Kızımmm ücüncü ayını yeni doldurdu ve sadece bes kilo :-( dun yolda biri aaa çok küçük kaç günlükkk bu dedi kan beynime sıcradı :-(
Oyle canim sagligi yerinde olsun tek zaten kilolu bebek istemiyorum ama tanimadigim.insanlar bile yorum yapiyor ya yeter artik diye badirasim geliyorCanim bizde 3.5 ayligiz 5.155 kg. Takma kafana her 3 aylik bebek 6-7 kg olacak diye bisey yok.saglikli olsun yeter. Milleti bosver.kilolu olsa tosuncuk falan derler
Canim tek gogsumu derken 1 emiste bir tarafi diger emiste diger tarafi emiyor yani.burda bazi arkadaslar tek emiste iki gogsude bosaltiyor diyorlardida onun icin onu belirttimCanim pompayla daha az sut cikiyor. Buarasa neden tek göğsünü emiyo? Kustugu icindir. Biz de bugun 4 ay doldurduk tartilcaz. Meme savaşından sonra Bakalm kac gr alabildi. Sen emzirmene bak devamli pompa yapmak yerine bebegin emiyorsa emzir. Benim kızım emmeyince pompa yapmak zorunda kalıyorum
99 gunluguz canim..bizde oyle iki aydir 400 gr aliyor sadece sastim kaldim uykudayken saat basi emmek istiyor iki cekip birakiyor gunfuz agzina almiyor :-(insallah hepimiz icin gecici bir surectir
Cokta yemiyorki. Hatta bir aydir falan biberonda birakiyor hepm.onceden ne kadar versem o kadar icerdi.
Oyle canim sagligi yerinde olsun tek zaten kilolu bebek istemiyorum ama tanimadigim.insanlar bile yorum yapiyor ya yeter artik diye badirasim geliyor
Iki doktora gittik ikisi de ek gidaya baslanilacak dedi bende oyle basladim
Her turlu gozleri kaliyor maaleseffOyle diyenlere ya evet cok kucuk gisteriyor falan de. Ovmesinler nazar degdirmezler en azindan
Ben once emzirip arkasindan mama veriyorum. Sutumdencok az oldugu icin biraz emip birakiyor gibi. Dedigin gibi olabilir. Zaten ax geliyor ve mamada aldigi icin biberona alsiiyorlar isterbistemez ve sut azalinca emmek istemiyorlar. Belki mamadan diyip mamayi degistirsemki diye de dusundum.çok yemesi değil de, sadece ön sütü almasıyla ilgili dedi dr um canım.. Bir göğsün tamamen boşalmadan diğerine geçme, çünkü bebeğe daha faydalı olacak olan bol proteinli süt göğsün bitiş sütüymüş... eğer sadece önsüt le beslenirse yeşil oluyor kaka..
Anladım canim. Kusmaya devam ediyor muCanim tek gogsumu derken 1 emiste bir tarafi diger emiste diger tarafi emiyor yani.burda bazri arkadaslar tek emiste iki gogsude bosaltiyor diyorlardida onun icin onu belirttim
Ben de biogai veriyorum canim ama gecmiyo. Sizin de yapis yapis mi? Bugun yaptigi kaka cok acayiptiBizimkinin kakası öyle canım doktorumuz biogaia önerdi bazrn düzeliyor bazende eski haline dönüyor
Ben once emzirip arkasindan mama veriyorum. Sutumdencok az oldugu icin biraz emip birakiyor gibi. Dedigin gibi olabilir. Zaten ax geliyor ve mamada aldigi icin biberona alsiiyorlar isterbistemez ve sut azalinca emmek istemiyorlar. Belki mamadan diyip mamayi degistirsemki diye de dusundum.
Ya sutlu gidalari kesince 3 gun kusmamisti diye sut aleejisine baglamisti doktor ama hala sutlu gida almama ragmen tekrar kusmaya basladi doktora soyleyince yarin cagirdi bakalim napacak hep deneme yanilma resmen uff cok bunaldim her kususunda icim gidiyor artikAnladım canim. Kusmaya devam ediyor mudoktorunuz birsey dedi mi kiloyla ilgili? Sütün yetiyodur ama daha hazmetmeden kustugu icin kilo alamiyodur.
Allah şifa versin canim en yakın zamanda. Idrar tahlilini tekrarladin mi. Onunla ilgili mi acaba. Sıkma canınıYa sutlu gidalari kesince 3 gun kusmamisti diye sut aleejisine baglamisti doktor ama hala sutlu gida almama ragmen tekrar kusmaya basladi doktora soyleyince yarin cagirdi bakalim napacak hep deneme yanilma resmen uff cok bunaldim her kususunda icim gidiyor artik(
Ben de biogai veriyorum canim ama gecmiyo. Sizin de ya pis yapis mi? Bugun yaptigi kaka cok acayipti
Yosun yesili gibi koyu yesil ve sumuksu
Her seferinde iki göğsü de vermeye çalışsan? İki göğsü de vermenin önemli olduğunu okumuştum. Arada uzun saatler olunca beyin de sütü ona göre az üretiliyor. Yani ne kadar sık boşalırsa göğüs tekrar o kadar sık dolar. Şimdi az gibi duruyor çıkan miktar ama emzirdikçe artacağına eminim. Bir de tabi ki bebeğin emmes kadar asla sağamıyor makineler.Kizlar bisey sorcam sagdiginizda ne kadar sut cikiyor benim emzirdigim gogsumden 20-30 cc 2-3 saat emmedigi gogsumden 50 cc civari cikiyor cok az degil mi( bebegim zaten 300 gr aldi 1 ayda ben kusmasina bagliyordum ama sutumde mi yetersiz acaba ((buarada kusmalarini sut allerjisine bagladilar,mamada veremiyorum bu yuzden. Cok zor durumdayim emin olamiyorum sutumun yetip yetmedigine (buarada sut sagma makinem lansinoh ve bu yazdigim degerler tek gogsumden cikan ve bebegim her defasinda tek gogsumu emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?