2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sık sık ve uzun uzun beslense bile biz anne olarak hep doyuyormu acaba diye endişe etmeye devam ederiz. Annelik böyle bit şey herhalde, üşüyormu, rahatmi dalanlar daha başlar :)
Doktorun tafsiye etmeden aska başlama canim hata doktorun etsede! Sonuçta ac olsa kıyamet kopar ve kılo almaz sanirim ama bundan sonra sanirim kılo alımlarida yavaşlayacak. Benim oğlum bir litreden fazla iciyor, tıpkı uyku saatleri senin gibi hata sizinki belki bizimkinden daha iyidir. Bir kac gündür rahat degil

evet canım annelik işte çok tşk ederim cvbın için canımiçimi ferahlattaın bebeğini de allah bağışlasın bi günleri bi günlerini tutmuyo ki miniklerin her gün bi başkalar

evet canım annelik işte çok tşk ederim cvbın için canımiçimi ferahlattaın bebeğini de allah bağışlasın bi günleri bi günlerini tutmuyo ki miniklerin her gün bi başkalar
Rica ederim canim. Siz iyi ölüm bebeklerinizde iyi ve mutlu olurlar:)
Dedigin gibi her gün bir başkalar, insan kesdiremiyor ve endişe ediyor işte:) Allah hepimizin kuzularini bagişlasin inşallah

Merhaba cnm. Kafasının arkası mı düz oldu. Bunun bir sılıntı yaratacağını mı söylediki? Bizimki de öyle biraz. Bu arada benim oğlumda 20 sinde 4 ayı bitiriyor. Ama hiç dönme emaresi yok

Sagol canim benim ne guzel moral verdin...onu oyle gorunce uzuldum biran cevre degisimi zaten iyi gelmiyor kizima hemen yadirgiyor uykusu kaciyor huzirsuzlaniyor diye:-(

Çikolata falan yedim aksam üzerine doğru düzelir dimi canim ya yarin Dr a gidicem bakayım o ne digcem felaket canım skildi bu duruma AC karni ama emmiyo
Tatlim.ne zamandir boyle? Gece yada uyurken emiyormu? Memeyi gorunce agliyormu yada kafasini geri atiyormu

Canim tatilde nasil bi yere gittiniz.havalar cok tuhaf su ara usudu mu acaba.
Kusadasina gittik cok serin degildi canim sabah ve aksam uzun giydirdim.hatta yanimda annemde vardi benden iyi bakti hatta ama cok karisik yedim otelde ve cevre degisti ya bunlara bagladim cunku ayaginda hep corap vardi :-(

Merhaba cnm. Kafasının arkası mı düz oldu. Bunun bir sılıntı yaratacağını mı söylediki? Bizimki de öyle biraz. Bu arada benim oğlumda 20 sinde 4 ayı bitiriyor. Ama hiç dönme emaresi yok
Evet canim. Cok sag sol yatirmadigimiz icin, hep sırt üstü yatırdığımiz icin oluyor o düZlük o yüzden ilk 2 ay cok önemli
Kafa tasisi cok yumuşak hala az ögle sayılır ama eyer ben 2 ile 3 ay arasi gitseydim kafasi güzel yuvarlak ola bileceğini söyledi. Şimdi cok az bir degişiklik olacagini söyledi cünkü kafalari artik okadar yumuşak degil birde rahat durmuyorlarmiş.
Bu sıkıntı yaratmaz tabiki ama tabi yuvarlak olmasi daha güzel görünüm icin.
Saclari uzadimi zaten pek belli olmaz.

Ozaman tek bir tarafdan destek ver canim ya kolundan yada bacagindan. Bacakdan yardim edince daha kolay oluyor onlar icin. Cok yardimda etme tabi annesi yoksa annem benim icin yapiyor nasilsa der öğrenmez:) bana bügün birisi gelecekti bazi teknikleri öğretmek icin ama şaşirdim galiba cünkü gelmedi
Sanirim yarin gelir. Eyer güzEl püf noktalar öğretirse sizide bilgilendiririm

canım cok sukur bellı oldu doguma 3 ay kaldı rabbım bı kızımı aldı bı kız nasıp ettı Allahtan bısey olmazsa evanurum gelcek
Canim gozunaydin cok sevindim..Allah tamamina erdirsin saglikla al kucagina.. Senle baya dertlesmistik cinsiyet konusunda:) bende erkek isterken kiz olmustu ama evlat cok tatli ya nasil demisim ben kiz bebek sevmem diye biranda dunyam oldu ama yinede benimde icimde kalmaz insallah erkek bebek istegim, umarim ikincide oda olur:)

Alıp alıp atiyo ağzından canım napcam bilemedim
Hep onu emzr digerini sagip icir biran once acmazsan sonrasi cok sikinti 3 gundur hasta yatiyordum o yuzden ben benim tikandiktan sonra iltihaplandi nasil bir kas agirisi ates oldu anlatamam aman dikkat er lansinohun varsa onu sur masaj yap emzir bide siack kompres yap yakmayacak derecede

Canim ya benimkide gece 2 den once gece uykusuna dalmiyor sabahta gec uyaniyor napsam uyku saatini erkene cekebilirim sence kac uyutursam uyutayim biraz uyuyp uyaniyor gunduz uykusu gibi gecs 2 oldu mu gece uykusuna dalip uyuyor(bu niye boyle zaten hep uyumasi zor bir cocuktu hala duzelmedi 27 sinde 4 ayi dolacak

Biz ne yaparsak yapalim bazen onlar kendisi belirliyor canim. Demek hitiyac duyuyor. En az 4 saat dayana biliyorsa onada şükür bence. Anne sütümü mamami aliyor? Anne sütü cabuk sindiriliyor, eyer mama veriyorsan mesela 150 ise, onu 180 yap uyumadan önce. Anne sütü aliyorsa saten yapacak pek bir şey yok. Gece aldigi anne sütü cok önemli hem süt üretiminîz icinde cok iyi.
Ama aslinda bütün gece kalkmadan uyulmaları gerek:) Onun icin saten daha bir araştırma yapıyordum ama hala tam olarak bitiremedim..

Saol canm mesajini yeni gordum. Allah kolaylik versn masallah bebisine de. ben de sagp buzluga atmaya basladm. Hmmm simdi paketin hepsini icmezse dokulecek ya o zamn buzluktan cikarp buzdolabnin icinde cozulmesini bekleyip ordan biberona azar azar aktarilsa o kalan sut bitene kadar istedigi zaman icirirler ziyan da olmaz. Cunku buzluktan fazla sut ckarsa bi saatte tuketemeyecegne gore yazk ziyan olack. Ben bi hafta calstm eve biberonda brakp gttm biberonu cook zor kabul etms sutu zorla icmis geri ckarmis ve ac beklemis o beni cok uzdu iste. Ama diger gunler de daha kolay olmus biberonla beslemek kendince oyun yaparak icmis bakalm ins her sey cook kolay olur

Biz bayramda Didime gidicez canim Aurum otelden yer ayirttik. Benim bıdık 3-4 gündür inanilmaz huzursuz sürekli ağliyor, uyuyamiyor, çok iştahsiz ve arada kusuyor inş tatil burnumuzdan gelmez. Bende tam tersi hic gitmek istemiyorum ama babamiz ve buyuk oglum çok istedikleri için gideceğiz.

Hangi süt çağından içiyorsun canım ben humana içiyorum ama olmuyor
Humana içiyorum 2-3 su bardağı yaklaşık iki tatlı kaşığı koyuyorum ve bol su içiyorum. Sadece gece uyku arasında uyanıp bir litre bitirdiğim oluyor. Bugün adetimin dördüncü günü. İkinci günü sütüm normale döndü

Sagol canim. Zaten kesinlikle dondurucudan cihan süt buzdolabında çözülmeli. Cözüldügünde içtiği kadar azar azar alinip vere bilirler. 24 saat icinde içmesi gerekiyor ama. Calişan anneler o yüzden işe başlamadan biberona aliştirip ögle işe başliyorlar cünkü bazi anneler yapmiyor ve bebek büyük sıkıntı yaşiyor.
Ama korkma alişir. Yanliz bazi bebekler var tamamen biberonu red ediyor
O daha köyü işte. Seninki içtiyse ve daha sonra çıkartdıysa ozaman fazla o an icmişdir canim. Hemen içirir icirmezde hazini vıkarmazinlar, biraz beklesinler sonra çıkartasınlar bence yoksa yine bir kismini çıkarta bilir

Bebek olduktan sonra esinin eskisi gibi olmadigini farkeden cok bunalan varmi..ben hatta bosanmayi dusunur oldum :-(

Eskiden daha sorumluluk sahibiydi tam baba olacak adam derdim ama simdi pispislamayi bile zar zor yapiyor kendi ailesi bizden daha onemli...

Canim insaAllah duzelir. Ama kolay pes etme sakin. Siz bi ailesiniz. Bebeginin babasina ihtiyacı var, tipki sana oldugu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…