2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızımmm ücüncü ayını yeni doldurdu ve sadece bes kilo :-( dun yolda biri aaa çok küçük kaç günlükkk bu dedi kan beynime sıcradı :-(

Canim bizde 3.5 ayligiz 5.155 kg. Takma kafana her 3 aylik bebek 6-7 kg olacak diye bisey yok.saglikli olsun yeter. Milleti bosver.kilolu olsa tosuncuk falan derler

Yesil kaka icinnherkes farkli bisey yazmis. Uzman tvde dr aciklamasini dinledim. Tamda 3-4 aylarinda biden kakanrenginin yesile donmesinden bahstmis ve normal oldugunu soyluyor. Anneler telasla dr. Goturuyor diyor. Icim rahatladi

Canim bizde 3.5 ayligiz 5.155 kg. Takma kafana her 3 aylik bebek 6-7 kg olacak diye bisey yok.saglikli olsun yeter. Milleti bosver.kilolu olsa tosuncuk falan derler
Oyle canim sagligi yerinde olsun tek zaten kilolu bebek istemiyorum ama tanimadigim.insanlar bile yorum yapiyor ya yeter artik diye badirasim geliyor

Canim tek gogsumu derken 1 emiste bir tarafi diger emiste diger tarafi emiyor yani.burda bazi arkadaslar tek emiste iki gogsude bosaltiyor diyorlardida onun icin onu belirttim

Cokta yemiyorki. Hatta bir aydir falan biberonda birakiyor hepm.onceden ne kadar versem o kadar icerdi.

çok yemesi değil de, sadece ön sütü almasıyla ilgili dedi dr um canım.. Bir göğsün tamamen boşalmadan diğerine geçme, çünkü bebeğe daha faydalı olacak olan bol proteinli süt göğsün bitiş sütüymüş... eğer sadece önsüt le beslenirse yeşil oluyor kaka..

Kizlar bizim ufaklik disarida bebek arabasinda gezerken uykusu geldiyse kiyametleri yikoyor. Arabada uyumuyor. Sıksık uykusu geldigi icinde biyere cikartamiyorum hic. Oglum oyle degildi arabasinda uyurdu. Alisirmi zamanla sizce daha kucuk diyemi yoksa boyle devam edermi sizce?

Oyle canim sagligi yerinde olsun tek zaten kilolu bebek istemiyorum ama tanimadigim.insanlar bile yorum yapiyor ya yeter artik diye badirasim geliyor

Oyle diyenlere ya evet cok kucuk gisteriyor falan de. Ovmesinler nazar degdirmezler en azindan

Bizim doktorumuzda ek gidaya 14 gün sonra baslayabilirsin dedi. Ilk günde 2-3 kasik ver sindirebiliyormu diye. Bu arada hem emziriyorum hemde Mama veriyorum 15 haftalik kilosuda 6.600 boyu 64. kiloya alakasi yok ek gidanin
Iki doktora gittik ikisi de ek gidaya baslanilacak dedi bende oyle basladim

Oyle diyenlere ya evet cok kucuk gisteriyor falan de. Ovmesinler nazar degdirmezler en azindan
Her turlu gozleri kaliyor maaleseff aaa gozu mavii sacida kumrall aaa surasi soyle burasi boyle..illa birsey buluyor insanlar canim bol bol okuyoruz artik.ama evet aslinda onlarla dalga gecer gibi konusmak rn iyisi

Ben once emzirip arkasindan mama veriyorum. Sutumdencok az oldugu icin biraz emip birakiyor gibi. Dedigin gibi olabilir. Zaten ax geliyor ve mamada aldigi icin biberona alsiiyorlar isterbistemez ve sut azalinca emmek istemiyorlar. Belki mamadan diyip mamayi degistirsemki diye de dusundum.

Canim tek gogsumu derken 1 emiste bir tarafi diger emiste diger tarafi emiyor yani.burda bazri arkadaslar tek emiste iki gogsude bosaltiyor diyorlardida onun icin onu belirttim
Anladım canim. Kusmaya devam ediyor mu doktorunuz birsey dedi mi kiloyla ilgili? Sütün yetiyodur ama daha hazmetmeden kustugu icin kilo alamiyodur.

Bizimkinin kakası öyle canım doktorumuz biogaia önerdi bazrn düzeliyor bazende eski haline dönüyor
Ben de biogai veriyorum canim ama gecmiyo. Sizin de yapis yapis mi? Bugun yaptigi kaka cok acayipti
Yosun yesili gibi koyu yesil ve sumuksu

mamanın içeriğinden de olabilir canım belki. endişe edilecek birşey yok önemli olan kısmı bu :)

Anladım canim. Kusmaya devam ediyor mu doktorunuz birsey dedi mi kiloyla ilgili? Sütün yetiyodur ama daha hazmetmeden kustugu icin kilo alamiyodur.
Ya sutlu gidalari kesince 3 gun kusmamisti diye sut aleejisine baglamisti doktor ama hala sutlu gida almama ragmen tekrar kusmaya basladi doktora soyleyince yarin cagirdi bakalim napacak hep deneme yanilma resmen uff cok bunaldim her kususunda icim gidiyor artik(

Allah şifa versin canim en yakın zamanda. Idrar tahlilini tekrarladin mi. Onunla ilgili mi acaba. Sıkma canını

Ben de biogai veriyorum canim ama gecmiyo. Sizin de ya pis yapis mi? Bugun yaptigi kaka cok acayipti
Yosun yesili gibi koyu yesil ve sumuksu

merhaba, önceki yazışmaları okumadım ama benzer bir problem bizde de olduğu için cvp vermek istedim. mukuslu kaka genelde alerji belirtisidir fakat çok yaygın bir problem olmasına rağmen çocuk doktorları niyeyse bu konuda oldukça bilgisiz. bebeği bir dolu gereksiz teşhis ve tahlile maruz bırakmadan önce alerji için kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim. sonuca göre alerjen besinin diyetini yapacaksınız ve bebeğin vücudu o gıdayı unutunca sorun çözülecektir inş.
o sümüksü yapı da bağırsakların alerjen gıda yüzünden tahrip olmasından kaynaklanıyor, durum ilerlediğinde yara daha büyüdüğü için kakada kan görülebiliyor malesef

Her seferinde iki göğsü de vermeye çalışsan? İki göğsü de vermenin önemli olduğunu okumuştum. Arada uzun saatler olunca beyin de sütü ona göre az üretiliyor. Yani ne kadar sık boşalırsa göğüs tekrar o kadar sık dolar. Şimdi az gibi duruyor çıkan miktar ama emzirdikçe artacağına eminim. Bir de tabi ki bebeğin emmes kadar asla sağamıyor makineler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…