklarını
diş çıkarıyo ya ondan. benim bebiş kucağımda saatlerdir ayakta olduğum oluyo. . yazık ya dertlerini de anlatamıyolar
Canım artik siteyi çok takip edemiyorum mal bebislerden simdi okudum geçmişin birazını kotu zamanlar gecirmissin ama çok şükür düzelmiş kocana bidaha boyle birşey yaparsa onu bırakıp gideceğine insandır ki yapamazsın şahsen ben hep seni bırakırım diyorum bilmiyorum o psikolejiyle nasıl olur ama düzelen bi es warsa arada bi sans daha werile bilinir bebisinde hayırlı olsun Kuzum sen sezaryen olmuştur Dr a gittin mi en az 6ay yasak dedi bana Dr um yanlışlıkla bende kalacam diye ufaktan tirsiyorum kimseye kulak asma bebislerinle kocanla mutlu oyun inşallah Rabbim bidaha yasatmasin kotu günler elin hep ensesinde olsun canım :D

Canım artik siteyi çok takip edemiyorum mal bebislerden simdi okudum geçmişin birazını kotu zamanlar gecirmissin ama çok şükür düzelmiş kocana bidaha boyle birşey yaparsa onu bırakıp gideceğine insandır ki yapamazsın şahsen ben hep seni bırakırım diyorum bilmiyorum o psikolejiyle nasıl olur ama düzelen bi es warsa arada bi sans daha werile bilinir bebisinde hayırlı olsun Kuzum sen sezaryen olmuştur Dr a gittin mi en az 6ay yasak dedi bana Dr um yanlışlıkla bende kalacam diye ufaktan tirsiyorum kimseye kulak asma bebislerinle kocanla mutlu oyun inşallah Rabbim bidaha yasatmasin kotu günler elin hep ensesinde olsun canım :KK70:
iyi bayramlar canım. nasılsın bebiş nasıl

Canım artik siteyi çok takip edemiyorum mal bebislerden simdi okudum geçmişin birazını kotu zamanlar gecirmissin ama çok şükür düzelmiş kocana bidaha boyle birşey yaparsa onu bırakıp gideceğine insandır ki yapamazsın şahsen ben hep seni bırakırım diyorum bilmiyorum o psikolejiyle nasıl olur ama düzelen bi es warsa arada bi sans daha werile bilinir bebisinde hayırlı olsun Kuzum sen sezaryen olmuştur Dr a gittin mi en az 6ay yasak dedi bana Dr um yanlışlıkla bende kalacam diye ufaktan tirsiyorum kimseye kulak asma bebislerinle kocanla mutlu oyun inşallah Rabbim bidaha yasatmasin kotu günler elin hep ensesinde olsun canım :KK70:
doktora gittim. zaten bebiş 5 aylık. bu yüzden riskli bi durum yokmuş. ha erken doğum olursa anne yaşayamaz dedi. bu yüzden çok dikkat etcem işte. çok saol bitanem. ne biliyim bu bebekte içim bi başka kıpır kıpır

Selamlar oglumla bayraminizi kutluyoruz
kalbiminsahibio kalbiminsahibio 3.bebis hayirli olsun olumsuz yorumlara gelince bu senin hayatin iyisiyle kötüsüyle sen yasiyorsun hakkinda hayirlisi olsun bende aldiramazdim herhalde ayril aldir dogurma soylemesi ne de kolay

Selamlar oglumla bayraminizi kutluyoruz
kalbiminsahibio kalbiminsahibio 3.bebis hayirli olsun olumsuz yorumlara gelince bu senin hayatin iyisiyle kötüsüyle sen yasiyorsun hakkinda hayirlisi olsun bende aldiramazdim herhalde ayril aldir dogurma soylemesi ne de kolay
canım eskidendi o yuvanı yıkma demeler. şimdi adam 1 hata yapsa boşan diyorlar. ne kadar basit olmuş yuva yıkmak. gerçekten o da çok pişman. bunu görebiliyorum. adam resmen kendini paralıyor o kötü günleri unutturmak için. her insan hata yapmaz mı. onun da ilk ve sondu. zaten çocuklarının üzerine defalarca yemin etti aramıza 3.kişi girmiycek diye.
3. bebekle mutluluğumuz daha fazla arttı. 22 yaşında 3 çocuk :)) bu son zaten. birlikte büyürler işte.
sen nasılsın bebiş nasıl, annelik nasıl gidiyor

canım eskidendi o yuvanı yıkma demeler. şimdi adam 1 hata yapsa boşan diyorlar. ne kadar basit olmuş yuva yıkmak. gerçekten o da çok pişman. bunu görebiliyorum. adam resmen kendini paralıyor o kötü günleri unutturmak için. her insan hata yapmaz mı. onun da ilk ve sondu. zaten çocuklarının üzerine defalarca yemin etti aramıza 3.kişi girmiycek diye.
3. bebekle mutluluğumuz daha fazla arttı. 22 yaşında 3 çocuk :)) bu son zaten. birlikte büyürler işte.
sen nasılsın bebiş nasıl, annelik nasıl gidiyor
İnsallah hep boyle guzel gider canim
İyiyim bebiste iyi buyuyo kereta agirlastikca tasimasi sallamasi zorlasti baska turlu uyumuyor cunku :)
Annelige alistik artik her gecen gun bisiler ogreniyoruz
Ben 27 de ilk cocugu dogurdum masallah

doktora gittim. zaten bebiş 5 aylık. bu yüzden riskli bi durum yokmuş. ha erken doğum olursa anne yaşayamaz dedi. bu yüzden çok dikkat etcem işte. çok saol bitanem. ne biliyim bu bebekte içim bi başka kıpır kıpır
Ayy kız demin maalesef bebisden yazacagima mal bebisten tazmisim tövbe tövbe kızım kıpır kıpır benimde onla ilgilenirken yanlışlıklar oluyo :D hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah yanlışın kurbanını oldun yawrum korunutkenmi hamie kadin

Ayy kız demin maalesef bebisden yazacagima mal bebisten tazmisim tövbe tövbe kızım kıpır kıpır benimde onla ilgilenirken yanlışlıklar oluyo :KK70: hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah yanlışın kurbanını oldun yawrum korunutkenmi hamie kadin
anladım yanlış olduğunu canım. bana da oluyo :))
korunmadım canım. üçü aynı anda büyüsün işte üçüz gibi. ama bu son

İnsallah hep boyle guzel gider canim
İyiyim bebiste iyi buyuyo kereta agirlastikca tasimasi sallamasi zorlasti baska turlu uyumuyor cunku :)
Annelige alistik artik her gecen gun bisiler ogreniyoruz
Ben 27 de ilk cocugu dogurdum masallah
ben 50 kiloyum bebiş 8 buçuk filan. o da hep kucakta. kıpır işte. durmuyo ki yerinde

Back