2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet cok tesekkur ederim ogrendim bende onsutun fazla gelmesinden oluyor bu yuzden de bebegim kilo da alamiyor zaten sagip vermeye basladim bir iki gun oyle gittik ama beni emmeyi birakti maalesef mecbur sagdigimi veriyorum yine

Destek olmaya çalışmanı çok takdir ettim arkadaşım. Ben de üyeyim o gruba. Tomrisin emzirme notları sayesinde kızım şu an sadece anne sütüyle besleniyor. Ben de karşıma çıkan herkese destek olmak istiyorum. Sütün yetmemesi diye birşey yok. Sadece kafamızda yetiremediğimiz süt var. Benim bebeğim de 4. Ayda ortalama 900 gr. Aldı her ay. Eğer anne sütütün mucizesine kalpten inanmasaydım kilo olsun diye mama verirdim çünkü görüntüde az bi kilo gibi duruyo bizimki. İnandım ve çok uğraştım. Herkesin de kendine sütüne ve bebeğine inanması gerek.

Evet cok tesekkur ederim ogrendim bende onsutun fazla gelmesinden oluyor bu yuzden de bebegim kilo da alamiyor zaten sagip vermeye basladim bir iki gun oyle gittik ama beni emmeyi birakti maalesef mecbur sagdigimi veriyorum yine
Canım sağarak vermenin yanında yine de arada ten tene temasla memeni vermeye çalışsan? Mesela ilk biraz sağdığını verip sonra hemen memeye dayasan? Bazen insan çokk yoruluyo. Ben bazen ayakta bazen onun üzerind eğilerek, kah müzikle kah çıplak her şekilde deniyorum emmediği zamAn. Bir haftadır ben okuldayken bir öğün biberron veriyolar valla sankki güzel eemmemeye başladı. Çok çabuk alışıyolar rahata. Bunu hissettiğim için bugün resmen her an kendime yapıştırdım çok çok emsin diye. Senin de çok uğraştığının fatkındayım, yazdıklarından belli. İnşallah bu maratonumuZdan galip çıkarız :)

Aynen hergin halıda bi sürü, saçlarım toplu olmasına ve her gun taramama rağmen hatta bazen günde 2 kere tarıyorum avuç avuç dökülüyor resmen ya :/

kızım kakasını yaparken çok ses çıkıyo cart curt sanki ishal sesi gibi. kakası sulu içinde sümüksü seylerde var. böyle olan var mı kızlar??
Bizimkinin kakası öyle canım doktorumuz biogaia önerdi bazrn düzeliyor bazende eski haline dönüyor

900 gr cok iyi canim maşallah.ben yaklaşık 1.5 ay once falan uye oldum. Keske bu grup karsima hamileymen ciksaymis. O zaman bebegimi daha sık emzirirdim. Benim kızım yenidogdugunda hep 5 dk emip birakip uyuyordu. Suanda da problemler var. Ben de herkese öneriyorum. Gecenlerde internette gezerken biryerde okumustum. Evlat edinen anneler sütü gelsin ve bebeklerini sirf mamayla degil de sut destekli doyursunlar diye ugrasiyorlardi. Bitki cayi pompa vs. Biz dogum yaptik Allahim buyuk bir nimeti. Allahin izniyle inanarak yetiririz diye düşündüm

Hastanede bir bayanla tanıştım oğlu emmek istemiyormuş ilk defa duydum çocuğu hastane aç bırakmış annesiyle ten terapisi yapmışlar ve çocuk emme refleksine başlıyor ve anneyi emiyor
Bebeğin ve sana sağlıklı günler dilerim

Hastanede bir bayanla tanıştım oğlu emmek istemiyormuş ilk defa duydum çocuğu hastane aç bırakmış annesiyle ten terapisi yapmışlar ve çocuk emme refleksine başlıyor ve anneyi emiyor
Bebeğin ve sana sağlıklı günler dilerim

Amin canım şnşallah tez zamanda biter bu sıkıntı dediklerinin hepsini denedim inanki hemde her yöntemi denerken evet bu sefer olacak diye denedim ama sonuç hüsran kaşıkla verdim sabah emmeyince kıyameti kopardı agzındakileri çıkardı :-( tam sıpa ama pes etmek yok tam gaz devam ya emecek ya emecek

Ac bırakamam yapamam acıkınca çok aglıyor dayanamam:-( oda bir yöntem tabii

Kızımmm ücüncü ayını yeni doldurdu ve sadece bes kilo :-( dun yolda biri aaa çok küçük kaç günlükkk bu dedi kan beynime sıcradı :-(

Kızımmm ücüncü ayını yeni doldurdu ve sadece bes kilo :-( dun yolda biri aaa çok küçük kaç günlükkk bu dedi kan beynime sıcradı :-(
Canım etrafin lafina bakma benimkinide diğer bebeklerle kıyaslayıp zayıf diyorlar ama çokkdaa tiiiinnn sağlikliysa kiloyu alir almasada olur yeterki sağliğo yerinde olsun

yeşil kaka çok yediği manasına geliyor bilginiz olsun sizin yediklerinizle bir alakası yok. olsa benim kızımın kakası simsiyah olmalıydı doğumdan itibaren gyno ferro sanol içmeye devam ediyorum (demir ilacı)
Cokta yemiyorki. Hatta bir aydir falan biberonda birakiyor hepm.onceden ne kadar versem o kadar icerdi.

Canım etrafin lafina bakma benimkinide diğer bebeklerle kıyaslayıp zayıf diyorlar ama çokkdaa tiiiinnn sağlikliysa kiloyu alir almasada olur yeterki sağliğo yerinde olsun
Motor gelisimi cok iyi uc ayda boyu 10 cm uzadi..bas cevresi normal.gelisiyor ama bu ne doktora ne saglik ocagina yeterli geliyor:-(

Kizlar bisey sorcam sagdiginizda ne kadar sut cikiyor benim emzirdigim gogsumden 20-30 cc 2-3 saat emmedigi gogsumden 50 cc civari cikiyor cok az degil mi( bebegim zaten 300 gr aldi 1 ayda ben kusmasina bagliyordum ama sutumde mi yetersiz acaba((buarada kusmalarini sut allerjisine bagladilar,mamada veremiyorum bu yuzden. Cok zor durumdayim emin olamiyorum sutumun yetip yetmedigine(buarada sut sagma makinem lansinoh ve bu yazdigim degerler tek gogsumden cikan ve bebegim her defasinda tek gogsumu emiyor

Canim pompayla daha az sut cikiyor. Buarasa neden tek göğsünü emiyo? Kustugu icindir. Biz de bugun 4 ay doldurduk tartilcaz. Meme savaşından sonra Bakalm kac gr alabildi. Sen emzirmene bak devamli pompa yapmak yerine bebegin emiyorsa emzir. Benim kızım emmeyince pompa yapmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…